2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar mideyi rahatlatan gıdalar neler?
Korkarım ki benim de bulantım başlıyor yavaş yavaş.Umarım maksimum bu kadar olur ve beni kusturmaz..NE önerirsiniz?

Ins baslamaz cnm kraker ye sIk sIk ye eskili meyveler iyi geliyor mesela portakal beni rahatlatiyor

Çok güzel bi fikir bence de. Aynı şehirde olanlar rahatlıkla görüşebilir. Hem bebeklerimiz de paylaşmayı öğrenirler güzel olur.

Ayy ben bilmiyordum başak burcunun bu özelliklerini. Biz eşimle ikimiz de balığız.
Bebek de 4 eylül görünüyor doğum tarihi 2 hafta erken olursa başaktan önceki burç olucak. Tabi hayırlısı hepimiz için. Sağlıklı olsunlar da

kızlar ben hala aile doktoruma haber vermedim.....bişey olmaz dimi???.....karlar biraz erisin.....arabayla daha bir yere çıkmıyorum, ondan sonra giderim bir ara.....

aslan canım bir önceki burç hayırlısı artık. E yavaş yavaş ye birşey olmaz. Ben birazda erimesini bekledim.

ben 3kilo verdim iştah yok arada bir iki birşey istiyoru canım o kadar. Ankara da olanlar0ile seve seve görüşürüm

ben düşünmüyorum. benim çevremde pek yaygın değil rağbet görmeyebilir.

canım sende bir ilk yaparsın işte :))) en yakın arkadaşlarını çağrıcaksın zaten.......benim burdaki çağıracağım kişilerde yapmamıştır.....yeni yaygınlaşan bişey zaten.......ama keyifli olur sanki....

vallah sağlığın yerindeyse ne güzel almıyorsun birde üstüne veriyorsun :))))).......ben kesin şişko bir hamile olucam.....

son aylarda baby shower party yapmayı düşünüyor musunuz kızlar ?????

evet kızlar, Aile hekiminize haber vermek gerek. ama karları bekleyin tabi.. ben de bugün gittim kayıt açtırdım bebişime... 20 haftalıkken tetanoz aşımız var. 24. haftalıkken 2.doz... bilgilendiriyorlar. siz de müsait olduğunuzda gidin görüşün.

ben de bugün gittim aile hekimine kayıt açtırdım bakalım. Ay midem bulanıyor gene kusma geldi ben çıkıyorum kızlar hadi iyi akşamlar. Bebeklere dikkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…