Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...
Canım her şey hazırda çantaya koymadım daha iki hafta sonra koyarım kırışmasınlar :) Askıyla mı Allah seni iyi etsin ahah
Yaşım 26 canım çokda küçççüük değilim :) senin yaş varmış tatlım olsun sağlık olsun sağlıkla bebişlere kavuşlaımda onlarla büyürüz bizde :)
Trabzonda mı canım öyle mi ne güzel.. Bende ankaradayım çok sıkıldım ya hiç sevmiyorum Ankrayı.
kan değil, kahverengi leke, bu daha iyi diye biliyorum, panik yapma inşallah önemli değildir ama dr.una söylemelisin.
tentation, sedefler
ikinizin de allah yardımcısı olsun, inşallah sapasağlam alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.
çok az iki damla ya... panik oldum şimdi iyice..
hayır canım malesef ankara, ben de hiç sevmedim orayı.
doktorumu arayım en iyisi, kızlar dua edin önemli bi şey olmasın...
doktorumu arayım en iyisi, kızlar dua edin önemli bi şey olmasın...
Kızlar Merhaba,
İki gündür benim oğlan hiç durmadan hareket ediyor rahatsız edici bir şekilde. Dün doktoruma sordum hareket etmesi istediğimiz birşey diye cevap verdi. Şuan 32+3 haftam. Azalacağına hareketler neden bu kadar arttı anlamış değilim. Benim gibi bunu yaşayan var mı bir de size sormak istedim.
herkeze günaydın .bende aranıza yenı katılıyorum kaç gundur takıp edıyorum.
Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...
herkeze günaydın .bende aranıza yenı katılıyorum kaç gundur takıp edıyorum.
çok az iki damla ya... panik oldum şimdi iyice..
Çok tşk. allah herkeze sağlıklı hayrlı evlat nasıp etsın.Benım cok sorunlu geçtı bu gebelık hem yaşim var hem bebeğim sağlıklı olup olmadını bılmıyorduk şimdı şükür herşey yolunda.koryon villus bıyopsı sı yapıldı 13 haftalık ken temız çiktı şükür.daha yeni yeni alışıyorum bebeğim olacana şaka gibi gelıyor bana:)) bu arada 13 yaşinda kızım var bu oğlan
Çok tşk. allah herkeze sağlıklı hayrlı evlat nasıp etsın.Benım cok sorunlu geçtı bu gebelık hem yaşim var hem bebeğim sağlıklı olup olmadını bılmıyorduk şimdı şükür herşey yolunda.koryon villus bıyopsı sı yapıldı 13 haftalık ken temız çiktı şükür.daha yeni yeni alışıyorum bebeğim olacana şaka gibi gelıyor bana:)) bu arada 13 yaşinda kızım var bu oğlan
ooy.. çok çok geçmiş olsun.. tehlikeli zamanları atlatmışsın allah bağışlasın iki evladını da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?