aramıza hoşgeldin canım. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimızi
geçmiş olsun canım ya zordur bilirim. Dün gece de kızımla yattım tüm gece üstünü açtı tabiki beni de üsudüm tüm gece sonuç ateş 37 ve burun tıkalı of of nefes nefese kaldım sabah yatağı toplarken.
Sagol cnm 3 gun oldu surekli vitamin takviyesi yaiyorum ama zor geciyor.
merhabalar güzel anneler :))
benim gibi halsiz kalıp,başını kaldıramayan var mı,önceki gün çok kötü oldum şekerim düştü heralde dedim bişiler yadim fayda etmedi,bide baş ağrısı başladı,kansızlık başlıyo bende galiba daha bir ay önce değerlerim normaldi halbuki,kan ilacı kullanan var mı aranızda, ben salı dr a gidicem artık o ne önerirse kullanıcam...
ya kızlar doktor bana tahlil falan yaptırmadi daha 12.hafta da ikili tarama testi ile beraber yapacakmis sizce normal mi ya o zamana kadar folik asit kullanıyorum öyle dedi.
arkadaşlar ticker yapmak istiyorum bende lilypie den yaptım kabul etmedi forum. tickerfactory den yap diyor ama çözemedim orayıda bileniniz varmı?
selam arkadaşlar...
bende allah izin verirse bu sefer eylül annesi olacağım.ama benimki biraz riskli devam eder mi bilmem?
29 yaşındayım bundan önce 2 düşük yaşadım.şimdi 7+3 günlük hamileyim.ama 12.haftaya kadar yatmak zorundayım.
allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
hoşgeldin canım. Sen gönlünü ferah tut bol bol yat dinlen herşey bebeklerimız için değil mi zaten.7hafta olmuş annesi birkaç hafta daha dinlen inşallah rabbim yüzünü güldürsun.
kızlar bişey sorucam.......doktorum bana progestan iğne vermişti üç gün önce.......şimdi kahve rengi akıntım gelmiyor artık.....
aranızda akıntı kesildiği halde devam eden var mı bu iğneye??? yoksa akıntı kesilince bırakıyor muyuz iğneyi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?