- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Ben de hiç bulantı yoktu. Sadece kokulara karşı hassasiyet ve iştahsızlık vardı. Ama bugün ilk defa lavaboya koştum ama hiçbirşey çıkmadı. Sadece refleks gibi mide kasılması. Ama bu bile beni çok üzdü. İnşallah tekrarlamaz. Annem de tam aksine çok sevindi. Bebeğim büyüyo maşallah bunlar iyi belirtiler dedi
Ben de hiç bulantı yoktu. Sadece kokulara karşı hassasiyet ve iştahsızlık vardı. Ama bugün ilk defa lavaboya koştum ama hiçbirşey çıkmadı. Sadece refleks gibi mide kasılması. Ama bu bile beni çok üzdü. İnşallah tekrarlamaz. Annem de tam aksine çok sevindi. Bebeğim büyüyo maşallah bunlar iyi belirtiler dedi
Bu gaz olayı bende de aşırı var. Gece gündüz afedersiniz geğiriyorum:) aç tok farketmiyor. Artık toplum arasında falan da oluyor. Kız kardeşim yeni evli en son onun eşinin yanında yüksek sesle geğirdim istemeden engel olamıyorum kendime. Çok utandım ama olan oldu :)))
kızlar çok ilginç birşey duydum..arkadaşım 7 aylık hamıle az önce telde konuştuk doktoru ona kekikle maynozu yasaklamış ilk aylar düşük yapıyomuş daha yeni yeni baaşlamış maydonoz yemeye. sizz biliyomuydunuz bende kekiği çok severim nerdeyse her yemeğime özellikle tavuk yemeklerine çok eklerdim..
Bu gaz olayı bende de aşırı var. Gece gündüz afedersiniz geğiriyorum:) aç tok farketmiyor. Artık toplum arasında falan da oluyor. Kız kardeşim yeni evli en son onun eşinin yanında yüksek sesle geğirdim istemeden engel olamıyorum kendime. Çok utandım ama olan oldu :)))
e sipariş edeyim bari. Benim canım durmadan tatlı çekiyordu daha dün vanilyaki dondurm istedim hamburger nerden çıktı
Ayy ben bilmiyordum başak burcunun bu özelliklerini. Biz eşimle ikimiz de balığız.
Bebek de 4 eylül görünüyor doğum tarihi 2 hafta erken olursa başaktan önceki burç olucak. Tabi hayırlısı hepimiz için. Sağlıklı olsunlar da
ben 3kilo verdim iştah yok arada bir iki birşey istiyoru canım o kadar. Ankara da olanlar0ile seve seve görüşürüm
kızlar çok ilginç birşey duydum..arkadaşım 7 aylık hamıle az önce telde konuştuk doktoru ona kekikle maydonozu yasaklamış ilk aylar düşük yapıyomuş daha yeni yeni baaşlamış maydonoz yemeye. sizz biliyomuydunuz bende kekiği çok severim nerdeyse her yemeğime özellikle tavuk yemeklerine çok eklerdim..
hayırlı kandiller kızlar : )
balık yemekten bahstmişsiniz ben yiyemiyourum
yoksa artık hiç balık yiyemeyecekmiyim
ya hamilekten sonra da devam edrse ???
yiyenlere i,mrend,m doğrusu ilk hamileliğimi öğrendiğimde haftada 2 kez yiyordum
şimdi 0
canım leblebi de iyi geliyor midenin suyunu alıyorKızlar mideyi rahatlatan gıdalar neler?
Korkarım ki benim de bulantım başlıyor yavaş yavaş.Umarım maksimum bu kadar olur ve beni kusturmaz..NE önerirsiniz?
aynen canım yaa,eşim artık kanıksadı ters ters bakmalar sona erdiBu gaz olayı bende de aşırı var. Gece gündüz afedersiniz geğiriyorum:) aç tok farketmiyor. Artık toplum arasında falan da oluyor. Kız kardeşim yeni evli en son onun eşinin yanında yüksek sesle geğirdim istemeden engel olamıyorum kendime. Çok utandım ama olan oldu :)))
canım kokusundan bulanıyorsan fırında filan yap.Balık önemli gerecekten.Ben hamilelikten önce cok sık yemezdim simdi canım istiyor haftada 2 yiyorum..
benim annemde midem bulanıyor diyene kadar inanmadı nerdeyse hamile olduğuma :))))) komik kadın.......
benim 3 gün oldu bulantı gibi bişey.......ama çıkarmadım hiç.......sen çalışıyor muydun canım????......ben 4 ay sonra bırakırım diye düşünüyorum......
Bende de gaz cok ama agzımdan cıkmıyor o gazlar baska bir yerden anlarsınTopluluk içinde daha utanc verici oluyor.Kıvrım kıvrım kıvranıyorum tuhaf şekillere giriyorum tutmak için ama olmuyor bazen
Ben de basak burcuyum ve kendi burcumda olsun istiyordum bebegimi hep.Titiz,tertipli, düzenli oluyor basak burcları.
kızlar bu topiğin geneli yurt dışı sanırım...
zor olmalı uzak yaşamak.nasıl gittiniz oralara nasıl alıştınız kızlar?
Ben buralardan ayrılamam gibi geliyor.
andusha bana öyle bir test yapılmadı henüz cnm.
Kızlar merhaba
Biraz moralim bozuk geldim bu akşam...
Ben 8 haftalığım biliyorsunuz, doktor hiçbir tehlikemin olmadığını söylemişti çok şükür...
Hiçbir şekilde kanamam akıntım vs. hiçbişeyim yoktu...
Ama bu akşam çok afedersiniz hafif bir kanama gördüm çok az ama damla şeklinde...
Birden ürktüm açıkcası, telaşlandım...
Arkadaşlardan duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabiki ama, adet zamanımız geldiğinde ağrımız bile oluyor kanama olanlarda var demişlerdi vücut alışmaya çalışıyor felan gibi birşeyler demişlerdi, eğer bende hamile olmasaydım adet günüm olacaktı bugünler, acaba ondan mı diye aklıma geldi...???
Hemde başka bir türlü kötü şey geldi aklıma yadoktora gideyim mi hemen sizce ???
Esim gecen ekim ayinda koredeydi Allahim adam sadece tavuk yedi ve kilo kaybetti
Esimle beraberken esimi buraya cagirdilar 1.5 sene bekar kaldi evlendik bende buraya geldim ben alistim bulundugum yeri cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?