2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende şiştim bendeeee ellerim ve ayaklarım özellikleee

tansiyonum şaşırtıyor beni 12-8 den şaşmayan tansiyonum 15leri gördü inşallah sorun olmazz

Canım doktorun herhangi bişey demedimi hem şişliğin var hem tansiyonun yüksek? Benim doktor şişlik ve yüksek tansyon varsa bakmak lazım dedi hemen bana bildir demişti senin bu durumunu doktor biliyor mu?

hoşgeldiniiizzz bencede ayrıl artık canım havalaar çook sıcakk ve dediğin gibi tansiyon ve sıcaklar erken doğuma sebep oluyoo iş evlatlarımızdan önemli değil boool boool dinlenin artık bebişinlee...
benimde bdt 3 eylül inşallah bayramdan sonra gelir benimkide erkek bebek gününü doldurur derler inşallah bakalım hayırlısı canım..
benim 8 aydır ilk defa kramp girdi.. magnormuda midem kaldırmadı hemen istifra ettiriyoo içemiyorumm inşallah tekrar olmaz yaa
aynen canım hiiiç riske atma izne ayrıl tansiyonun flnda yükselmiş niraz hep sıcaktan en iyisi evde bi güzell dinlenmenn..
hehe inşalllah sevdirir doktor bey kendinii. ya doktorlar tam izne çıkacak zamanı bulduu yada biz tam doğuracak zamanı bulduukk

Kızlar çoğunuz bebişlerini kucağına aldığında ben hala bekliyor olacağım sanırım. Benimde şuan ultrason 25 Eylül gösteriyor ömrüm boyunca yazın bitmesini bu kadar çok istediğimi hatırlamıyorum ben....Gel artık Eylül geeeellllll...............

Kızlar çoğunuz bebişlerini kucağına aldığında ben hala bekliyor olacağım sanırım. Benimde şuan ultrason 25 Eylül gösteriyor ömrüm boyunca yazın bitmesini bu kadar çok istediğimi hatırlamıyorum ben....Gel artık Eylül geeeellllll...............

Canım doktorun herhangi bişey demedimi hem şişliğin var hem tansiyonun yüksek? Benim doktor şişlik ve yüksek tansyon varsa bakmak lazım dedi hemen bana bildir demişti senin bu durumunu doktor biliyor mu?

canım benim tansiyon yeni başladı şişlik vardı ama ...

Ben sıcaklara verdim birde iş yorgunluğuna..

sonra araştırınca felan işte söylemem gerek diye düşündüm...

Doktorum izne gitti ama eski doktoruma gidicem, ne olur ne olmaz diye, aradım çünkü bakmamız gerek dedi, umarım bir sorun olmaz hiç birimizde

beğendiğinize çok sevindim canım bnde merak ediyodum eline ulaştı mı diye yoğunluktan sana msj atamadım,bn ptesi bırakıyorum işi sende bırak satlarımız aynı,bizim yoğunluğumuz iş stresimiz yorgunluğumuz hepsi bebişleri etkiliyor zaten çalıştık fazla fazla biz cıkıyoruz artık izine

kızlar bende geçen sene bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum bence biz hamile olduğumuz için sıcağı daha fazla hissediyoruzzz evdekilere bakıyorum benden gayrı şikayet eden yok

Anladım tatlım inşaallah sıcaklardandır sürekli takip etmeye çalış tansiyonunu... Bu sıcaklarda şaftımızın kaymaması naaamümkün ya

Bu aylarda doktorların hep izin ayın ya benim dğum zamanına geliyodu izni sonradan değişmiş bi sevindimki ağustosun 5ile 12si arası yokmuş doktor okadarda erken gelmez benimki heralde

bana bu kadar sohbet yeter kızlar gidip yemek yapıyım.sonra gelirim belki.size iyi sohbetler güzel anneler.öpüldünüz mucccuuuuukkkkkk

şarkıyı beğendimm şekerimm
keşke kış olsaa yaaa hiç yaz mevsiminden bu kadar nefret etmemiştimm yaaa..
geçen sene bende orucumu tuttum dediğin gibi hiiç gıkım çıkmadı yaa bu sene oruç yok bişey yook deli gibi terliyorum birde benim yapıdanmıdır nedir hiiç bir iş yapmasam bile şapır şapır ter akıyoo yaaa
isyiiiaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende geçen sene bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum bence biz hamile olduğumuz için sıcağı daha fazla hissediyoruzzz evdekilere bakıyorum benden gayrı şikayet eden yok
hamileler 3-4 derece fazla hissedermiş canım sıcağıı. ama benim eşimdee fazla hissediyoo heraldee sen niye terliyosun deyincee e bendede var göbek görmüyonmuu diyoo

Canım hamileler diğer insanlardan 4-5 derece daha fazla hissediyorlarmış sıcağııı ondan herhalde

günde iki kez ölçüyorum canım salatalık sarımsak yiyorum

evet ramazana getirdiler demekki, o zamana kadar bekler yaa o kadar da aceleci değildir minnak

ooofff offfff evde canım sıkılıyo diye bugün eşimle ofise geldim ama pişman oldum gece 1de yattım sonra shura kalktım 3te sonra da 7de kalktım buraya geldik hem uykusuzluktan ölüyorum hem de popom ağrıdı yaaaa oturmaktan bi uzanasım var ki sormayım yere serildim serilecem yani

salı günü kimler kontrole gidiyodu kızlar bi söyleyin hele haberdar edelim birbirimizi ben de gidiyorum 11de randevum

evin kıymetini anladın dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…