al bendende o kadarayy canım benim 75 di hala 75 büyümediler sütüm olur umarım:18::18:
bende olmadı ama bende öyle duyuyorumküçük göğüslerde daha çok süt olurmuş bi de koltuk altına doğru dağınık gögüslerde ben de başkalarının yalancısıyım valla
aynı haftadayız canım hiç bir şey hazırlamadım yalnız değilsin:)) oğluşunda maşallah kocaman olmuş annesi bende bu hafta gidicem benimki ne kadar oldu acabaKızlar sabah dra gittim oğlum 2330 gr olmuş 34. haftadayım haftasıyla gelişimi uyumlu dedi..
sizce nasıl normal mi? sezeryan olcagı için 39 haftlıken doğum olacak
artık hastane valizimi hazırlamaya baslayacagm ,siz hazırladınız mı neler koyacagmm..
ben daha yapmadım çantamıııı suksuk yandım ben daha çok işim var bir izne çıksam odasınıda daha alamadım bebişimin
ayy canım sen ya gezerken ya çalışırken doğuracan haa tövbee tövbee.. 37de ayrılacaksın dimi iznee...
ay sana diyorumdaa bende gezerken doğurcam bu gdişlee eşim habire bi yere götürüyoo çocuk olunca çıkamayız diyee...D gerçektenöyleeeeee gibi yaaa DD
heheh
kızlar biz kızımla bişeyler yicez sonrada uyumaya gitcezzz gece pek uyuyamadk kocişimden ayrı bi gece geçirdimmm artık hep onsuz yatcammm o ankaraya döndüüüü
ay sana diyorumdaa bende gezerken doğurcam bu gdişlee eşim habire bi yere götürüyoo çocuk olunca çıkamayız diyee...
görümcem 2 hafta önce doğum yaptı.onun çalıştığı ve doğum yaptığı hastanenin listesini veriyorum
.eklemek yada çıkarmak size kalmış
ihtiyaç listesi
anne için
en az 2 tane uzun önden düğmeli gecelik
en az 2 paket yanları bantlı hasta bezi
en az 2 paket kalın kadın pedi
ıslak mendil
kağıt mendil
havlu
terlik
göğüs uçları için herhangi bir lanolin içeren krem
su meyve suyu yoğrt muhallebi kreker türü yiyecekler
bebek için
en az 2 paket bebek bezi(yeni doğan uyumlu)
ıslak mendil
pamuk
bepantanhe krem
yeterli sayıda bebek kıyafeti(battaniye,iç zıbın.dış zıbınçıtçıtlı badi,altüst takım,eldiven,şapka,çorap vb)
bebek beslenmesi için
annenin göğüs uçları küçük,düz yada içe çökük ise orta sertlikte silikon göğüs uç başlığı
süt sağacak anneler için
-hastanedeki makina kullanılacaksa:süt sağma ara seti(hastanelerde bulunan mabvi makina ile uyumlu süt sağma ara seti)
-hastane sonrası süt sağmaya devam edilecekse süt sağma makinası
-herhangi bir marka süt saklama poşeti
özelmi devletmi canım benden böyle şeyler istememişlerdigörümcem 2 hafta önce doğum yaptı.onun çalıştığı ve doğum yaptığı hastanenin listesini veriyorum
.eklemek yada çıkarmak size kalmış
ihtiyaç listesi
anne için
en az 2 tane uzun önden düğmeli gecelik
en az 2 paket yanları bantlı hasta bezi
en az 2 paket kalın kadın pedi
ıslak mendil
kağıt mendil
havlu
terlik
göğüs uçları için herhangi bir lanolin içeren krem
su meyve suyu yoğrt muhallebi kreker türü yiyecekler
bebek için
en az 2 paket bebek bezi(yeni doğan uyumlu)
ıslak mendil
pamuk
bepantanhe krem
yeterli sayıda bebek kıyafeti(battaniye,iç zıbın.dış zıbınçıtçıtlı badi,altüst takım,eldiven,şapka,çorap vb)
bebek beslenmesi için
annenin göğüs uçları küçük,düz yada içe çökük ise orta sertlikte silikon göğüs uç başlığı
süt sağacak anneler için
-hastanedeki makina kullanılacaksa:süt sağma ara seti(hastanelerde bulunan mabvi makina ile uyumlu süt sağma ara seti)
-hastane sonrası süt sağmaya devam edilecekse süt sağma makinası
-herhangi bir marka süt saklama poşeti
kendin mideni büyüttün suçu kızçene atıyorsun pes yaniayyy ben yine acıktım daha 2 saat oldu yemek yiyeli bugün canavarlaşdı kızm:)
D gerçektenöyleeeeee gibi yaaa DD
heheh
ahh canım arkadaşım beniiimm... ALLAH kavuştursunnkızlar biz kızımla bişeyler yicez sonrada uyumaya gitcezzz gece pek uyuyamadk kocişimden ayrı bi gece geçirdimmm artık hep onsuz yatcammm o ankaraya döndüüüü
heheuyu uyu nereye kadar tuba kızın doğunca ne yapcan bakiyim
özlersiniz kocanla birbirinizi fena mı
aaa bende süt içerken bi kaç tane hurma yiyorum sütüm akıyoo demekki o yüzdeenn valla bilmiyodum..kızlar haberiniz olsun deneyenlerimiz belki vardır 4 5 adet hurma yiyip su için çok süt yapıyor ben doğuma bir hafta kala yemeğe başlayacam şuan için yiyemiyorum yedikten sonra sütüm geliyor hele yan yatayım şakır şakır ve kasıklarıma ağrı vuruyor dr sordum sana hurma yaramış doğuma kadar yeme dedi
ayy sorma tatlım yaa senin iş zaten tam karışık. senin patronun boğazını ben sıkcam bu gidişleebende işyerınden dogumhaneye gtcem sanırım
canım malini özelden mesaj atarsan hemen göndereyim listemi mail olarakdedim ya buraya sığmaz hehe
ay sana diyorumdaa bende gezerken doğurcam bu gdişlee eşim habire bi yere götürüyoo çocuk olunca çıkamayız diyee...
suksuk ihanet ha biz eylül annelerine nasıl yaparsın:) bize laf yetiştirdiği yetmemiş bide gidip temmuz annlerinin sitesinde yorumlar yapmış:) rezene çayı demek bizim suksuk doğum yapan annelere fikirler bile wermiş:):):):)
selam herkeze bi kaçgündür giremedik keyifler yerindedir inşallah perşembe dr kontrolüm vardı paşam 2 300 olmuş herşey yolunda oldugunu artık yorulmamam gerektiğini söyledi eğer bir aksilik çıkmazsa 27 agustos saat 10:00 sezeryana giricem
bende günde 1 tane ağzıma atıyorum ama bende bir şey olmuyorkızlar haberiniz olsun deneyenlerimiz belki vardır 4 5 adet hurma yiyip su için çok süt yapıyor ben doğuma bir hafta kala yemeğe başlayacam şuan için yiyemiyorum yedikten sonra sütüm geliyor hele yan yatayım şakır şakır ve kasıklarıma ağrı vuruyor dr sordum sana hurma yaramış doğuma kadar yeme dedi
Kızlar selam yenidoğum yapan arkadaşlarımdan bugün aldığım tavsiyeler sonucu birsürü alışveriş yapmak zorunda kaldım 1 tane biberon yetmiyormuş kauçuk uçlu gerekiyormuş chicco önerdiler.süt sağma poşeti gerekiyormuş .humana süt yapıcı çay.ve aptamil 1 numara hastaneye götürülmesi gerekiyormuş süt olmaz ise mama veriliyormuş bilginizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?