2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet belli bi zamandan sonra insan düzen istiyor..bende eşime söyledim artık son olsun bu uzak yerler diye..kısmetse bizde artık yaza dönücez türkiyede büyütücez bebeğimizi

ben kekiği duymamıştım ama maydonoz bende yemiyordum..

günaydın kızlar
bugün erkenciyim uzun bir zamandan sonra ilk defa bu kadar erken kalktığımı hatırlıyorum
bu arada ben bişey duydum belki batıl inançda olabilir ama yinede sizlerle paylaşmak istedim
gebelikte saç kestirmek iyi değilmiş bebein ömrü kısa olur derler geçen de bana saçını hamileyken kestirme diye uyardılar halbuki bende kestirmeyi düşünüyordum
bunu duyunca biraz tırstım aslında saçma olsa da gidip kuaföre bu dönemlerde kestiremem artık. hiç böyle bişey duymuşmuydunuz.

ne demek canım ALLAH sendende razı olsun netin artık kurdu oldum nerde ne var didik didik araştırıyorum.
inş. sende sağlıklı kucağına alacağın günleri görürsün canım..

canım sana da günaydın. Ben de yeni hamile kaldım ama inan o kadar çok batıl inançlar var ki yeni duyduğum inanamazsın. Saç kestirmek falan gayet güzel yani yok balığa bakma çocuğun balık ağızlı olur yok cezveden su içme bebeğinin ağzı kapalı olur daha neleeer neler. Benim bir inancım var inanınca insan gerçekten oluyor yani hamileyseniz ve batıl inançlarınız varsa tutuyor. örnek olarak ' çilek yerken kaşıdım çocuğumun şurasında çilek lekesi var' gibi. Kadıncağız buna inanınca oluyor yani. Bence inançlarımıza pozitif şeyler yüklemeliyiz. Kendim böyle yapıuprum herkese de bunu tavsiye ediyorum

canım malesef bende yiyemiyorum balıktan tiksindim.
fakat bunun yerine omega3 olan sebzelere ağırlık vermeye çalışıyorum en önemliside ceviz,ıspanak,koyu yeşilli sebzeler,peynir.süt ve meyve suyu gibi takviyeler alabilirsin bunlarda da omega3 var.

haırlı olsun canım RABBİM sağlıklı kucağınada alamyı nasip etsin
bak ben bunları da yeni duydum o zaman hiç takmıyacağız kendimizi boşu boşuna sitrese sokmaya hiç gerek yok..

haırlı olsun canım rabbim sağlıklı kucağınada alamyı nasip etsin
bak ben bunları da yeni duydum o zaman hiç takmıyacağız kendimizi boşu boşuna sitrese sokmaya hiç gerek yok..

kesinlikle canım. Hem strese giriyoruz hem de sakınan göze gerçekten çöp batıyor o kadar her şeyi kafamıza takmayalım

Kızlar günaydınlarr...
bişi söyleyeceğim ama gülmeyin..
Sabah işyerinde çok sinirlendim birisine çok bağırdım..
Tabiri caizse yırttım kendimi.Sonra çok korktum bebeğime bişiy olurmu dieşuan çok stresliyim korkuyorum

arkadaşım korkma geçen haftalarda aynı durumu bende yaşadım iş yerinden bir kişiye o kadar sinirlendim bağırdım ki hatta belim ağrıdı.Şimdi sakin ol önce bebeğin için lütfen strese girme bişey olmamıştır merak etme ama sakinleş bir an önce çünkü onlar herşeyi anlıyorlar tatlım

Birsey olmaz merak etme ama hamileliginini elinden geldikce sakin huzurlu gecirmeye calis bebekte saha huzurlu sakin olur.annenin uzuntusunu sevincini hissettiklerini soylerler.

Birsey olmaz merak etme ama hamileliginini elinden geldikce sakin huzurlu gecirmeye calis bebekte saha huzurlu sakin olur.annenin uzuntusunu sevincini hissettiklerini soylerler.
çok teşekkür ederim kızlar saolun.Biraz daha rahatladım.Bugün ilk kız kontrolüm var inşallah görünür bebeğim.

ben perşembe günü gittim doktora.8+2 ydim. doktor 8-9-10 haftalarda lekelenmelerin ve azda olsa kanamanın olabileceğini söyledi. bebek plesentaya yerleşeceği için olabilirmiş. gözlemle, korkulacak bişi yok dedi.

merhabalar güzel anneler :))
benim gibi halsiz kalıp,başını kaldıramayan var mı,önceki gün çok kötü oldum şekerim düştü heralde dedim bişiler yadim fayda etmedi,bide baş ağrısı başladı,kansızlık başlıyo bende galiba daha bir ay önce değerlerim normaldi halbuki,kan ilacı kullanan var mı aranızda, ben salı dr a gidicem artık o ne önerirse kullanıcam...

benim de değerlerim normal ama yinede ferrum fort kullanıyorum canım..

ya kızlar doktor bana tahlil falan yaptırmadi daha 12.hafta da ikili tarama testi ile beraber yapacakmis sizce normal mi ya o zamana kadar folik asit kullanıyorum öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…