ayyy canım yaa maşallah nazarlar değmesin inş.RABBİM sağlıklı kucağına almayıda göstersin.
ben okulumdan burslu olarak doktoraya kabul edilmistim...yaklasik bir sene kaldi bitmesine...ve son uc senedir hic gidemedim canim vatanima, cok ozledim
ben yerim onu, yerim yerim yerimmmmmmmm
ya kızlar doktor bana tahlil falan yaptırmadi daha 12.hafta da ikili tarama testi ile beraber yapacakmis sizce normal mi ya o zamana kadar folik asit kullanıyorum öyle dedi.
ya kızlar doktor bana tahlil falan yaptırmadi daha 12.hafta da ikili tarama testi ile beraber yapacakmis sizce normal mi ya o zamana kadar folik asit kullanıyorum öyle dedi.
arkadaşlar herkese selam
bizde 7+1 olduk bugün benide aranıza kabul ederseniz bende geldim :)
sat :17 aralık
beklenen doğum trh: 22 eylül
yas: 29
boy: 165
kilo : 49
ilk çocuk
canım benimde yaş 29 ilk çocuk hoşgeldin aramıza :))[/QUOTE .!.:hoşbulduk canım sağlıcakla kucağımıza alırız inş.meleklerimizi
arkadaşlar herkese selam
bizde 7+1 olduk bugün benide aranıza kabul ederseniz bende geldim :)
sat :17 aralık
beklenen doğum trh: 22 eylül
yas: 29
boy: 165
kilo : 49
ilk çocuk
aramıza hoşgeldinnnn , hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlere inşallah canım
Arkadaşlar ben 7. hafta gittim en son kontrole , kalp atışlarını gördük ve tahlillerimizi yaptırdık hepsi normal çıktı , bir sonraki kontrolümü 1 ay sonraya verdi , ben de merak ediyorum ilk aylarda daha sık mı kontrole gidilmeli ?
Arkadaşlar ben 7. hafta gittim en son kontrole , kalp atışlarını gördük ve tahlillerimizi yaptırdık hepsi normal çıktı , bir sonraki kontrolümü 1 ay sonraya verdi , ben de merak ediyorum ilk aylarda daha sık mı kontrole gidilmeli ?
ben kalp atışlarını duymadım ama gördüm :) 6+3 de gördüm sata göre duymak için beklicem sanırım 1 ay sonra gidicem bide sağlık ocağındaki doktor elevitten hariç folik plus verdi ikisindende günde 1 tane alıyorum eleviti hamileliğin sonuna kadar kullancakmışım
ben kalp atışlarını duymadım ama gördüm :) 6+3 de gördüm sata göre duymak için beklicem sanırım 1 ay sonra gidicem bide sağlık ocağındaki doktor elevitten hariç folik plus verdi ikisindende günde 1 tane alıyorum eleviti hamileliğin sonuna kadar kullancakmışım
makinadan farkedebiliyor ama iyi usg ile 6+da duyuluyormuş kalp atışları..
Ben bakalım duyabilecekmiyim:18:
Elevit ne ilacı? Bana hiç bişe vermedi drum ya.. Sağlık ocağınada gitmedim ben. şimdiki hastanem yakın diye gerek görmedim
ben bakalım duyabilecekmiyim:18:
elevit ne ilacı? bana hiç bişe vermedi drum ya.. sağlık ocağınada gitmedim ben. şimdiki hastanem yakın diye gerek görmedim
ben bakalım duyabilecekmiyim:18:
elevit ne ilacı? bana hiç bişe vermedi drum ya.. sağlık ocağınada gitmedim ben. şimdiki hastanem yakın diye gerek görmedim
canım elevit bi çok vitamın ve folık asitin olduğu bi tablet hamileliğin 1 ay öncesinden başladım tüp bebek olduğu için hamileliğin sonuna kadar dvm edeceğim allah nasip ederse birde hamileliğin verdiği rahatsızlıkları mümkün olduğunca ortadan kaldırıyomuş dr um dedi
Canım elevit ,içinde birçok vitamin olan bir ilaç.Bana da 7.haftamın sonunda vermişti doktorum.Hastanen ne kadar yakın olursa olsun sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor , çünkü senin ve bebeğinin aşılarını sağlık ocakları takip ediyor , telefon açıp çağırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?