vitamin ilacını alıyomusun canım ben içemiyorum acaba ondan mı geri kaldı kilosu anlamadım.. hergün yumurta mutlaka yiyorum yarım litre süt kesinlikle içiyorum balık et de yiyorum bakalım bu ay yaramış mı oğlumaa birde hurma yiyorum sütün yanındaa yarını iple çekiyorumm.. gerçii tekmeleri çok güçlendi oğluşumunn inşallah kocamaan olmuştuurr..drum her napıyosan yapmaya devamö et dedi kilosu için bende hergün karpuz yiyorum acaba karpuzmu?
kuzenım esını bugunde serumlaa bebekk 36 haftasını tamamlasın dıee yatırıyolarmıss yarın sunı sancı verılcekmıss yarın kavusuck cemresınee ınss. suyu azalmıss oyuzden sserum verıolar halaa.. bebek bıraz daha kg alsın dıee ugrasıolarmıss 25oo kgmus bebegımızz ınsss sagsalım kurtulurlar dua edın kızlarr lutfen
canım tehlikeli haftalar geçti artık. inşallah sağ salim kurtulacaklar ikisidee yarın güzel haberlerini alacksın canım merak etme sen..kuzenım esını bugunde serumlaa bebekk 36 haftasını tamamlasın dıee yatırıyolarmıss yarın sunı sancı verılcekmıss yarın kavusuck cemresınee ınss. suyu azalmıss oyuzden sserum verıolar halaa.. bebek bıraz daha kg alsın dıee ugrasıolarmıss 25oo kgmus bebegımızz ınsss sagsalım kurtulurlar dua edın kızlarr lutfen
vitamin ilacını alıyomusun canım ben içemiyorum acaba ondan mı geri kaldı kilosu anlamadım.. hergün yumurta mutlaka yiyorum yarım litre süt kesinlikle içiyorum balık et de yiyorum bakalım bu ay yaramış mı oğlumaa birde hurma yiyorum sütün yanındaa yarını iple çekiyorumm.. gerçii tekmeleri çok güçlendi oğluşumunn inşallah kocamaan olmuştuurr..
canım tehlikeli haftalar geçti artık. inşallah sağ salim kurtulacaklar ikisidee yarın güzel haberlerini alacksın canım merak etme sen..kuzenım esını bugunde serumlaa bebekk 36 haftasını tamamlasın dıee yatırıyolarmıss yarın sunı sancı verılcekmıss yarın kavusuck cemresınee ınss. suyu azalmıss oyuzden sserum verıolar halaa.. bebek bıraz daha kg alsın dıee ugrasıolarmıss 25oo kgmus bebegımızz ınsss sagsalım kurtulurlar dua edın kızlarr lutfen
vitamin ilacını alıyomusun canım ben içemiyorum acaba ondan mı geri kaldı kilosu anlamadım.. hergün yumurta mutlaka yiyorum yarım litre süt kesinlikle içiyorum balık et de yiyorum bakalım bu ay yaramış mı oğlumaa birde hurma yiyorum sütün yanındaa yarını iple çekiyorumm.. gerçii tekmeleri çok güçlendi oğluşumunn inşallah kocamaan olmuştuurr..
ay maşallah vallahi nazar değmesinninan ki bebek kilo alsın diye hiiiç özel bişey yapmıyorum hiç vitamin kullanmadım sütü asla ağzıma sürmem sevmem malesef artı oğlumun peşinden koşturuyorum hep kendimi unutuyorm ama inanılmaz karpuz yiyorum o mu acaba bilemedim bide ultrason +-300 gr farkettiriyor diye biliyorum doğunca anlıycaz artık
dikkat et kendine canım iyi dinlenmeler..bende feci sancı başladı uzanıcam biraz
kendinize beişlere iyi bakın kızlar
kuzenım esını bugunde serumlaa bebekk 36 haftasını tamamlasın dıee yatırıyolarmıss yarın sunı sancı verılcekmıss yarın kavusuck cemresınee ınss. suyu azalmıss oyuzden sserum verıolar halaa.. bebek bıraz daha kg alsın dıee ugrasıolarmıss 25oo kgmus bebegımızz ınsss sagsalım kurtulurlar dua edın kızlarr lutfen
slm kızlar..nasılsınız?...yarın sabahtan randevum var inşallah bebişim geri kalmamış o arayı kapatmıştır.Ve inş.vücudumdaki kızarıklıklardan bişey çıkmaz.dualarınızı eksik etmeyin..yArın kısmetse yazarım burdan....
hoşgeldin canım..slm kızlar..nasılsınız?...yarın sabahtan randevum var inşallah bebişim geri kalmamış o arayı kapatmıştır.Ve inş.vücudumdaki kızarıklıklardan bişey çıkmaz.dualarınızı eksik etmeyin..yArın kısmetse yazarım burdan....
iyi cnm senden naber? ayy kapatmıstır ya, cok fark yoktu sankı arada, iyi hberlerini beklıyoruzz canmmm
hoşgeldin canım..
inşallah arayı kapatmıştır ufaklıklar sende dua et ben de yarın öğreneceğim arayı kapattı mı benim ufaklık..
kızarıklıklardan da birşey çıkmaz inşallaaahh..
inşallah annesii o senden almıştır kilolarııı. hayırlı haberlerini bekliyoruz..slm annişler benimde kontrolum cumartesi bende çok çok sabırsızlanıyorum inşllh bebişmin kilosu normaldir,cumartesiye kadar yiyim yiyebildiğim kadar belki kilosu artar ben daha 100 gr bile almamışım 3 haftadır bebiş almıştır inşllhh
evet canım herşeyimiz oldular artık tek derdimiz bebişlerimizz sağ salim bi kavuşsak ALLAHIN izniyle..sağol cnm hoşbuldum..allah yardımcımız olsun.sende yarın hayırlı haberlerle gelirsin inş canım..dualarımız bebişlerimiz için..
inşallah annesii o senden almıştır kilolarııı. hayırlı haberlerini bekliyoruz..
evet canım herşeyimiz oldular artık tek derdimiz bebişlerimizz sağ salim bi kavuşsak ALLAHIN izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?