2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb canım vantilatörün hayırlı olsun bizde şimdilik eşimle bi vantilatörmü alsak die düşündük ama bakalım

niye öyle söylüyor ki sanki.neresi erken?? kalmış 1,5 ay tabii ki bir problem ya da anormal bir durum olmadığı takdirde normal olabilir falan der insan. bu doktorlar bazen çok tuhaf cevaplar veriyorlar

kızlar drr ıcın cıkıyorumm evdenn dualarınızı eksık etmeyın ınss hersey yolundadırrrrrr

dualarımız seninle kuzucuğum hayırlı haberlerle dönüceksiniz Allah ın izniyle

slm kızlarr bugece çokkk sancım oldu kasıklarım taş gibi sertleşti bi 15 dk ciddi sancı çektim çok korktum valla,yalancı doğum sancıları böylemi oluyo bu kadar ağrılı ve uzunmu sürüyo

dün gece bendede oldu canım doğuma hazırlık sancılarıymış normalmiş onlar endişelenme...

merhaba ebraaa hoşgeldinnnn... hayırlısı neyse o olsun benim sezeryan gibi gözüküyor bakalım...

selam tatlım biraz geç oldu ama işyerinde bu kadar takip ediliyor işte....

hoşgeldin canım maşallah senin oğlanda pek bi tosuncuk olacak galiba bugün baya bi doktora gidenimiz var bakalım onlardan haber bekliyoruz

Ay bende yarın kontrole gidiyorum kıskandım şimdi bugünden mi gitsem Çok heyecanlanıyor insan ama ya bakalım benim tosuncukta kaç kilo olmuş

benim ilk doğumumda böyle şeyler olmadı bunda çok erken başladı ilk doğumum suni sancıyla oldu doğum günü geldi hastaneye gittim suni sancıyla doğum oldu,bu hamileliğimde çok farklı şeyler yaşıyorumm

doğumun nasıl olması biraz erken olmuş bellimi olur oğlun seni özler erken gelir maşallah bayaaaaa tombiş seni bıcırık sağlıklı doğsunlarda tek duamız bu

bir ben mi böyleyim diyordum odayı hazırlayamadım çantamı hazırlamadım daha işe gidiyorum bu sıcaklarda eve gelince hooop bi uzanıvereyim serin olsun yapayım derken gücüm kalmıyor

Selam kızlar! Biz salı gidicez dra. Bakalım heyecanla bekliyorum " bebeğin dönmüş, normal doğum olabilir." demelerini :)) Gerçi kızım yan döndü hissediyorum bu kadar dönen daha da döner diye kendimi avutuyorum :))
Benim de karnımda sertleşme ve dalgalanmaya benzer hisler olmaya başladı, öyle hiç korkutucu kötü bir duygu değil, doğum da böyleyse ben 5-6 doğururum diyorum :)) Güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum bu aralar acayip iyi hissettiiyor size de tavsiye ederim. Bebişlerinizi şimdiden öpüyorum.

karnımda yapıyor doğuncada yapsın:) babet aldım ama adını bale ayakkabısı koydum dün akşam misafir wardı fırsat olmadı bugün akşam umarım koyacam:)
içerde neler neler yapıyo ufaklıklar kim bilir benimkide futbol oynuyo herhalde bi o yanaa bi bu yanaaa

canım ALLAH güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin çok şirinler maşallaahh

mrb canım vantilatörün hayırlı olsun bizde şimdilik eşimle bi vantilatörmü alsak die düşündük ama bakalım
sağol canım bi vantilatöre bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdii yazık kocacım dayanamamış halimede almış gelmiş.. sizde alın bari bi tane dayanılmıyoo bu sıcaklaraa
Kızlar ben geldim hersey yolundaymis 1800 gr olmuş 2 hafta sonra yeniden gideceğim
maşallah bebişinee..
benimde salı günü randevum bakalım büyümüş mü beinm oğlan geçende bir hafta gerideydii gelişimi inşallah arayı kapatmıştır..

selam kzıalr nsılsınız
şu an çok sıcak denize atlamak istiyorum :)

kızmın dolabı 2 ay sonunda geldi ama eksik parçası varmış 1 haftadır da onu bekliyorum evde enkaz gibi duruyor kurulmayı bekliyorrr
çilekten perde ışık seksekli halı da aldık bakalım nasıl olacak tam biterse oda çekerim

yatak almadım park yatağında yatacak hem güvenli hem de 3 -4 yaşına onda yatabşirmiş
ilerde dolabı beyaz olduğu için beyaz yatak da alırım al sana oda

Son düzenleme:

benimde salı günü canım bende bekliyorum heyecanlaa bakalım kızım nasıl olmuş olacak 35. haftada olacam gittiğimde

kızlar ben bebek sekerinin dizaynını kendim yaptım ama içine ne koyacagım konusunda kararsınız.. yani lavanta mı koysam yoksa badem şekeri mi..? sonuçta o şekerler yenmiyor ve ööyle bozulana kadar kalıyor.. lavanta koysam, ayriyeten bebiş kurabiyesi ikram etsem gelenlere nasıl olur?

bebiş şekerimiz bu:

biblonun altında kesesi var (şu an karar veremediğim için içi boş tabi.. bir de bunun şeffaf üstü kurdelalı paketi var.. yani kutusunun içinde olucak böyle)

sizce lavanta mı yoksa şeker mi?

bnece lavanta b azıları şekeri yemek için güzelim süsü bozuyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…