var canm olmazmı
kalçada genısledı, benm olcüler sapıttı resmen, aksam gıdınce bı ölçeyım merk ettm
ayy canım benim 75 di hala 75 büyümediler sütüm olur umarım:18::18:
haklısın cnm alahın ıznıyle bı doguralımm ondan sonra dusunucez onalrıı ılk once dogummvarr:18::18::18::18:canım o konuda sende haklısın çünkü ben bazen anneannemi getiriyorum birkaç gün kal diye.o gidince oturup ağlıyorum kendimi yalnız hissediyorum.üstelik anneannemle aynı şehirdeyiz.aramız bir dolmuşluk.alışınca zor oluyor yani.neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.bize düşen sakin olmaya çalışmak oda nasıl olacak büyüklerimizin davraranışlarına iyi yönünden bakmakla kötüye değilde iyiye yormakla olacak.aman ya bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi dertmi suksuk anne oluyoruz allahın izniyle :)
ohh masalahh bolesını bulmusunn daha ne ıstıosunn sekerımm.. bırak hevesını kırmaa. ama 3 ayda cokmussbenn 15 gun dedımm walaa fazla ıstememm ne fenayımherkeze günaydın. gene sıcak gene bunaltıcı hava .kaynana ya gelınce benımkı de gelıyor offfffff offffffffff 3 ay kalmaya duşunıyormuş.napıcam bilmem .benden cok heveslı torun gelıyor dıye dunya kadar kıyafet eşya almış beşik bebek arabası herşey alıcam dıyor.erkek torun dıye kadın şaşırdı.bende kız doğuracam inadına dıyorum:)))
var canm olmazmı
kalçada genısledı, benm olcüler sapıttı resmen, aksam gıdınce bı ölçeyım merk ettm
slmm cnmm gulee guleeeeselam anneler :)) biz geldik biraz geçmiş yaptık ama muhabbete vaktimiz kalmadıişimiz var biraz.. şimdi çıkıyoruz ikindi görüşürüz inş. fazla kaynatmayın geçmiş yapmaktan vakit kalmıyor )
hehee hay allah ıyılıgını vrsın cnmyaaa.. senınkı gelcek ozaman yakındaaayok birkaçgündür ölçmüyorum.ölçüyüm şimdi.canım vajinada ağrı oluyorda ağrıdan hariç sanki bebişin elleri yada ayakları orda kıvıl kıvıl oynuyor gibi.çok acayip ya nerdeyse oradan elele tutuşacağız:)
afıyet olsunnn ascı amcaya slm sole 2 kısılıkkoysun yemegııHerkese afiyet olsun, biz yemeğe çıkıyoruz, bakalım aşçı amcalarımız bize ne yapmış bugün?
hayırlı haberlerle gelırsın ıns cnm bende dr gunumde cok heyecanlanıyorum ılk aylarda gece uyku tutmazdı sımdıı ohh yayıla yayıla uyuyoruzzz kızımlaaaherkese selaaam yarın kontrolumuz var çok heyecanlıyım yine yaaa
olur cnm onun buyuklukle kucuklukle alaksı yok bunye meselesıayy canım benim 75 di hala 75 büyümediler sütüm olur umarım:18::18:
ayy benımkıler 8o evlenmeden 75 takıodum ama desteklı bakalımm gelsın bolbol sütler kuzularr ac kalmasınküçük göğüslerde daha çok süt olurmuş bi de koltuk altına doğru dağınık gögüslerde ben de başkalarının yalancısıyım valla
canım aynı istanbuldanmı bahsrdiyoruz bayılıcam sıcaktansıcaktan yazılmıyorkiiiii allahtan hava bira bulutluda istanbul serinnnn
bence bünyeyle o zaman bende emzirme tekniğini biliyordum ama yapı ben anlatamam yanişimdi sürmeye başlamayacaksan bence alma gerek olursa iki dakikada eczaneden alırsınız zaten doktorlar yazıyorlar hastaneden çıkarken ben almıştım hastaneden çıkarken ama hiç kullanmadım gerek kalmadı bakın internetten araştırın göreceksiniz göğüs ucunun çatlayıp kanamasının sebeplerini ve nasıl engellenebileceğini. Eğer bunları uygularsanız birşey olmaz. Tabi istisnalar olabiliyor bazıların göğüs ucu çıkmıyor bebeğin emebileceği kadar o sıkıntı olabiliyor. Allah göstermesin inşallah kimse yaşamaz böyle bir şey
canım ne kadar şanslısınben doğumdan çıkınca evime gelmicem annemler götürecekler.biraz orda kalacağım.odamızı bile hazırlamışlar.sıkılmayalım diye televizyon almışlar kalacağımız odaya.duvarları boyamışlar yeni eşyalar almışlar.bizden gayretliler yani.neyse orda kalırsam dinlenebilirim.zaten bebek yirmi günlükkende mevlüt verecekler.oh mis gibi birdefada mevlütte gelen gelir.öyle evime gidip hergün bi misafirle uğraşamam.zaten dinlenmemiz gerek yorulunca süt filan kalmıyor.
inşallah canım arkadaşında benim gibiymiş demekben acısını yaşamadığım için bilemem ama kuzenimin eşi yara olduğu için emziremedi mama verdiii bi anne için emzirememnin zorluğunu acısını hissettim ondaaa bi annenin en çok isticee şey emzirmektir demekki nasıl acıyorki emziremiyorrrinşaallah böle bi sıkıntı yaşamayızzz
herkese selaaam yarın kontrolumuz var çok heyecanlıyım yine yaaa
maslahh cnmmKızlar sabah dra gittim oğlum 2330 gr olmuş 34. haftadayım haftasıyla gelişimi uyumlu dedi..
sizce nasıl normal mi? sezeryan olcagı için 39 haftlıken doğum olacak
artık hastane valizimi hazırlamaya baslayacagm ,siz hazırladınız mı neler koyacagmm..
maslahh cnmmben hazırladım bebek ıcın hastane cıkısı ,alt ust takım, tulum ,ıslak mendıl ,bebek bezı, havlu, orkıd, terlık, pıjama 2 adet, battanıye 2 adet bırı penye bırı pamuklu,bebege sapka corap, kendım ıcınde corap koydum...sımdılık aklıma gelenler bunlarr cnmm
ben daha yapmadım çantamıııı suksuk yandım ben daha çok işim var bir izne çıksam odasınıda daha alamadım bebişimin
küçük göğüslerde daha çok süt olurmuş bi de koltuk altına doğru dağınık gögüslerde ben de başkalarının yalancısıyım valla
kızlar biz kızımla bişeyler yicez sonrada uyumaya gitcezzz gece pek uyuyamadk kocişimden ayrı bi gece geçirdimmm artık hep onsuz yatcammm o ankaraya döndüüüü
Eki Görüntüle 475331
ucuzz malıyetlı kapı süsü her renk yapılabılırr ortayada bı bebekk kondumu tamam
Günaydınnnnnnnn nasılsınız fıstıklar :)) bizde 2 gün kayınvalidemde kaldık malumm ramazan olmazsa olmazlarımızdan...:))
neyden yapılmış o anlayamadım canım
hedıyelerın ustunee yapıstırılıp makasla cekılıyoya cnmmm pastanelerde cok kullanıo ısmı aklıma gelmedı sımdıınasıl anlatsammmmmmmmmmmm
hımm anladım kurdela yaptıkları şeyy hımm yaratıcı senmi yaptın yoksa
olur cnm yaa yavasyavas sıkma canını.. bıraz gec kalmısın dogru aama alıcam dedıkten sonra 2 gunde hallolurr. merak etme benım kımsem yok dıe erkenden yaptık bızz acıl bısey olursaa alah korusun..en azından esım cantayı alır gelır yoksa neyın nerde oldugunu nerdenbılcek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?