haftada bir belki bundan sonra dr isteyebilir ama şimdiye kadar dr istemesi gerekirdikızlar ben nst ye girmedim buarada dr.a da sormadım .. bugun saglık ocagında randevum vardı hemşire biraz panik zaten.. ama nst ye girmen gerekir haftada bir dedi ama benm randevum 15 gunde bir dr.u arasammı acaba ?
maşallah ayşe kıza kikosuda gayet iyi böbrek bendede var doğumdan sonra geçer inşallahHnımlar merhaba bugün giremedim evde değildim doktora gittim bi de çok sıcaktı bayılacaktım nerdeyse... Geçmişe hiç bakamıycam çok halsizim.. Herkes iyidir bebişlerinde keyfi yerindedir inşaallah...
Benim bebeğim 32.haftasına kadar hep 2 hafta önde gidiyordu bugün baktı doktor kilosu 2400müş eğer ben böle kilo almaya devam edersem 3 ila 3200 arası doğarmış hatta 2900 bile olabilirmiş ama dikkat edersem 3600 geçermiş 30.haftada bana 4e yaklaşaır demişti bu son bir ay hayatımdan ekmeği karbonhidratlı herşeyi çıkarcam herşey kızım için.. Kilosu çokda önemli değil sağlıklı gelsin de.. Bir de doktor böbreklerinde genişleme var dedinormalde 2cm olması gerekirsen bebğimin 6cm miş 10 cm e kadar bişey olmazmış ama doğumdada böle olursa gözlem altında tutacaz dedi Onun dışında herşey çok iyi boyu uzunmuş anası gibi :) Yüzünü net bi şekilde gördüm elmacık kemikli olacak sanırsam yerim onu.. Rabbim tüm annenlere ve bebeklerine sağlık sıhhat hayırlı doğumlar nasip eylesin...
Yarında giremiycem eşim pc yi işe getircek yine çok üzüleceksiniz ben olmuycam diye ama napalım sağlık olsunHerkese hayırlı tersiz rahat uykularr :))
geçmiş olsun canım ateş vs hep 20 lik diştendir huzursuzlukta verirgünaydın kızlar dünden beri kızımla ilgilenemedim çok kötü ağrılarım war sancım war heryerim ağrıo ateş boğaz ağrısı dişim ağrıo gece acile gittik meğerse 20lik dişim çıkıyormus durdu durdu şimdiyi buldu yani birazdan dişciye gidip ordanda ewe geçicem
günaydın canım hepimiz aynıyızgunaydın annısler cok sıcak bıgeceedenn.. su sıcaklar gecsın baska bısey ıstemıyorumm zaten gobekten rahat yatamıyorumm .. bugun ısyanlardayımm
mercimek çorbakızlaar iftara misafirim gelecekk ne pişirebilirim yaa şöyle basit patik bişeyler olursaa iyi olurrr..
geçen gün biz onlara gitmiştik bakın kadının yaptıklarını sayayımm. sarma,biber dolması,şehriye çorbası,fırında tavuk,salata,yoğurt buna karşılık ne yapabilirim sizcee fikir verin banaaa..
Herkesee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay geçmiş yapamayacağım lütfen güzel haberler verinnnnnnnn olumsuzluklara kapadık forumum:).
Dün kontrolümüz vardıı hemencik özetleyeyim
Benim bıdık hiç yüzünü göstermedii yaaaa hep saklıyor bıdık gelsin dünyaya bak ben yüzünü nasıl seyrediyorum hım saklasın bakalım saklayaiblirse:)).
Dün nst miz de hareketleri hiçç yoktuhiçhareket etmedi sıpaaa dr beğenmedi tatlı çikolata meyve suyu faslı yapıp bir saat sonra tekrar nst istedi ikinci nst miz gayet güzeldi snaırım uyuordu uyandırdık D. Bu arada ben nst ye doğumhanede girdim ebeler hemşireler vardı çok tatlılardı doğum muhabbeti yaptım snein kemik yapın çok müsait çok güzel bir doğum yaparız dediler ay çok mutlu oldum .
GELELİM BIDIŞIMA 2400 GR, 50 CM :) kaç cm doğacak merak ediyorummm hehe uzun kuzucum.(34+5 teyiz)
ay geçmiş yapamayacağım lütfen güzel haberler verinnnnnnnn olumsuzluklara kapadık forumum:).
Benim bıdık hiç yüzünü göstermedii yaaaa hep saklıyor bıdık gelsin dünyaya bak ben yüzünü nasıl seyrediyorum hım saklasın bakalım saklayaiblirse:)).
Dün nst miz de hareketleri hiçç yoktuhiçhareket etmedi sıpaaa dr beğenmedi tatlı çikolata meyve suyu faslı yapıp bir saat sonra tekrar nst istedi ikinci nst miz gayet güzeldi snaırım uyuordu uyandırdık D. Bu arada ben nst ye doğumhanede girdim ebeler hemşireler vardı çok tatlılardı doğum muhabbeti yaptım snein kemik yapın çok müsait çok güzel bir doğum yaparız dediler ay çok mutlu oldum .
GELELİM BIDIŞIMA 2400 GR, 50 CM :) kaç cm doğacak merak ediyorummm hehe uzun kuzucum.(34+5 teyiz)
günaydın arkadaşlar ve kuzucukları :)
dün dr gidicekler vardı umarım herşey yolundadır. bizde gittik gördük miniğimi :) Allahım cok güzel bi duygu heycanım her gecen gün artıyor sabırsızlanıyorum. biz daha 30-4 teyiz 1620gr 41 cm olmus dr amcası herseyı cok guzel dedibizimde içimiz rahatladı
işlerden fırsat bulabilirsem bi geçmişe göz atayım
gunaydınlarr,,, maşallah canımmaşallah , hahaha hakıkaten ya, kaç cm dogcak bende merk ettım şimdi ... dun bizimkide gostermedı, kafasını ve pipisini gorduk, benım cocugum büyüdükçe terbıyesızleşti ,, 16 hftada 5 dakıkada anca gostermıstı, bizimkıde 2090 gr , 44 cm :)))
kızlar herkese günaydın..
bizde işteyiz çalışıyoruz....
size birşey soracağım
hurmanın doğum içni çok yaralı olduğunu duymuştum.Malum Ramazandayız her yer hurma:))))
bende hurma yiyorum fakat hurmanın erken doğumu tetiklediğinide duydum acaba hangisi doğru
heheh bıcırıkkkkk :) demek pipiyi gösterdii
maşallah annesi kocaman olmuş senin kuzucukta kilosuu boyu falan gayet güzel haftasına göre
evet canım,hemde bu sefer dönmüş normal dogum pozısyonuna akıllı kuzum
bidahakı kontrolun nezamn, benimkı 13 agustosta
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....
kızzlaarr biz de geldikk
herşeyimiz yolunda çok şükür kayram 2500 gr 45 cm olmuşşmaş deyin kızlar hergün okuyorum onu nazar olcak diye normal doğum pozisyonunu almış yavrum ama sanırım sezryan olcak çünkü iri olcak dedi doktor başı da öndeymiş biraz normal doğum olamayabilir dedi oysaki çok istiyodum ama napalım oğluşum iyi olsun da .. iki hafta sonra 35 olcaz o zaman aşağı yukarı belli olur dedi.. nst ye de almadı 35 ten önce gerek görmüyorum dedi.. çok güzel de pozlar verdi kuzum bize çok net görünüyodu bi ara dilini falan çıkarıyodu belki de o an su yutuyodu :) ama çok tatlıydı yaa yerim kuzumu ben
sanırım artık çok yaklaştık çok heyecanlanıyorum Allah sağ salim kucağmıza almayı nasib etsin inş hepimize.. bizden haberler böyle umarım herkes iyi haberlerle gelir..
elıfım 236o gr 45 cm olmus kızlarr ..ılk nst deneyımınıde yasamıss oldukkk ..coksukur hersey ıı cıktı kuzucumm 3 aydır kafası asagıdaydıı yıne degısmemısss .. sımdılık bızden haberler bolee..
:) aferin bıdışaaa pozisyonunuda almış:).
benimde 10 ağustosta ama 12 sinde gideceğim sanırım 12 sinde çalışamaz raporu alacağım 37 olacağım imş.ozaman
günaydın arkadaşlar ve kuzucukları :)
dün dr gidicekler vardı umarım herşey yolundadır. bizde gittik gördük miniğimi :) Allahım cok güzel bi duygu heycanım her gecen gün artıyor sabırsızlanıyorum. biz daha 30-4 teyiz 1620gr 41 cm olmus dr amcası herseyı cok guzel dedibizimde içimiz rahatladı
işlerden fırsat bulabilirsem bi geçmişe göz atayım
7 agustosda cnmmteşekkürler teyzesiii.
bir sonraki randevun nezaman benim 2 hafta sonra
kızlar bebeğin kilo alması için ne yemeliyiz benim ki 1800 kg olmuş doktor normal dedi ama yinede sizinkileri duyunca kıskanmadım değil ne yiyorsunuz :)
size birşey soracağım
hurmanın doğum içni çok yaralı olduğunu duymuştum.Malum Ramazandayız her yer hurma:))))
bende hurma yiyorum fakat hurmanın erken doğumu tetiklediğinide duydum acaba hangisi doğru
kızlar bebeğin kilo alması için ne yemeliyiz benim ki 1800 kg olmuş doktor normal dedi ama yinede sizinkileri duyunca kıskanmadım değil ne yiyorsunuz :)
7 agustosda cnmm
kıskanmaa annesı senınkıde masalahh gayet ıı.. kahvaltımı eksıksız yapıyorum amaa buara yemek yıyemıyorum cok fazlaa bol meyve yıyorum bol suu ve sütt..cevız fındık badem hergun yıyorum
size birşey soracağım
selam kızlar şimdi dişciden geldim 2 tane 20lik dişim çıkıyormuş daha doğrusu çıkamıyormus içine gömülü waziyetteymiş su halinle hiç bişe yapamam doğumdan sonra gel çeneyi yarıp dişi alacaz dedi.. bende ewe kaçdım şimdi uzanarak yazıyorum size oh ne keyifliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?