- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
8 ziyaretçi okuyor
Ayol niye saklana saklana okuyolarki
Yüzü ak olan buyursun yorum yapsın paylaşsın dimi
Gizliden takilip sonra başka yerde dalga geciphakaret küfür edenlerde
Allahından bulsun
. İnsallah bir sorun olmaz hemen caninini sikma canimKizlar simdiden gunaydin hepinize...
Bnm cokmoralim bozuk dunden beri bi kasinma sorunum vardi buaks. Da siddetli
olarak devam etti..
Gece agustos annelerini okurken biri paylasmis dr.a kasintim var demis o da dahiliyeye
yonlendirmis testler vs derken gebelik kolestazi cikmis karaciger ve safra ile ilgili bir
durumdan oluyomus ve ani bebek olumlerine sebep olabiliomus ki dr.u da kiza ayni
seyi soylemis pts hemen dr.a gdcem bnde ama zaman gecmek bilmio ck moralim bozuk :--(
günaydın kızlar,
dün safra asiti sonuçlarım çıktı 2 gündür hastanelerde helak oldum. değerler normal sınırdan biraz yüksek karnımdaki ve kollarımdaki kaşıntılar bundan oluyormuş ve gebelik kollektazı deniliyor. artık 3 günde bir kontrole gidip nst ye giricem ve safra asitlerime de bakılacak. doktor seninkiler çok kalmayacak diyor en azından 35 i tamamlayalım dedi şuanda 34+2 deyiz. Eğer kaşıntılarınız varsa doktora mutlaka söyleyin ben benimkini söylemiyordum bile sıcaktan oluyor diye düşündüğümden eşim söyledi doktora oda hemen gebelik kollektazından şuphelendi. Bebeğin kanınada sarfa tuzu karıştığından bebek sıkıntıya girebiliyormuş(
Şekercim ecrin diye bir arkidis bakıyor gormrmistir o ben iletirim kendisine
Gelince nickinle tanit kendini hemen oPeriz seni :))
Benim de kızımda hamileyken elle muayene etmişti Dr bir iki kez
Biraz sinir bozucu ama mecburen katlanicaz
Smear testi yaptırdınız mı hiç? Doğumdan sonra mecbur yapıyorlar
O daha da gicik bisey yani beterin beteri var
Kizlar simdiden gunaydin hepinize...
olarak devam etti..
Gece agustos annelerini okurken biri paylasmis dr.a kasintim var demis o da dahiliyeye
yonlendirmis testler vs derken gebelik kolestazi cikmis karaciger ve safra ile ilgili bir
durumdan oluyomus ve ani bebek olumlerine sebep olabiliomus ki dr.u da kiza ayni
seyi soylemis pts hemen dr.a gdcem bnde ama zaman gecmek bilmio ck moralim bozuk :--(
arkadaşlar facebooktaki grubun adı ne
kızlaaaaaarrrrrrrrrr günayyydınnnnhepimize iyi pazarlar diliyorum...
bizde kızımla gene işteyiz ama son 1 haftamız kaldı izne çıkmak için geri sayım başladı
kızlaaaaaarrrrrrrrrr günayyydınnnnhepimize iyi pazarlar diliyorum...
bizde kızımla gene işteyiz ama son 1 haftamız kaldı izne çıkmak için geri sayım başladı
benimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr
ben zaten evi süpürsem arkadan çocuklar hallediyor hemen çok çocuk olunca ev pek derli toplu durmuyor
offf napıcam ben ya halılar yıkanıcak kimisini yıkatmaya vericem eşimde bi kaç tanesini köye götürüp orda yıkarım ben dedi
dr.um istirahat et imkanın var mı yardımcı tut dedi dedim nerdeee hangi parayla tutucam
kızlar benimde boyam badanam bitti, perdelerim geldi bugün takıldı. Kızımın odası geldi kuruldu, sadece perdesi eksik.....
şuanki eksik perde ve bebek arabası......yani allaha şükür bitirdim sayılır herşeyi.
yarın babam geliyor almanyadan, köyden kayınvaldem geliyor, sonra ablamlar gelicek sonra eltiler......allah kolaylık versin bana
Kizlar simdiden gunaydin hepinize...
olarak devam etti..
günaydın kızlar :))
günaydın kızlar bu aralar doğru düzgün gelemiyoruz yanınıza, geçmişe de daha bakmadım, inşallah herşey yolundadır. Temizlik, iftar misafiri derken böyle oldu. Dün oğlumun mobilyası geldi, bütün gün onları sildim, yerler battı bi daha yerleri sildim, sonra yatağını uyku setini falan serdim. Gardırobunu daha yerleştirmedim biraz kokusu çıksın öyle yaparım onu da. Mobilyamız çok güzel oldu, sadece odamız küçük olduğu için biraz sıkışık oldu ama napalım, evimiz küçük idare edicez artık. Bi halı almamız lazım o kadar.
Eşim ara ara sorar, ne kesiğimiz kaldı aşkım, ben de başlarım saymaya. Dün yine sordu, ne eksiğimiz kaldı aşkım, ben de herşey tamam dedim. Adam şok oldu. Çok şükür bu tamamladık.
bende daha hiç bişey yapmadım erken diye cicişler yıkanacak ütülenecek oda boyanacak ben hemen olsun istiyorumda benimki biraz uyuşuk daha erken deyip duruyor
Hoşgeldin canım.. Çok yormuşsun kendini canım ya yavaş yavaş yap.. Güle güle kullansın bebişin canım.. Sağlığın nasıl bebişin nasıl?
Bene oda istiyorum ama kirada olunca zor oluyo tek yatak yeter şimdilik prensesime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?