kızlar merhaba,
bugün kontrolümüz vardı canım çok sıkıldı doğru düzgün kilo alamamış benişlerim biri 1950 diğeri 2020 gr olmuş. yerleri dar diye pek kilo alamıyorlarmış. rahim ağzının uzunluğu 3cm düşmüş 1 cm gevşemiş yani heran gelebilirler dedi dr. bide kolarımda ve karnımda kaşıntılı döüntüler vardı safradan olabileceğini söyledi dr ve acil kan verdirdi eğer yüksek çıkarsa bebeleri hemen almamız gerekir dedi
ewdeyken bize bol bol foto yükleyeyeim bunlarda kızımın ayakkabıları pembe olan bale ayakkabısı:)
Eki Görüntüle 473550 Eki Görüntüle 473553 Eki Görüntüle 473555 Eki Görüntüle 473556 Eki Görüntüle 473557 Eki Görüntüle 473558 Eki Görüntüle 473559 Eki Görüntüle 473560
selam kızlar şimdi dişciden geldim 2 tane 20lik dişim çıkıyormuş daha doğrusu çıkamıyormus içine gömülü waziyetteymiş su halinle hiç bişe yapamam doğumdan sonra gel çeneyi yarıp dişi alacaz dedi.. bende ewe kaçdım şimdi uzanarak yazıyorum size oh ne keyifliymiş
canım inan aynı şeyleri bnde duydum hatta en yakın komşumun ölümünede sebep olabiliomuş..ama bn o.gazide yaşadığım için ya yalova ya bursa olcaktı ... Inan bursaya gitmeyi göze alamadım heleki yazın sıcaklarını düşünerek ve filiz hanımda başladım şuan kadar bi sorun yok dediğn gibi önmli olan doğumm..bnde kararsızım aslında her an değiştreblrm bakalım 2 hafta sonraya randevm var oondan sonra karar vericem .. Bursada jimer,doruk ve pembe-mavi hastanelefrini çokj övüolar bi düşün derim
kızlarrr bide kansızlık gibi sorunları olanlar fındık yesin buara taze fındıklar oldu hergun yıorum gecen ay kan değerlerim dusuktu bu ay tum değerlerim ii cıktı hatta dr. maşallah ne yedin de birden düzeldin dedi fındık aklıma gelmedi .. şimdi netten baktım fındığın faydaları die saymakla bitmez ama ilk once demir dioo .. haberiniz olsun..
heh biraz önceki ters olmuş kuzucuk nasılda belli
ewdeyken bize bol bol foto yükleyeyeim bunlarda kızımın ayakkabıları pembe olan bale ayakkabısı:)
Eki Görüntüle 473550 Eki Görüntüle 473553 Eki Görüntüle 473555 Eki Görüntüle 473556 Eki Görüntüle 473557 Eki Görüntüle 473558 Eki Görüntüle 473559 Eki Görüntüle 473560
KUZUUU bunlar süperrrr ya :))) iyi günlerde güle güle gıysın lınamız :)))
pembe olana bayııııııııılllllllllldım insann kız dogurası gelio :)kızın saglıklı günlerde kullansın canm
çok şekerler bende kıskandım zeynep azrama alayım böyle ciciş şeyler
sağlıklı günlerde giysin bebişin
teeyzoooşlaaaardemin ananemiz ve babanemiz aradı. biz ne zaman gelelim diye.. belki biraz erken ama bi tarih söle dediler. benim bdt 16 eylül. yani 40 haftayı 16 eylülde dolduruyor.. kız bebişler 38 ile 40. haftalar arası doğarlarmış genellikle. eylülün başında gelin dedim ama ikiside çok yoğun şimdi. acaba 39 da falanmı çağırsam.. malum bebiş oluncada durcaklar baya.. annem falan çalışıyor bide bilemedim yani..:26::26: sizce nasıl yapsamki?? bi fikri olan varmı?
teeyzoooşlaaaardemin ananemiz ve babanemiz aradı. biz ne zaman gelelim diye.. belki biraz erken ama bi tarih söle dediler. benim bdt 16 eylül. yani 40 haftayı 16 eylülde dolduruyor.. kız bebişler 38 ile 40. haftalar arası doğarlarmış genellikle. eylülün başında gelin dedim ama ikiside çok yoğun şimdi. acaba 39 da falanmı çağırsam.. malum bebiş oluncada durcaklar baya.. annem falan çalışıyor bide bilemedim yani..:26::26: sizce nasıl yapsamki?? bi fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?