merhaba güzel hamişler, birkaç gündür giremedim. hepinizin iyi olduğunu umut ediyorum. geçmiş yapma gibi bir imkanım yok çoşmuşsunuz yine :)) evettt bugün kontrole gidecek arkadaşlar vardı, inşallah güzel haberler getirirler bize. biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. tabii aynı problemler devam ediyor. uyku gibi.. misafir ağırladık iftara, misafirliğe gittik, şimdi de sıcakla boğuşuyoz yine.. kızlar bu arada aklıma bi şey gelid. belki saçma gelcek ama :))) diyelim gece veya gündüz suyumuz geldi veya sancımız oldu. hastaneye giderken ne giyilecek. normal pantolon tişört mü, pijama eşofman tarzı bi şey mi ? ::)))
aynen canım, sıcaklar terlettı biziii.... benmde bugun kontrolum 3 te, inşallah iidir kuzum ya, merk edıyorum nekadr oldu acaba, birde döndümüü ki bizim velet:))))))))))) bana döndü gibi gelıyor ama, umutmu edıyrum acaba,,,
hahhaha ozamn üstümde ne varsa onla gıdıcem cnm
kızlar drr ıcın cıkıyorumm evdenn dualarınızı eksık etmeyın ınss hersey yolundadırrrrrr
inşallah iyidir canım, iyi düşünmek gerek her zaman.. ters mi duruyodu senin yaramaz. sürekli yer değiştirebiliyor diyorlar ama benim velet sürekli kafa aşağıda ayaklar yukarda oluyo.. ayaklarını göğsümün altına dayayıp bastırıyo hatta.. bi bakmışız benimki de son anda terse dönermiş. hiç belli olmaz bu işler :))
ayy canım oyle deme valla, donmez senınkı alısmıstır artık oyle durmaya :)))),
evet ya terstı 31.hftadada,, bakalım bi döndü gibi oldu ayaklarını yukarda hıssettık hatta esımde oyle dedı ama, suanda pek bılemıyorum nasııı duruyoo yaramaz
ben kaçan hafta gittiğmde dönmüştü umarım değiştirmezpozisyonunu senin ki de dönmüstür canım çünkü bende göğsümün altında hissediyorum tekmelerini
merhaba güzel hamişler, birkaç gündür giremedim. hepinizin iyi olduğunu umut ediyorum. geçmiş yapma gibi bir imkanım yok çoşmuşsunuz yine :)) evettt bugün kontrole gidecek arkadaşlar vardı, inşallah güzel haberler getirirler bize. biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. tabii aynı problemler devam ediyor. uyku gibi.. misafir ağırladık iftara, misafirliğe gittik, şimdi de sıcakla boğuşuyoz yine.. kızlar bu arada aklıma bi şey gelid. belki saçma gelcek ama :))) diyelim gece veya gündüz suyumuz geldi veya sancımız oldu. hastaneye giderken ne giyilecek. normal pantolon tişört mü, pijama eşofman tarzı bi şey mi ? ::)))
inşallah değiştirmez canım sizinkiler ..., bende heyecanla beklıyorum saatın 3 olmasını, umutluyum bu sefer
kızlar drr ıcın cıkıyorumm evdenn dualarınızı eksık etmeyın ınss hersey yolundadırrrrrr
kızlar yaşasın klimamız takıldı çok mutluyum günlerdir ilk defa serinledim
kızlar yaşasın klimamız takıldı çok mutluyum günlerdir ilk defa serinledim
slm kızlarr bugece çokkk sancım oldu kasıklarım taş gibi sertleşti bi 15 dk ciddi sancı çektim çok korktum valla,yalancı doğum sancıları böylemi oluyo bu kadar ağrılı ve uzunmu sürüyo
kızlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım ama:)ben de 9 eylülde doğum bekliyorum.32+5 te kontrole giittim 2300gr 43 cm olmuş oğlum.doğumu konuştm dr la.normal olmasını istediğimi belirttim daha bunu konuşmak için erken dedi.son zamanlarda doktora giden var mı kızlar?nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?