2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gece uyuyamıyorum nasıl uyuyorsunuz yastık kullanan varmı nasıl pozısyonlarda uyuyamıyorummmmmmmmmm sıcakkkkk göbüşlü halimle kızımda nasıl uyusun ben uyuyamazken

aynen canım, sıcaklar terlettı biziii.... benmde bugun kontrolum 3 te, inşallah iidir kuzum ya, merk edıyorum nekadr oldu acaba, birde döndümüü ki bizim velet:))))))))))) bana döndü gibi gelıyor ama, umutmu edıyrum acaba ,,,
hahhaha ozamn üstümde ne varsa onla gıdıcem cnm

sıcaklar artana kadar gayet güzel uyuyordum ama artık 4-5 defa uyanıyorum geceleri ben yastık kullanmıyorum sırt üstü yatmayı seven biriyim zaten sağa veya sola yattığımda daha çok belim ağrıyor.Allah yardımcımız olsun bişey kalmadı...

inşallah iyidir canım, iyi düşünmek gerek her zaman.. ters mi duruyodu senin yaramaz. sürekli yer değiştirebiliyor diyorlar ama benim velet sürekli kafa aşağıda ayaklar yukarda oluyo.. ayaklarını göğsümün altına dayayıp bastırıyo hatta.. bi bakmışız benimki de son anda terse dönermiş. hiç belli olmaz bu işler :))

ayy canım oyle deme valla, donmez senınkı alısmıstır artık oyle durmaya :)))),
evet ya terstı 31.hftadada,, bakalım bi döndü gibi oldu ayaklarını yukarda hıssettık hatta esımde oyle dedı ama, suanda pek bılemıyorum nasııı duruyoo yaramaz

ben kaçan hafta gittiğmde dönmüştü umarım değiştirmezpozisyonunu senin ki de dönmüstür canım çünkü bende göğsümün altında hissediyorum tekmelerini

ben kaçan hafta gittiğmde dönmüştü umarım değiştirmezpozisyonunu senin ki de dönmüstür canım çünkü bende göğsümün altında hissediyorum tekmelerini

inşallah değiştirmez canım sizinkiler ..., bende heyecanla beklıyorum saatın 3 olmasını, umutluyum bu sefer

ne istiyorsan onu giy cnm.bunun bir formalitesi yok sonuçta.nasıl olsa hastaneye gidince ya önlük giyeceksin ya da geceliğini

merhabalr hanımlaaarrrrr.
bugün bi 10 kişi kontrole gidecekti dimii gelenler hemen haberdar etsin bizleri merakta bırakmasınlar lütfeenn..
ayrıcaa eşim vantilatör almış gelmiş nasıl mutluyum anlatamam hehe bu sıcaklarda peeek bi iyi geldiii..

slm kızlarr bugece çokkk sancım oldu kasıklarım taş gibi sertleşti bi 15 dk ciddi sancı çektim çok korktum valla,yalancı doğum sancıları böylemi oluyo bu kadar ağrılı ve uzunmu sürüyo

kızlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım ama:)ben de 9 eylülde doğum bekliyorum.32+5 te kontrole giittim 2300gr 43 cm olmuş oğlum.doğumu konuştm dr la.normal olmasını istediğimi belirttim daha bunu konuşmak için erken dedi.son zamanlarda doktora giden var mı kızlar?nasıl durumlar?

slm kızlarr bugece çokkk sancım oldu kasıklarım taş gibi sertleşti bi 15 dk ciddi sancı çektim çok korktum valla,yalancı doğum sancıları böylemi oluyo bu kadar ağrılı ve uzunmu sürüyo

brixton hick sancıları bunlar.olması iyi seni yavaş yavaş doğuma hazırlıyor.uzun süreli kasılmalar olurmuş

Hosgeldin aaaa neden erken dedi ki? Doktora gidenleri bekliyoruz biz de. Gozumuz yollarda...

[SUB][SUB]slm kızlar doktora gidenleri merakımdan damladım hemen ama gelen yokgaliba henüz rabbim hepsine hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder inş [/SUB][/SUB]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…