magenzyum kullanıyor musun cnm? genelde magnezyum veriyor doktorlar bu yalancı erken kasılmalara...
canım bi de benimkinin kafası çok aşağıdaydmış o yüzden de korkuyorum
yolunu bulmuşken gelir diye:18:dr. sezeryan için gün vericekti bi dahaki randevuya pztesi gidimde bari
sezeryandan önce normal yoldan gelmesin
36.hafta mı???? peki belirtin var mıydı erken geleceğine dair falan???
canım magnezyum kullanmıyorum geçen ay gittiğimde sancı falan yoktu.haftaya gittiğimde verir belki.öyle dayanılmayacak gibi değil bendeki sancılar ben normaldede adet olurken çok sancı çekmem jafif olur ondanmı acaba .beni rahatsız etmiyo şuanda.farklı bişey olur olmaz gidicem hemen doktora haftaya randevum var diye çok önemsemedim. dinliyorum kendimi bebeğin hareketleri falanda iyi başkada bi belirti yok. haa bide özel bölgedeki kemikler sızlıyo gibi oluyo arada bir.
ooyyy maşallah Allah yardımcın olsun zamanında olsun inşllh
evet canım suyu gelmişti zaten sadece ilkinde su geldi
diğerleri lekelenme olarak belirti verdi
bizz geldiiiikkkk
canım senin sancılar baya zorluyo heralde.inşallah erken doğum habercisi değildir.git bakalım doktoruna ne zaman vericek sezeryan tarihini.36 dan önce gelmeseler bari.
rahatsız etmiyorsa sorun yoktur inşallah. randevun yakınmış zaten. doktorun gerekli şeyleri söyler.alt tarafta benimde bişeyler oluyor valla ne olduğunu tarif edemiyorum ama. baskı mı desem ağrı mı desem. çok afedersiniz ama tuvalet pozisyonunda ( alaturka kullanıyorum özellikle) çok oluyor. bebek çıkıverecek gibi.:44:
sanırımartık geceliğimi alıp çantamı hazırlamalıyımben çok yavaştan alıyorum herşeyi
sanırımartık geceliğimi alıp çantamı hazırlamalıyımben çok yavaştan alıyorum herşeyi
hoşgeldinn canımm
evet canım zorluyor bayağı :18:inşallah erken olmaz biraz daha dursun ya geçen hafta 1900gr.dı erken olursa zaten zayıf doğar
gibime geliyor
slmm annısler bız geldıkk babamız ısten geldık onu uyuttukk ıftara kadarr uuyur sımdı cok sıcakk onada hak verıyourmm .. elıfımlee tekmelesıyoruzz sabahtn berı bugun masallahı var..sızler nasılsnızz bakalımm kotu bısey yoktur ınsss
olabilir cnm oda. zaten ben artık herşeye normal gözüyle bakıyorum.ne hissediyorsan normaldir yaa diyip geçiştiriyorumcanım oda oluyor bende tuvalete girdiğimde yada ne biliyim evde bi nedende çömeldiğimde sanki vajinada bişeyler geriliyomu desem yırtılıyomu desem öle bişeyler oluyo ama çok canımı yakmıyo.acaba hasssalaştıda o bölge ondanmı oluyor anlamadım.
ben de hep öyle aammmnnn daha var diyorum.ama sanırım bu h. sonu en azından hastane çıkışlarını yıkayacağım.geceliğimide alıp bir kenara koyacağımben herşeyi aldım ama bayadır yıkayıp ütülenmeyi ve çanta hazırlamayı beliyor aldıklarım. bi enerji gelsede kalkıp yapsam diyorum. sonra aman otur daha var diyorum.öle kalıyo yani ama en geç ağustosun başında hazırlarım.
bencede canım her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım her an herşey olabilirr
ben herşeyi aldım ama bayadır yıkayıp ütülenmeyi ve çanta hazırlamayı beliyor aldıklarım. bi enerji gelsede kalkıp yapsam diyorum. sonra aman otur daha var diyorum.öle kalıyo yani ama en geç ağustosun başında hazırlarım.
slmm annısler bız geldıkk babamız ısten geldık onu uyuttukk ıftara kadarr uuyur sımdı cok sıcakk onada hak verıyourmm .. elıfımlee tekmelesıyoruzz sabahtn berı bugun masallahı var..sızler nasılsnızz bakalımm kotu bısey yoktur ınsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?