2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm maşallah bebişinle sana hangi dr.a gittin ?

merhaba arkadaşlar nasılsınız öylesine bi bakıym dedim kocişe yemek hazırlıycam öpüldünüz

cnm maşallah bebişinle sana hangi dr.a gittin ?

sağol canım randevum filiz hanımlaydı iptal ettim ercan beye gittim çok güler yüzlüydü ılımlı davrandı baya ultrasonda baktı sonrada tahlil verdim haftayada gel nst ye gir dedi bakalım öyle korktuğum gibi olması sadece çocuğu renklide görmeye alışmıştım şimdi sadece siyah beyaz görünce üzüldüm tabi
Bu arada keşke ayırsaydın çamaşırları ben yıkarken hediye gelen bir zıbın vardı malesef renk veriyormuş birkaç çamaşıra ve peluş battaniyeye geçti renkleri çok üzüldüm inşallah öyle bişeyle karşılaşmassın ama yine onları yıkamak yerleştirmek ayrı güzel allahım giydirmeyide nasip etsin hepimize

cnm Ercan bey de uzm. hast.de mi bende sadece nst için kendi dr.uma gitmek yerine ylv da bi dr. tercih edebilirim.. 3 günde bir bursaya gitmek biraz sıkıntılı olur diye düşünüyorum .. Ayyy aklıma gelen başıma gelmez inş renkler karısmaz oturup ağlarım yaaa

evet canım uzmanlar hastanesinde bencede nst için bursaya gitmene gerek yok gerçi devletede gitsen ordada hemen nst ye yolluyolar bişey yapmamak için

evet canım uzmanlar hastanesinde bencede nst için bursaya gitmene gerek yok gerçi devletede gitsen ordada hemen nst ye yolluyolar bişey yapmamak için

devlette psikolojim bozulur cnm cok kotu davranıolar zaten hamişiz hassasız .. özelde gene bi söz hakkın oluo :))

devlette psikolojim bozulur cnm cok kotu davranıolar zaten hamişiz hassasız .. özelde gene bi söz hakkın oluo :))

yahu tam yazıyorum internet gidio çok kötü ya uzmanlar temiz bir hastane ben çok araştırdım bir tek ercan beyi tavsiye ettiler birde devlette bilgin bey var onu bilgine gidicektim kardeşimin eşi hastanede onun yakın arkadaşı ilgilenir dioduk ama onunda eşi doğum bir hafta önce izinde bu yüzden o kaldı ama ercan beyide tavsiye ederim ilgilendi baya

selam kızlarr şuan makinede bebeişin kıyafetleri yıkanıoooooo ayy çok garip hissettim hepsini birden attım umarım renkleri karısmaz 30 derece de:18::18::18::18:

Ben de atacaktım cesaret edemedim. Fileye koydum bekliyo öyle. Sen sonuctan beni haberdar eder misn ben de ona göre birlikte yıkayayım ya da ayırayım

Canım bu facedeki gruba kim bakıyor? Katılma isteği gönderdim ama kabul edilmedi sanırım:44:

selam kızlarr şuan makinede bebeişin kıyafetleri yıkanıoooooo ayy çok garip hissettim hepsini birden attım umarım renkleri karısmaz 30 derece de:18::18::18::18:

ii etmemişsin ya 30 da olsa karıştı benim hemde pembeler beyazlar renkliler yaptığım halde..içinde bir iki renk veren bişi çıktı demekki ama inş senn öyle olmaz kısa attın dimi?

magnezyumun hap tarzı olanı var suda eriyeninde bende zorlandım dr tableti yazdı daha iyi mağnezyum biliyorsun kasılmalara ve kramplara iyi geliyor

hoşgelmişsinizz canım oh ne güzel herşey yolundaymış bebişin kilosuyda iyi daha ne olsun sen de fazla almamışsın

8 ziyaretçi okuyor
Ayol niye saklana saklana okuyolarki
Yüzü ak olan buyursun yorum yapsın paylaşsın dimi
Gizliden takilip sonra başka yerde dalga gecip hakaret küfür edenlerde
Allahından bulsun

ya bi ara daha kulağıma geldi ne oldu ki ben kaçırmışım kim dalga geçiyormuş bizle haddinbi bildirelim hemen gülümmmm

maşallah canım dönmez inş.bundan sonra merak etme allaha şükür herkes iyi haberle gliyorrr

bişey olmaz inş bende hepsini bi aRADA attım renk menk vermedi vallaa

Canım bu facedeki gruba kim bakıyor? Katılma isteği gönderdim ama kabul edilmedi sanırım:44:

sen istek gönderemiyorsun zaten galiba mommy e söle faace ismini o ekler seni

Herkese merhaba... Ankarada yağmur yağdı rüzgar esti evin içi yine fırın gibi yine fırın gibi. Vantilatör almaya gittik koçtaşta hiç bişe kalmamış ekmek gibi vantilatör alıyo millet yaaa (

Allahım kazasız belasız geçse şu günlerde sağlıcakla alsak yavrularımızı kucaklarımıza... Bu arada buraları sakin baya kocişlerle iftar yapanlar mayışıp kamıştır kesin :))

Aynen biz de 2 gün önce koctaşa gittik.Son kalan vantilatörü aldık.Ondan önce mediamarkta, dartye ve kipaya bakmıstık hep pahalılar kalmıstı. Yağmur iyi geldi ama dediğin gibi evin içi hala sıcak.Biz de kocişle balkonda çay keyfi yapıyoruz. üşüdüm bile

herkese merhabaaa...
kimseden ses seda çıkmıyo... gerçi bende evde olma hayalleri kurup duruyorum, evde olup yayıla yayıla yatmayı... gecmiyor 16-24 işteyim. gerçi çoğu gitti azı kaldı :)
herkese iyi akşamlar :80:

selam herkese bende yemeğimi yaptım yedirdim kızartma istedi eşim kabusdu saatlerce ayakta sinir oldum bidaha yapamam benim de gün içinde çok sancım oluyor artık salı gidecez bakalım dr ne diyecekk

oooo sayfalar çok ilerlemiş sıcaktan yavaş yavaş okuyabiliyorummmm bebişim oda süslerinide aldık ama dışarısı çok sıcak BABAMIZIN CANI BİRAZ YORULDU ORUÇLU ORUÇLU AMA GÖTÜRDÜ BİZİ

KARNIM ŞİŞTİ YİNE KIYAFETLERİM OLMUYORUM BULAMIYORUMDA ŞİMDİ BİRDE BAYRAM VAR ...OFFFFFFFFFFFFFF

az kaldı canım ya bence artık kıyafet almaya değmez inşallah kurtulacaz bu kilolardan valla atıcam bütün hamileliğimde giydiğim kıyafetleri şıkır şıkır elbiseler alıcam ama tabi önce saçımı boyatıcam o kadar rezilki aynaya bakamıyorum

masalahh cnmmm buyumus kuzunn.. catı muayenesı nasıldı anlatabılırmısın bana daha yapılmadıdaa
masalahh 41 kere.. tosun oldu hepsı artık eylull bebelerı tosun tosun masalahh
bayramdaa bızz bıyere gıtmıycezz evdeyızz kıyafet derdım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…