Cnm bide belediyede çalışıyosun dimi..
korkma hiç bişi yapamaz.devlettesin bizim gibi özel sektörde diilsin.Benide postalayacaklar..Allaha havale ediyorum
şuan duvarlarda yok tatlım yerlerde var maalesef
kızlar kontrole gidicek çok vardı bugün yanlış hatırlaıyorsam hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz kızımla sizin için dua ediyoruz
yok canım ya benimle derdi bir kaç kez tartısdık zaten çok yorgunum yada hastayım dedim banane banamı hamile kaldın dedi.. Tamda aralık başı dönüyorum gıcık dönemde
öyle diyorum üzmeyeyeim kızıma yazık diyorum ama bu işe ihtiyacımız war bebek olucak we 3 yıldır burda sözleşmeli memurum ya çocuk yapıyorum die bumu yapılır hamileyim demedim her işi yaptım ama bunlara yaranamıyorsun ne yapsan.. söyeyen adamda daire başkanı yani öle lafı umursanmayacak biri değil ki çatlayacam sinirden..
ayy cnm yaa ne sacmalıkk buu uuzlmee cnmmm .. cok sınırlendım sımdı.. naısl ole bısey soleyebılırkıı
aaaaaa, terbiyesiz herif köpeksiz köy bulup değneksiz geziyor bu paşalar. canım benim bir dolu yasal hakkın var lütfen üzme kendini hiçbir şey yapamaz biliyorsun. cevap bile verme hayırlısı de geç..
sözleşmeli olmanı fırsat biliyor şerefsizkadrolu olsan zor yapar onu..... senin üzülmen birşeyi değiştirmez ki cnm olmazsa adamla konuş konuşulabilicek birine benzemiyor gerçi... yaranılmıyor cnm ne yazık ki kimseye
aynen öyle yapacağım cnm.çok görmek isteyen olursa ya sen kucağını alıp getiricen bebiği ya da onlar iki dakika yatak odasına girecekler yapacak birşey yok..
canım yasal hakkım warda istedikten sonra bulurlar bir yol doktora giderken bile vıdı vıdı ediyor
canım yasal hakkım warda istedikten sonra bulurlar bir yol doktora giderken bile vıdı vıdı ediyor
ODA NE GICIK Bİ ADAM MIŞ YA lafa baktam gerızekalı,,, sen bakma ona kuzum, gün dogmadan neler dogar, bu 3,4 ayda o gider belkı ,,, üzülme canm
aynen öyle yapacağım cnm.
bir yol bulamaz aslında. çıkarıyoruz derlerse işten çıkarma gerekçelerini belirten bir yazı isteyeceksin. oraya ne yazarlarsa yazsın farketmez.sen sgkya gidip böyle böyle durum hamilelil iznimden dolayı sorun çıkarıyorlar aslında dediğinde kanunlar senden yana.
boşver cnm .tamam emeğine üzülüyorsun ama kanunlar senden yana. bir dünya hakkın var.
kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim doktorum açlık şekeri ve ürik asit tahlili istemişti idrarda istedi ocaktaki doktor idrarda kan görüldü öğleden sonra tahlillerle bakarız dedi moralim bozuldu ürik asit böbrek tahlili zaten dedi kızımda baskı yapmıştı böbreklerime acaba oğlumdamı yapıyor? saat 5 tede doktor randevum var bakalım ne diyecek canım sıkıldı çok ama son 3 gündür falan çok koyu renkti idrarımkızlar ayrıca tombiş bir bebek doğuran arkadaşımı gördüm sağlık ocağında hüngür hüngür ağlıyordu başı çok ağrıyormuş bebeğimi emziremiyorum dedi çok kötüydü doktoru geçecek diyormuş bol su iç demiş epidural olduğu içinmiş ağrısı
ayy canım öle işde gider ayak patlattı bombayı bundan sonra işini yapacak baskasını bulsun beklesin ewrak masamda yapmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?