2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...

kan değil, kahverengi leke, bu daha iyi diye biliyorum, panik yapma inşallah önemli değildir ama dr.una söylemelisin.

hayır canım malesef ankara, ben de hiç sevmedim orayı.

tentation, sedefler

ikinizin de allah yardımcısı olsun, inşallah sapasağlam alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.

teşekkürler esteban.
sana da kolay gelsin..
çok az iki damla ya... panik oldum şimdi iyice..

panik yapma ama son haftalarda oldugun için de ihmal etme bence. en azından için rahatlar. dr unu ara o seni yönlendirir

hayır canım malesef ankara, ben de hiç sevmedim orayı.

hiii anladım canım denizi olan memleketten gelip kuru otları görünce insan biraz garip oluyor.. Yine çok şükür çoook uzaklarda değiliz yurtdışında yaşasaydı daha zor olurdu

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,

İki gündür benim oğlan hiç durmadan hareket ediyor rahatsız edici bir şekilde. Dün doktoruma sordum hareket etmesi istediğimiz birşey diye cevap verdi. Şuan 32+3 haftam. Azalacağına hareketler neden bu kadar arttı anlamış değilim. Benim gibi bunu yaşayan var mı bir de size sormak istedim.

Canım benim kız da bazen hiç durmadan oynuyor karnımda kasılıyor dönüyorda dönüor sonra duraklıyor sen şimdi 33.haftadasın ve normal. 35den sonr yeri daraldığı için çok sık hissedemeyeceksin tadını çıkar :)

herkeze günaydın .bende aranıza yenı katılıyorum kaç gundur takıp edıyorum.

Günaydın
Hoşgeldin aramıza :)

Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...

Canım umarım önemli bişey yoktur. Muhakkak haber et bize. Merakta bırakma..

herkeze günaydın .bende aranıza yenı katılıyorum kaç gundur takıp edıyorum.

Hoşgeldin canım,sağlıkla gelsin bebeğin..Ugur getrisin insallah

Çok tşk. allah herkeze sağlıklı hayrlı evlat nasıp etsın.Benım cok sorunlu geçtı bu gebelık hem yaşim var hem bebeğim sağlıklı olup olmadını bılmıyorduk şimdı şükür herşey yolunda.koryon villus bıyopsı sı yapıldı 13 haftalık ken temız çiktı şükür.daha yeni yeni alışıyorum bebeğim olacana şaka gibi gelıyor bana:)) bu arada 13 yaşinda kızım var bu oğlan

çok az iki damla ya... panik oldum şimdi iyice..

selam pencil. ben 36.haftamdayim simdi. kizim 27haftalikken benzer kanamam oldu. doktoruma gittim kimkuvez muvez diyor ALlah korusun.. rahim agzi acikligima bakildil. aciklik 20nin altina inmedikce bisi yok.. kanamam 2gun surdu azar azar.. sebebi bulunamdi... yorgunluktan dendi... sukur 36haftama geldim..

sen icini ferah tut ama muhakkak doktora git rahim agzin olculsun. cuknu ALlah korusun ama kanama vajinal basit bisi de olanildigi gibi rahim agzin acilimis vb de olabilir... icini ferah tut ama sanirim 35haftaliksin korkma.. artik kocmanlar..

camilla oek sevr bu lafimi ama sunu unutma artik kurtardi bebeler kendilerini.. hayirli vakitte gelsinler saglikla.

Oo maşallah Allah bağışlasın biz daha yolun başındayız. Allah sağlıkla bizede o günleri gösterir inşaallah. O kadar sene üstüne şaka gibi gelmesi normal :) Bi kız bi oğlan ne güzel :)

Kızlar aybükem den haberi olan var mı görünmüyor hiç onun sıkıntılı geçiyordu inşaallah iyidir?

ooy.. çok çok geçmiş olsun.. tehlikeli zamanları atlatmışsın allah bağışlasın iki evladını da.

Merhaba kızlar nasılsiniz..ben ara ara yorum yazıyorum ama devamlı takipteyim..cok hossunuz..benimde oglusum olcak inşallah..herkes gibi sıkıntımız sıcaklar bide ben Kırıkkale'de oturuyorum..Ankara'da annemler kayınvalideler var gidip geliyoruz sık gidip gelemiyorum artık ama gebede eziyet gibi..kiz kardesime görücü gelmiycek bugün onun için geldim...hayırlısı olsun inşallah...

slm annısleer ve kuzularıı bız geldık sabah alısverıse gıttık erkendenn ama genede sıcaktı.. eve gel yerlestr derkenn bu saat olduu..doguma kadar cıkamayz dıe detaylı alısverıs yaptık rezene cayı aldım mılupanın hem dogumdann sonra ben ıcıccemm hemdee bebegee gazı oldugunda kolay yapması ıcın faydası varmıss belkı ılgılenenler olabılırr.. sızlerde alırsınızz.. sızler nasılsnızz bakalım ınss kotu bısey yokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…