canım merak etme toparlar o
ben yarın için rand aldım metro hast. Hakan beye
duymuşmuydun?İnsallah memnun kalırım bi sorun çıkmaz da doğum da o yaptırır yaa
Hey maşallahhhh
sen de şimdiden diyet yaptırma çocuğa
tombik tombikk olsun işte ne güzel
hoşgeldin tatlımm....Hnımlar merhaba bugün giremedim evde değildim doktora gittim bi de çok sıcaktı bayılacaktım nerdeyse... Geçmişe hiç bakamıycam çok halsizim.. Herkes iyidir bebişlerinde keyfi yerindedir inşaallah...
Benim bebeğim 32.haftasına kadar hep 2 hafta önde gidiyordu bugün baktı doktor kilosu 2400müş eğer ben böle kilo almaya devam edersem 3 ila 3200 arası doğarmış hatta 2900 bile olabilirmiş ama dikkat edersem 3600 geçermiş 30.haftada bana 4e yaklaşaır demişti bu son bir ay hayatımdan ekmeği karbonhidratlı herşeyi çıkarcam herşey kızım için.. Kilosu çokda önemli değil sağlıklı gelsin de.. Bir de doktor böbreklerinde genişleme var dedinormalde 2cm olması gerekirsen bebğimin 6cm miş 10 cm e kadar bişey olmazmış ama doğumdada böle olursa gözlem altında tutacaz dedi Onun dışında herşey çok iyi boyu uzunmuş anası gibi :) Yüzünü net bi şekilde gördüm elmacık kemikli olacak sanırsam yerim onu.. Rabbim tüm annenlere ve bebeklerine sağlık sıhhat hayırlı doğumlar nasip eylesin...
Yarında giremiycem eşim pc yi işe getircek yine çok üzüleceksiniz ben olmuycam diye ama napalım sağlık olsunHerkese hayırlı tersiz rahat uykularr :))
günaydın canım. ayy o 20lik diş ağrısını çook iyi bilirim felaket bişeyy. çook çok geçmiş olsunn bugün bol bol dinlen sen canım..günaydın kızlar dünden beri kızımla ilgilenemedim çok kötü ağrılarım war sancım war heryerim ağrıo ateş boğaz ağrısı dişim ağrıo gece acile gittik meğerse 20lik dişim çıkıyormus durdu durdu şimdiyi buldu yani birazdan dişciye gidip ordanda ewe geçicem
gunaydın annısler cok sıcak bıgeceedenn.. su sıcaklar gecsın baska bısey ıstemıyorumm zaten gobekten rahat yatamıyorumm .. bugun ısyanlardayımm
hoşgeldin tatlımm....
canım benim boşver sağlıklı olsunlrdaa kiloları hiiç önemli değil. senin bebiş erkek miydii geneldee böbreklerde genişleme erkeke bebeklerde oluyomuş ve kontrol altınna alınınca geçiyomuş takma kafana inşallahh geçerrr..
ekmeği kes şekerim bool bol süt hurma ceviz yoğurt yee bebişinde kilo alacaktır mutlakaa... özletmee kendinii emiii
günaydın canım. ayy o 20lik diş ağrısını çook iyi bilirim felaket bişeyy. çook çok geçmiş olsunn bugün bol bol dinlen sen canım..
günaydın kızlar dünden beri kızımla ilgilenemedim çok kötü ağrılarım war sancım war heryerim ağrıo ateş boğaz ağrısı dişim ağrıo gece acile gittik meğerse 20lik dişim çıkıyormus durdu durdu şimdiyi buldu yani birazdan dişciye gidip ordanda ewe geçicem
civcivcim sana şöyle yardımcı olayım ben bugüne kadar hep yaalovada uzmanlara filiz hanıma gittim çok da memnunum tavsiye ederim canm :))
gunaydın cnm ,
gecmıs olsunn ınss en kısa zamanda gecer
benımdee hepsı cıktı onlarınn epey agrılı cıkmıstı..
sancı bendede varr dunılkkezz sag tarafımdaa bısıler olduu ..
dr dun sordum olcak artık normal dedı sadece 1o dk bır olmasın dıkkat et dedii
çaresiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz içimdeki çocuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkk... yazık oğlumda isyanlardaaa karnımı deşti yarım saattir hehegunaydın annısler cok sıcak bıgeceedenn.. su sıcaklar gecsın baska bısey ıstemıyorumm zaten gobekten rahat yatamıyorumm .. bugun ısyanlardayımm
ne zaman çıkacakları hiiç belli olmuyoo.. benim bi tanesii lise sonda çıkmıştıısaol canım kaç yaşına geldim daha yeni çıkıyor yaa dişim :)
Gunaydinnnnn
çaresiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz içimdeki çocuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkk... yazık oğlumda isyanlardaaa karnımı deşti yarım saattir hehe
ayy şekerim vallahi çook sıcak yaaaa.. artık duş almaktan aşındım inaankiii..
ne zaman çıkacakları hiiç belli olmuyoo.. benim bi tanesii lise sonda çıkmıştıı
bende isyanlardayım ozaman sana halil sezai hediye ediyorum karsılıklı dinleyelim:)
çaresiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz içimdeki çocuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkk... yazık oğlumda isyanlardaaa karnımı deşti yarım saattir hehe
ayy şekerim vallahi çook sıcak yaaaa.. artık duş almaktan aşındım inaankiii..
ne zaman çıkacakları hiiç belli olmuyoo.. benim bi tanesii lise sonda çıkmıştıı
Günaydın herkerse
bu sıcaklar beni benden etti kapı pencere açık yarı çıplak uyumaktan bu sefer üşüttüm.burnum akıyo yaz mevsiminde:2:3 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacaksa
ayy anacııım 38 gün kaldı diyooo hiç çıkmayacak gibii sanki içimdeen...
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 38 gün kaldı.Bebek hemen hemen her zaman annenin pelvisi içine baş aşşa pozisyonda yerleşir. Bunun sebebi başın vücudun en ağır kısmı olması ve rahmin üst tarafına nazaran alt çevresine daha iyi yerleşebilmesi ile alakalıdır. Doktorunuz her kontrolde rahim boynundaki genişleme ve açılma işaretlerini izleyecektir. Son ayda, aktif bir doğum veya dikkate değer kasılmalar olmadıkça 1-2 cm lik açılmalar alışıldık bir durum değildir. Bebeğinizdeki geçici tüyler artık yok olmaya yüz tuttu.
gercekten yaa cok az kaldıyakında dokulur bızım bebelerr .. ruyama ne gırmıs buaksamm 2o12 eylull annelerının dogum hıkaylerı dıe baslık acmısımm ... bılınc altıma bakk heppp dogummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?