Kızlar mideyi rahatlatan gıdalar neler?
Korkarım ki benim de bulantım başlıyor yavaş yavaş.Umarım maksimum bu kadar olur ve beni kusturmaz..NE önerirsiniz?
e sipariş edeyim bari. Benim canım durmadan tatlı çekiyordu daha dün vanilyaki dondurm istedim hamburger nerden çıktı/QUOTE]
Yedin mi peki do durmayi bu havada ?
Kizlar grup cok faydali oluyor her anlamda bilgi paylasimi icin.en azindan panik yapmiyorsun bir yasayan bilen cikiyor:)bende teraziyim cok isterdim terazi olmsini kizim gibi 42 haftaada gelirse kesin terazi olur:)_ay kizlar mayis gibi buyuk bulusma yapalim cok zevkli oluyor.ocak anneleriyle biz oyleydik hatta oyun grubu kurmustuk 15 gunde bir evlerde toplaniyorduk bebelerr paylasmayi oynamayi ogreniyor cok faydali.
e sipariş edeyim bari. Benim canım durmadan tatlı çekiyordu daha dün vanilyaki dondurm istedim hamburger nerden çıktı/QUOTE]
Yedin mi peki do durmayi bu havada ?
benimde canım acayıp dondurma çekmişti.....eşime mc donalds dan aldırmıştım .....gecenin 11 de yedim onu :))).....eve de aldım şimdi....ara ara çekiyor canım çünkü.......kızlar benim canım başlarda tatlı hiç çekmiyordu......yavaş yavaş normale döndüm ve tatlı da yiyorum......yani ne varsa yiyorum fark etmiyor artık.......balık hariç :)
benimde canım acayıp dondurma çekmişti.....eşime mc donalds dan aldırmıştım .....gecenin 11 de yedim onu :))).....eve de aldım şimdi....ara ara çekiyor canım çünkü.......kızlar benim canım başlarda tatlı hiç çekmiyordu......yavaş yavaş normale döndüm ve tatlı da yiyorum......yani ne varsa yiyorum fark etmiyor artık.......balık hariç :)
Ben yiyemiyorum delircem ne guzel istahiniz bol sizin
abimden bildiğim için...
çok zor bir insan.eşinin evde yaptığı herşeye karışır.çamaşıra,yemeğe,bulaşığa.sehpa üstünde duran bardağa..
Herşeye bir yorumu vardır.
Eleştirmeyi çok sever.Kendisi hep haklıdır ve asla eleştirilmek istemez.Sevmiyorum başak burcunun özelliklerini.Ama kısmet tabi napalım..Büyük ihtimalle ben ekim başı annesi olacağım gibi geliyor...Ama sezeryan olursa başak olabilir.
24 eylülden itibaren terazi burcu oluyor bebişler.Benim doğum 28 eylül görünüyor..
Ben yiyemiyorum delircem ne guzel istahiniz bol sizin
biz şişko dombili olucaz sen ne güzel zayıf kalıcaksın işte :))) neresi güzel kızımmm :))
son aylarda baby shower party yapmayı düşünüyor musunuz kızlar ?????
ben düşünmüyorum. benim çevremde pek yaygın değil rağbet görmeyebilir.
biz şişko dombili olucaz sen ne güzel zayıf kalıcaksın işte :))) neresi güzel kızımmm :))
kızlar ben hala aile doktoruma haber vermedim.....bişey olmaz dimi???.....karlar biraz erisin.....arabayla daha bir yere çıkmıyorum, ondan sonra giderim bir ara.....
Vala bi ben bi baba bide bebek olcak dogumdada anneanne okadarvparti etmeyiz
Ben zaten zayifim kilo alayimda bebek beslensin
Gerek var mi ki haber vermeye
ben 3kilo verdim iştah yok arada bir iki birşey istiyoru canım o kadar. Ankara da olanlar0ile seve seve görüşürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?