2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şuan duvarlarda yok tatlım yerlerde var maalesef[/QUOTE]

belki onun için de vardır bir vernik kaplama birşey araştırmak lazım, inşallah bol havalandırmayla geçer..

Cnm bide belediyede çalışıyosun dimi..
korkma hiç bişi yapamaz.devlettesin bizim gibi özel sektörde diilsin.Benide postalayacaklar..Allaha havale ediyorum

şuan duvarlarda yok tatlım yerlerde var maalesef

EWET CANIM BELEDİYEDEYİM AMA SÖZLEŞMELİYİM aralık ayında kapı önüne konma ihtimalimiz war bende Allaha havale ettim canım

kızlar kontrole gidicek çok vardı bugün yanlış hatırlaıyorsam hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz kızımla sizin için dua ediyoruz

sagol cnm,onlardan biri benımmm , ayy inşallah iyidir kuzum, ve donmüştür artık :))))

kızlar günaydın şimdi sağlık ocağından geldim doktorum açlık şekeri ve ürik asit tahlili istemişti idrarda istedi ocaktaki doktor idrarda kan görüldü öğleden sonra tahlillerle bakarız dedi moralim bozuldu ürik asit böbrek tahlili zaten dedi kızımda baskı yapmıştı böbreklerime acaba oğlumdamı yapıyor? saat 5 tede doktor randevum var bakalım ne diyecek canım sıkıldı çok ama son 3 gündür falan çok koyu renkti idrarımkızlar ayrıca tombiş bir bebek doğuran arkadaşımı gördüm sağlık ocağında hüngür hüngür ağlıyordu başı çok ağrıyormuş bebeğimi emziremiyorum dedi çok kötüydü doktoru geçecek diyormuş bol su iç demiş epidural olduğu içinmiş ağrısı

yok canım ya benimle derdi bir kaç kez tartısdık zaten çok yorgunum yada hastayım dedim banane banamı hamile kaldın dedi.. Tamda aralık başı dönüyorum gıcık dönemde

ODA NE GICIK Bİ ADAM MIŞ YA lafa bak tam gerızekalı,,, sen bakma ona kuzum, gün dogmadan neler dogar, bu 3,4 ayda o gider belkı ,,, üzülme canm

boşver cnm .tamam emeğine üzülüyorsun ama kanunlar senden yana. bir dünya hakkın var.

günaydın inşallah herkes iyidir

fikir nasıl kızlar ben eve gidince ilk fotoyu hemen çekeceğim

Eklentiler

• $1235.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 33
aaaaaa, terbiyesiz herif köpeksiz köy bulup değneksiz geziyor bu paşalar. canım benim bir dolu yasal hakkın var lütfen üzme kendini hiçbir şey yapamaz biliyorsun. cevap bile verme hayırlısı de geç..

canım yasal hakkım warda istedikten sonra bulurlar bir yol doktora giderken bile vıdı vıdı ediyor

ayy canım kadrolu olsam biryerime sallarım onu zaten ne konusayım canım ne diyeyeim aksam babama söylüycem belediye baskanı arkadası bu adam pislik yapsa onu dewreye sokarım ama yine de bunlar yasansın istemiyrumm

mrtylz, pencil83, ecrin1001, Urbetemhem, bego748, mattika, suksuk, tubica, asilemir+, umutluay, didem_0101, panikduygu, mirage52, gulrose1983, Brck, mirage0001, oznur_52, melekangel

selam kızlarrrrr nekadar kalabalığız maşallah:))
ay dün geçmiş yap yap bitmediii sanırım geriye dönük bir 20 sayfam var ama vakit yok öğle arasında kada rçok kaynatmayın lütfen

çok görmek isteyen olursa ya sen kucağını alıp getiricen bebiği ya da onlar iki dakika yatak odasına girecekler yapacak birşey yok..
aynen öyle yapacağım cnm.

canım yasal hakkım warda istedikten sonra bulurlar bir yol doktora giderken bile vıdı vıdı ediyor

bir yol bulamaz aslında. çıkarıyoruz derlerse işten çıkarma gerekçelerini belirten bir yazı isteyeceksin. oraya ne yazarlarsa yazsın farketmez.sen sgkya gidip böyle böyle durum hamilelil iznimden dolayı sorun çıkarıyorlar aslında dediğinde kanunlar senden yana.

istedikten sonra sen de bulursun bir yol, kimsenin hakkı kimse de kalmaz, sen içini ferah tut güzelim.. olursa da olumsuzluk bunda da vardır bir hayır diyeceğiz napalım, ama unutma yasal haklar her zaman senden yana, hele ki hamilelik gibi bir süreçte..

ODA NE GICIK Bİ ADAM MIŞ YA lafa bak tam gerızekalı,,, sen bakma ona kuzum, gün dogmadan neler dogar, bu 3,4 ayda o gider belkı ,,, üzülme canm

ayy canım öle işde gider ayak patlattı bombayı bundan sonra işini yapacak baskasını bulsun beklesin ewrak masamda yapmıycam

inş o duruma gelmem canım boşaltmıycam masamıda dolabımı kitliycem bilg şifreli zaten herkes kendi açabilir şifresini bilmez kimse alsın masamı ne yapacaksa

gunaydın cnm ıns bısey cıkmaz ıcını ferahh tut

merhaba güzel hamişler, birkaç gündür giremedim. hepinizin iyi olduğunu umut ediyorum. geçmiş yapma gibi bir imkanım yok çoşmuşsunuz yine :)) evettt bugün kontrole gidecek arkadaşlar vardı, inşallah güzel haberler getirirler bize. biz oğluşumla iyiyiz çok şükür. tabii aynı problemler devam ediyor. uyku gibi.. misafir ağırladık iftara, misafirliğe gittik, şimdi de sıcakla boğuşuyoz yine.. kızlar bu arada aklıma bi şey gelid. belki saçma gelcek ama :))) diyelim gece veya gündüz suyumuz geldi veya sancımız oldu. hastaneye giderken ne giyilecek. normal pantolon tişört mü, pijama eşofman tarzı bi şey mi ? ::)))

ayy canım öle işde gider ayak patlattı bombayı bundan sonra işini yapacak baskasını bulsun beklesin ewrak masamda yapmıycam

bişey yapamaz zaten canm bırsürü hakkın var, arkadsım da demıstı bana, benım izin sıkıntılı ya, iste komple ızın dedı, eger dogumu grekce gosterırse ayrılma sebebı dıye, daha cok tazmınat alıyomussun, yanı bısey yapamaz bence, üzme kendını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…