gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmGunaydinnnnn
ben gece ortalığı birbirine kattım sancım war doğuruyorum die ama doğurmuyormusum doktoru aradım bnde geleyim dedim yok gelme normal dedi yaa dişim için ne yapsam ki bilemedim
ayhh bide el parmaklarım nasıl çirkin oldular yaa dolma gibimmmm aynııııı
hehe valla insan çaresizlikten ne yapacağını bilemiyo kii... ona yapacak bişey yok maalesef canım bi doktora git bakalım o ne diyecek..işde benimkide şanss ilk çıkıyro benim daha.. ayy aksam eşime git rakı al pamukla koyayım oraya dedim durdum tövbe tövbe git başımdan ramazan ramazan die kızdı oda ayy neyapim hiç bişe yapamıyorum delirecem
yakında valla bende üşüteceğim yaa.. sabaha kadar balkonda yatıyorum sonra vantilatörün karşısında oturuyorum artık sıcakktan bıktım yaaaGünaydın herkerse
bu sıcaklar beni benden etti kapı pencere açık yarı çıplak uyumaktan bu sefer üşüttüm.burnum akıyo yaz mevsiminde:2:3 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacaksa
aynen yaa duşa giriyorum çıkıyorum yine terliyorum yaa saçlarımda çook uzun mahvoluyorum yaaaaynen cnm yaa dus almaktanda sıkıldımm artıkk o bıle ıse yaramıo sankıı sabırr edıyorum ama dayanamıyourm artık .. ınss bugunlerde gecıcekk.. benım zıllı kızımda pek oynuoo sımdı oda sıkıldı demekkk
bende henüz çok fazla şişlik olmadı yaa hemde tuzu acayip tüketmeme rağmen, erik turşusu yapmıştım ondan götürüyorum akşamları tek tük
ben yürüyüş yapamıyorum kızlar yaa akşama kadar işyerinde oturuyorum ama yoruluyorum akşamda evdeki işi bitiremiyorum yemek çamaşır ütü bir işe başlıyorum on kere oturuyorum.son zamanda şişip hiç yürüyecemicem bu gidişle
gercekten yaa cok az kaldıyakında dokulur bızım bebelerr .. ruyama ne gırmıs buaksamm 2o12 eylull annelerının dogum hıkaylerı dıe baslık acmısımm ... bılınc altıma bakk heppp dogummmmm
günaydın canım hoşgeldiiinnn.günaydın kızlar
sıcaktan uyuyamadım hiç, birazdan da işe gidicem
bir hafta daha zorlayacağım kendimi eğer çalışamazsam bırakıyorum ya napim artık
çok sıcak, çok yoğun, çok stresli çünkü, riske atmak istemiyorum sürünerek gidiyorum valla...
Bebişlerinin kilosu için üzülen arkadaşlar olmuş hiç üzülmeyin zor biliyorum ama bu zamana kadar da geldik ya inşallah Allahım yardım eder sağlıklı sıhhatli mis kokulu bebeklerimiz olur siz hiç merak etmeyin
kızlaar iftara misafirim gelecekk ne pişirebilirim yaa şöyle basit patik bişeyler olursaa iyi olurrr..
geçen gün biz onlara gitmiştik bakın kadının yaptıklarını sayayımm. sarma,biber dolması,şehriye çorbası,fırında tavuk,salata,yoğurt buna karşılık ne yapabilirim sizcee fikir verin banaaa..
kızlaar iftara misafirim gelecekk ne pişirebilirim yaa şöyle basit patik bişeyler olursaa iyi olurrr..
geçen gün biz onlara gitmiştik bakın kadının yaptıklarını sayayımm. sarma,biber dolması,şehriye çorbası,fırında tavuk,salata,yoğurt buna karşılık ne yapabilirim sizcee fikir verin banaaa..
Günaydın kızlaaarr, sabah 7 de uyandım yine kargalar kahvaltısını etmeden.Kocişi gönderdim.Enerjim varken ortalıgı toparlip yemeğimi koyayım dedim..Aksama bırakırsam hiç halim olmuyor. Sonra kociş hep ac kalıyor zavallım.Kendi basının caresine bakabiliyor cok sükür ama hep aparatif seylerle geçiştiriyo içim rahat etmiyo benimde..Bebeğimi yeni görmeme ragmen cok özledim.Elimden usg fotosunu düşürmüyorumm.Yerim onu ben..Dayanamazsam diger doktoruma gitmeyi düşünüyorum bugun yarın..Kendi doktorum kızıyor bukadar sık gitmemeNası özel hastaneyse
kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı canım çok sıkıldı doğru düzgün kilo alamamış benişlerim biri 1950 diğeri 2020 gr olmuş. yerleri dar diye pek kilo alamıyorlarmış. rahim ağzının uzunluğu 3cm düşmüş 1 cm gevşemiş yani heran gelebilirler dedi dr. bide kolarımda ve karnımda kaşıntılı döüntüler vardı safradan olabileceğini söyledi dr ve acil kan verdirdi eğer yüksek çıkarsa bebeleri hemen almamız gerekir dedi
Herkesee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay geçmiş yapamayacağım lütfen güzel haberler verinnnnnnnn olumsuzluklara kapadık forumum:).
Dün kontrolümüz vardıı hemencik özetleyeyim
Benim bıdık hiç yüzünü göstermedii yaaaa hep saklıyor bıdık gelsin dünyaya bak ben yüzünü nasıl seyrediyorum hım saklasın bakalım saklayaiblirse:)).
Dün nst miz de hareketleri hiçç yoktuhiçhareket etmedi sıpaaa dr beğenmedi tatlı çikolata meyve suyu faslı yapıp bir saat sonra tekrar nst istedi ikinci nst miz gayet güzeldi snaırım uyuordu uyandırdık D. Bu arada ben nst ye doğumhanede girdim ebeler hemşireler vardı çok tatlılardı doğum muhabbeti yaptım snein kemik yapın çok müsait çok güzel bir doğum yaparız dediler ay çok mutlu oldum .
GELELİM BIDIŞIMA 2400 GR, 50 CM :) kaç cm doğacak merak ediyorummm hehe uzun kuzucum.(34+5 teyiz)
ewt o ruyalardan bende cok goruyorumm hep dusunuyoruz sımdı nasıl dogurcaz dıee ondan sanırsammmHepinize günaydın, simdiden başladık uyuyamamaya. Önümüzdeki birkac yıla hazırlık yapıyor gibiyiz:) uykusuzluğa raziyim da bir de şu abuk sabuk rüyalar olmasa uykuya daldığım bir iki saatte.
yorum yapmasalar zaten olmazz cnm .. masalahh negusel yuruyus yapıosun ben yapamıyorum buaralar heryerım agrıo şişicem herhaldee deseydın sende tobe tobee .. herkezz bsey solemeseolmuoo sınır oluyorummmm bozma moralını cnm bende sokaga cıkıncaa herkezz bakıoo sankı hıc hamıle gormemıslerslm kızlar biz geldik
biraz yürüyüş yaptık kızımla
ama eskisi gibi değilim artık hemen yoruluyrm.......belim ağrıyo,nefesim kesiliyooooo
bide şu acayip bakaln gözler olamasa etrafımda pek bi mutlu olucam,moralimi bozup duruyolar,insanı evden çıkarmıycaklar yaaaaaaaaaaaaaaa............
kadının bi tanesi tabi ben tanımıyrm....durdurdu kızım sen baya şişmişsin çok mu yakın falan dedi,bende daha 1 ayım var deyinceeee,yyooooooooooooooo
sen 2 haftaya doğurursun dediiii............
yorum yapmasalar çatlarlar yaaaaaaaa,moralimi bozup duruyorlar............
geccee kusları sızzıı alıstırmamı yapıosunuzzzzzzzzzzzziyi geceler tatlı rüyalar ve deliksiz uykular diliyrz kızımlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ah bide biz uyuyyabilsek gece kuşu olduk çıktıkkk
cok fark varr cnm yaaa ..canım sıkma canını sağlıklı olsunda kg sı fazla olmasın neticede ikiz bebiş taşıyorsun bu haftalardan sonra bebek daha hızlı kg alıyormuş
günde 20-30gr alabiliyormuş k vitamini (sebze ağırlıklı)kalsiyum olan besinleri daha fazla tüket inan ki kilosunda hemen fark eder
3. hamileliğimde bebeğim 8.ayında 900 gr.dı dr. hiç beslenmemişsin dedi bende zorladım kendimi ne kadr sağlıklı besin varsa yedim
bebğim 9 ayını doldurmadan doğdu ama 3020gr doğdu
sakın bozma morelini canım Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerini
masalah cnm hemen hemen kuzularımız aynı benımde 236o gr .. bakalım kac kg dogurucaz..en onemlısı saglıklı olması tabıkıde.. kg cocugu normal dogurmakta zor..:18::18::18:Hnımlar merhaba bugün giremedim evde değildim doktora gittim bi de çok sıcaktı bayılacaktım nerdeyse... Geçmişe hiç bakamıycam çok halsizim.. Herkes iyidir bebişlerinde keyfi yerindedir inşaallah...
Benim bebeğim 32.haftasına kadar hep 2 hafta önde gidiyordu bugün baktı doktor kilosu 2400müş eğer ben böle kilo almaya devam edersem 3 ila 3200 arası doğarmış hatta 2900 bile olabilirmiş ama dikkat edersem 3600 geçermiş 30.haftada bana 4e yaklaşaır demişti bu son bir ay hayatımdan ekmeği karbonhidratlı herşeyi çıkarcam herşey kızım için.. Kilosu çokda önemli değil sağlıklı gelsin de.. Bir de doktor böbreklerinde genişleme var dedinormalde 2cm olması gerekirsen bebğimin 6cm miş 10 cm e kadar bişey olmazmış ama doğumdada böle olursa gözlem altında tutacaz dedi Onun dışında herşey çok iyi boyu uzunmuş anası gibi :) Yüzünü net bi şekilde gördüm elmacık kemikli olacak sanırsam yerim onu.. Rabbim tüm annenlere ve bebeklerine sağlık sıhhat hayırlı doğumlar nasip eylesin...
Yarında giremiycem eşim pc yi işe getircek yine çok üzüleceksiniz ben olmuycam diye ama napalım sağlık olsunHerkese hayırlı tersiz rahat uykularr :))
ıns doner cnm daha zamanı varr.. karamsar olmaaabız de bugun dr a gıttık gercı gecen hafta da gıtmıstık.cok sukur her sey yolunda ama sezeryen olacagım galıba bebegım hıc donmuyor((
heheee koc burcuyumyaa ruhumda lıderlık var.. saka bıyaana ben acmıycammm baskası acsın beklıombaya alıştın şükriyecim sende bu konu yöneticiliğinebizimkiler ana okuluna başlayana kadar biz yazarız gibime geliyor artık
günaydın arkadaşlar ve kuzucukları :)
dün dr gidicekler vardı umarım herşey yolundadır. bizde gittik gördük miniğimi :) Allahım cok güzel bi duygu heycanım her gecen gün artıyor sabırsızlanıyorum. biz daha 30-4 teyiz 1620gr 41 cm olmus dr amcası herseyı cok guzel dedibizimde içimiz rahatladı
işlerden fırsat bulabilirsem bi geçmişe göz atayım
teşekkürler teyzesiii.bıdısını yesınler masalahhh
Hepinize günaydın, simdiden başladık uyuyamamaya. Önümüzdeki birkac yıla hazırlık yapıyor gibiyiz:) uykusuzluğa raziyim da bir de şu abuk sabuk rüyalar olmasa uykuya daldığım bir iki saatte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?