bu marketlerde satılan hazır kefırlerı ıcemez mıyız?
Bende hazır yoğurtları seviyorum kıvamı koyu oluyor.Ev yoğurtlarını oldum olası sevmiyorum ben cıvık olduğu için.Bim in yoğurdunu seviyorum
bence de bim in dost yoğurdu pek çok markaya basar. sütü de güzel yarım yağlı...
ay kızlar ben gene fenayım Kustum of ya ağlıyorum artık kızım ile ilgilenemiyorum doğru dürüst ay ona haksızlık bu deyip oturup ağlıyorum. Kefir den bahsetmişsiniz ankara üniversitesi ziraat fakültesin den nerden alacağız satıyor Lar mi bir de tadı yayık ayrandan çok mu farklı
bende istanbuldan başka bi yerde yapamam diyordum ama hayat işte mecburen gidiyorsun biyerlere...
ben çoook uzaktayımm..uzak doğudayım korede
kızlar bu topiğin geneli yurt dışı sanırım...
zor olmalı uzak yaşamak.nasıl gittiniz oralara nasıl alıştınız kızlar?
Ben buralardan ayrılamam gibi geliyor.
andusha bana öyle bir test yapılmadı henüz cnm.
o kadar güzel günlerkii tadını çıkarınn bol bol bende 2010 haziran annesiyim oğluşum 20 aylıkk eşşek sıpası fırlamalık peşindee o kadar yorucu ama o kadar güzel birşey kii rüya gibi, bu arada hala daha uyumuyorumm kalkıyor emmek içinn çok şükür emzirmeye devam özellikle diş çıkarmada emzirmek çok işe yarıyor bende şuan diyet sayfasında takılıyorum çünkü 64 hamile kaldım 90 doğuma girdim prensesler gibi bir hamilelik yaşadım hiç midem bulanmadı sadece kokuya tiskindim ,ne yediğinize çok dikkat edin özellikle salata ve et ve et ürünlerine dikkat ben dışarda yemek yedim zehirlendim( neyse kızlar o süt yapar bu süt yapar deiyp gemeyin tecrube konuşuyor anne sütünü su sebze meyva sağlıklı dengeli beslenmek çoğaltıyor . doğum kg larımı vermek için mücadele ediyorum neysee bebekleriniz ve siz ALLAHA emanet olun tadını çıkarın rüya gibi günler ama aslı rüya doğduğunda başlıyorrr
ayy bende napicam bilmiyorum.Canım sürekli bişiler yemek istiyor.Özellikle de fast food tarzı şeyler.Doktor da dikkat et dedi.Havalar ısınsa da bi yürüyüşe başlasam süper olacak.Senin bebişini de yerim ne tatlıdır şimdiİnsallah bize de o günleri görmek nasip olur.
Gecen tren beklerken adamin biri yiyordu ve bana koktu cnm cok cekti normalde yemeyen ben hamburger yedim dun ve gecen pazartesi itiraf ediyorum
Valla yaa burnuma kokulari filan geliyo bazen.Ogün dedim evde yapayım kendim en azından daha saglıklı olur diye.Yok onun yerini tutmuyor.Ogün de eşime agladım hatta canım whopper istiyo diye nası gülüyor
Ucuz mal kötü maldır fikrini çok desteklemiyorum ben yerel gıdalar konusunda.Bak ben vakit buldukça yurtiçi ve yurt dışında yemek kurslarına falan da gidiyorum, özel ilgi alanım bu. Ve fırsat buldukça mutfak hocalarıyla, şeflerle gıda muhabbeti yapıyorum. Methettikleri salçalar, tereyağlar hiç bilinen markalar değil. Ben markette görsem bu ne biçim marka diye almazdım. Onların tavsiyeleriyle bir sürü yerel gıdaya alıştım böyle böyle...Bimin süt ve yogurdunu ben de begeniyorum ama ucuz ya kafamda soru işaretleri bırakmıyor degil.
.
Evet orası gerçekten gurbet.Avrupada yaşamak hiç zor değil düşününce, her iey var. Ben de bir dönem japonya da yaşadım. Son 15 senede o kadar çok ülke değiştirdim ki zorluğunu da biliyorum güzel yanlarını da.benim bulunduğum yerde yok maalesefo yüzden sıkıntı ooluyo..özellikle hamile kaldığımdan beri..bizim kültürümüzle hiç alakası yok...şu riskli dönem geçtikten sonra türkiye ye dönücem kısmetse 3.aydan sonra..bazen rüyalarıma giriyo türkiyedeki yemekler
evet ben de artık dışarıda salata yiyemiyorum maalesef.Slm
Bendede toksoplazmaya karşı bağışıklık yokmuş,
Çok dikkatli olmak lazım biliyrm ama bu sefer herşeyden kıl kapıyrm
Hep acaba oluyor aklımda
Banada DR. aynı şeyleri söyledi yoksa düşükle sonuçlanabilir dedi
O yüzden dışarda salata falan bide fast food hamburgeri çok severim yiyemtrmmm
O zaman sirkede beklet sende ne olur ne olmaz!!!Önemli çünkü bu...kızlar bu topiğin geneli yurt dışı sanırım...
zor olmalı uzak yaşamak.nasıl gittiniz oralara nasıl alıştınız kızlar?
Ben buralardan ayrılamam gibi geliyor.
andusha bana öyle bir test yapılmadı henüz cnm.
bende istanbuldan başka bi yerde yapamam diyordum ama hayat işte mecburen gidiyorsun biyerlere...
Bebeğimi dün kaybettim. Ne desem boş, yoğun kanamalarım Pazartesi başlamıştı 6 + 2 deyken. Ve dün yani 6 + 6 da doktor kontrolünde kesenin bozulmuş olduğunu gördük, 3 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğimi dün kürtaj yapmak zorunda kaldık. Kese bitmiş, rahim ağzına doğru ilerlemiş, istersen düşürmeni bekleyelim istersen alalım dedi doktorum, o acıyı daha fazla çekmeye dayanamazdım aldırdım. Çok acılar çektim. 8 ay uğraşmıştık olması için, ilk öğrendiğim anı hatırlıyorum mutluluktan uçuyordum, eşim heyecandan kalp krizi geçirecekti nerdeyse, ama buraya kadarmış. Çok üzgünüm. Ne isimler bulmuştuk, ne hayaller kurmuştuk. Evet ben de bir eylül annesi olacaktım hatta kız olursa ismini Eylül koyacaktım. Hayat planların doğrultusunda seyretmiyor maalesef. Çok korkuyordum düşük yapmaktan ve oldu. Evet korktuğum şey beni buldu. size tavsiyem sakın kötü şeylergetirmeyin aklınıza. herşey olacağına varıyor. umarım sizler bebeklerinizi sağasağlim kucağınıza alırsınız. moralinizi yüksek tutun.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kız kocaman olmuş ya buuuuuuuu.Bi de poposunu dönmüş yatıyor.Yerim onu ben
Amanın büyütmüşsün sen.. Darısı başımıza....
big king big king big king bu kadar konuşur iseniz canım ister tabiki aşk olsun size. Ben bu bulantı ile nasıl yiyeceğin ama öleceğim yemez isem of kızlar aşk olsun. Ayrıca maybeabe canım o ne tatlı öyle onun o konforu sevsinler. Kaç cm kız.
big king big king big king bu kadar konuşur iseniz canım ister tabiki aşk olsun size. Ben bu bulantı ile nasıl yiyeceğin ama öleceğim yemez isem of kızlar aşk olsun. Ayrıca maybeabe canım o ne tatlı öyle onun o konforu sevsinler. Kaç cm kız.
AYYY maşallah pıtırcığa ... kaç haftalık bebekk...
herseyduzelirmi; canım böbrek sanıcısı dediğin gazdır bence... bebek taşıyoz güzelim... normal bir yerlerimize sorun çıkması. vücut ona göre ayarlıyor kendini. bak ben kasık sancısından ölüyorum... hiç geçmiyor... içimi oyuyorlar sanki. rahim büyüyor ne edelim...
gaz deli gibi zaten, şişim kasıklarım ya kilo aldı ya şiş... geceleri 10kere uyanıyorum sancıdan kocamı da uyutmuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?