2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım inşaallah bi aksilik çıkmaz sonuçların iyi çıkar inş.hayırlısı olsun.

kızlar maşallah bebişlere kontrole gidenler güzel haberlerle geldiler.çok şükür önemli bi sorun yok.sanırım tek sorun bazılarının kilosu fazla bazılarının az.kiloya çok takmamak lazım genelde bebekler doktorların dediği kiloda doğmuyorlar.4 kilo dedikleri bi bebek 3.50 ,2.5 kilo dedikleri bi bebekte 3,5 çıkabiliyo.ikisinede şahit oldum.canınızı sıkmayın boşuna.sbiz beslenmemiz açısından elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmış doğunca bizim sıpalar görücez kaç kilolar.

benim kontrolde haftaya perşembe devlet hastanesine gidiyorum ben .aranızda çatı muaynesi olan yok demi daha.yapmazlar heralde 35+0 olucam gittiğimde.hazırlıklımı gitsem bilemedim.

canm çok geçmiş olsun gerçekten çok zor 20lik diş bi de üstüne hamilelik allah yardımcın olsun

ben bugün randevumu değiştirdim ercan beye aldım bakalım yarın gidicem nasıl olcak ben kırıkkalede görev yapıyorum orda özel muayhaneye gidiyorum doktorumda o kadar iyiki ultrasonun hem 4 boyutlu hem doppler özelliği var her seferinde bunlarla da bakıyordu o yüzden şimdi nasıl başka doktora güvenicem bilemiyorum tatilde ordada kalamazdım kimse yok hemde çok sıcaktı yarın yazarım doktorun nasıl olduğunu

bunu duymam ii oldu canm benmde kan degerlerm düşüktü

slm kızlar bugün randevu aldım doktoruma 4 ağustosa kadar bütün randevuları doluydu bende 4 üne aldım,benim doktor çok yoğun kontrollerime bile sıra bulamıyorum inşllh doğumu yaptırmaya fırsat bulur :)) haftaya cumartesi kontrolum var bebişim büyümüştür kilosu yerindedir bu sefer inşallh şimdiden sabırsızlandım nasıl bekliycem 1 hafta daha((

teeyzoooşlaaaar demin ananemiz ve babanemiz aradı. biz ne zaman gelelim diye.. belki biraz erken ama bi tarih söle dediler. benim bdt 16 eylül. yani 40 haftayı 16 eylülde dolduruyor.. kız bebişler 38 ile 40. haftalar arası doğarlarmış genellikle. eylülün başında gelin dedim ama ikiside çok yoğun şimdi. acaba 39 da falanmı çağırsam.. malum bebiş oluncada durcaklar baya.. annem falan çalışıyor bide bilemedim yani..:26::26: sizce nasıl yapsamki?? bi fikri olan varmı?

çok şekerler bende kıskandım zeynep azrama alayım böyle ciciş şeyler
sağlıklı günlerde giysin bebişin

tesekkürler canım ben sadece pembe olanı aldım gerisi hediye daha öyle babetleri warki kuzenler almış taslı boncuklu benimkilerden süslü ama wermediler doğumdan sonra çatla biraz dediler onlarıda doğumdan sonra paylaşırım inş:) al sende annesi zeynep azraya tabikide süslü gezsn kızlarımız

yapacakları bir iş yoksa senin ewde bence geç gelsinler daha çok kalırlar böylece daha çok rahat edersin şimdi ii kötü idare ediyoruz o zaman zor olabilir

canım temzilik için falanmı çağırdın doğum için erken sanki o kadar erken gelmelerine gerek varmı. şehir dışındalarmı. yakınsanız doğumdan sonra bile gelebilirler.

kızlar benim sancılarım sıklaşmaya başladı.önceden günde 1-2 kez oluyodu.şimdi saatte 1-2 kez oluyo.normal sanırım ama tırsıyorum yinede.kontrolüm haftaya perşembe bakalım ne diycek doktor.açılma falan olurda farketmem diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…