2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cumartesi eşimin kuzenine bebk görmye gittik 23 temmuzda doğum yaptı kızlar şunu anladımki bu sıcaklarda doğurmakmı hamile kalmakmı tercih olarak hamile klmayı tercih ederim ceryan yapamazsın klimalı odaya getiremezsin bebeği şuan hamileyiz hiç deilse klimalı yerde durabiliyoruz ceryan da durabiliyoruz paşamla konuşuyorum bak duydun dru sakın 27 sinden önce gelme havalar çok sıcak paşam diyorum tammmı okkalı bir tekme yiyorum bu arada ayberk baş aşağı inmiş artık

ayy canım benim 75 di hala 75 büyümediler sütüm olur umarım:18::18:
al bendende o kadar
küçük göğüslerde daha çok süt olurmuş bi de koltuk altına doğru dağınık gögüslerde ben de başkalarının yalancısıyım valla
bende olmadı ama bende öyle duyuyorum
aynı haftadayız canım hiç bir şey hazırlamadım yalnız değilsin:)) oğluşunda maşallah kocaman olmuş annesi bende bu hafta gidicem benimki ne kadar oldu acaba
ben daha yapmadım çantamıııı suksuk yandım ben daha çok işim var bir izne çıksam odasınıda daha alamadım bebişimin

odayı al canım gelmesi bayağı bir sürer sonra koku çıkmasıda 15-20 gün diyorlar ama bence daha uzun sürer o yüzden al bence

kızlar haberiniz olsun deneyenlerimiz belki vardır 4 5 adet hurma yiyip su için çok süt yapıyor ben doğuma bir hafta kala yemeğe başlayacam şuan için yiyemiyorum yedikten sonra sütüm geliyor hele yan yatayım şakır şakır ve kasıklarıma ağrı vuruyor dr sordum sana hurma yaramış doğuma kadar yeme dedi

Liste için çooooook teşekkürler,tam aradığım gibi bir liste :)

özelmi devletmi canım benden böyle şeyler istememişlerdi
ayyy ben yine acıktım daha 2 saat oldu yemek yiyeli bugün canavarlaşdı kızm:)
kendin mideni büyüttün suçu kızçene atıyorsun pes yani
D gerçektenöyleeeeee gibi yaaa DD
heheh

canım ne güzel maşallah gözün kesiyor da geziyorsun ben adım atamıyorum

kızlar biz kızımla bişeyler yicez sonrada uyumaya gitcezzz gece pek uyuyamadk kocişimden ayrı bi gece geçirdimmm artık hep onsuz yatcammm o ankaraya döndüüüü
ahh canım arkadaşım beniiimm... ALLAH kavuştursunn
uyu uyu nereye kadar tuba kızın doğunca ne yapcan bakiyim
özlersiniz kocanla birbirinizi fena mı
hehe
tuba hanımla kızı.. şükriye hanımlada elif hanım hepsidee güzellik uykusuna kaçtılar teyzesii baksanaa.. uyku depoluyolar...
aaa bende süt içerken bi kaç tane hurma yiyorum sütüm akıyoo demekki o yüzdeenn valla bilmiyodum..
bende işyerınden dogumhaneye gtcem sanırım
ayy sorma tatlım yaa senin iş zaten tam karışık. senin patronun boğazını ben sıkcam bu gidişlee

suksuk ihanet ha biz eylül annelerine nasıl yaparsın:) bize laf yetiştirdiği yetmemiş bide gidip temmuz annlerinin sitesinde yorumlar yapmış:) rezene çayı demek bizim suksuk doğum yapan annelere fikirler bile wermiş:):):):)

suksuk ihanet ha biz eylül annelerine nasıl yaparsın:) bize laf yetiştirdiği yetmemiş bide gidip temmuz annlerinin sitesinde yorumlar yapmış:) rezene çayı demek bizim suksuk doğum yapan annelere fikirler bile wermiş:):):):)

Kızlar selam yenidoğum yapan arkadaşlarımdan bugün aldığım tavsiyeler sonucu birsürü alışveriş yapmak zorunda kaldım 1 tane biberon yetmiyormuş kauçuk uçlu gerekiyormuş chicco önerdiler.süt sağma poşeti gerekiyormuş .humana süt yapıcı çay.ve aptamil 1 numara hastaneye götürülmesi gerekiyormuş süt olmaz ise mama veriliyormuş bilginizee

ay sana diyorumdaa bende gezerken doğurcam bu gdişlee eşim habire bi yere götürüyoo çocuk olunca çıkamayız diyee...

Ben de çok geziyorum senin gibi.
Ama dün Selda Bağcan konseri vardı. Tüm gün dışarda olduğum için yoruldum. Eve gidelim dedim eşime. Sonra üzüldüm adamcağız benim yüzümden konseri izleyemedi diye.

Şukşuk hanım forumda çok aktif yaa :))

Ayyy ne güzel bebisine kavuşmana günler kalmış cok heyecanlandim..bizimde Ağustos geçitimi Eylül'ün ortası geliverir hayirlisiyla:)

bende günde 1 tane ağzıma atıyorum ama bende bir şey olmuyor

kızlar dr.dan geldim şimdi kan alındı gebelik kolestazı için ama sonuçları hemen çıkmıomuş perş günü çıkıcak .. dr kızarıklıklara baktı muhtemelen kolestaz değil ama ole bile olsa üzülcek -bişi yok 37-38. haftalarında alıırız kg su da normal dedi. nst ye yine girmedik nedenini sordum bebek suyu vs herşey yolunda bi sıkıntı yok oyuzden nst ye almıyorum ama 37. haftadan sonra alıcam dedi yani bidahaki gidişimde alcakmış .. bizde haberler bole sizler nasılsınız

cnm tecrübeli anne olarak kauçuk uçlu ne emzik ne biberon çok iyi değil silikon en güzeli benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…