2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ne işin var senin hamile hamile ofislerde otur oturduğun yerde daaaa

biz geldik kızımla
Ben 11kilo aldım bebişm 31+5 haftalık 1831 kg olmuş bu arada 2kere nst girdim ultrasyonda ağrı çıktı şimdilik birşey yok çatı muayenesi yapıldı herşey güzel bizden bukadar uzanıcaz öpüldünz

selammmm
bende bir göz atayım dedimm yanıyorum bende kızlarrr antalya felakettt sıcak

kızlar bizde kızımla makarna yapıyoruz canımız çekti:)) dün balık tutmaya gittik gece 4 de geldik eve öğlene kadar da uyumuşuz :))) bizde bugün 31 haftaya girdik günler çabuk geçiyor kızlar az kaldı yaa heyecan başladı bende artık korkuyla karışık ama

Meriç hosgeldin canikom
Bizde havuzdan eve geldik kızım biraz çorba icti şimdi
Yorgunluktan yığıldı yatıyor teyzeme davetlimiz iftara
Lahmacun yaptırmış fırına bakalım kaç tane gomecem :)))

Meriç senin face de adın ne? Face e gelmiyonmu yoksam
Ay orayla burayı bı türlü bagdastiramiyorum
Orda da milletin nickini sorup duruyorum ))

8 ziyaretçi okuyor
Ayol niye saklana saklana okuyolarki
Yüzü ak olan buyursun yorum yapsın paylaşsın dimi
Gizliden takilip sonra başka yerde dalga gecip hakaret küfür edenlerde
Allahından bulsun

selamm kızlar nasılsınız ben kontrole gittim bugün kendi doktorumdan sonra başka doktor biraz farklı geldi ama allahtan doktor güleryüzlüydü bebeğim 2286 gr olmuş gelişimi iyi dedi doktor artık her hafta gelip nst ye giriceksiniz kontrol edicez dedi geçen ay dönmüştü bebeğim hala aynı pozisyonda büyük bir ihtimal dönmez artık dedi şimdilik herşey normal inşallah böyle devam eder.46:

selam kızlarr şuan makinede bebeişin kıyafetleri yıkanıoooooo ayy çok garip hissettim hepsini birden attım umarım renkleri karısmaz 30 derece de:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…