2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam gusel annecikler nasilsiniz bakalim bisey sorucm size ben hic sut falan icmiyorm daha dogrusu icemiyrm diye doktorum bana kalsiyum takviyesi ilac verdi var mi boyle bi durumu olan arkadaslar

yapacakları bir iş yoksa senin ewde bence geç gelsinler daha çok kalırlar böylece daha çok rahat edersin şimdi ii kötü idare ediyoruz o zaman zor olabilir
doğru söylüyosun canım.. ama işte 38 ile 40. haftalar arası doğarmış kız bebişler. şimdi 39 da gel desemde 38 de doğursam bi tane akrabam bile yok burda.. kendi kendime doğururum vallah annem çalışıyor ama yinede çağıracağım 38. haftanın başında. bebiş doğuncada göndermem bi kaç hafta. sen nasıl yapcaksın canım??

canım temzilik için falanmı çağırdın doğum için erken sanki o kadar erken gelmelerine gerek varmı. şehir dışındalarmı. yakınsanız doğumdan sonra bile gelebilirler.
canım ben şanlıurfadayım onlar denizlide.. insan gurbet elde olunca şimdiden çağırasım geliyor.. :) bide doktora danışcam artık duruma göre..

canım bence git doktora şimdi. zaten o ağrım var diyince ağrıların şiddetini ölçüyor nst ile ve doğum ağrısımı değilmi çıkıyor yani.. eğer doğum ağrısı ise açılma varmı diye falan bakar. yani telaşlandırmak istememde yinede bi görün doktora. hem bebişini görmüş olursun

saatte 1-2 kez sancın mı oluyor:44::44: şaşırdım açıkçası.çnst ye falan girdin mi cnm sen? normalmi bu sancılar...daha erken değilmi ki:44:

Selam gusel annecikler nasilsiniz bakalim bisey sorucm size ben hic sut falan icmiyorm daha dogrusu icemiyrm diye doktorum bana kalsiyum takviyesi ilac verdi var mi boyle bi durumu olan arkadaslar

ben de hamileliğmin başından beri 1 bardak içtimiçemiyorum ne yaparsam yapayım.
akşamları ne yemek olursa olsun yanına mutlaka yoğurt yiyorum ya da cacık falan yapıyorum. öğlenleri ayran içiyorum.peynir kaşar falan yiyorum o kadar.
bana vermediler kalsiyum falan ama son 3 ay kalsiyuma en gerekli duyulan dönemmiş. eğer yeterli kalsiyum alamıyorsan verebilir doktorlar.ama yine de sütün, yoğurdun sağladığı faydayı sağlamıyormuş.

saatte 1-2 kez sancın mı oluyor:44::44: şaşırdım açıkçası.çnst ye falan girdin mi cnm sen? normalmi bu sancılar...daha erken değilmi ki:44:

evet ama kısa sürüyor 30-40 sn falan sanırım.adet sancısı gibi aynı hatta hamile olmasam adetmi oluyorum diycem .nsty hiç girmedim en son 3 hafta önce gittim doktora.bide haftaya perşembe randevum var işte.

canım bana normal dediler düzenli ve sık aralıklarla olmadığı sürece.

benim annemde kayınvalidemde görümcemde hepsi aynı sehirde o yüzden ben rahatım canım tabii senin deddiğinde mantıklı

herkese merhabalaarrr

cok fark varr cnm yaaa ..masalahh ne yedınde şişti okadar cocukk

sorma canım bende şok olmuştum dr. 3 kg deyince
o aya kadar psikolojim hiç iyi değildi oturduğum evden taşınmak istiyordum rutubet ve haşaratlar yüzünden iştah miştah yoktu
taşınındıktan sonra rahatladım moaral yerine gelince iştahda geldi semizotuyla tavuk çok yedim bide günde 8-10 albeni yi sütle
beraber indiriyordum mideye zaten son ayda bebek daha çok kg alıyormuş

evet ama kısa sürüyor 30-40 sn falan sanırım.adet sancısı gibi aynı hatta hamile olmasam adetmi oluyorum diycem .nsty hiç girmedim en son 3 hafta önce gittim doktora.bide haftaya perşembe randevum var işte.

magenzyum kullanıyor musun cnm? genelde magnezyum veriyor doktorlar bu yalancı erken kasılmalara...

magenzyum kullanıyor musun cnm? genelde magnezyum veriyor doktorlar bu yalancı erken kasılmalara...

bana dr. vermişti sancı için magnezyum suda eriyen ama yine aynı özellikle gece çok sancım oluyor
dün gece ağladım sancıdan eşimde evde yok çok korktum:18: geçmeseydi gece gece dr.u arıcaktım sabah ezanı okunuyordu
nasıl dua ettim Allah'ım n'olur şimdi olmasın diye çok şükür geçti
gün içinde bende de 1-2 saatte bir 2-3 kere kasılma sertleşme oluyor netten baktım da erken doğum habercisiymiş
randevum 8 ağustostaydı ama pztesi gidicem ilaç kullandığım halde bu kadar sancı çekiyorum:18:

evet cnm ben de eliföyküye o yüzden sordum magnezyum kullanıyor musun diye? bu kadar sık olması normal gelmedi. endişelendirmek istemem çokta bir bilgim yok çünkü ama erken gibi geldi sadece...

evet cnm ben de eliföyküye o yüzden sordum magnezyum kullanıyor musun diye? bu kadar sık olması normal gelmedi. endişelendirmek istemem çokta bir bilgim yok çünkü ama erken gibi geldi sadece...

canım bi de benimkinin kafası çok aşağıdaydmış o yüzden de korkuyorum
yolunu bulmuşken gelir diye:18:dr. sezeryan için gün vericekti bi dahaki randevuya pztesi gidimde bari
sezeryandan önce normal yoldan gelmesin

aslında 35-36 haftalardan sonra hazırlıklı olmak lazım
benim ilk doğumum 36. haftada oldu ikincisi 40haftayı geçmişti üçüncüsüde 38+5 di
bu da sezeryan olucak bakalım

git cnm bi kontrol etsinler gerçekten.hem ne olduğunu bilirsin için rahat eder.doktorunda ona göre yönlendirir seni hakkında hayırlısı olsun

aslında 35-36 haftalardan sonra hazırlıklı olmak lazım
benim ilk doğumum 36. haftada oldu ikincisi 40haftayı geçmişti üçüncüsüde 38+5 di
bu da sezeryan olucak bakalım

36.hafta mı???? peki belirtin var mıydı erken geleceğine dair falan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…