2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr tum gecmısı okuyorumm cogunu begenıyorumm cvp yazıcamda laptop bacaklarımı yakıoo masada yazsam belım agrıoo .. ne dertlıyım bı bılsenızzz hepınızı takıp edıyorum amaa.. sıcaklardan pert durumdayım kıss olsaydı dıyorum ılkkezz halbukı gecen kısdaa hemen yazz gelse dıodum bızede ıyılıkyaramıo dus aldım fayda etmedıı.. hepınızı opuyoruzz elıfımleee

nerelerdesın cnm sen 2 gundur yoksunn hıccc en son konustugumuzda sancım var demıstın gelınce yaz hemenn merak ettım senııı

ii etmemişsin ya 30 da olsa karıştı benim hemde pembeler beyazlar renkliler yaptığım halde..içinde bir iki renk veren bişi çıktı demekki ama inş senn öyle olmaz kısa attın dimi?

Ben de atacaktım cesaret edemedim. Fileye koydum bekliyo öyle. Sen sonuctan beni haberdar eder misn ben de ona göre birlikte yıkayayım ya da ayırayım

kızlar 30 derece mix programım var kısa 51 dk da yıkıo onda yıkadım renklere hiç bişi olmamış ama yine de yıkarken boyucağını düşündüğünüz bişi varsa çıkarın elde yıkayın olmadı ben hiç ona dikkat etmeden attım aama Allahtan boyamadı

Ya ben bu erkekleri anlamıyorum nasıl bukadar düşüncesiz olurlar. Sabah 8buçukta işe gitti. Bu saat oldu dönüyor ve aramak haber vermek yok. Snrada noldu niye soğuksun diyor. Keyiftenn hasbiiiinnn. Buarada badana hala devam mutfağı temizleylp yerleştrdik ama fayansları kaldı. öldüm yorgunluktan.

selamm annişler ben geldim
bugün bütün gün yattım geceden beri ağrılarım durmadı
8 ağustostaki randevumu pazartsiye aldırdım bakalım derdi neymiş benim zümra mın

benim temizliğimde pazartesi başlıyacak 3-4 gün sürer şimdi ön hazırlık yapıyorum
belim 2 ye bölündü şimdiden

tatlımm kendini çok fazla yorma istersen son haftalar dikkat et

benim temizliğimde pazartesi başlıyacak 3-4 gün sürer şimdi ön hazırlık yapıyorum
belim 2 ye bölündü şimdiden

benimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr

selamm annişler ben geldim
bugün bütün gün yattım geceden beri ağrılarım durmadı
8 ağustostaki randevumu pazartsiye aldırdım bakalım derdi neymiş benim zümra mın
selam canım senin bu ağrıların sıklaştı takip ettiğim kadarıyla benim şimdilik ağrı yokta bazı günler çok sertleşmem yani kasılmam oluyor
belki onlarda sancıdı bende hafta içi kısmetse gitmeyi düşünüyorum

benimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr
benimde yardım edenim yok canım erken doğum tehdidinden iyice yaymıştım kaç aydır bide sokakta belediye yolları ful değiştirdi
onun bitmesini bekledim ben yardımcı kadına yaptırıcam evim büyük bu halle hiç yapamam zaten

evet canım ya her gün her gece ağrım oluyor sertleşme bende de oluyor sık sık netten araştırmıştım
sertleşmeler çok sık oluyorsa erken doğum habercisi olabilr diye magnezyumu da hiç aksatmıyorum hala aynı

daha önce dr un erken doğum olabilir dedimi servix boyun felan ölçüldümü

ben zaten evi süpürsem arkadan çocuklar hallediyor hemen çok çocuk olunca ev pek derli toplu durmuyor
offf napıcam ben ya halılar yıkanıcak kimisini yıkatmaya vericem eşimde bi kaç tanesini köye götürüp orda yıkarım ben dedi
dr.um istirahat et imkanın var mı yardımcı tut dedi dedim nerdeee hangi parayla tutucam

doğru canım o kadar çocukla zaten ev temiz kalmaz bende 6 yaşında oğlum var o tek başına yetiyor evi halletmeye seni düşünemiyorum yardımcı çok külfetli canım bende tutmadım ama bu büyük temizlik için kadın 3-4 gün gelicek istanbul pahalıda enaz 300-400 lira kadına birde halılar yıkamaya verildi onlarda bayağı bütçe sarsılıyor ama mecbur neyapıcan
ayy kayınvalidem olmasına rağmen o mutfağın dolapları öldürdü. Allah kolaylık versin

yazık vallahi canım ya ben kadına yaptırıcam diyorum ama inan hiç oturmuyorum herkesten çok yoruluyorum normalde

kızlar benimde boyam badanam bitti, perdelerim geldi bugün takıldı. Kızımın odası geldi kuruldu, sadece perdesi eksik.....
şuanki eksik perde ve bebek arabası......yani allaha şükür bitirdim sayılır herşeyi.
yarın babam geliyor almanyadan, köyden kayınvaldem geliyor, sonra ablamlar gelicek sonra eltiler......allah kolaylık versin bana

güzel günlerde kullanın iinşallah ama canım o kadar insanın kalacağı ev tepetaklak olur
temizlik sil baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…