2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım ya zordur bilirim. Dün gece de kızımla yattım tüm gece üstünü açtı tabiki beni de üsudüm tüm gece sonuç ateş 37 ve burun tıkalı of of nefes nefese kaldım sabah yatağı toplarken.

merhaba hanımlar bende eylül annesi olacağım inşallah :)
ama ben daha yeni öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim.

aramıza hoşgeldin canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimızi

çok geçmiş olsun arkadaşlar....
benimde oğlum üstünü çok açar ben uyku tulumuyla buldum çaresini. tulumu giyiyor sadece ayaklarını örtüyoruz. giymezse sabaha kadar buz gibi oluyor çocuk (defalarca kalkıp üstünü örtmeme rağmen).
ben 5. haftada gitmiştim tahlilleri istemişti 8. haftada çağırdı sonuçlara ve bebeğe baktık. şimdi 1 ay sonra gideceğim 2li test yapılacak Allah nasip ederse. bana ilk gidişimde folik asit vermişti şimdi onu kesti elevite devam et dedi. zaten emzirme döneminde de kullanılıyor elevit.

arkadaşlar ticker yapmak istiyorum bende lilypie den yaptım kabul etmedi forum. tickerfactory den yap diyor ama çözemedim orayıda bileniniz varmı?

ben 3 gün önce çok kötüydüm çok halsizdim...eşim doktora götürdü tansiyonum düşük çıktı..serum verdiler biraz kendime geldim...bişey yiyemediğim için tansiyonum hep düşük çıkıyor...belki seninde tansiyonun düşmüştür...

ya kızlar doktor bana tahlil falan yaptırmadi daha 12.hafta da ikili tarama testi ile beraber yapacakmis sizce normal mi ya o zamana kadar folik asit kullanıyorum öyle dedi.

bende bugün gittim doktora..3 hft sonra tekrar çağırdı..o zaman bakacakmış kan , idrar ve ikili tarama testine...zaten bildiğim kadarıyla 11. hftdan sonra bakılıyor ikili tarama testine..hepsine birden bakmış olacak yanii...

selam arkadaşlar...
bende allah izin verirse bu sefer eylül annesi olacağım.ama benimki biraz riskli devam eder mi bilmem?
29 yaşındayım bundan önce 2 düşük yaşadım.şimdi 7+3 günlük hamileyim.ama 12.haftaya kadar yatmak zorundayım.
allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

hoşgeldin canım. Sen gönlünü ferah tut bol bol yat dinlen herşey bebeklerimız için değil mi zaten.7hafta olmuş annesi birkaç hafta daha dinlen inşallah rabbim yüzünü güldürsun.

kızlar bişey sorucam.......doktorum bana progestan iğne vermişti üç gün önce.......şimdi kahve rengi akıntım gelmiyor artık.....
aranızda akıntı kesildiği halde devam eden var mı bu iğneye??? yoksa akıntı kesilince bırakıyor muyuz iğneyi????

canım bende düşük riskine karşı progestan 200 mg kullanıyorum günde 3 kez .akıntı olsada olmasada kullanacaksın dedi doktor.fitil olarak kullanıyorum iğne ile aynı düzeydeymiş.sanırım 12. haftaya kadarda kullanıcam.
ama sen yinede doktoruna danış bence...

hadi gözün aydın çok sevindim senin adına. Canım ya hiç bilmiyorum ben ama inşallah bir daha leken olmaz da bebisin üzülmez :) e malum herşeyi hisseder onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…