2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de hazırlayayım çantamı diyorum da sıcaktan hiç yapasım gelmiyor, inşallah kızım acele edip beni ortada bırakmaz :))
Hurma iyi gelir derler de neye ne şekilde geliyor onu diyen yok, bildiğim hurma kan şekerini en hızlı yükselten meyve o yüzden bebek hareketlerini arttırır, susatır da, en azından besleyici ve güvenilir bir gıda. Benim ilk gebeliğim, meme uçlarımda nokta halinde beyazlıklar görüyorum herhalde süttür diyorum :)) İkinci, üçüncü doğumlarda 2 ay önceden gelebiliyormuş, inşallah bir sorun yaşamayız doğum sonrası.
Ben belki su gerekir diyerek yeni doğana uygun Nuk marka biberon aldım, satan bayan kendi de kullanmış, ağzı değişebiliyormuş hani bebek bir tip ağzı sevmezse diğerini dener ya da damak gelişince başka ağza geçer diye. Ben de duymuştum biberon kolay geliyor sonra memeyi almıyor diye; belli de olmuyor her ikisini de şapır şupur emen bebekler gördüm, kısmet.
Ben güya bebek süsü yapacaktım, artık ne zaman yaparım bilmiyorum, son üç haftaya kalacak gibi. Asansörümüz bozuldu, 10. kattayız merdivenlerde sürünüyorum ( Malzeme almaya da gidemedim, çok sıkıldığım halde gezmeye gitmeyi de gözüm yemedi. İnşallah haftaya gezicez bebişimle şöyle piknik yerlerine falan gidicez, babaannesini ziyaret edicez. Size iyi gezmeler, iyi hazırlıklar.

kızlar eşim almış benim çok hoşuma gitti cappynin ramazan şerbeti var erik vişne aromalı tadı çok hoş 7 adet aldırdım dolaba koydum hastaneye ve bebişi görmeye gelene ikram edicem deişik bir tad tavsiye ederim

hayırdır ya ne olduuu

çook çok eçmiş olsun hayırdır bi sorun yoktur inşallah oğlundaa..
salı kontrole gidenler kervanına sende katıldın canım haber verirsin gelincee artık bende yarın gideceğim sabah 8 buçuktaa..

benim marazlı oğlum
5 aylıkken astım teşhisi koyulmuştu 3 yaşına kadar tedavi gördü çok şükür erken teşhis olduğu için düzeldi
babasına soruyorum sen bu çocuk için adak adamadığına eminmisin diye belki unutmuştur o da yok adak adamadım dedi
tamam canım gelince yazarım bende inşallah herkesin kontrelleri iyi geçer iyi sonuçlanır

Son düzenleme:

Kızlar göğüs ucu çatlaklarına en iyi gelen şey tahinin üstte biriken yağıymış diye duydum.Bir tanıdığım herseyi denemiş fayda etmemiş.Tahin yağı hemen geçirmiş.Aklınızda bulunsun..inş ihtiyacınız olmaz..Benimki cok zorlayacak gibi şimdiden göğüs uçlarım cok acıyorrr

selam kızlar nasılsınız bakalım?? 2 haftadır yoktum yayladaydım orada da ne bilgisayar ne internet var. sizler nasılsınız?? ya bu arada ben öğretmenim 37. haftaya kadar çalışabilir izni alan var mı aranız da??? nasıl yaptınız?* hangi haftada aldınız??

duymuştum ben de bunu. ama kremi önceden sürmeye başlayınca hiç çatlamıyomuş, çatlak olmadan önlem almak en iyisi.
aile hekimindeki ebe emzirme bittikten sonra azcık sütünü sıkıp meme başına sürceksin, kurumasına nemli kalmamasına dikkat etceksin dedi.
kendi sütün en iyi kremdir dedi.
herşeyi duyduk bakalım başımıza ne gelcek, benim de son günlerde acımaya başladı göğüs uçları ilk günlerdeki gibi

fiyatı uygunsa al gitsin canım hepsi günü gelince kullanılacak şeyler
benimde karnım çok sık sertleşiyo sen sor muhakkakta yaz nedenini canım takip edicem ben dr soracam ama senin kontrol yarınmış
ben oğlumda mmedelanın sağım makinasını kullanmıştım chiccoya göre daha iyiydi fiyatıda uygundu onlara nazaran biberonunu bilmiyorum ama avent 1 numara biliyorum ben cam olanını aldım yeni doğanlar tek delik olduğu için bebeği hepsi aslında başta zorluyor
canım benim oğlumda gözünü patlatır kolunu kırar vücut yara bere içinde erkek çocukların hepsi böyle Allah onlara sağlıklı ömür bizede sabır versin:))

çok geçmiş olsun bazı çocukların yıldızı düşük olur nazarı çabuk alır hergün oku yawrucuğu

sağol canım kızların maşallahı var bi oğlum böyle bide çok çabuk hasta oluyor
çocukları ilk görenler hemn oğluma bakıyor kızlara hiç bakmıyorlar dediğin gibi nazarda alıyor heralde
her akşam okuyayım ben tosunumu

yok güzelim benim kızlar daha beter yerlerinde durmazlar hiç
oğlum çok hareketli değil çabuk yorulur zamanın çoğunu resim yaparak geçiyor
kızlar kudurtuyor onu da

ayva çekirdeğini dövüp yağını meme başına sürmek en iyisiymiş ama ayvayı nerden bulucaz

canım bu ne acele yahu

ayva çekirdeğini dövüp yağını meme başına sürmek en iyisiymiş ama ayvayı nerden bulucaz

canım bu ne acele yahu

az kaldı kuzum,,, bugunde bıttı sayılır :)))))))))
elma mı elmayı sevıyorumda, suyu ıcın bısey dıyemıcem, icerız ama bizim yavrular için valla ılk defa duydum bende, sagl cnmmm
bende hurmaya basladım 1 er tane yıyorum günde.. hftaya 2 şer tane yıcem, benmde ayaklar tombalak oldu ya, ayak parmklarım bıle şişti, cook komık oldular
emirin şimdi karnımdan ayagı cıkıcak, napıyosa velet içerde

yok güzelim benim kızlar daha beter yerlerinde durmazlar hiç
oğlum çok hareketli değil çabuk yorulur zamanın çoğunu resim yaparak geçiyor
kızlar kudurtuyor onu da
benimkide allerjik astım hala tedavi oluyor 6 yaşına girecek çabuk yoruluyor mıy mıy yemesi dert hala hasta olunca ayağımda sallanır
bazen diyorumki ona sen kız olsaydın güçlü kuvvetli olurdun tam tembel erkeksin hiç umuruna sallamıyor

nazar canım nazar bool bool oku bencede.. ilk kontrolden gelen ben olurum heralde yarın kargalar..... yemeden ben doktora gideceğim hehe
kesin soracağım bazen çok sık sertleşiyoo anlamıyorum yaa inşallah birşey çıkmaz.. ve inşallah oğlum kilo almıştır yaa...
ayy benim oğlanda yaramaz mı olacak şimdi teyzesii..

Dr da sıra bekliyorum
Birazdan oglumla bulusacaz
Hayırlı haberlerle donerim inşallah

negusel artık gunlerımız bellı olmaya basladı hadı hayırlısı cnmmmmmmmmmm

Cnm arıyorumm cvp vermıolarr sanırsam dogdu telastan kımse acmıo tellerı nereye koydularsa. cok meraktayımm.. ıns ıkısıde ıyılerdırr

Son düzenleme:

gecmış olsun canm, bende 9 yasıma kadr alerjık astım tedavısı gordum,cok şükür ki gecti, inşallah senınkıde iyileşir canmm

gozunaydın cnmmmmmmmmmmmmmmmm ...ıns kuzucuk senı dınler haklısın wala zamanında gelırlerr ınss......
verdım wala dun bende aldım cunkı mılupanın rezene cayını
Şukşuk hanım forumda çok aktif yaa :))
ölemıyımm
hg cnmmmm.. hakkınızda hayırlsıı ınss bısey cıkmazz ıcını ferah tut bızde ıyıyızz tekmelesıyoruzz kızımlaaa

sımdılık fazla ama ılerıde kullanırım dıosan al bence cnmm
walla temmuz annelerini okuyayım dedim ordada yorum yapmış bizim kız bastım walla:)

ıyıkı 2 yorum yaptık ayolllll etmedıgıınız laf kalmamısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…