2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yaşamak için çok ideal bir yer. Ben her gelişimde çok keyif alıyorum eskişehirden...Ne okudun?

çiğ börek dediniz tehlikeli konuları açtınız. İsterseniz yaptTIRIP yollarım yarın elinizde:) Soğuk yendiğinde de güzel oluyor bence

çiğ börek dediniz tehlikeli konuları açtınız. İsterseniz yaptTIRIP yollarım yarın elinizde:) Soğuk yendiğinde de güzel oluyor bence

ya bir eskişehirli olarak çiğböreği sevmiyorum... Bana çok ağır geliyor. Yağlı şey hiç yiyemiyorum. Ama bak hala kalabak suyunu özlüyorum :)

nasi bi sevaba girersin anlatamam. bi de orda 222 diye bi yer vardi. Avrupa birligi ile ilgili bir kongre icin geldigimde bizi oraya yemeye goturmuslerdi...cok sik bir yerdi...

Son düzenleme:
nasi bi sevaba girersin anlatamam. bi de orda 222 diye bi yer vardi. Avrupa birligi ile ilgili bir kongre icin geldigimde bizi oraya yemeye goturmuslerdi...

Hııı. Annemlerin evinin karşısı...Geçen haftasonu oradaydım, arkadaşla buluştuk.ama oranın adı o kadar sık değişir ki hala 222 mi emin değilim...

canım birde sende mide bulantıları felan yada daha başka belirtiler başladımı bende hafif bi bulantı ve mide yanması var birde bu salı kese için çağırdı sen keseyi gördünmü

teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi şekilde alırız bebeğimizi kucağımıza. ben hamileliğimi evde test yaparak öğrendim aynı gün doktora gittiğimde ultrasonda keseyi gördüm. şuan beni rahatsız edecek bi bulantım ya da yanma hissim yok inşallah da olmaz, sadece şuan inanılmaz bi şekide uyku ve halsizliğim var sabahları en geç 9 da uyanan ben artık 11 30 gibi kalkabiliyorum akşam ve öğle de bu şekilde devam ediyor.

hastalarada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda atlatır ve rahat bi hamilelik geçirirsiniz :)

kızlar benim canım birşey çekiyor ama sonra o çektiği şeyi unutuyorum hemen vazgeçiyorum falan. sizce yemelimiyim??
çiğ börek yazılıncada oldu mesela. aa ne güzel olur olsa yesem dedim sonra aman boşver çok yağlı diye düşündüm kendi kendime.. sizce yemelimiyim? yoksa bu aşerme daha fazla isteklemi oluyor??

Güzeldir bence de...Hala 222 ...Ha bir de park.. 222 Park, biliyorsunuz kaliteyi isme yansıtmanın en klişe yolu... :)

Siz birşeyi unutmuşsunuz SOĞUK...

Benim de hissettiklerim aynı ve hep aklımdan geçen şeyi sormuşsun. Aklıma geliyor en fazla bir 30 sn. sonra gidiyor. Ama ağzım sulanıyor, gözümde canlanıyor falan. yine de ortalığı yıkmadığım için ben aşerme olduğunu düşünmüyorum. hatta buna aşerme diyorlarsa amma kandırmışlar bizi diyordum...

valla olsa oyle bi yerim ki, yagli olsa kac yazar...salata yesem sosu da o kadar kalori eder

Güzeldir bence de...Hala 222 ...Ha bir de park.. 222 Park, biliyorsunuz kaliteyi isme yansıtmanın en klişe yolu... :)

Siz birşeyi unutmuşsunuz SOĞUK...

ben bilemedim...bi de kampusunuze bayildim...hatta ilk is teklifi orda almistim, doktorayi bitirince orda goreve baslamak icin, icinde kres ve ilkokul bile varmis. orada gorevli yeni anneler icin cok ideal...bakalim, kismet, dusunmuyor degilim Anadolu universitesini

Ben yiyorum ama az yiyorum. MEsela yıllardır iğde yememiştim. Bugün mısır çarşısında gördüm aklıma düştü.. Aldırdım hemen eşime. Ama 5-6 tane yiyip bırakıyorum. Kilo almak istemiyorum şimdiden. Şu ana kadar iğde, ayva ve brokoli istedi canım. Neyse hep faydalı şeyler.

aynen öyle ya.. aklımda neler geçiyor bir bilsen.. hepsine ağzım sulanıyor sonra geçiyor.. aynen sen gibi..
bu aşermeyse bende kocama bu şekilde nazlancam.. ama emin olamıyorum

valla olsa oyle bi yerim ki, yagli olsa kac yazar...salata yesem sosu da o kadar kalori eder

işte bu oluyor aşerme sanırım.. o yüzden sen bence yap kendine sabaha kahvaltıya.. çiğ börek öyle zor bişide değil yani... ben hiç bu kadar can çekmesi yaşamıyorum. hafif ağzım sulanıyor ve geçiyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…