2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallahh maşallahh çok tatlı bu bıdıkk ay yerim ben bunu

çok imrendim benim bıdığın böyle net bir görüntüsü yok yawsssss göstermiyor kendini zıpaaa oğlum

benimde ilk defa bu kadar net gösterdi valla dr bunun aynısı çıkıyor dedi çok heyecanlandım :)gerçek halini çok merak ediyorum ama 1.800 kg

Benim kontrolüm de 7 Ağustos'ta, 32. haftada olacağım. Bu arada evde olmak ne kadar güselmiş kıslar, valilik şu engelli hamiş iznini biraz daha uzatsa keşke, malum 37. haftaya kadar çalışacağım da.
Eeee ne var ne yok geçmiş yapmadan geldim, umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

boylu posluu delikanlı olacak annesiii.. maşallahh oğluşunaa bende salı gideceğim bu ay besiye çekmiştim bizim oğlanıı bakalım ne kadar olmuşş ufaklıık.
maşallah maşallaaahhh kocaman oldu bebişlerimiz artııkk...

iyiyiz canım çok şükürr sıcaklarla boğuşuyoruz terle duş al ve yine terleee
akşama kadar vantilatörün önündee mayışıyorum valla hasta olmasam bariii

kokoşlar sizi,, ay sunların tatlıgına bak, o sepet ne guzelmış oyle,, emirde begendi soyliyim ....didemmmmmmm benm bıle aglayasım geldı, duyguladım ya
ahhh yandı günes vallahı, süslü anakız phahahah

tesekkkür ederiz canım ayy ewet bende alınca çok duygulanmısdım wallahi şimdiden diyor ben ne yapacam birtanesine yetişemiyodum diye:)

didemcim geçmiş olsun canımm sabret artık biraz dahaa..
ayrıcaa sepetinize ve şekerlere bayıldım güle güle kullanınn....

tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlarr.. ana yemeği yaptım çorbayı pilavıda iftara yakın yapacağım basit bişeyler artıkk zaten hava çoook sıcaakkkk

iyiyiz canım çok şükürr sıcaklarla boğuşuyoruz terle duş al ve yine terleee
akşama kadar vantilatörün önündee mayışıyorum valla hasta olmasam bariii

Aynen ben de vantilatörün önünde yaşoyorum resmen, gece bile çalıştırıyorum 1 aydır. O olmasaydı uyuyamazdım sanırım.

ayhh bide el parmaklarım nasıl çirkin oldular yaa dolma gibimmmm aynııııı

benimde parmaklar, ayaklar aynı canım. çok canım sıkılıyo ama sıcaklardan diyip kendimi avutmaya çalışıyom. doğumdan sonra hepsi geçcek inşallah..

maaşallah uzun olacak sizin yaramaz demekki.. boyu posu gibi güzel bir ömrü olur inşallah.. yeni doğan kıyafetlerden fazla almamışsındır inşallah. sen hemen büyük giysilere geçersin :))

bir yandan taze fındık yiyor bir yandan sizi okuyordum.. güzel denk geldi. ben zaten çok severim taze fındığı.. kızlar faydalı her şeyden yemeye çalışmak gerek. fındık, ceviz, pekmez, et, süt, yumurta. ... sebze, meyze.. ben çok düzenli yemesemde yemeye çalışıyorum elimden geldiğince hepsinden.. bu aralar hurma tabii. faydalarını duymuştum ama fazlasının erken doğum yaptığını bilmiyordum. dikkkat edeyim en iyisi..

Kızlaaaarr nabersiniz. Bizde yarım gün yarım gün boya macerası devam ediyor. Kafayı yicem geçmiş yapmaya çalışıcam. Tabi sıcakta buharlaşmazsam

amannn kimseden ses yok, sıkıldık oğlumla hem de terledik. en iyisi duş alalım kendimize gelelim. yaşasın akşamda anneanneye gitcez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…