2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım çok rahatsız ederse pazartesiyi bekleme acile git muhakkak. Umarım korktugun gibi degildir.Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızzlar aslında kaşınma dün başladı benim içim rahattı yediğim bişi dokunmuştur die düşündüm ama okuyunca eşimde bende çok korktuk gebelik kolestazından :18::18: şimdi acile gitsem dahiliye uzmanı yok vs bişi yapamazlar gibime gelıo .. yarın sabah randevu alıp burda bi hast. gitmeyi düşünüyorum , inş değildir basit bi alerjidir yediğim bişi dokunmuştur.. vucudumda da pembe pembe sinek ısırığı gibi şeyler çıktı hani yediğim bişi dokunmuş gibi .. en azından kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çünkü stres de bebiş için ii değil dün geceden beri ağlama modundayım

Herkese slmlar arkadaşlar,foruma pek sık giremeyenlerdenim, dün kontrolüm vardı, moral bozukluğu ile döndüm,,,,
33+3 haftam karnımdaa çok serleşme olduğunu söyledim dr. a,, nst yaptı, sancım çıktı,, erken doğum olur dye korkmaya başladım,,
prepan ve isoptin diye iki ilaç yazdı, prepan denen ilaç kalp çarpıntısı yaptı ölüyorum sandım, kullanmıycam ilacı ama erken doğum olsun istemiyorum,,,karnım çok kasılıyor taş gibi oluyor, sık sık var mı bu sorunu olan,,,

Maşaallah canim ne güzel bı kızın bı oğlun aynı benim gibi ama benim kiz 5 yasında oğlumda yolda inşallah:)senin Yasin kaçdı canim..

kan değil, kahverengi leke, bu daha iyi diye biliyorum, panik yapma inşallah önemli değildir ama dr.una söylemelisin.

canım bir damlada olsa bi görsünler içini rahatlatsınlar şimdi böyle oturabilcekmisin acabalarla? bak yolculuk da yapmışsın bi git hayırlı haberler al inş..

doktorumu arayım en iyisi, kızlar dua edin önemli bi şey olmasın...

teşekkürler esteban.
sana da kolay gelsin..

panik yapma ama son haftalarda oldugun için de ihmal etme bence. en azından için rahatlar. dr unu ara o seni yönlendirir

hadi bakalım haber ver..

Ara bizede haber et canım habersiz bırakma

İnş iidir pencil..Benim de sabahtan beri iğneler batıyor her 5 dakikada bir neden oldu anlamadım inş geçer ya..

Canım umarım önemli bişey yoktur. Muhakkak haber et bize. Merakta bırakma..

Hoşgeldin canım,sağlıkla gelsin bebeğin..Ugur getrisin insallah

desteğiniz için teşekkürler kızlar. sonunda uzun uğraşlar sonucunda doktoruma ulaştım. adamcağız uyuyordu herhalde uykulu uykulu geliyodu sesi.. sancı var mı dedi yok dedim. bebeğin hareketleri normal mi dedi evet dedim. baş ağrısı var mı dedi, yok dedim ( demekki bunlar olsa sıkıntı olabilirmiş aklımızda bulunsun kızlar) o zaman acil bi durum yok dedi. yarın gel bebeğe bakalım dedi... içim rahatladı çok şükür. yinede yarını sabırsızlıkla bekliyorum. turamit dediğin gibi kurtardı bebekler kendilerini ama ben yinede kendimi hazır hissetmiyorum. tabii zamanı gelince hissedebilcekmiyim onuda bilmiyorum :)))

geçmiş olsun. 3 hft kadar önce ben yaşadım. şimdi ilaçlarla kontrol altına alındı, sancılar epey azaldı.
benim kullandıgım ilaç nidilat idi. normalde tansiyon hapı ama kasılmaları da engelliyor, gebelere zararı yok. tansiyon ilacı oldugu için de ilk zamanlar benzer sıkıntılar be nde yaşadım
bence ilacını ihmal etme kullan. ama bu şikayetlerini dr a söyle

çok geçmiş olsun

canım sıkma canını istersen doktorunu ara yada acile git. Burdanda biarkadaşta vardı. Gerekirse doğuma alırız demiş doktor ama sen içini ferah tut.

slm kızlarrr,

bebek şekeri konusunda yardımınıza ihtiyacım var, netten araştırırken özel tasarım şekerler buldum, tek kelime ile bayıldım ama tanesi 6,5 tl
yapan kişiye msj attım fiyatında indirim yapabilir misiniz diye ama " kumaşları vs.özel oldugu ve cok ıscılık oldugu ıcın ındırım yapamam ama eger kendı bebegınıze yapacaksanız , kendınız yapabılırsınız tasarımımı annelerın kullanmasında sakınca yok" demıs. sımdı ben yapmak ıstıyorum ama cokta anlasılmıyor resımden nasıl yapıldıgı, aşağıda resmı var, yapılısı konusunda fıkrı olan varsa yardımcı olabılır mı ?

bu konuda çok bilgim yok ama baş kısımlarında sanırım keçe kullanmış.

bi de buraya bak istersen, sipariş veren arkadaşlar var
bebek şekeri | Pasaj.com

selamm annişler ben geldim
bugün bütün gün yattım geceden beri ağrılarım durmadı
8 ağustostaki randevumu pazartsiye aldırdım bakalım derdi neymiş benim zümra mın
ıns bısey yoktur cnm dr yalancı sancıların artık olucagını normal oldugu soledı .
erkekler ole maleseff cnm bız durtmeden bısey yapmıolar.. aman dıkat et yavasyavas olsunn. sıcakalrdaa cok zorlanıyoruz zaten..
benim temizliğimde pazartesi başlıyacak 3-4 gün sürer şimdi ön hazırlık yapıyorum
belim 2 ye bölündü şimdiden
en ıyısı cnm parcaparca yapmakk ..
benimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr
aynen benımde kımsem yok haftaıcıı supurge acıp paspas yaptım yavasyavass.. terr afedersın heryerımdn aktıı... cok fena oldumm.. kımsemız olmayınca ıs basa dusuoo esım eskıden haftasonuyapardı sagolsun sımdı orucluu bısey dıyemıyorumm oda haklı sıcaktaa.. allah yardmcımıs olsun cok zorrrrrrrr
allah kolaylık versın cnm hakketeenn.. dogum ıcınmı gelıolarr eger oleysee erken olmus bıraz... gozun aydın cogu seyı halletmısın foto ısterızz bızz
bazıları cok abartıoda demekkı kendını sıkmadıgın surece bı sıkıntı olmuoo.. uzun boylu olcak dememkkı annesıı.. masalah.. elıfımdee ıı sıcaklardaann oda nasıbını alıoo cok terlıyorumonun dısındaa bı sıkıntımız yok sukurler olsunn
ewt onu bende okudum cnmm .. ıns ole bısey yokturr hemen dr danıss. bozma moralını belkı ole bısey yokturr.. tahlıl sonucunu alıncaa bıze yzamayı unutmaa ..
uykusuz bir gecenin ardından günaydın hepinizeeeeee
gece boyu hafif bir karın ağrısıyla uyuyamadım ishal gaz sancısı gibiii:44::44::44:dün yaş inciri biraz abarttım ondan olabilirmi kızlar?
gunaydın cnm :))ıncır ıshal yapar cnmm ama bakbakalımm 2gunu gecmesın bol sıvı all..
bende esımee hersey tmm artık dedıgımdee rahatlamıstı.. okadar cok sıkmısımkı adaamıı neysekı hallettık ncmm ..foto ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

:) gunaydın sızı okumak cok zevklı oluyor.
hg aramızaa sadece okuma tatlım arada katılım yapp ozaman daha zevklııı oluoo
benımkıde 2 gundurr acaıp oynuoo hızlı hızlı anıdan vuruoo bende ılk yadırgadım ama normall dr bısey demedı..bende esıme dun aksam dedım buyudukcee az oynucaktı aksınee hızlandı dıyorum oda guluoo yaramazmı olcaklar nedırr:ss
amin. allah evlat acısını göstermesın kimseye
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hg cnmm aramızaa.. gorucumu gelcekkk hadı hayırlısı bakalımm ..

benımdee sıksık sertllesıoo.. erken dogum olmaz ınss..

bu konuda çok bilgim yok ama baş kısımlarında sanırım keçe kullanmış.

bi de buraya bak istersen, sipariş veren arkadaşlar var
bebek şekeri | Pasaj.com

keçe değilde kaşmir karışımlı bir kumaştan yapıyormuş oda pahalı tabi, verdiğin adrese biraz baktım benzer şeyler var , olmadı oradan bir tane beğenirim, teşekkürler ...

keçe değilde kaşmir karışımlı bir kumaştan yapıyormuş oda pahalı tabi, verdiğin adrese biraz baktım benzer şeyler var , olmadı oradan bir tane beğenirim, teşekkürler ...

bak burada bazi urunler var bugun kampanya son gunu.. bi bak istersen kece kasmir degil ama bebek sekilleri istediklerine benziyor.. uyumlu kapi susu ve sepet de var..

Letizia Candy - Butikbebe

hoşgeldiniz tatlım bugün iyiyiz çok şükür ama dün tansiyonum yükseldi çok korktum bebeğime zarar verir diye ablam tansiyon yüzünden bebeğini kaybetti ya ödüm kopuyor

merhaba arkadaşlar kaşıntı ile ilğili bişeyler yazılmış geçmişi okuyamadım bilen acıklarsa sevinirim ne ceşit bir kaşıntı bu

hoşgeldiniz tatlım bugün iyiyiz çok şükür ama dün tansiyonum yükseldi çok korktum bebeğime zarar verir diye ablam tansiyon yüzünden bebeğini kaybetti ya ödüm kopuyor

slm cnm benımde gecen hafta 14c 9 cıktı bende cok korktum kac cıkıoo pekı aklına kotu seyler geıtırmee ama soledıgım rakaamıı gecerse tehlıkelı acılee gıtmelısın

evim çokkk pissss valla oturdum sinirimden ağlıyorum.neyse bari makinedeki bulaşıkları yerleştireyim dedim. baktım mutfak dolapları toz.ama tek başımayım evde. silemem oraları falan.sandalyeye falan çıkmak gerekir silebilmek için çünkü.bir yardımcı falan da alamıyorum eve.( maddi durumlardan dolayı).kendimi çok kötü hissediyorum
bebeğimden sağlımğımdan tabii ki önemli değil. zaten sırf o yüzden bişey yapmıyorum ama böyle de durulacak gibi değil.

Maşaallah canim ne güzel bı kızın bı oğlun aynı benim gibi ama benim kiz 5 yasında oğlumda yolda inşallah:)senin Yasin kaçdı canim..

subat ayında 37 dolduracam :))çocuk için biraz geç kaldık zaten bıze de suprız oldu kaza sonucunda hamile kaldım yoksa duşunmıyorduk artık.eşimde dengelı kromozon anomali var o yuzden 2 kere gebelık sonandırma yaşadık bu bebek de sağlıklı oldu için şükürler olsun

slm cnm benımde gecen hafta 14c 9 cıktı bende cok korktum kac cıkıoo pekı aklına kotu seyler geıtırmee ama soledıgım rakaamıı gecerse tehlıkelı acılee gıtmelısın

ayyyy içim rahatladı suksukummmm yaaaaa canımsın benimde bir kere 14-9 bir kere 13-8 çıktı ama hamilelikte düşük tansiyon makbulmüş ya korktum işte meleğim benimmm herşeyim ona birşey olmasın tatlım hepimiz bir sağa sağlim alsak meleklerimizi kucağımıza hergün hepimize dualar ediyorum walla.....

bu arada tanıdık bir eczacı limonlu su iç yarım saat ayaklarını dik dedi yaptım çok iyi oldum seninde tekrar olursa tavsiye ederim cnm...

Selam kizlar nasilsiniz??sabah 2 saat kadin geldi camlari sildi gitti.bende tum evi sildim halilari kaldirdi esim mis gibi oldu heryer.yarin aksamda kalabalik misafirim var.kendimi iyi hissedersem bi avm yapicam heryerde indirim varr:)

benim temizliğimde pazartesi başlıyacak 3-4 gün sürer şimdi ön hazırlık yapıyorum
belim 2 ye bölündü şimdiden

benimde evde genel bi temizlik yapılıcak ama kim yapıcak sadece ev süpürüyorum ondan sonra bile kıvranıyorum saatlerce
kimsesizlik ne zorr

kızlar ya valla yazılarınızı okuyunca çok zengin olsam da hepinizin evini temizletsem dedim...stres yapmayın yaaa üzülüyorum bennnnn

günaydın canımmm bozma moralini belki çatlıosundur aklına kötü şeyler getirme hemen ama ihmal de etme git bakalım bi dr.a sormak da fayda var yinee

kızlaaaaaarrrrrrrrrr günayyydınnnn hepimize iyi pazarlar diliyorum...
bizde kızımla gene işteyiz ama son 1 haftamız kaldı izne çıkmak için geri sayım başladı

ay valla senin bu işten bana da daral geldi yeterin artıkın yaaa kız ben bu halde kendimi işde düşünemiyorumm düşer bayılırım valaaa maşşallh sana

mavisimm çileli bacımm benimm sabret az kaldı bitecek bu terli günlerrrrr

maşallah size valla benim kociş hiç oralı değil herşeyi benle anama bıraktı adama alışveriş deme agresifleşiyor pinti bnm kocam yaaaa

bende daha hiç bişey yapmadım erken diye cicişler yıkanacak ütülenecek oda boyanacak ben hemen olsun istiyorumda benimki biraz uyuşuk daha erken deyip duruyor

kız sen kocana ne bakıyon benimkide ölee onlara kalsa doğuma giderken alırız falan dicekler

kızlar sabah çamaşırımda çok az iki damla kahverengi leke gördüm , ne yapmalıyım? başka bir rahatsızlığım yok. dün biraz yoruldum ve gece 1 saatlik yoldan geldim. onla ilgili olabilir mi?

Ağrım filan yok ya... doktorumu aramaya korkuyorum. panik oldum kızlar.. ya önemli bir şey çıkarsa, kendimi hiç hazır hissetmiyorum, çok korkuyorum ben...

böle şeylerr olduğunda hemen dr.u ara korkuyorumda ne demek delirdin mi kuzum neyseki halletmişsin p.tesi yaz bize ben bişey çıkcağını sanmıorum sıkma canını

karetacı falan mı olcak senin ki acep bişey olmaz oyunamasından çok mu tatlı şeyler yiyorsun acaba çünkü tatlı yiyyince hepimizinki coşuorrr

herkeze günaydın .bende aranıza yenı katılıyorum kaç gundur takıp edıyorum.

hoşgeldin canımmmm

kullanmamaktansa dr.a sor başka bişey verir belki ihmal etme bence önemlidir inş.erken doğum falan olmaz canım şimdiden kasma kendini hayırlısı olsun sağlıklı doğsunlardaa

merhabalar kızlarr...
akşam çok aşırı derecede kasılmam oldu sık sık ama dinlenince geçti birde felaket bi baş dönmesi vardı neden oldu anlayamadım. neyseki salı randevumuz varr bakalım oğlum ve ben nasılıızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…