2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayhh bide el parmaklarım nasıl çirkin oldular yaa dolma gibimmmm aynııııı

bende henüz çok fazla şişlik olmadı yaa hemde tuzu acayip tüketmeme rağmen, erik turşusu yapmıştım ondan götürüyorum akşamları tek tük

ben yürüyüş yapamıyorum kızlar yaa akşama kadar işyerinde oturuyorum ama yoruluyorum akşamda evdeki işi bitiremiyorum yemek çamaşır ütü bir işe başlıyorum on kere oturuyorum.son zamanda şişip hiç yürüyecemicem bu gidişle

hehe valla insan çaresizlikten ne yapacağını bilemiyo kii... ona yapacak bişey yok maalesef canım bi doktora git bakalım o ne diyecek..
yakında valla bende üşüteceğim yaa.. sabaha kadar balkonda yatıyorum sonra vantilatörün karşısında oturuyorum artık sıcakktan bıktım yaaa
aynen yaa duşa giriyorum çıkıyorum yine terliyorum yaa saçlarımda çook uzun mahvoluyorum yaaa

ben hiç tuzlu yemiyorum canım ya önceden de yemezdim zaten ama şişlerim başladı ayaklarım ve ellerimde var...

doktor tansiyona dikkat et ondan da şişebilir demişti günübirlik ölçüyorum normalde 12-8 dir tansiyonum 13-9 / 14-8 çıkıyor bu aralar, bende buna bağlıyorum

Bu arada bende yürüyüş yapamıyorum çok üzülüyorum ama napim, iş yerine arabayla gidiyorum, iş yerinde oturarak çalışıyorum ama kafamın yorgunluğundan bitap düşüyorum eve gelince de iş güç işte enerjim kalmıyor yığılıp kalıyorum sanırım biraz sıkıp totoşları kaldırmak gerekecek:18:

gercekten yaa cok az kaldıyakında dokulur bızım bebelerr .. ruyama ne gırmıs buaksamm 2o12 eylull annelerının dogum hıkaylerı dıe baslık acmısımm ... bılınc altıma bakk heppp dogummmmm
bende doğuruyodum yine rüyamdaa. yakında doğura doğuraa futbol takımı kurcam hehe
günaydın canım hoşgeldiiinnn.
sıcaklardaa fazla yorma kendinii ve bebişinide tabikiii.
ahh o uykusuzluk hep var yaaa.
şişlik bende yoktuu ama bi kaç gündür alyansım denk gelmiyooo ayakkabılarımdaaa

kızlaar iftara misafirim gelecekk ne pişirebilirim yaa şöyle basit patik bişeyler olursaa iyi olurrr..
geçen gün biz onlara gitmiştik bakın kadının yaptıklarını sayayımm. sarma,biber dolması,şehriye çorbası,fırında tavuk,salata,yoğurt buna karşılık ne yapabilirim sizcee fikir verin banaaa..

canım; güzel bir mercimek çorbası yap
sonram fırında patates köfte veya patates tavuk yap
yanına da güzel bir pilav
çoban salata
değişik bir salata daha yapabilirsin çeşit olsun diye, evinde ne varsa direk yoğurt vermektense yoğurtlu semizotu salatası yada rus salatası olabilir ...
Şu meksika fasülyesinden olsa evinde, onunla da çok güzel salata oluyor hem doyurucu hem aperatif

bu kadar yeter sen hamilesinn

ya bu yemek önerilerini hamilelikle ilgisi olmayan bi forumda danışsanız ya da bahsetseniz. malum gebeyiz onca insan aş ere ere bi hal olcaz

Günaydın kızlaaarr, sabah 7 de uyandım yine kargalar kahvaltısını etmeden.Kocişi gönderdim.Enerjim varken ortalıgı toparlip yemeğimi koyayım dedim..Aksama bırakırsam hiç halim olmuyor. Sonra kociş hep ac kalıyor zavallım.Kendi basının caresine bakabiliyor cok sükür ama hep aparatif seylerle geçiştiriyo içim rahat etmiyo benimde..Bebeğimi yeni görmeme ragmen cok özledim.Elimden usg fotosunu düşürmüyorumm.Yerim onu ben..Dayanamazsam diger doktoruma gitmeyi düşünüyorum bugun yarın..Kendi doktorum kızıyor bukadar sık gitmemeNası özel hastaneyse

öncelıkle bı corba lazımm.. kırmızı mercımek yapabılırsın ardından ızmır kofte ( patatess koftee salca soslu)pılav,salata,mantı yogurtlayabılırsın ekstra..meyve daha sonrada yeter bence ıftarda cok yenmıo .bıde tatlı olabılırr.. oda mesela oructa tulumba ıı gderr

gunaydın cnmm hamaratsınızz saabahh sabah masalahh sızee.. dur daha dungordukk yakında hep bızımle olcaklar annesıı sabırsızlanmaaa

Hepinize günaydın, simdiden başladık uyuyamamaya. Önümüzdeki birkac yıla hazırlık yapıyor gibiyiz:) uykusuzluğa raziyim da bir de şu abuk sabuk rüyalar olmasa uykuya daldığım bir iki saatte.

Herkesee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay geçmiş yapamayacağım lütfen güzel haberler verinnnnnnnn olumsuzluklara kapadık forumum:).
Dün kontrolümüz vardıı hemencik özetleyeyim
Benim bıdık hiç yüzünü göstermedii yaaaa hep saklıyor bıdık gelsin dünyaya bak ben yüzünü nasıl seyrediyorum hım saklasın bakalım saklayaiblirse:)).
Dün nst miz de hareketleri hiçç yoktu hiçhareket etmedi sıpaaa dr beğenmedi tatlı çikolata meyve suyu faslı yapıp bir saat sonra tekrar nst istedi ikinci nst miz gayet güzeldi snaırım uyuordu uyandırdıkD. Bu arada ben nst ye doğumhanede girdim ebeler hemşireler vardı çok tatlılardı doğum muhabbeti yaptım snein kemik yapın çok müsait çok güzel bir doğum yaparız dediler ay çok mutlu oldum.
GELELİM BIDIŞIMA 2400 GR, 50 CM :) kaç cm doğacak merak ediyorummm hehe uzun kuzucum.(34+5 teyiz)

sedef, son haftalarda hele ki senin geldiğin haftalarda ikizlerde kilo alımı yavaşlarmış. ona takılmayasın, yeter ki sağlıklı gelsilnler. doğduktan sonra bol süt olsun beslersin, büyürler.

3 cm iyi bi uzunluk, ama 1 cm de açıklık olmuş. dr un sezeryan mı yapacak. herhangi bi tarih verdi mi sana?
kritik eşikleri atlattılar çok şükür. sen de biiliyorsun ki ikizlerde hedef 36. :)
inşlh hemen adapte olurlar da küvöze girmezler.

aklım sende.

bıdısını yesınler masalahhh
Hepinize günaydın, simdiden başladık uyuyamamaya. Önümüzdeki birkac yıla hazırlık yapıyor gibiyiz:) uykusuzluğa raziyim da bir de şu abuk sabuk rüyalar olmasa uykuya daldığım bir iki saatte.
ewt o ruyalardan bende cok goruyorumm hep dusunuyoruz sımdı nasıl dogurcaz dıee ondan sanırsammm

günaydın arkadaşlar ve kuzucukları :)
dün dr gidicekler vardı umarım herşey yolundadır. bizde gittik gördük miniğimi :) Allahım cok güzel bi duygu heycanım her gecen gün artıyor sabırsızlanıyorum. biz daha 30-4 teyiz 1620gr 41 cm olmus dr amcası herseyı cok guzel dedi bizimde içimiz rahatladı
işlerden fırsat bulabilirsem bi geçmişe göz atayım

yorum yapmasalar zaten olmazz cnm .. masalahh negusel yuruyus yapıosun ben yapamıyorum buaralar heryerım agrıo şişicem herhaldee deseydın sende tobe tobee .. herkezz bsey solemeseolmuoo sınır oluyorummmm bozma moralını cnm bende sokaga cıkıncaa herkezz bakıoo sankı hıc hamıle gormemısler
iyi geceler tatlı rüyalar ve deliksiz uykular diliyrz kızımlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah bide biz uyuyyabilsek gece kuşu olduk çıktıkkk
geccee kusları sızzıı alıstırmamı yapıosunuzzzzzzzzzzzz
cok fark varr cnm yaaa ..masalahh ne yedınde şişti okadar cocukk
masalah cnm hemen hemen kuzularımız aynı benımde 236o gr .. bakalım kac kg dogurucaz..en onemlısı saglıklı olması tabıkıde.. kg cocugu normal dogurmakta zor..:18::18::18:
bız de bugun dr a gıttık gercı gecen hafta da gıtmıstık.cok sukur her sey yolunda ama sezeryen olacagım galıba bebegım hıc donmuyor((
ıns doner cnm daha zamanı varr.. karamsar olmaaa
baya alıştın şükriyecim sende bu konu yöneticiliğine bizimkiler ana okuluna başlayana kadar biz yazarız gibime geliyor artık
heheee koc burcuyumyaa ruhumda lıderlık var.. saka bıyaana ben acmıycammm baskası acsın beklıom
masalahhhh hepsı kocamann oldularr..

gunaydn canm, aynen bende sacma sapan ruyalar goruyorumr, gecede uyanınca uyuyamıyorum 1 saat kadr,,, bizi alıstırıyolar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…