2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende yiyorum gün de 1 tane hurma eşşime dedim alalım die cuma gittik almaya kaç çeşit hurma war hangisi iyi geliyormus dio eşim ayy ne ne bilim onu yazmamışdı kızlar dedim baya gülüdk:) benimkilerde öyle canım ellerim uyuşuo bile arada artık:) sıkıldı annesi oturmaktan kalk dolaş biraz

canım hastalıktan dolayı daha da hassas oluyorlar ve de nazlı
oyy o benim bitanecik tek oğlum

en geçte benmi gelicem acaba 13:40 da gircem 4 e anca gelirim heralde

Dr da sıra bekliyorum
Birazdan oglumla bulusacaz
Hayırlı haberlerle donerim inşallah

inşallah canım iyi haberlerle bekliyoruz

evet canım ya bi sürü, ben koyu renk olandan aldım, ama adını bılmıyorum
bende dün emirin kıyafetlerını yıkarken, fıle alcaz dıdem oyle dedi dıyorum, ramazan gülmeye başladı

merhaba arkadaşım.
ben geçen hafta doktora kontrole gitmiştim 31. haftada.
32. haftada gel çalışabilir veya izinli raporu al mutlaka gel unutma dedi.
sende en kısa zamnada doktoruna git. işyerinin bilgileri bağlı bulunduğu ssk yı bildirmen yeterliymiş. bugün arayıp sordum.
bende yarın gidip alacağım.
geciktirmemek gerekiyormuş.
sen 33. haftaya girmişsin en kısa zamanda git bence.

ben onu duydum ama almadım cnm nuby anne ucu gıbı olandan aldım bakalım kullanıcakmıyız onudaa 3 aya kadarmıs cunkı emersee kullanılmıycak bılee..
a aaaa nerelerde gezıyo gezente gordunmu sen

öle canım bizden habersiz baska topiklere dalasın ha işde böle afiş ederim seni

eyvahh yakalandım ..

sımdılık fazla ama ılerıde kullanırım dıosan al bence cnmm

ıyıkı 2 yorum yaptık ayolllll etmedıgıınız laf kalmamısss

sen eylül anneleri konu sahıbı olarak baska topiklerde yorum yaparsan olacagı bu kuzummmm

MERHABA ARKADAŞLAR,

GEÇEN HAFTA BİR YAKINIM VE BU SİTEDEN BİR ARKADAŞ SEBAMED ŞAMPUANIN BEBEK KAFASINDA KABUK YAPMADIĞINI SÖYLEDİ. BENDE SİZE SÖYLEMEK İSTEDİM. BEN İNTERNETTEN ALDIM. ECZANELERDEKİ FİYATLARA GÖRE DAHA UYGUNMUŞ. SABUNU, ŞAMPUANI, BEBE YAĞI, PİŞİK KREMİ. KARGO DAHİL 58.TL TUTTU. Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler adresinden aldım.

Dr da sıra bekliyorum
Birazdan oglumla bulusacaz
Hayırlı haberlerle donerim inşallah
iyi haberlerini bekliyoruz canım..
en geçte benmi gelicem acaba 13:40 da gircem 4 e anca gelirim heralde
sanırım didem ve yeşimin de o saatlerdeydi randevuları yanlış hatırlıyo olabilirim amaa:44::44:
ben sabah 8 buçukta giderim doktorum hemen muayene eder ama tahlilleri gösteremeyeceğim galiba çünkü 9buçukta sezeryanı varmış heralde 10-11 gibi gelir yazarım burayaa hemeenn..

Aranızda süt sağma makinası alan var mı ? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı ?

bizde bugün kontroldeydik 2700 gr olmuşuz maşallah nst ye girdim sancı yok du şükür tek sıkıntım dr m sezeryanıma giremycek yıllık izne ayrılıyormuş malesef başka dr arkadaşına yönlendiricek beni 2 hafta sonra tekrar gidicem sezeryan için testler yapılacakmış bizden böylee

Philips AVENT BPA Free Single Electric Breast Pump
Tek başlıklı elektrikli pompa.
Ben bunu almak istiyorum. Fiyat araştırması yapıyorum 1 hafta içinde alacağım

ne testi yapılıoki sezeryan için?

Maşallah bebişe kocaman olmuuuş :)
Alıştığın doktorun doğumda yanında olamaması kötü olmuş. Ama en azından güvendiği bi doktora yönlendiriyor seni..

maşallah canım, maşallah...
artık dogum zamanlarınıda konusmaya basladık ınanamıyorum ya :)

ayy maşallah maşallaahhh
inşallah bizimkide olmuştur o kadaarrr. eğer yine geri kaldıysa gelişimi bu sefer üzüleceğim bayaa

ne testi yapılıoki sezeryan için?
kan testi idrar testi falan canım heralde ameliyat hazırlığıı olucak inşş
Maşallah bebişe kocaman olmuuuş :)
Alıştığın doktorun doğumda yanında olamaması kötü olmuş. Ama en azından güvendiği bi doktora yönlendiriyor seni..

evet şükürki öyle de ben yinede üzüldüm ya çok seviyodum dr umu

kuzenım esını bugunde serumlaa bebekk 36 haftasını tamamlasın dıee yatırıyolarmıss yarın sunı sancı verılcekmıss yarın kavusuck cemresınee ınss. suyu azalmıss oyuzden sserum verıolar halaa.. bebek bıraz daha kg alsın dıee ugrasıolarmıss 25oo kgmus bebegımızz ınsss sagsalım kurtulurlar dua edın kızlarr lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…