2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızzzzzzzzzzz gözlerım doldu valla, duygulandım yhu

Biz geldik
Dr amcamız çok tatlı,rahat bir adamdı
Konuskan ve ilgiliydi
Ben 85 kilo 20 kilo almış oldum
Off kızımda 18 le bitirmiştim ((
Oğlum 2450 gr 47 cm
Herseyi. Normal çok şükür
17 agst sonraki rand.

oyy maşallah çok iyi kilosu boyu allah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşllh

Biz geldik
Konuskan ve ilgiliydi
Oğlum 2450 gr 47 cm
17 agst sonraki rand.
maşallah canım kilosu boyu gayet iyi maşallah maşallaaahhh
o kiloları vereceğiz hepbirlikte inşalaaahhh..

slm bizim gebelik haftamız aynı çok merak ediyorum bebeğinin kilosunu benimkide haftasına göre gerideydi inşllh yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz kapatmıştır arayı seninkide benimkide,benim kontrolum cumartesi günü daha çokkk varrr(

Biz geldik
Konuskan ve ilgiliydi
Oğlum 2450 gr 47 cm
17 agst sonraki rand.
maşallah canım kilosu boyu gayet iyi maşallah maşallaaahhh
o kiloları vereceğiz hepbirlikte inşalaaahhh..

Maşallah mommy bebeğine
Kilolar da artık doğumdan sonra gider yavaş yavaş...

haberleşiriz canım ben 10-11 gibi dönerim doktordan hemen sizlere haber veririm...
zaten doğuma fln giderken minibookumu yanımda götürmeyi düşünüyorum size naklen yayın yapcam
ıı fıkır cnmmmmmmmmm

masalahhh sızee...

bizde geldik doktor amcamızda kızlar... dün iki damla kahverengi lekem gelmişte doktorumu aramıştım hatırlarsanız. onun için bugün gittik. her şey normal çok şükür. kanama olmadığı sürece onlar olabilir dedi doktorumuz. her şey iyi dedi. oğlumun kilosu 2582gr boyu 46 cm olmuş. sonraki randevuyu haftaya bugüne verdi. doğum hakkında konuştuk. her şey normal gidiyor dedi. bi aksilik olmazsa normal olur dedi. çoğunlukla 37., 38. haftalarda olur doğum dedi. yani 2,3 hafta sonra doğurabilirim kızlar. tabii bizim bey nazlı çıkmazsa :))) kalp çarpıntım için kalp doktorunada gitmiştim. kalp grafiği çekti. kalp atımım 100ün üzerinde yüksek biraz dedi. muayene etti. kalpte bir sorun yok çok şükür. ayrıca doktorum sakın sırt üstü yatma dedi. sırt üstü yatınca bebeğin ağırlığı damarlara yüklendiği için kalbi zorluyormuş. yan yat mutlaka dedi...

Kızlarr biz geldikk oğluşumlaa sabah 9dan beri hastaneydi doktordu süründük ama güzel haberlerle geldik. 32. hafta raporumu alıp şubeye verdim. 5 haftamız kaldı çalışacağımız.inşallah çabuk geçer:)) sonra nts ye girdik onda da hiçbişey çıkmadı çok şükür. doktorda Tuğra paşa nazlı çıktı biraz eli hep yüzündeydi tombul tombul parmakları vardı maşallahh son olarak kilomuzda 31+5 itibariyle 2042 gr bizden haberler böyle teyzoşlarrr:)) bu arada randevularda 15 güne indi ama haftasonuna denk gelsin die 11 ağustosta gideceğizz

canım senin oğluşuna da maşallah inşallah herşey böyle yolunda gitmeye devam eder

faceden yazdım buradanda yazayım bizde bugün doktordaydık 34+0 bebişim 2.498 kilo boyu haftasına göre fazla kemikleride iri yapılı dedi doktorumuz ama boyunu sormayı unuttum çok şükür nst,mizde iyi çıktı ilkinde karnım aç olduğu için nst çıkmamış tatlı bişeyler yedik tekrar girdik bu sefer çıktı bir sorun yok çok şükür 13'ünde bidahaki randevumumuz....

canım ben aldım bu setten. ama benimkinde mama hazırlama kutusu ve alıştırma bardağı yok. e-bebeken aldım. 49tlye. herkes uygun dedi. aman nasılsa alacaz hiç erken deme bence. ben kaynatıp hastane çantamız koydum bile emzik ile biberonu

ıı fıkır cnmmmmmmmmm
tabi yazmaya fırsatım olursaaa
çook şükür bi sorun yokmuş canım..
maşallah bebişinedee
erkek bebek gününü doldurur derler ama göreceğiz bakalım hehe
hoşgeldiniizzzz. maşallah bebişine canım kocaman olmuuşş
artık sayılı günümüz kaldıı..
aay maşallah kocaman olmuşş
bende sabah gideceğim kontrolee. gitmedendee çikolata yiyeceğim oğlum her gittiğimizdee uyuyoo bu sefer uyandırcaz inşallaah..

mutlaka ya canım yanınada al nst'de lazım oluyo

mrb arkadaslar ,bugun kontrolum vardı bebeğim 2150 gr olmuş .ben de toplamda 12 kilo almış durumdayım.normal mi? bir de midem hergun çok kaynıyor ,ilaç falan işe yaramıyo ne yapacagımı şaşırdım

mrb arkadaslar ,bugun kontrolum vardı bebeğim 2150 gr olmuş .ben de toplamda 12 kilo almış durumdayım.normal mi? bir de midem hergun çok kaynıyor ,ilaç falan işe yaramıyo ne yapacagımı şaşırdım
maşallah bebişine canım
benimde çok yanmaya başladı midem yaa bebiş baskı yaptığı için heralde canım süt iç birde renni tablet biraz yatıştırıyo gibi bi dene istersen..

maşallah bebişine canım
benimde çok yanmaya başladı midem yaa bebiş baskı yaptığı için heralde canım süt iç birde renni tablet biraz yatıştırıyo gibi bi dene istersen..

karnım yukarıya dogru buyuyormuş ,baskı olabilir mideye dedi doktor.gaviscon kullanıyodum ben gunde 2 defa ama hiç işe yaramıo
içtikten 10 dak sonra başa dönüyorumbaşka bi ilaç verdi.bir de sağ kaburgama çok baskı yapıyor ,batmalar canımı acıtıyor

son 3 gundur karnımda cok fazla kasılma var, umarım kotuye ısaret degıldır.
ctesı gunu kontrolumuz var. dr a soracagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…