maşallahh maşallahh çok tatlı bu bıdıkk ay yerim ben bunu
çok imrendim benim bıdığın böyle net bir görüntüsü yok yawsssss göstermiyor kendini zıpaaa oğlum
7 agustosda cnmm
kıskanmaa annesı senınkıde masalahh gayet ıı.. kahvaltımı eksıksız yapıyorum amaa buara yemek yıyemıyorum cok fazlaa bol meyve yıyorum bol suu ve sütt..cevız fındık badem hergun yıyorum
boylu posluu delikanlı olacak annesiii.. maşallahh oğluşunaaHerkesee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay geçmiş yapamayacağım lütfen güzel haberler verinnnnnnnn olumsuzluklara kapadık forumum:).
Dün kontrolümüz vardıı hemencik özetleyeyim
Benim bıdık hiç yüzünü göstermedii yaaaa hep saklıyor bıdık gelsin dünyaya bak ben yüzünü nasıl seyrediyorum hım saklasın bakalım saklayaiblirse:)).
Dün nst miz de hareketleri hiçç yoktuhiçhareket etmedi sıpaaa dr beğenmedi tatlı çikolata meyve suyu faslı yapıp bir saat sonra tekrar nst istedi ikinci nst miz gayet güzeldi snaırım uyuordu uyandırdık D. Bu arada ben nst ye doğumhanede girdim ebeler hemşireler vardı çok tatlılardı doğum muhabbeti yaptım snein kemik yapın çok müsait çok güzel bir doğum yaparız dediler ay çok mutlu oldum .
GELELİM BIDIŞIMA 2400 GR, 50 CM :) kaç cm doğacak merak ediyorummm hehe uzun kuzucum.(34+5 teyiz)
maşallah maşallaaahhhgünaydın arkadaşlar ve kuzucukları :)
dün dr gidicekler vardı umarım herşey yolundadır. bizde gittik gördük miniğimi :) Allahım cok güzel bi duygu heycanım her gecen gün artıyor sabırsızlanıyorum. biz daha 30-4 teyiz 1620gr 41 cm olmus dr amcası herseyı cok guzel dedibizimde içimiz rahatladı
işlerden fırsat bulabilirsem bi geçmişe göz atayım
iyiyiz canım çok şükürr sıcaklarla boğuşuyoruz terle duş al ve yine terleeeBenim kontrolüm de 7 Ağustos'ta, 32. haftada olacağım. Bu arada evde olmak ne kadar güselmiş kıslar, valilik şu engelli hamiş iznini biraz daha uzatsa keşke, malum 37. haftaya kadar çalışacağım da.
Eeee ne var ne yok geçmiş yapmadan geldim, umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
kokoşlar sizi,, ay sunların tatlıgına bak, o sepet ne guzelmış oyle,, emirde begendi soyliyim....didemmmmmmm benm bıle aglayasım geldı, duyguladım ya
ahhh yandı günes vallahı, süslü anakız phahahah
cok tatlı, kokoşlar siziiiii.bende istiyorum bu sepetlerden
cnm cok guzel gule gule kullanın kendin mi hazırladın ne kadara almıştın ?
iyiyiz canım çok şükürr sıcaklarla boğuşuyoruz terle duş al ve yine terleee
akşama kadar vantilatörün önündee mayışıyorum valla hasta olmasam bariii
canım süsün,şekerin çok hoş görünüyor inş. güzel günlerde kullanmak nasip olurrr
oy oy yesinler
didemcim geçmiş olsun canımm sabret artık biraz dahaa..
ayrıcaa sepetinize ve şekerlere bayıldım güle güle kullanınn....
ayhh bide el parmaklarım nasıl çirkin oldular yaa dolma gibimmmm aynııııı
Herkesee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay geçmiş yapamayacağım lütfen güzel haberler verinnnnnnnn olumsuzluklara kapadık forumum:).
Dün kontrolümüz vardıı hemencik özetleyeyim
Benim bıdık hiç yüzünü göstermedii yaaaa hep saklıyor bıdık gelsin dünyaya bak ben yüzünü nasıl seyrediyorum hım saklasın bakalım saklayaiblirse:)).
Dün nst miz de hareketleri hiçç yoktuhiçhareket etmedi sıpaaa dr beğenmedi tatlı çikolata meyve suyu faslı yapıp bir saat sonra tekrar nst istedi ikinci nst miz gayet güzeldi snaırım uyuordu uyandırdık D. Bu arada ben nst ye doğumhanede girdim ebeler hemşireler vardı çok tatlılardı doğum muhabbeti yaptım snein kemik yapın çok müsait çok güzel bir doğum yaparız dediler ay çok mutlu oldum .
GELELİM BIDIŞIMA 2400 GR, 50 CM :) kaç cm doğacak merak ediyorummm hehe uzun kuzucum.(34+5 teyiz)
kızlarrr bide kansızlık gibi sorunları olanlar fındık yesin buara taze fındıklar oldu hergun yıorum gecen ay kan değerlerim dusuktu bu ay tum değerlerim ii cıktı hatta dr. maşallah ne yedin de birden düzeldin dedi fındık aklıma gelmedi .. şimdi netten baktım fındığın faydaları die saymakla bitmez ama ilk once demir dioo .. haberiniz olsun..
ewdeyken bize bol bol foto yükleyeyeim bunlarda kızımın ayakkabıları pembe olan bale ayakkabısı:)
Eki Görüntüle 473550 Eki Görüntüle 473553 Eki Görüntüle 473555 Eki Görüntüle 473556 Eki Görüntüle 473557 Eki Görüntüle 473558 Eki Görüntüle 473559 Eki Görüntüle 473560
bunlar çok güzel canım yaaa çok yakışıcak prensese güzel günlerde giysin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?