2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

duydum canım iyi diyorlar hakan bey için burda bir tane arkadas war eşi hamile o da hakan beye gidiyor ilgiliymiş baya bii inş memnun kaırsın

günaydın kızlar dünden beri kızımla ilgilenemedim çok kötü ağrılarım war sancım war heryerim ağrıo ateş boğaz ağrısı dişim ağrıo gece acile gittik meğerse 20lik dişim çıkıyormus durdu durdu şimdiyi buldu yani birazdan dişciye gidip ordanda ewe geçicem

hoşgeldin tatlımm....
canım benim boşver sağlıklı olsunlrdaa kiloları hiiç önemli değil. senin bebiş erkek miydii geneldee böbreklerde genişleme erkeke bebeklerde oluyomuş ve kontrol altınna alınınca geçiyomuş takma kafana inşallahh geçerrr..
ekmeği kes şekerim bool bol süt hurma ceviz yoğurt yee bebişinde kilo alacaktır mutlakaa... özletmee kendinii emiii
günaydın canım. ayy o 20lik diş ağrısını çook iyi bilirim felaket bişeyy. çook çok geçmiş olsunn bugün bol bol dinlen sen canım..

gunaydın annısler cok sıcak bıgeceedenn .. su sıcaklar gecsın baska bısey ıstemıyorumm zaten gobekten rahat yatamıyorumm .. bugun ısyanlardayımm

saol canım kaç yaşına geldim daha yeni çıkıyor yaa dişim :)

gunaydın cnm ,
gecmıs olsunn ınss en kısa zamanda gecer
benımdee hepsı cıktı onlarınn epey agrılı cıkmıstı..
sancı bendede varr dunılkkezz sag tarafımdaa bısıler olduu ..
dr dun sordum olcak artık normal dedı sadece 1o dk bır olmasın dıkkat et dedii

civcivcim sana şöyle yardımcı olayım ben bugüne kadar hep yaalovada uzmanlara filiz hanıma gittim çok da memnunum tavsiye ederim canm :))

canım filiz hanımdan randevu aldım aslında ama sonra bir iki kişiden onun hakkında pek iyi şeyler duymadım şimdi yarın randevum var napacağımı bilmiyorum orda ercan bey varmış ona git dediler bilemedim filiz hanımla ilgili duyduğum kardeşimin arkadaşının doğumunu yapmış ve nerdeyse hem annenin hem bebeğin ölümüne sebep oluyormuş yalova gibi bi yerde nasıl iyi doktor olmaz anlamıyorum ya

Bu arada günaydın herkese cidden çok sıcak bir geceydi uyumak artık iyice zorlaştı

ben gece ortalığı birbirine kattım sancım war doğuruyorum die ama doğurmuyormusum doktoru aradım bnde geleyim dedim yok gelme normal dedi yaa dişim için ne yapsam ki bilemedim

gunaydın annısler cok sıcak bıgeceedenn .. su sıcaklar gecsın baska bısey ıstemıyorumm zaten gobekten rahat yatamıyorumm .. bugun ısyanlardayımm
çaresiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz içimdeki çocuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkk... yazık oğlumda isyanlardaaa karnımı deşti yarım saattir hehe
ayy şekerim vallahi çook sıcak yaaaa.. artık duş almaktan aşındım inaankiii..
saol canım kaç yaşına geldim daha yeni çıkıyor yaa dişim :)
ne zaman çıkacakları hiiç belli olmuyoo.. benim bi tanesii lise sonda çıkmıştıı

günaydın mavişçim böbrek genişlemesi demişsin korkulacak bişey değil merak etme özellikle erkek bebeklerin çoğunda oluyormuş sanırım tam idrarlarını yapamadıkları için.Büyük bir kısmı doğunca ilk idrarını yapınca düzeliyormuş düzelmezse bile doğduktan sonra ultrasonla takibi yapılıyo allah çözülemeyecek dert vermesin canım bu okadar mühüm değil.Benim oğlumda da var hatta bizimki çok erken söylenmişti 16.hafta falandı sanırım her gittiğimde doktor bakıyo öyle öenmli bişey değil genişlemesi az kafana takma dio hatta ben o bişey söylemeyince soruyordum kızıyordu biz bunu normalde annelere söylemiyoruz bile kafaya boşuna takmasınlar diye o yüzden endişelenme demişti.

ayy anacııım 38 gün kaldı diyooo hiç çıkmayacak gibii sanki içimdeen...
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 38 gün kaldı.
Bebek hemen hemen her zaman annenin pelvisi içine baş aşşa pozisyonda yerleşir. Bunun sebebi başın vücudun en ağır kısmı olması ve rahmin üst tarafına nazaran alt çevresine daha iyi yerleşebilmesi ile alakalıdır. Doktorunuz her kontrolde rahim boynundaki genişleme ve açılma işaretlerini izleyecektir. Son ayda, aktif bir doğum veya dikkate değer kasılmalar olmadıkça 1-2 cm lik açılmalar alışıldık bir durum değildir. Bebeğinizdeki geçici tüyler artık yok olmaya yüz tuttu.

işde benimkide şanss ilk çıkıyro benim daha.. ayy aksam eşime git rakı al pamukla koyayım oraya dedim durdum tövbe tövbe git başımdan ramazan ramazan die kızdı oda ayy neyapim hiç bişe yapamıyorum delirecem

Günaydın herkerse
bu sıcaklar beni benden etti kapı pencere açık yarı çıplak uyumaktan bu sefer üşüttüm.burnum akıyo yaz mevsiminde:2:3 hafta daha çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacaksa

aynen cnm yaa dus almaktanda sıkıldımm artıkk o bıle ıse yaramıo sankıı sabırr edıyorum ama dayanamıyourm artık .. ınss bugunlerde gecıcekk.. benım zıllı kızımda pek oynuoo sımdı oda sıkıldı demekkk

gunaydın cnm aman dıkkatt ett sumuklu sumuklu dogurmayalım sıcak bısıler ıc bakalımm ıı gelırr

gercekten yaa cok az kaldıyakında dokulur bızım bebelerr .. ruyama ne gırmıs buaksamm 2o12 eylull annelerının dogum hıkaylerı dıe baslık acmısımm ... bılınc altıma bakk heppp dogummmmm

gercekten yaa cok az kaldıyakında dokulur bızım bebelerr .. ruyama ne gırmıs buaksamm 2o12 eylull annelerının dogum hıkaylerı dıe baslık acmısımm ... bılınc altıma bakk heppp dogummmmm

baya alıştın şükriyecim sende bu konu yöneticiliğine bizimkiler ana okuluna başlayana kadar biz yazarız gibime geliyor artık

günaydın kızlar

sıcaktan uyuyamadım hiç, birazdan da işe gidicem

bir hafta daha zorlayacağım kendimi eğer çalışamazsam bırakıyorum ya napim artık

çok sıcak, çok yoğun, çok stresli çünkü, riske atmak istemiyorum sürünerek gidiyorum valla...

Bebişlerinin kilosu için üzülen arkadaşlar olmuş hiç üzülmeyin zor biliyorum ama bu zamana kadar da geldik ya inşallah Allahım yardım eder sağlıklı sıhhatli mis kokulu bebeklerimiz olur siz hiç merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…