doğru söylüyosun canım.. ama işte 38 ile 40. haftalar arası doğarmış kız bebişler. şimdi 39 da gel desemde 38 de doğursam bi tane akrabam bile yok burda..yapacakları bir iş yoksa senin ewde bence geç gelsinler daha çok kalırlar böylece daha çok rahat edersin şimdi ii kötü idare ediyoruz o zaman zor olabilir
tesekkür ederiz teyzesi daha güzelleri emirciğin olsun olsun inş
canım ben şanlıurfadayım onlar denizlide.. insan gurbet elde olunca şimdiden çağırasım geliyor.. :) bide doktora danışcam artık duruma göre..canım temzilik için falanmı çağırdın doğum için erken sanki o kadar erken gelmelerine gerek varmı. şehir dışındalarmı. yakınsanız doğumdan sonra bile gelebilirler.
canım bence git doktora şimdi. zaten o ağrım var diyince ağrıların şiddetini ölçüyor nst ile ve doğum ağrısımı değilmi çıkıyor yani.. eğer doğum ağrısı ise açılma varmı diye falan bakar. yani telaşlandırmak istememde yinede bi görün doktora. hem bebişini görmüş olursunkızlar benim sancılarım sıklaşmaya başladı.önceden günde 1-2 kez oluyodu.şimdi saatte 1-2 kez oluyo.normal sanırım ama tırsıyorum yinede.kontrolüm haftaya perşembe bakalım ne diycek doktor.açılma falan olurda farketmem diye korkuyorum.
kızlar benim sancılarım sıklaşmaya başladı.önceden günde 1-2 kez oluyodu.şimdi saatte 1-2 kez oluyo.normal sanırım ama tırsıyorum yinede.kontrolüm haftaya perşembe bakalım ne diycek doktor.açılma falan olurda farketmem diye korkuyorum.
Selam gusel annecikler nasilsiniz bakalim bisey sorucm size ben hic sut falan icmiyorm daha dogrusu icemiyrm diye doktorum bana kalsiyum takviyesi ilac verdi var mi boyle bi durumu olan arkadaslar
saatte 1-2 kez sancın mı oluyor:44::44: şaşırdım açıkçası.çnst ye falan girdin mi cnm sen? normalmi bu sancılar...daha erken değilmi ki:44:
canım ben şanlıurfadayım onlar denizlide.. insan gurbet elde olunca şimdiden çağırasım geliyor.. :) bide doktora danışcam artık duruma göre..
canım bence git doktora şimdi. zaten o ağrım var diyince ağrıların şiddetini ölçüyor nst ile ve doğum ağrısımı değilmi çıkıyor yani.. eğer doğum ağrısı ise açılma varmı diye falan bakar. yani telaşlandırmak istememde yinede bi görün doktora. hem bebişini görmüş olursun
doğru söylüyosun canım.. ama işte 38 ile 40. haftalar arası doğarmış kız bebişler. şimdi 39 da gel desemde 38 de doğursam bi tane akrabam bile yok burda..kendi kendime doğururum vallah annem çalışıyor ama yinede çağıracağım 38. haftanın başında. bebiş doğuncada göndermem bi kaç hafta. sen nasıl yapcaksın canım??
cok fark varr cnm yaaa ..masalahh ne yedınde şişti okadar cocukk
evet ama kısa sürüyor 30-40 sn falan sanırım.adet sancısı gibi aynı hatta hamile olmasam adetmi oluyorum diycem .nsty hiç girmedim en son 3 hafta önce gittim doktora.bide haftaya perşembe randevum var işte.
magenzyum kullanıyor musun cnm? genelde magnezyum veriyor doktorlar bu yalancı erken kasılmalara...
bana dr. vermişti sancı için magnezyum suda eriyen ama yine aynı özellikle gece çok sancım oluyor
dün gece ağladım sancıdan eşimde evde yok çok korktum:18: geçmeseydi gece gece dr.u arıcaktım sabah ezanı okunuyordu
nasıl dua ettim Allah'ım n'olur şimdi olmasın diye çok şükür geçti
gün içinde bende de 1-2 saatte bir 2-3 kere kasılma sertleşme oluyor netten baktım da erken doğum habercisiymiş
randevum 8 ağustostaydı ama pztesi gidicem ilaç kullandığım halde bu kadar sancı çekiyorum:18:
evet cnm ben de eliföyküye o yüzden sordum magnezyum kullanıyor musun diye? bu kadar sık olması normal gelmedi. endişelendirmek istemem çokta bir bilgim yok çünkü ama erken gibi geldi sadece...
canım bi de benimkinin kafası çok aşağıdaydmış o yüzden de korkuyorum
yolunu bulmuşken gelir diye:18:dr. sezeryan için gün vericekti bi dahaki randevuya pztesi gidimde bari
sezeryandan önce normal yoldan gelmesin
aslında 35-36 haftalardan sonra hazırlıklı olmak lazım
benim ilk doğumum 36. haftada oldu ikincisi 40haftayı geçmişti üçüncüsüde 38+5 di
bu da sezeryan olucak bakalım
aslında 35-36 haftalardan sonra hazırlıklı olmak lazım
benim ilk doğumum 36. haftada oldu ikincisi 40haftayı geçmişti üçüncüsüde 38+5 di
bu da sezeryan olucak bakalım
git cnm bi kontrol etsinler gerçekten.hem ne olduğunu bilirsin için rahat eder.doktorunda ona göre yönlendirir senihakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?