Canım çok rahatsız ederse pazartesiyi bekleme acile git muhakkak. Umarım korktugun gibi degildir.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Tatlım moralini bozma aynı testlerden bende geçtim kaşınıyorum diye. Bebej baskı yaptığı için safra asidi salma durumu var onun için test yapıyolar kandan. Bir de karaciğer yağlanmasına bakıyorlar onada ultrasonla bi kaç kan tahlili ve gaita ile bakılıyor. Bende çk stres yaptım kaşınıyorum diye iki tane krem verdi hiçbirini kullanmadım çünkü aman aman bi kaşıntım olmadı geçti sonradan arada kaşınıyrum ama ilaç sürmemek için canıma çekiyorum. Stres yapma önemli değildir inşaallah...
Çok tşk. allah herkeze sağlıklı hayrlı evlat nasıp etsın.Benım cok sorunlu geçtı bu gebelık hem yaşim var hem bebeğim sağlıklı olup olmadını bılmıyorduk şimdı şükür herşey yolunda.koryon villus bıyopsı sı yapıldı 13 haftalık ken temız çiktı şükür.daha yeni yeni alışıyorum bebeğim olacana şaka gibi gelıyor bana:)) bu arada 13 yaşinda kızım var bu oğlan
kan değil, kahverengi leke, bu daha iyi diye biliyorum, panik yapma inşallah önemli değildir ama dr.una söylemelisin.
canım bir damlada olsa bi görsünler içini rahatlatsınlar şimdi böyle oturabilcekmisin acabalarla? bak yolculuk da yapmışsın bi git hayırlı haberler al inş..
doktorumu arayım en iyisi, kızlar dua edin önemli bi şey olmasın...
teşekkürler esteban.
sana da kolay gelsin..
panik yapma ama son haftalarda oldugun için de ihmal etme bence. en azından için rahatlar. dr unu ara o seni yönlendirir
hadi bakalım haber ver..
Ara bizede haber et canım habersiz bırakma
İnş iidir pencil..Benim de sabahtan beri iğneler batıyor her 5 dakikada bir neden oldu anlamadım inş geçer ya..
Canım umarım önemli bişey yoktur. Muhakkak haber et bize. Merakta bırakma..
Hoşgeldin canım,sağlıkla gelsin bebeğin..Ugur getrisin insallah
selam pencil. ben 36.haftamdayim simdi. kizim 27haftalikken benzer kanamam oldu. doktoruma gittim kimkuvez muvez diyor ALlah korusun.. rahim agzi acikligima bakildil. aciklik 20nin altina inmedikce bisi yok.. kanamam 2gun surdu azar azar.. sebebi bulunamdi... yorgunluktan dendi... sukur 36haftama geldim..
sen icini ferah tut ama muhakkak doktora git rahim agzin olculsun. cuknu ALlah korusun ama kanama vajinal basit bisi de olanildigi gibi rahim agzin acilimis vb de olabilir... icini ferah tut ama sanirim 35haftaliksin korkma.. artik kocmanlar..
camilla oek sevr bu lafimi ama sunu unutma artik kurtardi bebeler kendilerini.. hayirli vakitte gelsinler saglikla.
Herkese slmlar arkadaşlar,foruma pek sık giremeyenlerdenim, dün kontrolüm vardı, moral bozukluğu ile döndüm,,,,
33+3 haftam karnımdaa çok serleşme olduğunu söyledim dr. a,, nst yaptı, sancım çıktı,, erken doğum olur dye korkmaya başladım,,
prepan ve isoptin diye iki ilaç yazdı, prepan denen ilaç kalp çarpıntısı yaptı ölüyorum sandım, kullanmıycam ilacı ama erken doğum olsun istemiyorum,,,karnım çok kasılıyor taş gibi oluyor, sık sık var mı bu sorunu olan,,,
Kizlar simdiden gunaydin hepinize...
Bnm cokmoralim bozuk dunden beri bi kasinma sorunum vardi buaks. Da siddetli
olarak devam etti..
Gece agustos annelerini okurken biri paylasmis dr.a kasintim var demis o da dahiliyeye
yonlendirmis testler vs derken gebelik kolestazi cikmis karaciger ve safra ile ilgili bir
durumdan oluyomus ve ani bebek olumlerine sebep olabiliomus ki dr.u da kiza ayni
seyi soylemis pts hemen dr.a gdcem bnde ama zaman gecmek bilmio ck moralim bozuk :--(
slm kızlarrr,
bebek şekeri konusunda yardımınıza ihtiyacım var, netten araştırırken özel tasarım şekerler buldum, tek kelime ile bayıldım ama tanesi 6,5 tl
yapan kişiye msj attım fiyatında indirim yapabilir misiniz diye ama " kumaşları vs.özel oldugu ve cok ıscılık oldugu ıcın ındırım yapamam ama eger kendı bebegınıze yapacaksanız , kendınız yapabılırsınız tasarımımı annelerın kullanmasında sakınca yok" demıs. sımdı ben yapmak ıstıyorum ama cokta anlasılmıyor resımden nasıl yapıldıgı, aşağıda resmı var, yapılısı konusunda fıkrı olan varsa yardımcı olabılır mı ?Eki Görüntüle 474570
ıns bısey yoktur cnm dr yalancı sancıların artık olucagını normal oldugu soledı .selamm annişler ben geldim
bugün bütün gün yattım geceden beri ağrılarım durmadı
8 ağustostaki randevumu pazartsiye aldırdım bakalım derdi neymiş benim zümra mın
erkekler ole maleseff cnm bız durtmeden bısey yapmıolar.. aman dıkat et yavasyavas olsunn. sıcakalrdaa cok zorlanıyoruz zaten..Ya ben bu erkekleri anlamıyorum nasıl bukadar düşüncesiz olurlar. Sabah 8buçukta işe gitti. Bu saat oldu dönüyor ve aramak haber vermek yok. Snrada noldu niye soğuksun diyor. Keyiftenn hasbiiiinnn. Buarada badana hala devam mutfağı temizleylp yerleştrdik ama fayansları kaldı. öldüm yorgunluktan.
en ıyısı cnm parcaparca yapmakk ..benim temizliğimde pazartesi başlıyacak 3-4 gün sürer şimdi ön hazırlık yapıyorum
belim 2 ye bölündü şimdiden
aynen benımde kımsem yok haftaıcıı supurge acıp paspas yaptım yavasyavass.. terr afedersın heryerımdn aktıı... cok fena oldumm.. kımsemız olmayınca ıs basa dusuoo esım eskıden haftasonuyapardı sagolsun sımdı orucluu bısey dıyemıyorumm oda haklı sıcaktaa.. allah yardmcımıs olsun cok zorrrrrrrrbenimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr
allah kolaylık versın cnm hakketeenn.. dogum ıcınmı gelıolarr eger oleysee erken olmus bıraz... gozun aydın cogu seyı halletmısın foto ısterızz bızzkızlar benimde boyam badanam bitti, perdelerim geldi bugün takıldı. Kızımın odası geldi kuruldu, sadece perdesi eksik.....
şuanki eksik perde ve bebek arabası......yani allaha şükür bitirdim sayılır herşeyi.
yarın babam geliyor almanyadan, köyden kayınvaldem geliyor, sonra ablamlar gelicek sonra eltiler......allah kolaylık versin bana
bazıları cok abartıoda demekkı kendını sıkmadıgın surece bı sıkıntı olmuoo.. uzun boylu olcak dememkkı annesıı.. masalah.. elıfımdee ıı sıcaklardaann oda nasıbını alıoo cok terlıyorumonun dısındaa bı sıkıntımız yok sukurler olsunnIlk önce eliyle yaptı. Sonra kamera takılı o meşhur aletle yaptı. Canım yanmadı benim sıradan bi muayene anlıcan . Canım çok tatlı değil belkide ondan .
Benim bebe 46cm herhal çok uzun olucak vaktinde 42yazıyo . Elif kızmiz ne yapıyo annesi
ewt onu bende okudum cnmm .. ıns ole bısey yokturr hemen dr danıss. bozma moralını belkı ole bısey yokturr.. tahlıl sonucunu alıncaa bıze yzamayı unutmaa ..Kizlar simdiden gunaydin hepinize...
olarak devam etti..
Gece agustos annelerini okurken biri paylasmis dr.a kasintim var demis o da dahiliyeye
yonlendirmis testler vs derken gebelik kolestazi cikmis karaciger ve safra ile ilgili bir
durumdan oluyomus ve ani bebek olumlerine sebep olabiliomus ki dr.u da kiza ayni
seyi soylemis pts hemen dr.a gdcem bnde ama zaman gecmek bilmio ck moralim bozuk :--(
gunaydın cnm :))ıncır ıshal yapar cnmm ama bakbakalımm 2gunu gecmesın bol sıvı all..uykusuz bir gecenin ardından günaydın hepinizeeeeee
gece boyu hafif bir karın ağrısıyla uyuyamadım ishal gaz sancısı gibiii:44::44::44:dün yaş inciri biraz abarttım ondan olabilirmi kızlar?
bende esımee hersey tmm artık dedıgımdee rahatlamıstı.. okadar cok sıkmısımkı adaamııgünaydın kızlar bu aralar doğru düzgün gelemiyoruz yanınıza, geçmişe de daha bakmadım, inşallah herşey yolundadır. Temizlik, iftar misafiri derken böyle oldu. Dün oğlumun mobilyası geldi, bütün gün onları sildim, yerler battı bi daha yerleri sildim, sonra yatağını uyku setini falan serdim. Gardırobunu daha yerleştirmedim biraz kokusu çıksın öyle yaparım onu da. Mobilyamız çok güzel oldu, sadece odamız küçük olduğu için biraz sıkışık oldu ama napalım, evimiz küçük idare edicez artık. Bi halı almamız lazım o kadar.
Eşim ara ara sorar, ne kesiğimiz kaldı aşkım, ben de başlarım saymaya. Dün yine sordu, ne eksiğimiz kaldı aşkım, ben de herşey tamam dedim. Adam şok oldu. Çok şükür bu tamamladık.
hg aramızaa sadece okuma tatlım arada katılım yapp ozaman daha zevklııı oluoo:) gunaydın sızı okumak cok zevklı oluyor.
benımkıde 2 gundurr acaıp oynuoo hızlı hızlı anıdan vuruoo bende ılk yadırgadım ama normall dr bısey demedı..bende esıme dun aksam dedım buyudukcee az oynucaktı aksınee hızlandı dıyorum oda guluooKızlar Merhaba,
İki gündür benim oğlan hiç durmadan hareket ediyor rahatsız edici bir şekilde. Dün doktoruma sordum hareket etmesi istediğimiz birşey diye cevap verdi. Şuan 32+3 haftam. Azalacağına hareketler neden bu kadar arttı anlamış değilim. Benim gibi bunu yaşayan var mı bir de size sormak istedim.
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnamin. allah evlat acısını göstermesın kimseye
hg cnmm aramızaa.. gorucumu gelcekkk hadı hayırlısı bakalımm ..Merhaba kızlar nasılsiniz..ben ara ara yorum yazıyorum ama devamlı takipteyim..cok hossunuz..benimde oglusum olcak inşallah..herkes gibi sıkıntımız sıcaklar bide ben Kırıkkale'de oturuyorum..Ankara'da annemler kayınvalideler var gidip geliyoruz sık gidip gelemiyorum artık ama gebede eziyet gibi..kiz kardesime görücü gelmiycek bugün onun için geldim...hayırlısı olsun inşallah...
Herkese slmlar arkadaşlar,foruma pek sık giremeyenlerdenim, dün kontrolüm vardı, moral bozukluğu ile döndüm,,,,
33+3 haftam karnımdaa çok serleşme olduğunu söyledim dr. a,, nst yaptı, sancım çıktı,, erken doğum olur dye korkmaya başladım,,
prepan ve isoptin diye iki ilaç yazdı, prepan denen ilaç kalp çarpıntısı yaptı ölüyorum sandım, kullanmıycam ilacı ama erken doğum olsun istemiyorum,,,karnım çok kasılıyor taş gibi oluyor, sık sık var mı bu sorunu olan,,,
bu konuda çok bilgim yok ama baş kısımlarında sanırım keçe kullanmış.
bi de buraya bak istersen, sipariş veren arkadaşlar var
bebek şekeri | Pasaj.com
keçe değilde kaşmir karışımlı bir kumaştan yapıyormuş oda pahalı tabi, verdiğin adrese biraz baktım benzer şeyler var , olmadı oradan bir tane beğenirim, teşekkürler ...
slm annısleer ve kuzularıı bız geldık sabah alısverıse gıttık erkendenn ama genede sıcaktı.. eve gel yerlestr derkenn bu saat olduu..doguma kadar cıkamayz dıe detaylı alısverıs yaptık rezene cayı aldım mılupanın hem dogumdann sonra ben ıcıccemm hemdee bebegee gazı oldugunda kolay yapması ıcın faydası varmıss belkı ılgılenenler olabılırr.. sızlerde alırsınızz.. sızler nasılsnızz bakalım ınss kotu bısey yokturr
hoşgeldiniz tatlım bugün iyiyiz çok şükür ama dün tansiyonum yükseldi çok korktum bebeğime zarar verir diye ablam tansiyon yüzünden bebeğini kaybetti ya ödüm kopuyor
Maşaallah canim ne güzel bı kızın bı oğlun aynı benim gibi ama benim kiz 5 yasında oğlumda yolda inşallah:)senin Yasin kaçdı canim..
slm cnm benımde gecen hafta 14c 9 cıktı bende cok korktum kac cıkıoo pekı aklına kotu seyler geıtırmee ama soledıgım rakaamıı gecerse tehlıkelı acılee gıtmelısın
Ya ben bu erkekleri anlamıyorum nasıl bukadar düşüncesiz olurlar. Sabah 8buçukta işe gitti. Bu saat oldu dönüyor ve aramak haber vermek yok. Snrada noldu niye soğuksun diyor. Keyiftenn hasbiiiinnn. Buarada badana hala devam mutfağı temizleylp yerleştrdik ama fayansları kaldı. öldüm yorgunluktan.
evim çokkk pissssvalla oturdum sinirimden ağlıyorum. neyse bari makinedeki bulaşıkları yerleştireyim dedim. baktım mutfak dolapları toz.ama tek başımayım evde. silemem oraları falan.sandalyeye falan çıkmak gerekir silebilmek için çünkü.bir yardımcı falan da alamıyorum eve.( maddi durumlardan dolayı).kendimi çok kötü hissediyorum
bebeğimden sağlımğımdan tabii ki önemli değil. zaten sırf o yüzden bişey yapmıyorum ama böyle de durulacak gibi değil.
benim temizliğimde pazartesi başlıyacak 3-4 gün sürer şimdi ön hazırlık yapıyorum
belim 2 ye bölündü şimdiden
benimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr
ben zaten evi süpürsem arkadan çocuklar hallediyor hemen çok çocuk olunca ev pek derli toplu durmuyor
offf napıcam ben ya halılar yıkanıcak kimisini yıkatmaya vericem eşimde bi kaç tanesini köye götürüp orda yıkarım ben dedi
dr.um istirahat et imkanın var mı yardımcı tut dedi dedim nerdeee hangi parayla tutucam
kızlar benimde boyam badanam bitti, perdelerim geldi bugün takıldı. Kızımın odası geldi kuruldu, sadece perdesi eksik.....
şuanki eksik perde ve bebek arabası......yani allaha şükür bitirdim sayılır herşeyi.
yarın babam geliyor almanyadan, köyden kayınvaldem geliyor, sonra ablamlar gelicek sonra eltiler......allah kolaylık versin bana
Kizlar simdiden gunaydin hepinize...
olarak devam etti..
kızlaaaaaarrrrrrrrrr günayyydınnnnhepimize iyi pazarlar diliyorum...
bizde kızımla gene işteyiz ama son 1 haftamız kaldı izne çıkmak için geri sayım başladı
Günaydınnnnnnnnnnnnn.. Bu gece güzel esmesine rağmen benim her yerim vıcık vıcık oldu hiç uyuyamadımmm dön dön dön dolap beygirine döndüm tçve tövbe
Kızlar ya her yerde indirimler başlamış ben bebişime aldığım hastane takımlarında %30 indirim olmuş sinir oldum bide kız bana demiştiki hastane çıkışları indirime girmez . Bayıldım o kadar parayı.. Acele mi ettik ne alışverişte
Sizler nasılsınız?
günaydın kızlar bu aralar doğru düzgün gelemiyoruz yanınıza, geçmişe de daha bakmadım, inşallah herşey yolundadır. Temizlik, iftar misafiri derken böyle oldu. Dün oğlumun mobilyası geldi, bütün gün onları sildim, yerler battı bi daha yerleri sildim, sonra yatağını uyku setini falan serdim. Gardırobunu daha yerleştirmedim biraz kokusu çıksın öyle yaparım onu da. Mobilyamız çok güzel oldu, sadece odamız küçük olduğu için biraz sıkışık oldu ama napalım, evimiz küçük idare edicez artık. Bi halı almamız lazım o kadar.
Eşim ara ara sorar, ne kesiğimiz kaldı aşkım, ben de başlarım saymaya. Dün yine sordu, ne eksiğimiz kaldı aşkım, ben de herşey tamam dedim. Adam şok oldu. Çok şükür bu tamamladık.
bende daha hiç bişey yapmadım erken diye cicişler yıkanacak ütülenecek oda boyanacak ben hemen olsun istiyorumda benimki biraz uyuşuk daha erken deyip duruyor
kızlar sabah çamaşırımda çok az iki damla kahverengi leke gördüm , ne yapmalıyım? başka bir rahatsızlığım yok. dün biraz yoruldum ve gece 1 saatlik yoldan geldim. onla ilgili olabilir mi?
Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...
Kızlar Merhaba,
İki gündür benim oğlan hiç durmadan hareket ediyor rahatsız edici bir şekilde. Dün doktoruma sordum hareket etmesi istediğimiz birşey diye cevap verdi. Şuan 32+3 haftam. Azalacağına hareketler neden bu kadar arttı anlamış değilim. Benim gibi bunu yaşayan var mı bir de size sormak istedim.
herkeze günaydın .bende aranıza yenı katılıyorum kaç gundur takıp edıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?