- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
bende şiştim bendeeee ellerim ve ayaklarım özellikleee
tansiyonum şaşırtıyor beni 12-8 den şaşmayan tansiyonum 15leri gördü inşallah sorun olmazz
hoşgeldiniiizzzkızlar merhababu hafta giremedim pek nasılsınız ??? biz iyiyiz hızlı geçmiş yaptım biraz perşembe kontrollerden gelecekleri merak ediyordum nasılda büyümüş bebecikler bunlar artık sona yaklaştığımızı gösteriyor bi tanıdık acil sezeryana almışlar 1 eylüldü sat. yüksek tansiyon ve şişliklerden dolayı aman dikkat sıcaklar stres uzak durun. bizim de ptesi randevumuz ve büyük ihtimalle pes edip raporu alıcam işten ayrılıcam artık. 37 ye kadar dayanamıycağıma karar verdim. 34 bitiyor artık dinlenmeye ihtiyacımız car
benimde bdt 3 eylül inşallah bayramdan sonra gelir benimkide erkek bebek gününü doldurur derler inşallah bakalım hayırlısı canım..benimde 7 eylül canım bayramdan sonra gelsinde ne zaman gelirse geslin diyorum bendee
ölee yapcam artık ama pc den kalkabilirsemkramplarda çok şükür bayadır uğramıo bana düzenlide içmiyorum magnormu amaaa olmadı
aynen canım hiiiç riske atma izne ayrıl tansiyonun flnda yükselmiş niraz hep sıcaktan en iyisi evde bi güzell dinlenmenn..evet canım dinlencem 37. haftama daha var ama zorlanıyorum bu haftadan sonra bırakıcam işi öyle düşünüyorum, riske atmaya gerek yok...
inşallah canım yaaaa, doktor amcası da pek gıcık zaten ama zamanında gelirse sevebiliriz
Canım doktorun herhangi bişey demedimi hem şişliğin var hem tansiyonun yüksek? Benim doktor şişlik ve yüksek tansyon varsa bakmak lazım dedi hemen bana bildir demişti senin bu durumunu doktor biliyor mu?
sibel tezeeeeeeeeeee bizde sana bakınıyorduk girdin mi girmedin mi diyeeee
hediyemiz geldi, oğluşumda çok beğendi, çok sağol
bizim hediyemizde en geç salı günü elinizde olur inşallah...
Çok teşekkür ediyoruz, çok mutlandık
Fotoğraf makinemiz gelince hemen resmini çekip koyacağız buraya teyzoşlar da görsün
canım benim tansiyon yeni başladı şişlik vardı ama ...
Ben sıcaklara verdim birde iş yorgunluğuna..
sonra araştırınca felan işte söylemem gerek diye düşündüm...
Doktorum izne gitti ama eski doktoruma gidicem, ne olur ne olmaz diye, aradım çünkü bakmamız gerek dedi, umarım bir sorun olmaz hiç birimizde
şarkıyı beğendimm şekerimmCanım sorma ya eşimin nöbetleri çok bu aralar pc yi de alıyor benim mal telefonumda rahat vermiyoki rahatca girip yazabileyim... Bu sıcaklarda ne şarkkım kaldı ne türküm anca şei sölüyorum
"dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim iimm yanıyooorr eksi 40 derece suda bile yüzerim inankiiiiii inankiiiiiiiiiiiiiiiiii " bunu sölüyorummm :)
.
hamileler 3-4 derece fazla hissedermiş canım sıcağıı. ama benim eşimdee fazla hissediyoo heraldee sen niye terliyosun deyincee e bendede var göbek görmüyonmuu diyookızlar bende geçen sene bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum bence biz hamile olduğumuz için sıcağı daha fazla hissediyoruzzz evdekilere bakıyorum benden gayrı şikayet eden yok
kızlar bende geçen sene bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum bence biz hamile olduğumuz için sıcağı daha fazla hissediyoruzzz evdekilere bakıyorum benden gayrı şikayet eden yok
Anladım tatlım inşaallah sıcaklardandır sürekli takip etmeye çalış tansiyonunu... Bu sıcaklarda şaftımızın kaymaması naaamümkün ya
Bu aylarda doktorların hep izin ayın ya benim dğum zamanına geliyodu izni sonradan değişmiş bi sevindimki ağustosun 5ile 12si arası yokmuş doktor okadarda erken gelmez benimki heralde
evin kıymetini anladın dimiiiiooofff offfff evde canım sıkılıyo diye bugün eşimle ofise geldim ama pişman oldum gece 1de yattım sonra shura kalktım 3te sonra da 7de kalktım buraya geldik hem uykusuzluktan ölüyorum hem de popom ağrıdı yaaaa oturmaktan bi uzanasım var ki sormayım yere serildim serilecem yani
salı günü kimler kontrole gidiyodu kızlar bi söyleyin hele haberdar edelim birbirimizi ben de gidiyorum 11de randevum
benimde salı canım randevum...salı günü kimler kontrole gidiyodu kızlar bi söyleyin hele haberdar edelim birbirimizi ben de gidiyorum 11de randevum
kızlaar numune isterseniiz
Colgate Türkiye - Diş Hassasiyeti Günleri | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?