2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy canım yaa maşallah nazarlar değmesin inş.RABBİM sağlıklı kucağına almayıda göstersin.

ben okulumdan burslu olarak doktoraya kabul edilmistim...yaklasik bir sene kaldi bitmesine...ve son uc senedir hic gidemedim canim vatanima, cok ozledim

ben yerim onu, yerim yerim yerimmmmmmmm

saolun kızlarrrr......

ya kızlar doktor bana tahlil falan yaptırmadi daha 12.hafta da ikili tarama testi ile beraber yapacakmis sizce normal mi ya o zamana kadar folik asit kullanıyorum öyle dedi.

benim testlerim daha ilk beta hcg 47 çıktığında istedi dr. ama benim mazeretim vardı evde kedim var. ondan hemen yaptırdık. yapmışkende tam idrar, tam kan,...vs hepsini istedi bi daha iş olmasın dedi.
testleri yaptırdım ama yinede sadece folikasit içiyorum. extra bişe vermedi dr bana.
senin gebelik öncesinde testlerin varsa belki o yüzden geç yapıyordur dr olamazmıki:26:

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese selam
bizde 7+1 olduk bugün benide aranıza kabul ederseniz bende geldim :)
sat :17 aralık
beklenen doğum trh: 22 eylül
yas: 29
boy: 165
kilo : 49
ilk çocuk

ya kızlar doktor bana tahlil falan yaptırmadi daha 12.hafta da ikili tarama testi ile beraber yapacakmis sizce normal mi ya o zamana kadar folik asit kullanıyorum öyle dedi.

Bana da yeni yaptı canım ultrasonda herşey normal gittiği için ve bir şikayetin olmadığı için ihtiyaç duymuyorlar bence...
arkadaşlar herkese selam
ilk çocuk

canım benimde yaş 29 ilk çocuk hoşgeldin aramıza :))

Ankara daki arkadaşlar hangi hastaneye ve dr'a gidiyorsunuz??
benim dr'um pek içime sinmiyor benim o yüzden öneri alabilir miyim??

arkadaşlar herkese selam
ilk çocuk

aramıza hoşgeldinnnn , hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günlere inşallah canım

Arkadaşlar ben 7. hafta gittim en son kontrole , kalp atışlarını gördük ve tahlillerimizi yaptırdık hepsi normal çıktı , bir sonraki kontrolümü 1 ay sonraya verdi , ben de merak ediyorum ilk aylarda daha sık mı kontrole gidilmeli ?

canım benim doktorum tahlilleri istedi geçen hafta pazartesi sonra sakin sakin bekle dedi :) öyle çok sık gitmeye gerek yok sanırım herşey normalse sorun görmüyorlar ve ayda bir yeterli oluyor ben klap atışlarını görmek için gitmiştim açıkcası şubat sonu gidicem bide ayda bir devam yani bide sağlık ocağınıza muhakkak heber verin aşılar vs.için gün veriyorlar

Son düzenleme:

sanırım kalp atışından sonra 1 ay atıyorlar canım. ben daha duyamadım pazartesi inşallah duyacağım. ve o gün bir sonraki randevu belli olacak. o yüzden çok emin değilim...

ben kalp atışlarını duymadım ama gördüm :) 6+3 de gördüm sata göre duymak için beklicem sanırım 1 ay sonra gidicem bide sağlık ocağındaki doktor elevitten hariç folik plus verdi ikisindende günde 1 tane alıyorum eleviti hamileliğin sonuna kadar kullancakmışım

Evet eleviti bir çok dr. veriyor canım , ben de kullanıyorum .Emzirme döneminde bile kullanabilirmişiz.

Kızlar bugun 5 hafta olduk salı günü kese görmek için çağırdı dr 5+3 de kalp atışı duyulmaz herhalde ama çok heyecanlıyım kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca iyice heyecanlanıyorum bu arada o ultrason resmini görünce gözlerim yaşardı rabbime şükrüler olsun ne kadar güzel duygular yaşatıyo bize

makinadan farkedebiliyor ama iyi usg ile 6+da duyuluyormuş kalp atışları..
ben bakalım duyabilecekmiyim:18:

elevit ne ilacı? bana hiç bişe vermedi drum ya.. sağlık ocağınada gitmedim ben. şimdiki hastanem yakın diye gerek görmedim

canım elevit bi çok vitamın ve folık asitin olduğu bi tablet hamileliğin 1 ay öncesinden başladım tüp bebek olduğu için hamileliğin sonuna kadar dvm edeceğim allah nasip ederse birde hamileliğin verdiği rahatsızlıkları mümkün olduğunca ortadan kaldırıyomuş dr um dedi

Canım elevit ,içinde birçok vitamin olan bir ilaç.Bana da 7.haftamın sonunda vermişti doktorum.Hastanen ne kadar yakın olursa olsun sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor , çünkü senin ve bebeğinin aşılarını sağlık ocakları takip ediyor , telefon açıp çağırıyorlar.

Canım elevit ,içinde birçok vitamin olan bir ilaç.Bana da 7.haftamın sonunda vermişti doktorum.Hastanen ne kadar yakın olursa olsun sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyor , çünkü senin ve bebeğinin aşılarını sağlık ocakları takip ediyor , telefon açıp çağırıyorlar.

teşekkür ederim kızlar.
belki benim drda verir pazartesi.. vermesede sorarım zaten.. hep bir adım öndeyim doktordan sinir oluyorum bu duruma... o yüzden değişebilirim belki doktorumu.
sağlık ocağına hiç kayıdım yok benim daha. taşınma durumum var taşındıktan sonra kaydolurum bebeğin doğumuna yakın diyordum. bebeğin aşılarını takip ettiklerini biliyorum.

ben bugün metpamid ıcmedım kızlar içince de kusuyorum zaten bari kimyasal almayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…