hayırdır ya ne olduuu
çook çok eçmiş olsun hayırdır bi sorun yoktur inşallah oğlundaa..
salı kontrole gidenler kervanına sende katıldın canım haber verirsin gelincee artık bende yarın gideceğim sabah 8 buçuktaa..
göğüs ucu kremi aldım unnadodan. kargo süresi çok uzun ama.
inş gerek kalmaz, çatlamaz acımaz göğüs uçları da kullanmayız.
ama arkadaşımın çok acıyodu emziremedi, bebek mamaya alışınca sütü istemedi sonra 3-4 ay az az emzirdi sadece.
önceden kullanmak işe yarıyo diyolar her ihtimale karşı alayım da ben
Kızlar göğüs ucu çatlaklarına en iyi gelen şey tahinin üstte biriken yağıymış diye duydum.Bir tanıdığım herseyi denemiş fayda etmemiş.Tahin yağı hemen geçirmiş.Aklınızda bulunsun..inş ihtiyacınız olmaz..Benimki cok zorlayacak gibi şimdiden göğüs uçlarım cok acıyorrr
fiyatı uygunsa al gitsin canım hepsi günü gelince kullanılacak şeylerEki Görüntüle 475430
2 tane küçük biberon
2 tane büyük biberon
Biberon temizleme fırçası
Toz mama hazırlama kutusu
Alıştırma bardağı.
1 tane de emzik
Bu seti almayı düşünüyorum. Sizce nasıl. Şimdilik fazla mı acaba?
benimde karnım çok sık sertleşiyo sen sor muhakkakta yaz nedenini canım takip edicem ben dr soracam ama senin kontrol yarınmışinşallah bi sorun yoktur canım. bazı doktorlar hemen nstye alıyo bazıları 37yi bekliyo bakalım bizimki yarın alacakmı. benim kasıklarımda çok ağrı oluyo ve çok sertleşiyo karnım söyleyeceğim doktora belki alır..
çook çok eçmiş olsun hayırdır bi sorun yoktur inşallah oğlundaa..
salı kontrole gidenler kervanına sende katıldın canım haber verirsin gelincee artık bende yarın gideceğim sabah 8 buçuktaa..
sorma canım gerçekten öylee böyle nasıl ağlıyorum iç çeke çeke bi tuhaf oldum çıktım yaa..
ben oğlumda mmedelanın sağım makinasını kullanmıştım chiccoya göre daha iyiydi fiyatıda uygundu onlara nazaran biberonunu bilmiyorum ama avent 1 numara biliyorum ben cam olanını aldım yeni doğanlar tek delik olduğu için bebeği hepsi aslında başta zorluyorkızlar medela calma diye bi biberon varmış, ucu anne memesine benzer yapılmış.
yani bebek emmeden zorlamadan mama gelmiyomuş biberondan,
biberon kullanınca memeyi emmek istemiyomuş bebekler, uğraşmak istemeyip sinirleniyomuş
ama bunda aynı meme gibi emdikçe geldiğinden bebek memeyi unutmuyomuş.
başka biberona alıştıysa medela calma yı almıyomuş bebek.
ben biberon almıcaktım lazım olursa alırım diye düşünmüştüm ama bu marka aklıma yattı, hiç duyan ya da alan var mı
canım benim oğlumda gözünü patlatır kolunu kırar vücut yara bere içinde erkek çocukların hepsi böyle Allah onlara sağlıklı ömür bizede sabır versin:))canım hem başını hem sırtını vurmuş rontgen tomografi çekildi bişey çıkmadı
yinede dr. bulantı kusma olursa getirin demiş
korkuttu beni tosunum nefes alamadı mosmor oldu çok şükür iyi şimdi
bi ay öncede kafasını yarmıştı yine acillik olmuştu
bebekliğinden beri herşey oğlumun başına geliyor anlamıyorum ne var bu çocukta
çok geçmiş olsun bazı çocukların yıldızı düşük olur nazarı çabuk alır hergün oku yawrucuğu
fiyatı uygunsa al gitsin canım hepsi günü gelince kullanılacak şeyler
benimde karnım çok sık sertleşiyo sen sor muhakkakta yaz nedenini canım takip edicem ben dr soracam ama senin kontrol yarınmış
ben oğlumda mmedelanın sağım makinasını kullanmıştım chiccoya göre daha iyiydi fiyatıda uygundu onlara nazaran biberonunu bilmiyorum ama avent 1 numara biliyorum ben cam olanını aldım yeni doğanlar tek delik olduğu için bebeği hepsi aslında başta zorluyor
canım benim oğlumda gözünü patlatır kolunu kırar vücut yara bere içinde erkek çocukların hepsi böyle Allah onlara sağlıklı ömür bizede sabır versin:))
ayva çekirdeğini dövüp yağını meme başına sürmek en iyisiymiş ama ayvayı nerden bulucazduymuştum ben de bunu. ama kremi önceden sürmeye başlayınca hiç çatlamıyomuş, çatlak olmadan önlem almak en iyisi.
aile hekimindeki ebe emzirme bittikten sonra azcık sütünü sıkıp meme başına sürceksin, kurumasına nemli kalmamasına dikkat etceksin dedi.
kendi sütün en iyi kremdir dedi.
herşeyi duyduk bakalım başımıza ne gelcek, benim de son günlerde acımaya başladı göğüs uçları ilk günlerdeki gibi
kızlar eşim almış benim çok hoşuma gitti cappynin ramazan şerbeti var erik vişne aromalı tadı çok hoş 7 adet aldırdım dolaba koydum hastaneye ve bebişi görmeye gelene ikram edicem deişik bir tad tavsiye ederim
ayva çekirdeğini dövüp yağını meme başına sürmek en iyisiymiş ama ayvayı nerden bulucazduymuştum ben de bunu. ama kremi önceden sürmeye başlayınca hiç çatlamıyomuş, çatlak olmadan önlem almak en iyisi.
aile hekimindeki ebe emzirme bittikten sonra azcık sütünü sıkıp meme başına sürceksin, kurumasına nemli kalmamasına dikkat etceksin dedi.
kendi sütün en iyi kremdir dedi.
herşeyi duyduk bakalım başımıza ne gelcek, benim de son günlerde acımaya başladı göğüs uçları ilk günlerdeki gibi
kızlar eşim almış benim çok hoşuma gitti cappynin ramazan şerbeti var erik vişne aromalı tadı çok hoş 7 adet aldırdım dolaba koydum hastaneye ve bebişi görmeye gelene ikram edicem deişik bir tad tavsiye ederim
öle canım öle gördünmü bu hafta olsa gereken kiloyu aşağıda ayyy çok az kaldı dua et çabuk geçsin zamn gideyim göreyim kızımııı yarın bakalım ne olmus:) bu arada arkadasım doğum yaptı ya doktor demişki günde 3 4 bardak elma suyu içeceksin sütü inanılmaz artıyormus bişe daha öğrendik
benimkide allerjik astım hala tedavi oluyor 6 yaşına girecek çabuk yoruluyor mıy mıy yemesi dert hala hasta olunca ayağımda sallanıryok güzelim benim kızlar daha beter yerlerinde durmazlar hiç
oğlum çok hareketli değil çabuk yorulur zamanın çoğunu resim yaparak geçiyor
kızlar kudurtuyor onu da
nazar canım nazar bool bool oku bencede.. ilk kontrolden gelen ben olurum heralde yarın kargalar..... yemeden ben doktora gideceğim hehebenim marazlı oğlum
5 aylıkken astım teşhisi koyulmuştu 3 yaşına kadar tedavi gördü çok şükür erken teşhis olduğu için düzeldi
babasına soruyorum sen bu çocuk için adak adamadığına eminmisin diye belki unutmuştur o da yok adak adamadım dedi
tamam canım gelince yazarım bendeinşallah herkesin kontrelleri iyi geçer iyi sonuçlanır
kesin soracağım bazen çok sık sertleşiyoo anlamıyorum yaa inşallah birşey çıkmaz.. ve inşallah oğlum kilo almıştır yaa...benimde karnım çok sık sertleşiyo sen sor muhakkakta yaz nedenini canım takip edicem ben dr soracam ama senin kontrol yarınmış
canım benim oğlumda gözünü patlatır kolunu kırar vücut yara bere içinde erkek çocukların hepsi böyle Allah onlara sağlıklı ömür bizede sabır versin:))
negusel artık gunlerımız bellı olmaya basladı hadı hayırlısı cnmmmmmmmmmmselam herkeze bi kaçgündür giremedik keyifler yerindedir inşallah perşembe dr kontrolüm vardı paşam 2 300 olmuş herşey yolunda oldugunu artık yorulmamam gerektiğini söyledi eğer bir aksilik çıkmazsa 27 agustos saat 10:00 sezeryana giricem
başla canım artık benim evde başlandı ne olur ne olmaz dedim çünkü ev kökten temizlenmeyince ben stres oluyorum
canım kuzeninin eşi ne durumdaymış bilgi versene
göğüsten sıvı gelme hariç aynısı bide %18 kdv bende
benimkide allerjik astım hala tedavi oluyor 6 yaşına girecek çabuk yoruluyor mıy mıy yemesi dert hala hasta olunca ayağımda sallanır
bazen diyorumki ona sen kız olsaydın güçlü kuvvetli olurdun tam tembel erkeksin hiç umuruna sallamıyor
Dr da sıra bekliyorum
Birazdan oglumla bulusacaz
Hayırlı haberlerle donerim inşallah
gozunaydın cnmmmmmmmmmmmmmmmm ...ıns kuzucuk senı dınler haklısın wala zamanında gelırlerr ınss......cumartesi eşimin kuzenine bebk görmye gittik 23 temmuzda doğum yaptı kızlar şunu anladımki bu sıcaklarda doğurmakmı hamile kalmakmı tercih olarak hamile klmayı tercih ederim ceryan yapamazsın klimalı odaya getiremezsin bebeği şuan hamileyiz hiç deilse klimalı yerde durabiliyoruz ceryan da durabiliyoruz paşamla konuşuyorum bak duydun dru sakın 27 sinden önce gelme havalar çok sıcak paşam diyorum tammmı okkalı bir tekme yiyorum bu arada ayberk baş aşağı inmiş artık
suksuk ihanet ha biz eylül annelerine nasıl yaparsın:) bize laf yetiştirdiği yetmemiş bide gidip temmuz annlerinin sitesinde yorumlar yapmış:) rezene çayı demek bizim suksuk doğum yapan annelere fikirler bile wermiş:):):):)
Şukşuk hanım forumda çok aktif yaa :))
hg cnmmmm.. hakkınızda hayırlsıı ınss bısey cıkmazz ıcını ferah tut bızde ıyıyızz tekmelesıyoruzz kızımlaaakızlar dr.dan geldim şimdi kan alındı gebelik kolestazı için ama sonuçları hemen çıkmıomuş perş günü çıkıcak .. dr kızarıklıklara baktı muhtemelen kolestaz değil ama ole bile olsa üzülcek -bişi yok 37-38. haftalarında alıırız kg su da normal dedi. nst ye yine girmedik nedenini sordum bebek suyu vs herşey yolunda bi sıkıntı yokoyuzden nst ye almıyorum ama 37. haftadan sonra alıcam dedi yani bidahaki gidişimde alcakmış .. bizde haberler bole sizler nasılsınız
hehealem şükriye hain domdom..
bizi düşündükleri için belkidee hatta şimdiden diyoo şöyle ufaklık 10-15 günlük oluncaa koyarız koltuğuna ben dolaştırırım arabayla sizi diyoo sıkılırsın evde diyoo eşim
bazen çook yoruluyorum bende yaa ayaklarım bizi taşıyamıyo artık eşimide kırmak istemiyorum.. birde dün adama çemkirdim hiç düşünmüyosun beni diye yine gezdirmeye çıkmıştıı bizii bi güzel ağladım arabanın içindee..
sımdılık fazla ama ılerıde kullanırım dıosan al bence cnmmEki Görüntüle 475430
2 tane küçük biberon
2 tane büyük biberon
Biberon temizleme fırçası
Toz mama hazırlama kutusu
Alıştırma bardağı.
1 tane de emzik
Bu seti almayı düşünüyorum. Sizce nasıl. Şimdilik fazla mı acaba?
walla temmuz annelerini okuyayım dedim ordada yorum yapmış bizim kız bastım walla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?