kızlar merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir.uzun zamandır giremiyordum foruma.
Haberlerle döndüm.haziran sonundan itibaren hastanelerdeydim.4 hastanede yattım.kızlar erken gelmeye karar vermişti bir kere.12 temmuzda sezeryan ile doğum yaptım.ceren ve ecem güzel kızlarım küvezdeler.solunum cihazından çıktılar şükür.yavrularım benden 2 saat uzaktalar.3 günde bir görebiliyorum.kucağıma alamadım koklayamadım.sütümü göğsümden içmediler hiç.içim yanıyor öyle özlüyorumki aşklarımı.neyse onlar iyi ya bana da şükretmek düşüyor.
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah.görüşürüz kızlar.hayırlı ramazanlar.
aynı durumdayım, sadece bebek kıyafetleri hazır onların da hangisini hastaneye götürücem hangisi kalacak bilmiyorum, ev taşıdık ama hala yerleşemedik. huni elimde kafaya taktım takıcam.. Allah yardım etsin bize...
kızlar sezeryanı kaçıncı haftada yapıyorlar bilginiz var mı:26:
Benimde %90 sezeryan olacak. 38 sonunda almayı planıyor.
Ankara çok sıcak dayanılmaz derecede
ağalamak istiyorum bende
Günaydın kızlar, ilginc bir şekilde bugun deliksiz bir uyku cektim.1 de yattım 7 de uyandım.O da karın agrıma..Tuvalete sıkışmıısmHiç uyanmamısım..Ee kac zamanın uykusuzluğu Hava inanılmaz sıcakk..Kedilerim cok rahatsız onlar bile sürekli banyo yapmak istiyorlar.Günde 2 3 kere bastan asağı ıslatıyorum kuzucukları..Şu anda haberlerde hava durumundan bahsediyor..Hafta sonuna yağmur geliyormus...5 derece azalacakmıs sıcaklıklar
bekliyoruz inşallah azalır sıcaklar..
günaydın kzılar bizde kalktık yine düştük yollara işe gelmek hiç bu kadar zor olmamışdı geçmiyor günler ben klima ile yatıyorum o yüzden sıcak şikayetim yok pek aksamları
maşallah de:) klimanıza kuvvet :)
gunaydınnnnnnnnnnnnnn kotu bı geceden sonraa.. ııı bı gun olmasını dılıyorumm.. kendı terımde bogulucaktım nerdeysee..
bugün kötü olur mu sana, kontrol günü dimi bugün çoğunuzun.. bizim de cumartesi, hayırlı haberler inşallah:)
odamız daha tam duzenlenmedi ama dayanamadım resim yuklıyım dedim, bi de son haliyle yuklerim.. cadı kızımın cicileri de yıkandı birazdan ütüliycem...
(kapaklar cekmeceler acık koku gitsin diye)
Eki Görüntüle 472226
Eki Görüntüle 472227
Eki Görüntüle 472228
bu da şekerimiiizzzzzz
Eki Görüntüle 472229
hahahaha oda iyiymiş :) burda davulcusu topcusu bide çocuklar geliyor saya'ya. Gelip mani okuyorlar bahşiş istiyorlar :)
ordu da davul çalmıyorlar henüz davul sesi duymadım
ramazan sonunda da eline davulu alan geziyor kapı kapı sanki haketmişler gibi
kızlar hastane çıkışı 10 lumu 5 limi almak uygun
toz tabiki hoş değil ama evi havasız bırakırsan hem eşyaların mahvolur hemde evine o tuhaf koku siner dediğin gibi temizlik dip bucak yapılacak zaten
hepinize günaydın kızlar...
evini çok havalandırmıyorsan da böyle rutubet yapar, ben mesela bu eve ilk taşındığımda çocuk odası boş, kullanılmıyor diye, kaloriferini kapadım, kapısını da kapadım bi güzel, sonra bi baktım parkeler, süpürgelikleri yeşillenmiş, şişmeye başlamış hemen vazgeçtim, açtım kapısını kaloriferini, bi de annemin bi komşusu var, o da toz olur diye çok havalandırmıyor evini evinde sürekli bir rutubet oluyor, mantolama bile yaptırdı yine geçmedi, binada sadece onun evinde rutubet var. Hergün en az bir saat aç tüm camlarını, toz olur falan deme. Rutubet bebeğe de hiç iyi değil.
dün alışverişten sonra sıcaktan ağladım resmen bu saate iş bırakınca böyle oluyor şimdide gidiyim kıyafette son parçaları alayım
sonra kozmetik yastık emzik biberon küvet vs kalıyor onları haftasonu eşimle yaparım kısmetse ama çok yorgun hissediyorum hazırlık yapmayan arkadaşlar sizde artık başlayın lütfen beni resmen niyeyse korku sardı herkesi hazır duyunca kendimi kasıyorum heralde
odamız daha tam duzenlenmedi ama dayanamadım resim yuklıyım dedim, bi de son haliyle yuklerim.. cadı kızımın cicileri de yıkandı birazdan ütüliycem...
Eki Görüntüle 472226
Eki Görüntüle 472227
Eki Görüntüle 472228
bu da şekerimiiizzzzzz
Eki Görüntüle 472229
Eki Görüntüle 472226
Eki Görüntüle 472227
Eki Görüntüle 472228
bu da şekerimiiizzzzzz
Eki Görüntüle 472229
bu iş yeri yüzünden erjken doğum yapacam resmen ya su an sunu yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum şu halimle Allaha havale ettim gerizekalı.. daire başkanının yanındaydım şimdi giderken masanı ve çekmecelerini boşalt dedi bende neden dedim geri dönemeyebilirsin bellimi olur dedi neden dönemeyecekmişim dedim bu kadar izne gidersen bellimi olur dedi.. o nedemek ya belediyede çalışıyorum 5000 çalışanı war herkes doğuruyor bişe olmuyor bana gelince şerefsizlik yaptı Allahım ya adam beni germek için elinden geleni yapıyor..
ayyy canım benim yaaa sıkma sen canını lütfen bebişinide üzme annesi... gerizekalı işte saçma sapan konuşmuşbu sözleeri söyleyen birini adam yerine koyup üzülme sakın uyuzluk yapıyor resmen Allah yanına bırakmaz kimsenin tatlım sen sıkma canını meleğini, kendini düşün!!!!!!
Allah kolaylık versin cnm yaa..
Benim ev bile terleme yapıyo laminantlar ıslanıyor..Yeni bina olduğu içinmi acaba
Yatak odası komidinlerimin altıda yeşillenmiş hafif kokuyo deliricem yaa
Kızlar bi yardımcı olun napmak gerekki..
Daha bina kurumadı belki ondanmıki?
kızlar arada abartıyorum aksmadan beri salakça düşünceşlere daldım bana fikir werir iseniz sewinirim.. şimdi biz kraft 504 aldık kurdurudk çok da güzel yalnız bir sorunum war.. bebek doğunca 1 hafta falan oturma odasında yatacağım annem bakacak sonra yatak odama taşınacağım kızım ve yatağı ile beraber.. loğusa kadın tek yatamaz die tutturdu annem ve kayınvalidem wardır bir bildikleri o yüzden çocuk odasına tasınamadık şimdi gündüz yada aksam bebeğim içerde uyurken görmeye gelenlerin yatak odama girmeleri istemiyoırum doğal olarak uyurken çocuğu kaldırıp oturma odasına getirecek halim yok.. bide bebek 40 gün tek kalmasın kendini yalnız hisseder diyyor ee kzım uyurken bende yatak odasına tıkılıp kalacakmıyım ayy bilemedim ne yapsam birtane dahamı yatak alsam küçük bi tane oturma odası için..
ayy ne bilim öyle deyip duruyorlar zaten hiç bitmio hurafeleri bide onlar ile uğrasacam annem dedğilde kayınvalidem özellikle ne yapim kırmakta istemiyorum ama bakalım neler yaşıyacağım.. 65 yaşında kadın ozamanki ile şimdiki aynı değil desem de oda onun fikri işde..
eeee ben yalnız olacağım.kimse olmayacak yanımda.
bebeğimin odası da olmayacak.yatak odamda park yatak olacak.
2. bir beşik alabilecek durumda da değilim( daha 1 tane bile almadım gerçi).be ne yapacağaım:44::44:
Günaydın güzel anneler. Dün raporumu almak için dr. a gittim. 31+6 idi. 37. haftama kadar çalışabilir raporumu aldım. Kızım 1.500 gr. olmuş hala kilosu azYaklaşık 2,5 aydır geriden geliyor kilosu. Gerçi 13 günde 330 gr. almış ama hala haftasıyla uyumlu değil. Geç döllenme olabilir dedi dr.um. Rabbime şükür sağlığıyla ilgili bi problem gözükmüyor ama insan genede tedirgin oluyor işte. Bizden haberler böyle. Bugün çok kişiden haberler var sanırım. Herkesin iyi haberlerle gelmesi dileğiyle.
Eki Görüntüle 472226
Eki Görüntüle 472227
Eki Görüntüle 472228
bu da şekerimiiizzzzzz
Eki Görüntüle 472229
bu iş yeri yüzünden erjken doğum yapacam resmen ya su an sunu yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum şu halimle Allaha havale ettim gerizekalı.. daire başkanının yanındaydım şimdi giderken masanı ve çekmecelerini boşalt dedi bende neden dedim geri dönemeyebilirsin bellimi olur dedi neden dönemeyecekmişim dedim bu kadar izne gidersen bellimi olur dedi.. o nedemek ya belediyede çalışıyorum 5000 çalışanı war herkes doğuruyor bişe olmuyor bana gelince şerefsizlik yaptı Allahım ya adam beni germek için elinden geleni yapıyor..
Cnm bide belediyede çalışıyosun dimi..bu iş yeri yüzünden erken doğum yapacam resmen ya su an sunu yazarken bile hüngür hüngür ağlıyorum şu halimle Allaha havale ettim gerizekalı.. daire başkanının yanındaydım şimdi giderken masanı ve çekmecelerini boşalt dedi bende neden dedim geri dönemeyebilirsin bellimi olur dedi neden dönemeyecekmişim dedim bu kadar izne gidersen bellimi olur dedi.. o nedemek ya belediyede çalışıyorum 5000 çalışanı war herkes doğuruyor bişe olmuyor bana gelince şerefsizlik yaptı Allahım ya adam beni germek için elinden geleni yapıyor..
şuan duvarlarda yok tatlım yerlerde var maalesefondandır. boyacı gelecekse terleme yapan yerler için kullanılan özel bir madde var ondan alıp uygulamasını isteyin. işe yaradığını duydum.
tam prenseslere layık çok güzel canım sağlıkla kullansın annesi
canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok güzel hepsi...
cok gusel cnm besıgıde prenses yatagı gıbı masalahh ııgunlede kullanın ınsss..
mrtlylz harika olmuş cnm rabbim sağlıkla doğup yatmasını nasip etsin
güle güle kullanın inşallah, pek güzelmiş maşallah :)
öyle diyorum üzmeyeyeim kızıma yazık diyorum ama bu işe ihtiyacımız war bebek olucak we 3 yıldır burda sözleşmeli memurum ya çocuk yapıyorum die bumu yapılır hamileyim demedim her işi yaptım ama bunlara yaranamıyorsun ne yapsan.. söyeyen adamda daire başkanı yani öle lafı umursanmayacak biri değil ki çatlayacam sinirden..
didemcım sıkma canını, allah allah herkes aynı izni kullanıyoo, sen bakma o gerızekalıya, sankı sen ekstra bısey yapmıssın gıbı, takma bence, baskasına kızmıstır kesın, sana patladı,, linayı düşün, üzülme lütfen kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?