2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben nst ye girmedim buarada dr.a da sormadım .. bugun saglık ocagında randevum vardı hemşire biraz panik zaten.. ama nst ye girmen gerekir haftada bir dedi ama benm randevum 15 gunde bir dr.u arasammı acaba ?
haftada bir belki bundan sonra dr isteyebilir ama şimdiye kadar dr istemesi gerekirdi
maşallah ayşe kıza kikosuda gayet iyi böbrek bendede var doğumdan sonra geçer inşallah
geçmiş olsun canım ateş vs hep 20 lik diştendir huzursuzlukta verir
gunaydın annısler cok sıcak bıgeceedenn .. su sıcaklar gecsın baska bısey ıstemıyorumm zaten gobekten rahat yatamıyorumm .. bugun ısyanlardayımm
günaydın canım hepimiz aynıyız
mercimek çorba
fırında salçalı köfte-patates üstünede domates biber
sade bulgur pilavı tereyağı bol olsun
cacık ve salatada yap isreyen isrediğini yesin afiyetler olsun canım

maşallah bıdışına maşallah ta kaç cm le doğarmış dr ne diyor

gunaydınlarr,,, maşallah canım maşallah , hahaha hakıkaten ya, kaç cm dogcak bende merk ettım şimdi ... dun bizimkide gostermedı, kafasını ve pipisini gorduk, benım cocugum büyüdükçe terbıyesızleşti ,, 16 hftada 5 dakıkada anca gostermıstı, bizimkıde 2090 gr , 44 cm :)))

maşallahh annesiii
bebişlerrr sağlıkla gelsin kucağımıza inş.böyle güzel devam etsinler inş.

kızlar herkese günaydın..
bizde işteyiz çalışıyoruz....

size birşey soracağım
hurmanın doğum içni çok yaralı olduğunu duymuştum.Malum Ramazandayız her yer hurma:))))
bende hurma yiyorum fakat hurmanın erken doğumu tetiklediğinide duydum acaba hangisi doğru

heheh bıcırıkkkkk :) demek pipiyi gösterdii
maşallah annesi kocaman olmuş senin kuzucukta kilosuu boyu falan gayet güzel haftasına göre

gunaydn canm, bizde işteyızz(
bende hurmanın dogumu kolaylastrdıgını sütü arttırdıgını ve erken dogumu tetıkledıgını duydum, oyuzden son ayda yemekte var dıye duymustum, ama sadece duydum dgrumu bılmıyorum.. ben gunde 1 tane yemeye baslıcam, 1,2 hfta snrada gunde 2 tane yerım ::)))

heheh bıcırıkkkkk :) demek pipiyi gösterdii
maşallah annesi kocaman olmuş senin kuzucukta kilosuu boyu falan gayet güzel haftasına göre

evet canım,hemde bu sefer dönmüş normal dogum pozısyonuna akıllı kuzum
bidahakı kontrolun nezamn, benimkı 13 agustosta

evet canım,hemde bu sefer dönmüş normal dogum pozısyonuna akıllı kuzum
bidahakı kontrolun nezamn, benimkı 13 agustosta

:) aferin bıdışaaa pozisyonunuda almış:).
benimde 10 ağustosta ama 12 sinde gideceğim sanırım 12 sinde çalışamaz raporu alacağım 37 olacağım imş.ozaman

Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....

maşallah arkadaşlar tombili tombili olmuş yavrula allah nazarlardan korusun onları. benim yavruda zamanı gelinceböle tombili olur inşallah

:) aferin bıdışaaa pozisyonunuda almış:).
benimde 10 ağustosta ama 12 sinde gideceğim sanırım 12 sinde çalışamaz raporu alacağım 37 olacağım imş.ozaman

canım 37.hfta bıtınce alınıyoo dımı calısamaz raporu???

maşallah kuzularınıza kızlar bende merakdayım benm daha 1 haftam var gün yaklaştıkca heyecan artıyor valla

kızlar bebeğin kilo alması için ne yemeliyiz benim ki 1800 kg olmuş doktor normal dedi ama yinede sizinkileri duyunca kıskanmadım değil ne yiyorsunuz :)

teşekkürler teyzesiii.
bir sonraki randevun nezaman benim 2 hafta sonra
7 agustosda cnmm
kızlar bebeğin kilo alması için ne yemeliyiz benim ki 1800 kg olmuş doktor normal dedi ama yinede sizinkileri duyunca kıskanmadım değil ne yiyorsunuz :)

kıskanmaa annesı senınkıde masalahh gayet ıı.. kahvaltımı eksıksız yapıyorum amaa buara yemek yıyemıyorum cok fazlaa bol meyve yıyorum bol suu ve sütt..cevız fındık badem hergun yıyorum

benim bildiğim günlük yumurta yemek gerekiyor ve de en fazla ett den kilo alıyolarmış yani et ve yumurta

ok canım bende badem hurma yemeye başladım bu ara ceviz sevmiyorum dikkat edicem

Eklentiler

• $fotoðraf.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 25

bazen işe gelmek hiç istemiyorum.....
hurma gercekten cok faydalı herkes için. ayrıca doğumu kolaylaştırdığı biliniyor. tabi cok cok fazla yememek lazım günde 1-2 adet yeterli sanıyorum ben günde 2 adet yiyorum. ayrıca kalorisi ve şeker oranı cok yüksek bunada dikkat etmek lazım. cok fazla tüketildiğindede (örneğin 1 tabak) doğumu tetiklediği söyleniyo.

selam kızlar şimdi dişciden geldim 2 tane 20lik dişim çıkıyormuş daha doğrusu çıkamıyormus içine gömülü waziyetteymiş su halinle hiç bişe yapamam doğumdan sonra gel çeneyi yarıp dişi alacaz dedi.. bende ewe kaçdım şimdi uzanarak yazıyorum size oh ne keyifliymiş

guselmıs demı annesı evde olmakk guselcee dınlenn bakalımm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…