2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haklısın cnm alahın ıznıyle bı doguralımm ondan sonra dusunucez onalrıı ılk once dogummvarr:18::18::18::18:
ohh masalahh bolesını bulmusunn daha ne ıstıosunn sekerımm.. bırak hevesını kırmaa. ama 3 ayda cokmussbenn 15 gun dedımm walaa fazla ıstememm ne fenayım
var canm olmazmı
kalçada genısledı, benm olcüler sapıttı resmen, aksam gıdınce bı ölçeyım merk ettm
masalhhhhhhhhhh sut olmazzsaaa ayıp onlaraa ınss bolboll olur cnm
selam anneler :)) biz geldik biraz geçmiş yaptık ama muhabbete vaktimiz kalmadı işimiz var biraz.. şimdi çıkıyoruz ikindi görüşürüz inş. fazla kaynatmayın geçmiş yapmaktan vakit kalmıyor )
slmm cnmm gulee guleeee
hehee hay allah ıyılıgını vrsın cnmyaaa.. senınkı gelcek ozaman yakındaaa
Herkese afiyet olsun, biz yemeğe çıkıyoruz, bakalım aşçı amcalarımız bize ne yapmış bugün?
afıyet olsunnn ascı amcaya slm sole 2 kısılıkkoysun yemegıı
herkese selaaam yarın kontrolumuz var çok heyecanlıyım yine yaaa
hayırlı haberlerle gelırsın ıns cnm bende dr gunumde cok heyecanlanıyorum ılk aylarda gece uyku tutmazdı sımdıı ohh yayıla yayıla uyuyoruzzz kızımlaaa
ayy canım benim 75 di hala 75 büyümediler sütüm olur umarım:18::18:
olur cnm onun buyuklukle kucuklukle alaksı yok bunye meselesı
küçük göğüslerde daha çok süt olurmuş bi de koltuk altına doğru dağınık gögüslerde ben de başkalarının yalancısıyım valla
ayy benımkıler 8o evlenmeden 75 takıodum ama desteklı bakalımm gelsın bolbol sütler kuzularr ac kalmasın

Kızlar sabah dra gittim oğlum 2330 gr olmuş 34. haftadayım haftasıyla gelişimi uyumlu dedi..
sizce nasıl normal mi? sezeryan olcagı için 39 haftlıken doğum olacak
artık hastane valizimi hazırlamaya baslayacagm ,siz hazırladınız mı neler koyacagmm..

sıcaktan yazılmıyorkiiiii allahtan hava bira bulutluda istanbul serinnnn
canım aynı istanbuldanmı bahsrdiyoruz bayılıcam sıcaktan
bence bünyeyle o zaman bende emzirme tekniğini biliyordum ama yapı ben anlatamam yani
canım ne kadar şanslısın
inşallah canım arkadaşında benim gibiymiş demek

maslahh cnmm ben hazırladım bebek ıcın hastane cıkısı ,alt ust takım, tulum ,ıslak mendıl ,bebek bezı, havlu, orkıd, terlık, pıjama 2 adet, battanıye 2 adet bırı penye bırı pamuklu,bebege sapka corap, kendım ıcınde corap koydum...sımdılık aklıma gelenler bunlarr cnmm

ben daha yapmadım çantamıııı suksuk yandım ben daha çok işim var bir izne çıksam odasınıda daha alamadım bebişimin

ben daha yapmadım çantamıııı suksuk yandım ben daha çok işim var bir izne çıksam odasınıda daha alamadım bebişimin

olur cnm yaa yavasyavas sıkma canını.. bıraz gec kalmısın dogru aama alıcam dedıkten sonra 2 gunde hallolurr. merak etme benım kımsem yok dıe erkenden yaptık bızz acıl bısey olursaa alah korusun..en azından esım cantayı alır gelır yoksa neyın nerde oldugunu nerdenbılcek .

kızlar biz kızımla bişeyler yicez sonrada uyumaya gitcezzz gece pek uyuyamadk kocişimden ayrı bi gece geçirdimmm artık hep onsuz yatcammm o ankaraya döndüüüü

Günaydınnnnnnnn nasılsınız fıstıklar :)) bizde 2 gün kayınvalidemde kaldık malumm ramazan olmazsa olmazlarımızdan...:))

kızlar biz kızımla bişeyler yicez sonrada uyumaya gitcezzz gece pek uyuyamadk kocişimden ayrı bi gece geçirdimmm artık hep onsuz yatcammm o ankaraya döndüüüü

ahh kıyamammm bı bluzunu alsaydınn koklar koklar dururdunn .. dogumamı gelıcekk esın:26::26::26: allah kavustursunn cnmm nedıym sımdı zorr ..

Günaydınnnnnnnn nasılsınız fıstıklar :)) bizde 2 gün kayınvalidemde kaldık malumm ramazan olmazsa olmazlarımızdan...:))

sana gunaydın sekerımm oglenı gectık azcık yenımı uyandınızz masalah szee... nasıl gectı kayınvalıdende 2 gunn ..

tatlım 6 sında izne çıkıyorum o haftanın sonundada odasını alıcaz çantayı falan hazırlicam bir süpriz yapsa bebişim bir şey yok ortada gerçi daha 32. haftanın içindeyiz ama... aldıklarım neler sayıyorum bak; kıyafetleri tamm, beşiği,bebek arabası, ana kucağı odasının süsleri hastane şekerleri bezi, şampuanı, kremleri, ıslak mendili falan tamam... hiçbirşey yok değilde... odası alınıcak, çanta alınıcak uyku seti, nevresim takımı, halısı, perdesi, bana gecelik, iç çamaşırları ohooooo.... neyse hallolucak bir şekilde çalışıncada bu kadar oluyor işteee((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…