2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam hoşgeldin aramıza:) Allah ın izniyle hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize..sen içini ferah tut olumlu düşün...

evet fitil ile aynı sayılıyormuş, sordu şimdi. Devam edecekmişim.......haftaya cumartesi randavum var o zamana kadar devam ederim....sonra doktor ne derse bakalım........vucudum iğne manyağı oldu resmen :))))......tüp bebek iğneleri zaten bir 30 a yakındı....kan tahlileri.....şimdi de bu iğneler......iğne arsızı olucam

bende bıraktım canım ya 1.ay sonrada hamile olduğumu öğrendim :) bebek şansi ile geldi diyorum. 3yıldır içiyordum çok tiryaki değildim ama şimdi çok seviniyorum.herşey bebeğim için.

bende bıraktım canım ya 1.ay sonrada hamile olduğumu öğrendim :) bebek şansi ile geldi diyorum. 3yıldır içiyordum çok tiryaki değildim ama şimdi çok seviniyorum.herşey bebeğim için.

ay maşallah canım ben birde çok içiyordum dr bana dediki içiyorsan günde 3 e düşür en kötü dedi ama ben riske atamam ya nasıl zehirlerim onu allahım yardım etsinde canımız felan istemesin

merhaba hanımlar bende eylül annesi olacağım inşallah :)
ama ben daha yeni öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim.

canım birde sende mide bulantıları felan yada daha başka belirtiler başladımı bende hafif bi bulantı ve mide yanması var birde bu salı kese için çağırdı sen keseyi gördünmü

ay maşallah canım ben birde çok içiyordum dr bana dediki içiyorsan günde 3 e düşür en kötü dedi ama ben riske atamam ya nasıl zehirlerim onu allahım yardım etsinde canımız felan istemesin

bende içiyordum ama öğrendiğim gün bıraktım. başta zor oldu yemekten sonra canım çekti ama şimdi kokusu çooookkk kötü geliyor

yok kız istemez kafada bittiyse . Şu an kokusu bıle tiksindirdi beni. Canım istemez artık

ya bulantı kusma ile zaten fenayım bir de mide yanması çıktı kızlar ya of

Konu maşallah almıs basını gıtmıs. Uzun zamandır gıremıyordum ınternete. Kusmaktan içim dışıma cıktı dr bulantı hapı verdı ama ıcını okudum dırek fetuse gecıyor dıyo bende ıcmedım bu yuzden. Kustuktan sonra mıde yanması ve mıde agrısı benı ayrı mahvedıyor. Bazı gunler kusmamın sayısı 6-7 yı buluyor bu pek ıyı bır sayı degıl ama sabredıyorum Insallah bugunler gececek Rabbım hepımızın yardımcısı olsun

arkadaşlar herkese selam
bizde 7+1 olduk bugün benide aranıza kabul ederseniz bende geldim :)
sat :17 aralık
beklenen doğum trh: 22 eylül
yas: 29
boy: 165
kilo : 49
ilk çocuk

merhaba hanımlar bende eylül annesi olacağım inşallah :)
ama ben daha yeni öğrendim şuan 5 haftalık hamileyim.

hosgeldiniz arkadaslar:))
kızlar sigara içen var mi aranızda? Ya da bırakan.

ben biraktim. pozitif idrar testini gordugum gun bicak gibi kestim ama cok zor oldu, hala zor...acayip canim istiyo, naneli sakizlar sagolsun...

Son düzenleme:
ay Mahvoldum ya bu yanma da ayrı bir olay ay neyi düşüneceğimi şaşırdım bulantı kusma yanma ev işi kızım of of annem de hasta çok kötü gelemiyor bana.allah yardımcım olsun.

kızlar merhaba, dün doktora gittim bebeğimizi gördük maşallah çok iyiydi hemde kıpır kıpırdı benimde kasıklarım sızlıyor dedim bir de hipotiroidim var bi değerleri kontrol edelim ilaç arttırmıştık normale dönmüş mü diye tahlil istedim. tsh ım 4,50 den 5,50' ye çıkmış idrar tahlili istemişti ağrılarım için de , onun sonucunda da kum döktüğüm çıkmış. Bebek beni çok sevindirdi ama tahliller de özellikle tsh çok üzdü hemde gelişim döneminde..

Hayırlı olsun...
Benim d ehipotiroitim var. İlacı ne zaman arttırmıştınız? Ben kadın doğumcudan ayrı endokrincinin de kontrolü altındayım. Gebelikten önce 2.5 olan tsh ım gebelikle 3.75 e fırlamış. Endokrinci ilac dozunu hemen arttırdı, bu bile çok yüksek gebelikte bunu 1.5 -2 ye indirmeliyiz dedi. Yalnız biliyorsun ilaç 40 günde ancak etkisini gösteriyor. Şimdi test yaptırsam da anlayamam dozun yeterli olup olmadığını. aman tsh a önem ver. bir de endokrinciye görün istersen. Bu topikte bizim gibi arkadaşlar var hipotiroiti hastası olan, insallah atlatacağız hep beraber.

ben endokrinciye de gidiyordum zaten, 15 gün önce hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra gittim endokrine 4.50 çıkmıştı sınırın biraz üstüydü yanılmıyorsam.. ilacın dozunu arttırdıktan 15 gün sonraya tekrar test istedi. Bende düşmüş olacağını tahmin ederek endokrine gitmedim nasıl olsa kadın doğuma gidicem düşüp düşmediğine önce oradaki testle bir bakalım dedim:) ne çok bilirmişim. Şimdi tabiki pazartesi koşa koşa gidicez ben hep yarım alıyordum ilacımı sadece hafta sonları 75 mg. alıyordum( hamilelikten önce)... şimdi birgün 50 bir gün 75 yapmıştık. Yetmemiş... Yarın 1 tam içeceğim pazartesi de doktora gideceğim... Tuz için İyotluya dönmemi de önermişti. Bu iş zormuş tam bir deney yani, tahminlerle.... Umarım şimdiki değerlerim de yetmiştir bebişime...

Benim ki de 1 tama çıktı. İnsallah yeterli gelir ama Dr her ay yapacağız bu testleri ve artmaya devam edebilir tsh ın üçüncü ayın bitimine kadar dedi. Sonra bebek kendi tiroit hormonunu sentezlemeye başlıyormuş, şu anda anneden kullandığı için tsh ımız hızlı bir artış gösteriyormuş.
tiroit çok önemli, benim de aklım çıkıyor bebeğe bir hasar yapacak diye.. Dr sana testleri ne kadar sürede bir tekrarlamanı söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…