- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
başla canım başla biran önce öyle çok zaman alıyor ki bu işler, herşey bitti sanıyorsun sonra bi bakıyosun yine bi eksikler çıkmış.
hoş bulduk canım, gerçekten dediğin gibi çok yorduldum bu son iki haftadır. Hergün yapacak bişey çıkıyor, ben de anlmadım. Ama artık rahatım evim temiz, çamaşırlarımız ütülendi, odamız hazır, oh missss. Kuzum iyi maşallah, kıpır kıpır, Çarşamba günü 31+4 iken randevumuz var, görücem oğlumu çok şükür. Artık 2 haftada bir olması çok güzel, fazla beklemiyorum. Bana da herkes evin küçük mobilya alma dedi, eşim aynı odayı çalışma odası olarak da kullanıyor çünkü ama insanın 6 sene sonra bebeği olunca böyle oluyor herhalde. Sen de kendi evini alır biran önce kiradan kurtulursun inşallah, o zaman istediğin odayı alırsın ayşene.
geçmiş olsun sedef.
ikizlerde hele en ufak bi olumsuzlugu atlamamak gerketiğini söylemişti dr um.
bende de kasıklarımdaki hafif ağrıları söyleyince çıkmıştı kaıslmaların başladıgı.
peki var mı bi tedavsi bişyie. ne önerdi dr un.
bu arada ben da nidilata devam ediyorum. kasılmalar epey azalmış durumda. ancak idrardaki enfeksiyon geçmemiş. kiltür alındı, sonucuna göre ilaca başlanaca
efrah_83, CamillaBandini, gayem07, zaneta, fiona_16, ESTEBAN, prenses31_47, bulut81
okumaya mı geldiniz kızlar hu huuuuu :)
Bebeğin kıpır kıpırsa demekki o yorulmamış annesi maşallaahArtık zamanlar yaklaşıyor bende 35+2 oldum az kaldı :) Kendi evinse sıkıntı yok canım nasıl mutlu oluyosan öyle yap bende kendi odama koydum uyatağını küçücüktü oda ama sığırdırdım kendi şifonyerimi boşlattım idare etsin artık hanfendi :) Benim ev almama canı çokk var mısırda da dayımız yokki miras kalsın :) Sen istanbulda mıydın ?
kızlar sabah çamaşırımda çok az iki damla kahverengi leke gördüm , ne yapmalıyım? başka bir rahatsızlığım yok. dün biraz yoruldum ve gece 1 saatlik yoldan geldim. onla ilgili olabilir mi?
kızlar sabah çamaşırımda çok az iki damla kahverengi leke gördüm , ne yapmalıyım? başka bir rahatsızlığım yok. dün biraz yoruldum ve gece 1 saatlik yoldan geldim. onla ilgili olabilir mi?
sağol canım. şimdilik değerler çok yüksek olmadığından ilaç vermedi 3 günde bir takip edeceğiz dedi. ama karnımdaki kaşıntılar gece uyutmuyor35 i tamalayalım diyor doktor tamamlayınca alabilir bebekleri. Sende dikkat et kendine bol bol dinlen ve güzel şeyler düşün bugünler geride kalıcak inşalllah...
ACİL CEVAP KIZLAR.......
Canım doktoruna arayıp danışsan, önemli değildir inşaallah ağrın sancın var mı?
tamam yorulmaktan olabilir ama yine de hemen dr.unu ara bence. benim dr.um demişti kanama olursa hemen ara diye.
ooo senin gerçekten çok olmuş maşallahçantanı hazırladın mı bakayım, ben kırışmasın diye bi türlü çantaya koymaya kıyamıyorum, elimde askıyla hataneye götüren ilk ben olurum herhalde.
evet kendi evim çok şükür, kirada olsam ben de almazdım sanırım. Hatırladığım kadarı ile senin yaşın küçüktü, yani ev almak için daha zamanın var, bizim gibi 30 üstü değilsin yaBiz de çok uğraştık, borç ödedik ama bitti. Evet İstanbul'dayım ama senin oraları iyi bilirim, üni. orda okudum.
evet az kaldı. sen de bozma moralini. yüzdün yüzdün kuyruguna geldin :)
1 gün de olsa kardır gözüyle bakıyor demek ki dr.
ne güzel yakın zamanda kucağındalar meleklerin..
aramak değil doktoruna git hemen...
Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...
Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...
çok az iki damla ya... panik oldum şimdi iyice..
çok az iki damla ya... panik oldum şimdi iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?