haberleşiriz canım ben 10-11 gibi dönerim doktordan hemen sizlere haber veririm...yarın kısmetse burdan haberleşelim canım.hayırlı haberler werelim inş.
ANNE DEMEK NE DEMEKTİR ? bilir misin .........
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.
Biz geldik
Dr amcamız çok tatlı,rahat bir adamdı
Konuskan ve ilgiliydi
Ben 85 kilo 20 kilo almış oldum
Off kızımda 18 le bitirmiştim((
Oğlum 2450 gr 47 cm
Herseyi. Normal çok şükür
17 agst sonraki rand.
maşallah canım kilosu boyu gayet iyi maşallah maşallaaahhhBiz geldik
Konuskan ve ilgiliydi
Oğlum 2450 gr 47 cm
17 agst sonraki rand.
slm kızlar..nasılsınız?...yarın sabahtan randevum var inşallah bebişim geri kalmamış o arayı kapatmıştır.Ve inş.vücudumdaki kızarıklıklardan bişey çıkmaz.dualarınızı eksik etmeyin..yArın kısmetse yazarım burdan....
maşallah canım kilosu boyu gayet iyi maşallah maşallaaahhhBiz geldik
Konuskan ve ilgiliydi
Oğlum 2450 gr 47 cm
17 agst sonraki rand.
ıı fıkır cnmmmmmmmmmhaberleşiriz canım ben 10-11 gibi dönerim doktordan hemen sizlere haber veririm...
zaten doğuma fln giderken minibookumu yanımda götürmeyi düşünüyorum size naklen yayın yapcam
Biz geldik
Konuskan ve ilgiliydi
Oğlum 2450 gr 47 cm
17 agst sonraki rand.
bizde geldik doktor amcamızda kızlar... dün iki damla kahverengi lekem gelmişte doktorumu aramıştım hatırlarsanız. onun için bugün gittik. her şey normal çok şükür. kanama olmadığı sürece onlar olabilir dedi doktorumuz. her şey iyi dedi. oğlumun kilosu 2582gr boyu 46 cm olmuş. sonraki randevuyu haftaya bugüne verdi. doğum hakkında konuştuk. her şey normal gidiyor dedi. bi aksilik olmazsa normal olur dedi. çoğunlukla 37., 38. haftalarda olur doğum dedi. yani 2,3 hafta sonra doğurabilirim kızlar. tabii bizim bey nazlı çıkmazsa :))) kalp çarpıntım için kalp doktorunada gitmiştim. kalp grafiği çekti. kalp atımım 100ün üzerinde yüksek biraz dedi. muayene etti. kalpte bir sorun yok çok şükür. ayrıca doktorum sakın sırt üstü yatma dedi. sırt üstü yatınca bebeğin ağırlığı damarlara yüklendiği için kalbi zorluyormuş. yan yat mutlaka dedi...
Eki Görüntüle 475430
2 tane küçük biberon
2 tane büyük biberon
Biberon temizleme fırçası
Toz mama hazırlama kutusu
Alıştırma bardağı.
1 tane de emzik
Bu seti almayı düşünüyorum. Sizce nasıl. Şimdilik fazla mı acaba?
tabi yazmaya fırsatım olursaaaıı fıkır cnmmmmmmmmm
çook şükür bi sorun yokmuş canım..bizde geldik doktor amcamızda kızlar... dün iki damla kahverengi lekem gelmişte doktorumu aramıştım hatırlarsanız. onun için bugün gittik. her şey normal çok şükür. kanama olmadığı sürece onlar olabilir dedi doktorumuz. her şey iyi dedi. oğlumun kilosu 2582gr boyu 46 cm olmuş. sonraki randevuyu haftaya bugüne verdi. doğum hakkında konuştuk. her şey normal gidiyor dedi. bi aksilik olmazsa normal olur dedi. çoğunlukla 37., 38. haftalarda olur doğum dedi. yani 2,3 hafta sonra doğurabilirim kızlar. tabii bizim bey nazlı çıkmazsa :))) kalp çarpıntım için kalp doktorunada gitmiştim. kalp grafiği çekti. kalp atımım 100ün üzerinde yüksek biraz dedi. muayene etti. kalpte bir sorun yok çok şükür. ayrıca doktorum sakın sırt üstü yatma dedi. sırt üstü yatınca bebeğin ağırlığı damarlara yüklendiği için kalbi zorluyormuş. yan yat mutlaka dedi...
hoşgeldiniizzzz. maşallah bebişine canım kocaman olmuuşşKızlarr biz geldikk oğluşumlaa sabah 9dan beri hastaneydi doktordu süründük ama güzel haberlerle geldik. 32. hafta raporumu alıp şubeye verdim. 5 haftamız kaldı çalışacağımız.inşallah çabuk geçer:)) sonra nts ye girdik onda da hiçbişey çıkmadı çok şükür. doktorda Tuğra paşa nazlı çıktı biraz eli hep yüzündeydi tombul tombul parmakları vardı maşallahhson olarak kilomuzda 31+5 itibariyle 2042 gr bizden haberler böyle teyzoşlarrr:)) bu arada randevularda 15 güne indi ama haftasonuna denk gelsin die 11 ağustosta gideceğizz
canım senin oğluşuna da maşallah inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder
aay maşallah kocaman olmuşşfaceden yazdım buradanda yazayım bizde bugün doktordaydık 34+0 bebişim 2.498 kilo boyu haftasına göre fazla kemikleride iri yapılı dedi doktorumuz ama boyunu sormayı unuttum çok şükür nst,mizde iyi çıktı ilkinde karnım aç olduğu için nst çıkmamış tatlı bişeyler yedik tekrar girdik bu sefer çıktı bir sorun yok çok şükür 13'ünde bidahaki randevumumuz....
tabi yazmaya fırsatım olursaaa
çook şükür bi sorun yokmuş canım..
maşallah bebişinedee
erkek bebek gününü doldurur derler ama göreceğiz bakalım hehe
hoşgeldiniizzzz. maşallah bebişine canım kocaman olmuuşş
artık sayılı günümüz kaldıı..
aay maşallah kocaman olmuşş
bende sabah gideceğim kontrolee. gitmedendee çikolata yiyeceğim oğlum her gittiğimizdee uyuyoo bu sefer uyandırcaz inşallaah..
tavsiyen için teşekkürler canım yanımada alayım heralde nstye sokar doktor yarın 35+0 oluyoruz çünkü..mutlaka ya canım yanınada al nst'de lazım oluyo
maşallah bebişine canımmrb arkadaslar ,bugun kontrolum vardı bebeğim 2150 gr olmuş .ben de toplamda 12 kilo almış durumdayım.normal mi? bir de midem hergun çok kaynıyor ,ilaç falan işe yaramıyone yapacagımı şaşırdım
maşallah bebişine canım
benimde çok yanmaya başladı midem yaa bebiş baskı yaptığı için heralde canım süt iç birde renni tablet biraz yatıştırıyo gibi bi dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?