az kaldı kuzum,,, bugunde bıttı sayılır :)))))))))
elma mı elmayı sevıyorumda, suyu ıcın bısey dıyemıcem, icerız ama bizim yavrular içinvalla ılk defa duydum bende, sagl cnmmm
bende hurmaya basladım 1 er tane yıyorum günde.. hftaya 2 şer tane yıcem, benmde ayaklar tombalak oldu ya, ayak parmklarım bıle şişti, cook komık oldular
emirin şimdi karnımdan ayagı cıkıcak, napıyosa velet içerde
sımdılık fazla ama ılerıde kullanırım dıosan al bence cnmm
ıyıkı 2 yorum yaptık ayolllll etmedıgıınız laf kalmamısss
benimkide allerjik astım hala tedavi oluyor 6 yaşına girecek çabuk yoruluyor mıy mıy yemesi dert hala hasta olunca ayağımda sallanır
bazen diyorumki ona sen kız olsaydın güçlü kuvvetli olurdun tam tembel erkeksin hiç umuruna sallamıyor
nazar canım nazar bool bool oku bencede.. ilk kontrolden gelen ben olurum heralde yarın kargalar..... yemeden ben doktora gideceğim hehe
kesin soracağım bazen çok sık sertleşiyoo anlamıyorum yaa inşallah birşey çıkmaz.. ve inşallah oğlum kilo almıştır yaa...
ayy benim oğlanda yaramaz mı olacak şimdi teyzesii..
Dr da sıra bekliyorum
Birazdan oglumla bulusacaz
Hayırlı haberlerle donerim inşallah
bende yiyorum gün de 1 tane hurma eşşime dedim alalım die cuma gittik almaya kaç çeşit hurma war hangisi iyi geliyormus dio eşim ayy ne ne bilim onu yazmamışdı kızlar dedim baya gülüdk:) benimkilerde öyle canım ellerim uyuşuo bile arada artık:) sıkıldı annesi oturmaktan kalk dolaş biraz
selam kızlar nasılsınız bakalım?? 2 haftadır yoktum yayladaydım orada da ne bilgisayar ne internet var. sizler nasılsınız?? ya bu arada ben öğretmenim 37. haftaya kadar çalışabilir izni alan var mı aranız da??? nasıl yaptınız?* hangi haftada aldınız??
ben onu duydum ama almadım cnm nuby anne ucu gıbı olandan aldım bakalım kullanıcakmıyız onudaa 3 aya kadarmıs cunkı emersee kullanılmıycak bılee..kızlar medela calma diye bi biberon varmış, ucu anne memesine benzer yapılmış.
yani bebek emmeden zorlamadan mama gelmiyomuş biberondan,
biberon kullanınca memeyi emmek istemiyomuş bebekler, uğraşmak istemeyip sinirleniyomuş
ama bunda aynı meme gibi emdikçe geldiğinden bebek memeyi unutmuyomuş.
başka biberona alıştıysa medela calma yı almıyomuş bebek.
ben biberon almıcaktım lazım olursa alırım diye düşünmüştüm ama bu marka aklıma yattı, hiç duyan ya da alan var mı
a aaaa nerelerde gezıyo gezentegordunmu sen
öle canım bizden habersiz baska topiklere dalasın ha işde böle afiş ederim seni
iyi haberlerini bekliyoruz canım..Dr da sıra bekliyorum
Birazdan oglumla bulusacaz
Hayırlı haberlerle donerim inşallah
sanırım didem ve yeşimin de o saatlerdeydi randevuları yanlış hatırlıyo olabilirim amaa:44::44:en geçte benmi gelicem acaba 13:40 da gircem 4 e anca gelirim heralde
bizde bugün kontroldeydik 2700 gr olmuşuz maşallahnst ye girdim sancı yok du şükür tek sıkıntım dr m sezeryanıma giremycek yıllık izne ayrılıyormuş malesef başka dr arkadaşına yönlendiricek beni 2 hafta sonra tekrar gidicem sezeryan için testler yapılacakmış bizden böylee
bizde bugün kontroldeydik 2700 gr olmuşuz maşallahnst ye girdim sancı yok du şükür tek sıkıntım dr m sezeryanıma giremycek yıllık izne ayrılıyormuş malesef başka dr arkadaşına yönlendiricek beni 2 hafta sonra tekrar gidicem sezeryan için testler yapılacakmış bizden böylee
anammm şükriye gelmiiişş:83:
ayy maşallah maşallaahhhbizde bugün kontroldeydik 2700 gr olmuşuz maşallahnst ye girdim sancı yok du şükür tek sıkıntım dr m sezeryanıma giremycek yıllık izne ayrılıyormuş malesef başka dr arkadaşına yönlendiricek beni 2 hafta sonra tekrar gidicem sezeryan için testler yapılacakmış bizden böylee
kan testi idrar testi falan canım heralde ameliyat hazırlığıı olucak inşşne testi yapılıoki sezeryan için?
Maşallah bebişe kocaman olmuuuş :)
Alıştığın doktorun doğumda yanında olamaması kötü olmuş. Ama en azından güvendiği bi doktora yönlendiriyor seni..
ayy maşallah maşallaahhh
inşallah bizimkide olmuştur o kadaarrr. eğer yine geri kaldıysa gelişimi bu sefer üzüleceğim bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?