2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hatun o açıdan bakmamıştır...kompleks yapmıştır kesinn..............
işte yaaaa ahhh bu insanlar ben mi çok hasassım anlamadımmm
ammmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn boşver tatlım yaaaaaaa
dediğin gibi ZYIF OLSUN BİZİM OLSUN................(çok sevdim bunu)

maşallaah cemre hanıma canım tosuncuk olmuş bizim ufaklık... kızçende anası gibii istanbullu olacak yaniii.. kendine ve kızına iyi bak canım yorma kendiniii
merhaba kızlarrrrrrrrr,, bizde geldık doktordan,, bizim velet donmüş dogum pozısyonuna, akıllı kuzum benımm :))) 2090 gr 44 cm
aferin ona annesiii e ama biz döner dedikkk söyle onaa sakin dursun tekrar dönmesin yaramaz... ayrıca maşallaahhh maşşallah diyelimdee nazar değmesiinn
ahh canııım heryer sıcaak ben baygınlık geçireceğim zateennn. bu sıcaklar erken doğurtacak bizleriiii
Ayyyy kızlar oğlum 2500 gram olmuş. Ama ters duruyormuş. Umarım doner yavaş yavaş....
maşallah oğluşuna canım
döner annesi korkma daha zamanı varrr...
canım benim üzme kendinii 35i doldurdularmı istedikleri zaman gelebilirlerr hem kiloları fln maşallah çook çok iyi sakın üzme kendini ne olursunn.. tehlikeli dönemlerii hepimiz atlattık artık..
ayyy o kadını boğasım geldii bak herkes doktor kesilir başımıza zaten hayret yaa
amaan canım takma bile valla öyle insanlarr bi kendilerini hamile zannederlerr biz iyi niyetimizden hemen söyleriz şöyle böyle diyee onlar söylemez korkularından bizde hamileyiz canım göz koyacak değiliz yaa bizimde içimizde can var yaa..

katılıyorum canım sana ilk çocuğum 1500 gr. doğdu sadece iki gün küvezde kaldı
sonrasında hiç bir sorunuda olmadı hatta kilolu daoğan çocuklarımdan bile rahat bi bebeklik geçirdi
bencede takmamak lazım sağlıklı olsunlar yeter

ay amannnn bizim keyfimiz yerinde olsun tüm kk annişlerine hayranm herkes dr.dan gelip burda paylaşıo sagolsun kk dayanışması bu işteee :)))

kızlar ben nst ye girmedim buarada dr.a da sormadım .. bugun saglık ocagında randevum vardı hemşire biraz panik zaten.. ama nst ye girmen gerekir haftada bir dedi ama benm randevum 15 gunde bir dr.u arasammı acaba ?

canım seninle bdt aynı sayılır...
ben nst ye 32. 34. haftalarda girdim bide 36. haftamda var yani Perşembe günü.....
sen bu zamana kadar hiç mi girmedin nst yee?????

bide bence dr. daha iyisini bilir.baksana hemşire için kendinde panik diysun

aynen kızlar hani hamiş olmasa hamile kalamasa bebeği olmasa falan insan bahsetmıo bile karsısındaki üzülmesin die bizde de var bebiş Allaha şükür..

sorma tatlım yaaaaa onlarda olmasa ne yaparmışız biz......................

ay amannnn bizim keyfimiz yerinde olsun tüm kk annişlerine hayranm herkes dr.dan gelip burda paylaşıo sagolsun kk dayanışması bu işteee :)))

32 de baslıomus cnm ama bnm dr. niye almadı acaba hayır benmde aklımın ucundan gecmedi nst idrar yollarımda enf. çıkınca üzüldüm aklım ona takıldı yoksa nst yi sorcktm olmadı bi ararım bnm hastane bursada ben ylvdayım sadece nst için yalovada bi hast. de gidebilirim gerekliyse...

Hnımlar merhaba bugün giremedim evde değildim doktora gittim bi de çok sıcaktı bayılacaktım nerdeyse... Geçmişe hiç bakamıycam çok halsizim.. Herkes iyidir bebişlerinde keyfi yerindedir inşaallah...

Benim bebeğim 32.haftasına kadar hep 2 hafta önde gidiyordu bugün baktı doktor kilosu 2400müş eğer ben böle kilo almaya devam edersem 3 ila 3200 arası doğarmış hatta 2900 bile olabilirmiş ama dikkat edersem 3600 geçermiş 30.haftada bana 4e yaklaşaır demişti bu son bir ay hayatımdan ekmeği karbonhidratlı herşeyi çıkarcam herşey kızım için.. Kilosu çokda önemli değil sağlıklı gelsin de.. Bir de doktor böbreklerinde genişleme var dedi normalde 2cm olması gerekirsen bebğimin 6cm miş 10 cm e kadar bişey olmazmış ama doğumdada böle olursa gözlem altında tutacaz dedi Onun dışında herşey çok iyi boyu uzunmuş anası gibi :) Yüzünü net bi şekilde gördüm elmacık kemikli olacak sanırsam yerim onu.. Rabbim tüm annenlere ve bebeklerine sağlık sıhhat hayırlı doğumlar nasip eylesin...

Yarında giremiycem eşim pc yi işe getircek yine çok üzüleceksiniz ben olmuycam diye ama napalım sağlık olsun Herkese hayırlı tersiz rahat uykularr :))

haklısın canım hiç beklemediğin bi sorunla karşılaşınca dr a sorcakların uçup gidiyooo aklından..............
evet arayabilirsin dr. dediğn gibide yapsan olur................
zaten nst ye doktorlar 36. haftadan sonra önem veriyrlarmış öyle duymuştum.........

ayyy canım haklısın herşey bebişlerimiz için......biraz dikkat etmeye çalış o zaman kendineee.......
böbreklerin içinde geçmiş olsun ..................
bebişinede kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn maşallah annesi.....

deliksiz uykulaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr,tatlı rüyalaaaarrrrrr

Cnm o zaman panik yapmiyim nasil olsa bu hafta bitti bir hafta sonra dr.a gdicem ozmn konusurum duruma gore ylv da giderim nst ye

bız de bugun dr a gıttık gercı gecen hafta da gıtmıstık.cok sukur her sey yolunda ama sezeryen olacagım galıba bebegım hıc donmuyor((

bız de bugun dr a gıttık gercı gecen hafta da gıtmıstık.cok sukur her sey yolunda ama sezeryen olacagım galıba bebegım hıc donmuyor((

Cnm sen hic sikma canino doner .. Normal dogumun olur ins ama hakkinda hayirlisi yine de belki de sezeryan senin ixin daha hayirlidir oyuzden sdn hayirlisini iste Allahtan

Cnm o zaman panik yapmiyim nasil olsa bu hafta bitti bir hafta sonra dr.a gdicem ozmn konusurum duruma gore ylv da giderim nst ye

canım bende yalovadayım tatilde burda kontrole gitmem gerekiyor ama bir türlü iyi bir doktor bulamadım her baktığım hakkında bişiyler çıktı seni bi fikrin varmı bursada nereye gidiyosun olmazsa bende bursaya giderim geçen hafta devlet hastanesine gittim ilgi yoktu hiç nst ye girdirip gönderiyorlar ultrasona sokmaya nazlanıyorlar resmen bir fikir verirsen canım çok sevinirim

Cnm ben bursada pembe mavi hast. Gidiom memnunum da ... Ylvda da arkadaslarimin gittigi dr.lar var uzm. Hast.de filiz hnm var ona gidiolar memnunlar istersen bu da bi fikir olsun

yalovada mı oturuyosun aaaaaaaa mesafemiz çok yakın :))

Cnm ben bursada pembe mavi hast. Gidiom memnunum da ... Ylvda da arkadaslarimin gittigi dr.lar var uzm. Hast.de filiz hnm var ona gidiolar memnunlar istersen bu da bi fikir olsun

civcivcim sana şöyle yardımcı olayım ben bugüne kadar hep yaalovada uzmanlara filiz hanıma gittim çok da memnunum tavsiye ederim canm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…