sana gunaydın sekerımm oglenı gectık azcıkyenımı uyandınızz masalah szee... Nasıl gectı kayınvalıdende 2 gunn ..
rafya ya benziyor canım hani hediye paketi yapılıyor ya pasta falan paketleri ypaılırken kullanılanlar makaslada kıvırttırıyorsunneyden yapılmış o anlayamadım canım
tatlım 6 sında izne çıkıyorum o haftanın sonundada odasını alıcaz çantayı falan hazırlicam bir süpriz yapsa bebişim bir şey yok ortada gerçi daha 32. haftanın içindeyiz ama... aldıklarım neler sayıyorum bak; kıyafetleri tamm, beşiği,bebek arabası, ana kucağı odasının süsleri hastane şekerleri bezi, şampuanı, kremleri, ıslak mendili falan tamam... hiçbirşey yok değilde... odası alınıcak, çanta alınıcak uyku seti, nevresim takımı, halısı, perdesi, bana gecelik, iç çamaşırları ohooooo.... neyse hallolucak bir şekilde çalışıncada bu kadar oluyor işteee((
hedıyelerın ustunee yapıstırılıp makasla cekılıyoya cnmmm pastanelerde cok kullanıo ısmı aklıma gelmedı sımdıınasıl anlatsammmmmmmmmmmm
sıcaktan yazılmıyorkiiiii allahtan hava bira bulutluda istanbul serinnnn
azkaldı azz sen daahaa cantanı hazırlamaaay kızlar 34 diyor yaaa:)))
allahh bozmasın cnm negusell bızde cok ıı anlasırız kayınvalıdeyle ızmıre gıdınce kolkola gezerız.. amannazar degmesın dıyım ..anca şekerim evimi özlemişim uyu uyu doyamadım :)) iii geçti canım ya kayınvalidem daha bi üstüme düşüo hamileyim ya bnmde çok hoşuma gidiooo :))
rafya ya benziyor canım hani hediye paketi yapılıyor ya pasta falan paketleri ypaılırken kullanılanlar makaslada kıvırttırıyorsun
azkaldı azz sen daahaa cantanı hazırlamaa
rafyamıymıs oonun adıı bızde bulamadık
ay kızlar 34 diyor yaaa:)))
ewt cnm calısan anne olmak zorr aslındaa epey bısı almıssın ıgunlerde kullanın ınsss
ay kızlar 34 diyor yaaa:)))
şükşükkbak bakgörr benden tembelleride varselam güzel annecikler :)
ben hala bebişim için hiç bişey almadımağustos ayı içinde hepsini hallederim diye düşünüyorum. neler almalıyım sizce,alışveriş yapan anne adayları yardımcı olursanız çok sevinirim. doğum yapacağım hastanede bebişin her türlü giysisi burdan verilecek dendi, o yüzden hastane çıkış kıyafeti almayı düşünmüyorum. onun haricinde neler almalıyım sizce? elinin altında bir listesi olanlar paylaşırlarsa çoook sevinirim.
tatlım tecrübelerinizi bekliyoruz artık o 34 e bakma sen daha erken gelir o en son tarih
:
aman Allahım ya çok çok az kalmıs nerde doğum yapacaksın şimdi
şükşükkbak bakgörr benden tembelleride varDDDD
ay hayatımm benim listem kafanıçok bulandırır biraz abarttım sanırımhehe
o yüzden vermeyeyim
haklı adamm senı tembell teneke senıay şükşük ben çanta hazırlamak yeirneacil eylem planı yaptımdün kocişede söyledim deidm olaki ben çanta hazırlamadan gelirse bneim bıdışşş önce beni hastaneye yetiştir sonrada zeylanda git orada antibakteriyel ciciler var yıkamadna direk bebişe giydiriliyorr file içimnde satılıyor onlardan kap yakınbir arkadaşım var onudaa götür biz eçantmaı hazırlar dedim hehe
ilkoş bunlara gerek kalmadan şu çantayı hazırlasak daha azzahmetli olmazmı diyoryaaa haklı sanırsam
hehe canım ben düşündüm taşındım evde doğum yapmaya karar verdim ebe ayarladımmm evde hijyenik ortam ayarladık
olmuşken tam anne olayım dedim ne dersin
tobişlerrr nabersiniizz...
ben bugün azıcık evin ağzını yüznü topladım şimdide dinleniyoruz oğlumlaaa.. yarın kontrolümüz vaar sonra kalan eksikleri alıp artık çantamızı hazırlayacağız inşallah doğurmadan
vaayy bakıyorum mihracee suksuk zevzek sizleri aynı anda burada görmek şeref hanımlaarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?