selamm kızlar nasılsınız ben kontrole gittim bugün kendi doktorumdan sonra başka doktor biraz farklı geldi ama allahtan doktor güleryüzlüydü bebeğim 2286 gr olmuş gelişimi iyi dedi doktor artık her hafta gelip nst ye giriceksiniz kontrol edicez dedi geçen ay dönmüştü bebeğim hala aynı pozisyonda büyük bir ihtimal dönmez artık dedi şimdilik herşey normal inşallah böyle devam eder.46:
cnm maşallah bebişinle sanahangi dr.a gittin ?
sağol canım randevum filiz hanımlaydı iptal ettim ercan beye gittim çok güler yüzlüydü ılımlı davrandı baya ultrasonda baktı sonrada tahlil verdim haftayada gel nst ye gir dedi bakalım öyle korktuğum gibi olması sadece çocuğu renklide görmeye alışmıştım şimdi sadece siyah beyaz görünce üzüldüm tabi
Bu arada keşke ayırsaydın çamaşırları ben yıkarken hediye gelen bir zıbın vardı malesef renk veriyormuş birkaç çamaşıra ve peluş battaniyeye geçti renkleri çok üzüldüm inşallah öyle bişeyle karşılaşmassın ama yine onları yıkamak yerleştirmek ayrı güzel allahım giydirmeyide nasip etsin hepimize
evet canım uzmanlar hastanesinde bencede nst için bursaya gitmene gerek yok gerçi devletede gitsen ordada hemen nst ye yolluyolar bişey yapmamak için
devlette psikolojim bozulur cnm cok kotu davranıolar zaten hamişiz hassasız .. özelde gene bi söz hakkın oluo :))
selam kızlarr şuan makinede bebeişin kıyafetleri yıkanıoooooo ayy çok garip hissettim hepsini birden attım umarım renkleri karısmaz 30 derece de:18::18::18::18:
Meriç hosgeldin canikom
Bizde havuzdan eve geldik kızım biraz çorba icti şimdi
Yorgunluktan yığıldı yatıyor teyzeme davetlimiz iftara
Lahmacun yaptırmış fırına bakalım kaç tane gomecem :)))
Meriç senin face de adın ne? Face e gelmiyonmu yoksam
Ay orayla burayı bı türlü bagdastiramiyorum
Orda da milletin nickini sorup duruyorum))
selam kızlarr şuan makinede bebeişin kıyafetleri yıkanıoooooo ayy çok garip hissettim hepsini birden attım umarım renkleri karısmaz 30 derece de:18::18::18::18:
kızlar bugün ne güzel balkon serindi uyuyodum rüyamdada yemek yiyodum öyle derin uyuyodum kiii 8 aydır girmeyen kramp uykumun en tatlı yerinde girdi yaaa ağlayacaktım nerdeyseee.. magnezyumuda içemiyorum içer içmez istifraa ediyorumm neysee 1 ay daha sabredeyimdee..
biz geldik kızımla
Ben 11kilo aldım bebişm 31+5 haftalık 1831 kg olmuş bu arada 2kere nst girdim ultrasyonda ağrı çıktı şimdilik birşey yok çatı muayenesi yapıldı herşey güzel bizden bukadar uzanıcaz öpüldünz
8 ziyaretçi okuyor
Ayol niye saklana saklana okuyolarki
Yüzü ak olan buyursun yorum yapsın paylaşsın dimi
Gizliden takilip sonra başka yerde dalga geciphakaret küfür edenlerde
Allahından bulsun
selamm kızlar nasılsınız ben kontrole gittim bugün kendi doktorumdan sonra başka doktor biraz farklı geldi ama allahtan doktor güleryüzlüydü bebeğim 2286 gr olmuş gelişimi iyi dedi doktor artık her hafta gelip nst ye giriceksiniz kontrol edicez dedi geçen ay dönmüştü bebeğim hala aynı pozisyonda büyük bir ihtimal dönmez artık dedi şimdilik herşey normal inşallah böyle devam eder.46:
Canım bu facedeki gruba kim bakıyor? Katılma isteği gönderdim ama kabul edilmedi sanırım:44:
Herkese merhaba... Ankarada yağmur yağdı rüzgar esti evin içi yine fırın gibi yine fırın gibi. Vantilatör almaya gittik koçtaşta hiç bişe kalmamış ekmek gibi vantilatör alıyo millet yaaa(
Allahım kazasız belasız geçse şu günlerde sağlıcakla alsak yavrularımızı kucaklarımıza... Bu arada buraları sakin baya kocişlerle iftar yapanlar mayışıp kamıştır kesin :))
selam herkese bende yemeğimi yaptım yedirdim kızartma istedi eşim kabusdu saatlerce ayakta sinir oldum bidaha yapamam benim de gün içinde çok sancım oluyor artık salı gidecez bakalım dr ne diyecekk
oooo sayfalar çok ilerlemiş sıcaktan yavaş yavaş okuyabiliyorummmm bebişim oda süslerinide aldık ama dışarısı çok sıcak BABAMIZIN CANI BİRAZ YORULDU ORUÇLU ORUÇLU AMA GÖTÜRDÜ BİZİ
KARNIM ŞİŞTİ YİNE KIYAFETLERİM OLMUYORUM BULAMIYORUMDA ŞİMDİ BİRDE BAYRAM VAR ...OFFFFFFFFFFFFFF
biz geldik kızımla
Ben 11kilo aldım bebişm 31+5 haftalık 1831 kg olmuş bu arada 2kere nst girdim ultrasyonda ağrı çıktı şimdilik birşey yok çatı muayenesi yapıldı herşey güzel bizden bukadar uzanıcaz öpüldünz
bayramdaa bızz bıyere gıtmıycezz evdeyızz kıyafet derdım yokoooo sayfalar çok ilerlemiş sıcaktan yavaş yavaş okuyabiliyorummmm bebişim oda süslerinide aldık ama dışarısı çok sıcak BABAMIZIN CANI BİRAZ YORULDU ORUÇLU ORUÇLU AMA GÖTÜRDÜ BİZİ
KARNIM ŞİŞTİ YİNE KIYAFETLERİM OLMUYORUM BULAMIYORUMDA ŞİMDİ BİRDE BAYRAM VAR ...OFFFFFFFFFFFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?