merhabalr hanımlaaarrrrr.
bugün bi 10 kişi kontrole gidecekti dimii gelenler hemen haberdar etsin bizleri merakta bırakmasınlar lütfeenn..
ayrıcaa eşim vantilatör almış gelmiş nasıl mutluyum anlatamam hehebu sıcaklarda peeek bi iyi geldiii..
kızlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım ama:)ben de 9 eylülde doğum bekliyorum.32+5 te kontrole giittim 2300gr 43 cm olmuş oğlum.doğumu konuştm dr la.normal olmasını istediğimi belirttim daha bunu konuşmak için erken dedi.son zamanlarda doktora giden var mı kızlar?nasıl durumlar?
kızlar drr ıcın cıkıyorumm evdenn dualarınızı eksık etmeyın ınss hersey yolundadırrrrrr
slm kızlarr bugece çokkk sancım oldu kasıklarım taş gibi sertleşti bi 15 dk ciddi sancı çektim çok korktum valla,yalancı doğum sancıları böylemi oluyo bu kadar ağrılı ve uzunmu sürüyo
kızlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım ama:)ben de 9 eylülde doğum bekliyorum.32+5 te kontrole giittim 2300gr 43 cm olmuş oğlum.doğumu konuştm dr la.normal olmasını istediğimi belirttim daha bunu konuşmak için erken dedi.son zamanlarda doktora giden var mı kızlar?nasıl durumlar?
mrtylz, pencil83, ecrin1001, Urbetemhem, bego748, mattika, suksuk, tubica, asilemir+, umutluay, didem_0101, panikduygu, mirage52, gulrose1983, Brck, mirage0001, oznur_52, melekangel
selam kızlarrrrr nekadar kalabalığız maşallah:))
ay dün geçmiş yap yap bitmediii sanırım geriye dönük bir 20 sayfam var ama vakit yok öğle arasında kada rçok kaynatmayın lütfen
kızlar drr ıcın cıkıyorumm evdenn dualarınızı eksık etmeyın ınss hersey yolundadırrrrrr
dualarımız seninle kuzucuğum hayırlı haberlerle dönüceksiniz Allah ın izniyle
dün gece bendede oldu canım doğuma hazırlık sancılarıymış normalmiş onlar endişelenme...
merhaba ebraaa hoşgeldinnnn... hayırlısı neyse o olsun benim sezeryan gibi gözüküyor bakalım...
selam tatlım biraz geç oldu amaişyerinde bu kadar takip ediliyor işte....
Kızlar ben geldim hersey yolundaymis 1800 gr olmuş 2 hafta sonra yeniden gideceğim
dün alışverişten sonra sıcaktan ağladım resmen bu saate iş bırakınca böyle oluyor şimdide gidiyim kıyafette son parçaları alayım
sonra kozmetik yastık emzik biberon küvet vs kalıyor onları haftasonu eşimle yaparım kısmetse ama çok yorgun hissediyorum hazırlık yapmayan arkadaşlar sizde artık başlayın lütfen beni resmen niyeyse korku sardı herkesi hazır duyunca kendimi kasıyorum heralde
içerde neler neler yapıyo ufaklıklar kim bilir benimkide futbol oynuyo herhalde bi o yanaa bi bu yanaaakarnımda yapıyor doğuncada yapsın:) babet aldım ama adını bale ayakkabısı koydum dün akşam misafir wardı fırsat olmadı bugün akşam umarım koyacam:)
Annelik öyle bir duygudur ki Allah'ın kadınlara verdiği bir ayrıcalık ve armağandır
anne olmak; doğumda saçının her bir teli sırılsıklam ter olana kadar sancı çekmektir
anne olmak; sütünü gerektiğinde damla damla biriktirip yavruna verebilmek için çırpınmaktır
anne olmak; doğumda anne olurken bile anne diye inlemektir....
canım ALLAH güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok şirinler maşallaahhodamız daha tam duzenlenmedi ama dayanamadım resim yuklıyım dedim, bi de son haliyle yuklerim.. cadı kızımın cicileri de yıkandı birazdan ütüliycem...
(kapaklar cekmeceler acık koku gitsin diye)
Eki Görüntüle 472226
Eki Görüntüle 472227
Eki Görüntüle 472228
bu da şekerimiiizzzzzz
Eki Görüntüle 472229
sağol canım bi vantilatöre bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdii yazık kocacım dayanamamış halimede almış gelmiş.. sizde alın bari bi tane dayanılmıyoo bu sıcaklaraamrb canım vantilatörün hayırlı olsun bizde şimdilik eşimle bi vantilatörmü alsak die düşündük ama bakalım
maşallah bebişinee..Kızlar ben geldim hersey yolundaymis 1800 gr olmuş 2 hafta sonra yeniden gideceğim
benimde salı günü randevum bakalım büyümüş mü beinm oğlan geçende bir hafta gerideydii gelişimi inşallah arayı kapatmıştır..Selam kızlar! Biz salı gidicez dra. Bakalım heyecanla bekliyorum " bebeğin dönmüş, normal doğum olabilir." demelerini :)) Gerçi kızım yan döndü hissediyorum bu kadar dönen daha da döner diye kendimi avutuyorum :))
Benim de karnımda sertleşme ve dalgalanmaya benzer hisler olmaya başladı, öyle hiç korkutucu kötü bir duygu değil, doğum da böyleyse ben 5-6 doğururum diyorum :)) Güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bu aralar acayip iyi hissettiiyor size de tavsiye ederim. Bebişlerinizi şimdiden öpüyorum.
Kızlar ben geldim hersey yolundaymis 1800 gr olmuş 2 hafta sonra yeniden gideceğim
Selam kızlar! Biz salı gidicez dra. Bakalım heyecanla bekliyorum " bebeğin dönmüş, normal doğum olabilir." demelerini :)) Gerçi kızım yan döndü hissediyorum bu kadar dönen daha da döner diye kendimi avutuyorum :))
Benim de karnımda sertleşme ve dalgalanmaya benzer hisler olmaya başladı, öyle hiç korkutucu kötü bir duygu değil, doğum da böyleyse ben 5-6 doğururum diyorum :)) Güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bu aralar acayip iyi hissettiiyor size de tavsiye ederim. Bebişlerinizi şimdiden öpüyorum.
kızlar ben bebek sekerinin dizaynını kendim yaptım ama içine ne koyacagım konusunda kararsınız.. yani lavanta mı koysam yoksa badem şekeri mi..? sonuçta o şekerler yenmiyor ve ööyle bozulana kadar kalıyor.. lavanta koysam, ayriyeten bebiş kurabiyesi ikram etsem gelenlere nasıl olur?
bebiş şekerimiz bu:
Eki Görüntüle 472387
biblonun altında kesesi var (şu an karar veremediğim için içi boş tabi.. bir de bunun şeffaf üstü kurdelalı paketi var.. yani kutusunun içinde olucak böyle)
sizce lavanta mı yoksa şeker mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?