2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:))
ay canım hadi Allah kolalyık versinnn:))
hehe epeydir girmiyoruzz dimih aklısın

selam herkeze bi kaçgündür giremedik keyifler yerindedir inşallah perşembe dr kontrolüm vardı paşam 2 300 olmuş herşey yolunda oldugunu artık yorulmamam gerektiğini söyledi eğer bir aksilik çıkmazsa 27 agustos saat 10:00 sezeryana giricem

oooooooo maşallah aylar bitti artık gün sayıyoruz.yorma ozaman canım sende kendini.zaten hiçbirimizinde yorulmaya dermanı yok.hadi hayırlıssı geri sayım başladı.

maşallahh şekerimmm. Allah sağlıkla kucğaına almayıda nasip etsin
oy oy günümüzde belli ay nekaldki 27 sine:))
peki peki bişi sorucam beklenen doğum tairihin ne idi.

başla canım artık benim evde başlandı ne olur ne olmaz dedim çünkü ev kökten temizlenmeyince ben stres oluyorum
canım kuzeninin eşi ne durumdaymış bilgi versene

göğüsten sıvı gelme hariç aynısı bide %18 kdv bende

slm cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıyızz kızcemle oturuyoruzz tontıs tontışş3 u 1 arada dıosun
aynen öyle tatlımm. ama mihraceylee tubayı kaçırdım sanırsam hehe
:))
ay canım hadi Allah kolalyık versinnn:))
hehe epeydir girmiyoruzz dimih aklısın
amin canım amin çook iş var çoook....
ben giriyorum bi bakıyorum oooo sen yazmış gitmişsin bileeee
yorma kendini canım hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallahh. maşallah kilosuda çok iyii...

yormama ya gayret ediyoruz kendimii eşim saolsun herşeyi yapıyor beklenen doğum tarihim 7 eylüldü nst ye girdim şükür herşey iyi çıktı bu perşembe nst girice ayın 10 unda dr kontrolum var herhafta çağırıyor kontrole geri sayım başladı ama tecrübeli olmama rağmen azda olsa korkuyorum hastanede yatıcağım odamı da ayarladım aybükede kaldığım odada kalıcam tekrardan

e be canım sizde böyle kaynanaları bulmuşsunuzda birde söyleniyorsunuz benimkisi aramadığı gibi eşime karın niye beni aramıyor diyormuş
10 yıllık geliniyim bir çekirdeğini görmedim daha dünya lafıda cabası

amin canım amin çook iş var çoook....
ben giriyorum bi bakıyorum oooo sen yazmış gitmişsin bileeee

16:

tatlı telaşlar hayatım bunlarrr her telaşımız yorgunluğumuz böyle güzel şeyle riçin olsa keşke.
DD hehe ben öyle bir cik yapıyorum bu araa izne ayrılmadna işleri bitireyim diye uğraşıyorum

10 gün önce alacak ozaman bıdışı ay ay:)
hadi Allah yardımcın olsun.korkma korkma herşey güzel olacak inş.

Nekadar güzel bı yazı bayıldım...emegine saglık canim..2.ye hamileyim şimdi ve bu yazanları öyle iyi anlıyorum ki...

ayy aybükede kaldığım odada kalacağım deyincee tüylerim diken diken olduu nedensee..
artık çook az kaldıı gerçektenn...
ayy yook artık yaa bi kerede kendi arasın hayret yaa... bende hiiç aramam oda beni aramaz bi kaç kere eşim aradığında konuştum sonra eşime dedim hiiç beni aramıyo diyee ee kontörü yoktur dedi iyi dedim bendee sonraa hiiç aramadım hehe.. zaten doğumda gelip bende kalma gibi bi lüksüde yok eşim babasıylaa küs çünküü birde bizim ailelerde küs o yüzden ohhh rahatımm..
tatlı telaşlar hayatım bunlarrr her telaşımız yorgunluğumuz böyle güzel şeyle riçin olsa keşke.
DD hehe ben öyle bir cik yapıyorum bu araa izne ayrılmadna işleri bitireyim diye uğraşıyorum
ayy canım sen ya gezerken ya çalışırken doğuracan haa tövbee tövbee.. 37de ayrılacaksın dimi iznee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…