2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

8 ziyaretçi okuyor
Ayol niye saklana saklana okuyolarki
Yüzü ak olan buyursun yorum yapsın paylaşsın dimi
Gizliden takilip sonra başka yerde dalga gecip hakaret küfür edenlerde
Allahından bulsun

Günlük olarak yazılanları kontrol edip sonradan kritiğini yapacaklar demek ki...
Özgüven eksikliği mi yoksa yapacak başka hiç işleri olmamasından mı bilemiyorum :)

uykusuz bir gecenin ardından günaydın hepinizeeeeee
gece boyu hafif bir karın ağrısıyla uyuyamadım ishal gaz sancısı gibiii:44::44::44:dün yaş inciri biraz abarttım ondan olabilirmi kızlar?

. İnsallah bir sorun olmaz hemen caninini sikma canim

Gunaydin sicak bir gecenin sabahindan bol bol su icmeli bol bol wc ye gitmeli bir gece daha bitti cok sukur

geçmiş olsun sedef.
ikizlerde hele en ufak bi olumsuzlugu atlamamak gerketiğini söylemişti dr um.
bende de kasıklarımdaki hafif ağrıları söyleyince çıkmıştı kaıslmaların başladıgı.

peki var mı bi tedavsi bişyie. ne önerdi dr un.

bu arada ben da nidilata devam ediyorum. kasılmalar epey azalmış durumda. ancak idrardaki enfeksiyon geçmemiş. kiltür alındı, sonucuna göre ilaca başlanaca

Tamam canım, ecrine mesaj atayım ben.Teşekkür ederim...
Anam bide smear mi var Ne bitmez çilesi var bu bayanların

Canım çok rahatsız ederse pazartesiyi bekleme acile git muhakkak. Umarım korktugun gibi degildir.Güzel haberlerini bekliyoruz.

arkadaşlar facebooktaki grubun adı ne

2012 eylül anneleri canım..

Ay çok güldüm ya ..Siz hala uğraşıosunuz ama onların umrunda bile değil walla gırgır şamata gidio orda siz nie kastınız bu kadar anlamadım

kızlaaaaaarrrrrrrrrr günayyydınnnn hepimize iyi pazarlar diliyorum...
bizde kızımla gene işteyiz ama son 1 haftamız kaldı izne çıkmak için geri sayım başladı

kızlaaaaaarrrrrrrrrr günayyydınnnn hepimize iyi pazarlar diliyorum...
bizde kızımla gene işteyiz ama son 1 haftamız kaldı izne çıkmak için geri sayım başladı

Günaydın canım, hadi sık dişini 1 hafta daha..Doğum sonrası durumun nasıl olacak peki? Hemen dönecek misin işe?

benimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr

Ah ablam gerçektende zor gurbette hamile kalınca çok iyi anladım... Allah de gerisini boşver.. Diyorum ben hep napalım bizimde nabimiz böleymiş..

Allah yardımcın olsun 3 çocukla zor senin işin...

Oh oh kalabalık olacak evin desene canım Allah yardımcın olsun...

Tatlım moralini bozma aynı testlerden bende geçtim kaşınıyorum diye. Bebej baskı yaptığı için safra asidi salma durumu var onun için test yapıyolar kandan. Bir de karaciğer yağlanmasına bakıyorlar onada ultrasonla bi kaç kan tahlili ve gaita ile bakılıyor. Bende çk stres yaptım kaşınıyorum diye iki tane krem verdi hiçbirini kullanmadım çünkü aman aman bi kaşıntım olmadı geçti sonradan arada kaşınıyrum ama ilaç sürmemek için canıma çekiyorum. Stres yapma önemli değildir inşaallah...

Günaydınnnnnnnnnnnnn.. Bu gece güzel esmesine rağmen benim her yerim vıcık vıcık oldu hiç uyuyamadımmm dön dön dön dolap beygirine döndüm tçve tövbe

Kızlar ya her yerde indirimler başlamış ben bebişime aldığım hastane takımlarında %30 indirim olmuş sinir oldum bide kız bana demiştiki hastane çıkışları indirime girmez . Bayıldım o kadar parayı.. Acele mi ettik ne alışverişte

Sizler nasılsınız?

efrah_83, CamillaBandini, gayem07, zaneta, fiona_16, ESTEBAN, prenses31_47, bulut81

okumaya mı geldiniz kızlar hu huuuuu :)

günaydın kızlar bu aralar doğru düzgün gelemiyoruz yanınıza, geçmişe de daha bakmadım, inşallah herşey yolundadır. Temizlik, iftar misafiri derken böyle oldu. Dün oğlumun mobilyası geldi, bütün gün onları sildim, yerler battı bi daha yerleri sildim, sonra yatağını uyku setini falan serdim. Gardırobunu daha yerleştirmedim biraz kokusu çıksın öyle yaparım onu da. Mobilyamız çok güzel oldu, sadece odamız küçük olduğu için biraz sıkışık oldu ama napalım, evimiz küçük idare edicez artık. Bi halı almamız lazım o kadar.
Eşim ara ara sorar, ne kesiğimiz kaldı aşkım, ben de başlarım saymaya. Dün yine sordu, ne eksiğimiz kaldı aşkım, ben de herşey tamam dedim. Adam şok oldu. Çok şükür bu tamamladık.

bende daha hiç bişey yapmadım erken diye cicişler yıkanacak ütülenecek oda boyanacak ben hemen olsun istiyorumda benimki biraz uyuşuk daha erken deyip duruyor

Hoşgeldin canım.. Çok yormuşsun kendini canım ya yavaş yavaş yap.. Güle güle kullansın bebişin canım.. Sağlığın nasıl bebişin nasıl?
Bene oda istiyorum ama kirada olunca zor oluyo tek yatak yeter şimdilik prensesime :)

bende daha hiç bişey yapmadım erken diye cicişler yıkanacak ütülenecek oda boyanacak ben hemen olsun istiyorumda benimki biraz uyuşuk daha erken deyip duruyor

başla canım başla biran önce öyle çok zaman alıyor ki bu işler, herşey bitti sanıyorsun sonra bi bakıyosun yine bi eksikler çıkmış.

hoş bulduk canım, gerçekten dediğin gibi çok yorduldum bu son iki haftadır. Hergün yapacak bişey çıkıyor, ben de anlmadım. Ama artık rahatım evim temiz, çamaşırlarımız ütülendi, odamız hazır, oh missss. Kuzum iyi maşallah, kıpır kıpır, Çarşamba günü 31+4 iken randevumuz var, görücem oğlumu çok şükür. Artık 2 haftada bir olması çok güzel, fazla beklemiyorum. Bana da herkes evin küçük mobilya alma dedi, eşim aynı odayı çalışma odası olarak da kullanıyor çünkü ama insanın 6 sene sonra bebeği olunca böyle oluyor herhalde. Sen de kendi evini alır biran önce kiradan kurtulursun inşallah, o zaman istediğin odayı alırsın ayşene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…