2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu marketlerde satılan hazır kefırlerı ıcemez mıyız?

Canım güvenilir markalarınki içilebilir ama evde yaptıgın hem katkısız hem de daha ucuza maal oluyor.Bir de hazırlar bana daha ekşi geliyor.Sadece ekeri cok seviyorum.Onun çok güzel bir tadı var.
Bende hazır yoğurtları seviyorum kıvamı koyu oluyor.Ev yoğurtlarını oldum olası sevmiyorum ben cıvık olduğu için.Bim in yoğurdunu seviyorum

bence de bim in dost yoğurdu pek çok markaya basar. sütü de güzel yarım yağlı...

Bimin süt ve yogurdunu ben de begeniyorum ama ucuz ya kafamda soru işaretleri bırakmıyor degil.

Canım evet ziraat fakültesinde 1 litre sütü mayalayacak kadar kefiri 15 liraya filan satıyorlar. Bence tadı ayrandan farksız.Her gün mayalarsan okadar ekşi olmuyo.Bazen 2 güne bir yapıyorum o zaman ekşiliği artıyor.Kesinlikle içmelisin, tadını begenmesen bile faydaları için burnunu tıkar içer insan.Dünya üzerindeki en uzun ömürlü insanların saglıklı yaşam sırlarının basında kefir geliyor.İstersen ben de gönderebilirm.Adres vermek istemezsen subeden alırsın.Ücret filan da talep etmiyorum.

bende istanbuldan başka bi yerde yapamam diyordum ama hayat işte mecburen gidiyorsun biyerlere...

ben çoook uzaktayımm..uzak doğudayım korede

Esim gecen ekim ayinda koredeydi Allahim adam sadece tavuk yedi ve kilo kaybetti

Esimle beraberken esimi buraya cagirdilar 1.5 sene bekar kaldi evlendik bende buraya geldim ben alistim bulundugum yeri cok seviyorum

ayy bende napicam bilmiyorum.Canım sürekli bişiler yemek istiyor.Özellikle de fast food tarzı şeyler.Doktor da dikkat et dedi.Havalar ısınsa da bi yürüyüşe başlasam süper olacak.Senin bebişini de yerim ne tatlıdır şimdi İnsallah bize de o günleri görmek nasip olur.

Gecen tren beklerken adamin biri yiyordu ve bana koktu cnm cok cekti normalde yemeyen ben hamburger yedim dun ve gecen pazartesi itiraf ediyorum

Gecen tren beklerken adamin biri yiyordu ve bana koktu cnm cok cekti normalde yemeyen ben hamburger yedim dun ve gecen pazartesi itiraf ediyorum

Valla yaa burnuma kokulari filan geliyo bazen.Ogün dedim evde yapayım kendim en azından daha saglıklı olur diye.Yok onun yerini tutmuyor.Ogün de eşime agladım hatta canım whopper istiyo diye nası gülüyor

Eki Görüntüle 339470 Eki Görüntüle 339470

Buda benim pıtırcık......yan gelmiş yatmış sıpaaaaa.....

Oy masaallah annesi ona keyfi yerinde buyumus saglikla gelsin

Valla yaa burnuma kokulari filan geliyo bazen.Ogün dedim evde yapayım kendim en azından daha saglıklı olur diye.Yok onun yerini tutmuyor.Ogün de eşime agladım hatta canım whopper istiyo diye nası gülüyor

Vala cnm ye sagliksiz ama can bu istiyor esin alsin sen ucundan otlan ben ole yaptim

Bimin süt ve yogurdunu ben de begeniyorum ama ucuz ya kafamda soru işaretleri bırakmıyor degil.
.
Ucuz mal kötü maldır fikrini çok desteklemiyorum ben yerel gıdalar konusunda.Bak ben vakit buldukça yurtiçi ve yurt dışında yemek kurslarına falan da gidiyorum, özel ilgi alanım bu. Ve fırsat buldukça mutfak hocalarıyla, şeflerle gıda muhabbeti yapıyorum. Methettikleri salçalar, tereyağlar hiç bilinen markalar değil. Ben markette görsem bu ne biçim marka diye almazdım. Onların tavsiyeleriyle bir sürü yerel gıdaya alıştım böyle böyle...
Evet orası gerçekten gurbet.Avrupada yaşamak hiç zor değil düşününce, her iey var. Ben de bir dönem japonya da yaşadım. Son 15 senede o kadar çok ülke değiştirdim ki zorluğunu da biliyorum güzel yanlarını da.
evet ben de artık dışarıda salata yiyemiyorum maalesef.
O zaman sirkede beklet sende ne olur ne olmaz!!!Önemli çünkü bu...
Ben iş nedeniyle gittim, sonra çok alıştım. Türkiyeye çok zor döndüm ağlaya ağlaya..Ama artık buraya da alıştım. Sanırım artık her yerde yaşayabilirim. Hatta beni bir kutuya koysunlar, arada bir su yemek versinler kutuda bile yaşarım.etrafında doğru insanlar olduğu sürece her yerde yaşayabiliyorsun.
bende istanbuldan başka bi yerde yapamam diyordum ama hayat işte mecburen gidiyorsun biyerlere...

olsun güzel bir tecrübe bence uzakdoğu.. hiç bir yere benzemiyor... bize bu yaz taylanda gider misiniz diye sordular ama artık bu yaştan sonra maceraya atımayalım dedi eşim. oturalım istanbulumuzda, evimizde, çocuk yapalım. nereye kadar gezeceğiz valizimizle?? Bana kalsa giderdim ben. ama döndük işte...Buraya da alıştım..

Seni teselli edebilecek birşey söylemek çok zor. Allah yardımcınız olsun kalbinize ferahlık versin, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip eder.

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kız kocaman olmuş ya buuuuuuuu.Bi de poposunu dönmüş yatıyor.Yerim onu ben

saolun kızlar.....eşimde poposunu deönmüş dedi senin gibi :)))......bana yan yatmış gibi geliyor ama.....demekki poposunu dönmüş, sende öyle gördüysen, ben yanılıyorum sanırım :))

big king big king big king bu kadar konuşur iseniz canım ister tabiki aşk olsun size. Ben bu bulantı ile nasıl yiyeceğin ama öleceğim yemez isem of kızlar aşk olsun. Ayrıca maybeabe canım o ne tatlı öyle onun o konforu sevsinler. Kaç cm kız.

canımm benim......evet sana bişey yazmak çok saçma hepimiz bunun farkındayız.......benimde ilk bebeğim düşük olmuştu....sadece bir gün yaşadık o mutlu haberi.....ertesi gün düşük olduğunu öğrendik.....sen çok ama çok iyi anlıyorum.....çünkü hepimiz senin yaşadığın korkuları yaşıyoruz......sana sadece allahtan sabır, dayanma gücü diliye biliriz...... en kısa zamanda allahın izniyle kendini toparlar tekrar hamile kalırsın inşallah güzelim.......bebek konusuda bizim bu dünyadaki sınavımız işte........her ne olursa olsun şükür etmek.....ve yüce rabbimin kararlarını kabul etmemiz gerekiyor, ne kadar acı bile olsa......üzüleceksin, ağlıyacasın tabi.....zaman herşeyin ilacı olsun sana.....allah yardımcın olsun......çok üzüldüm inan......

Ye cnm ye onu yiyince kusmuyor benimki sebze yiyim aninda gonderiyor

2,4 teyzesi.....dünkü resmi bu.....

AYYY maşallah pıtırcığa ... kaç haftalık bebekk...

9+1 resimde canım

Kızlar mideyi rahatlatan gıdalar neler?
Korkarım ki benim de bulantım başlıyor yavaş yavaş.Umarım maksimum bu kadar olur ve beni kusturmaz..NE önerirsiniz?

Bu gaz olayı bende de aşırı var. Gece gündüz afedersiniz geğiriyorum:) aç tok farketmiyor. Artık toplum arasında falan da oluyor. Kız kardeşim yeni evli en son onun eşinin yanında yüksek sesle geğirdim istemeden engel olamıyorum kendime. Çok utandım ama olan oldu :)))

e sipariş edeyim bari. Benim canım durmadan tatlı çekiyordu daha dün vanilyaki dondurm istedim hamburger nerden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…