2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bebeğin kıpır kıpırsa demekki o yorulmamış annesi maşallaah Artık zamanlar yaklaşıyor bende 35+2 oldum az kaldı :) Kendi evinse sıkıntı yok canım nasıl mutlu oluyosan öyle yap bende kendi odama koydum uyatağını küçücüktü oda ama sığırdırdım kendi şifonyerimi boşlattım idare etsin artık hanfendi :) Benim ev almama canı çokk var mısırda da dayımız yokki miras kalsın :) Sen istanbulda mıydın ?

sağol canım. şimdilik değerler çok yüksek olmadığından ilaç vermedi 3 günde bir takip edeceğiz dedi. ama karnımdaki kaşıntılar gece uyutmuyor 35 i tamalayalım diyor doktor tamamlayınca alabilir bebekleri. Sende dikkat et kendine bol bol dinlen ve güzel şeyler düşün bugünler geride kalıcak inşalllah...

kızlar sabah çamaşırımda çok az iki damla kahverengi leke gördüm , ne yapmalıyım? başka bir rahatsızlığım yok. dün biraz yoruldum ve gece 1 saatlik yoldan geldim. onla ilgili olabilir mi?

ooo senin gerçekten çok olmuş maşallah çantanı hazırladın mı bakayım, ben kırışmasın diye bi türlü çantaya koymaya kıyamıyorum, elimde askıyla hataneye götüren ilk ben olurum herhalde.

evet kendi evim çok şükür, kirada olsam ben de almazdım sanırım. Hatırladığım kadarı ile senin yaşın küçüktü, yani ev almak için daha zamanın var, bizim gibi 30 üstü değilsin ya Biz de çok uğraştık, borç ödedik ama bitti. Evet İstanbul'dayım ama senin oraları iyi bilirim, üni. orda okudum.

ACİL CEVAP KIZLAR.......

kızlar sabah çamaşırımda çok az iki damla kahverengi leke gördüm , ne yapmalıyım? başka bir rahatsızlığım yok. dün biraz yoruldum ve gece 1 saatlik yoldan geldim. onla ilgili olabilir mi?

Canım doktoruna arayıp danışsan, önemli değildir inşaallah ağrın sancın var mı?

tamam yorulmaktan olabilir ama yine de hemen dr.unu ara bence. benim dr.um demişti kanama olursa hemen ara diye.

evet az kaldı. sen de bozma moralini. yüzdün yüzdün kuyruguna geldin :)
1 gün de olsa kardır gözüyle bakıyor demek ki dr.

ne güzel yakın zamanda kucağındalar meleklerin..

Canım doktoruna arayıp danışsan, önemli değildir inşaallah ağrın sancın var mı?

tamam yorulmaktan olabilir ama yine de hemen dr.unu ara bence. benim dr.um demişti kanama olursa hemen ara diye.

Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...

Canım her şey hazırda çantaya koymadım daha iki hafta sonra koyarım kırışmasınlar :) Askıyla mı Allah seni iyi etsin ahah

Yaşım 26 canım çokda küçççüük değilim :) senin yaş varmış tatlım olsun sağlık olsun sağlıkla bebişlere kavuşlaımda onlarla büyürüz bizde :)
Trabzonda mı canım öyle mi ne güzel.. Bende ankaradayım çok sıkıldım ya hiç sevmiyorum Ankrayı.

canım istersen doktorunu bir ara kafan rahat olur belki yorgunlukla alakalıdır ama sen yinede emin ol inş bişey yoktur

evet az kaldı. sen de bozma moralini. yüzdün yüzdün kuyruguna geldin :)
1 gün de olsa kardır gözüyle bakıyor demek ki dr.

ne güzel yakın zamanda kucağındalar meleklerin..

tentation, sedefler

ikinizin de allah yardımcısı olsun, inşallah sapasağlam alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.

Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...

Canım korkma olacak olan olur sen tedbirini al önce bi ara bakalım ne dicek ya da en yakın hastaneye bi başvur baksınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…