Umarım.... Benimde aynı hikaye öncesinde hiç bilmezdim eskişehiri hiç akrabam tanıdığımda yoktu gelmemiştim bile üniversite için geldim, burada kaldım :) Eşimde buralı değil ama iş falan filan işte...
Yaşamak için çok ideal bir yer. Ben her gelişimde çok keyif alıyorum eskişehirden...Ne okudun?
çiğ börek dediniz tehlikeli konuları açtınız. İsterseniz yaptTIRIP yollarım yarın elinizde:) Soğuk yendiğinde de güzel oluyor bence
Moda tasarımı okudum anadolu Ünv. de
çiğ börek dediniz tehlikeli konuları açtınız. İsterseniz yaptTIRIP yollarım yarın elinizde:) Soğuk yendiğinde de güzel oluyor bence
nasi bi sevaba girersin anlatamam. bi de orda 222 diye bi yer vardi. Avrupa birligi ile ilgili bir kongre icin geldigimde bizi oraya yemeye goturmuslerdi...
canım birde sende mide bulantıları felan yada daha başka belirtiler başladımı bende hafif bi bulantı ve mide yanması var birde bu salı kese için çağırdı sen keseyi gördünmü
hastalarada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda atlatır ve rahat bi hamilelik geçirirsiniz :)
kızlar benim canım birşey çekiyor ama sonra o çektiği şeyi unutuyorum hemen vazgeçiyorum falan. sizce yemelimiyim??
çiğ börek yazılıncada oldu mesela. aa ne güzel olur olsa yesem dedim sonra aman boşver çok yağlı diye düşündüm kendi kendime.. sizce yemelimiyim? yoksa bu aşerme daha fazla isteklemi oluyor??
kısmetse tahminen eylül sonlarında bebeğim doğuyoo :))
kızlar benim canım birşey çekiyor ama sonra o çektiği şeyi unutuyorum hemen vazgeçiyorum falan. sizce yemelimiyim??
çiğ börek yazılıncada oldu mesela. aa ne güzel olur olsa yesem dedim sonra aman boşver çok yağlı diye düşündüm kendi kendime.. sizce yemelimiyim? yoksa bu aşerme daha fazla isteklemi oluyor??
Güzeldir bence de...Hala 222 ...Ha bir de park.. 222 Park, biliyorsunuz kaliteyi isme yansıtmanın en klişe yolu... :)
Siz birşeyi unutmuşsunuz SOĞUK...
Benim de hissettiklerim aynı ve hep aklımdan geçen şeyi sormuşsun. Aklıma geliyor en fazla bir 30 sn. sonra gidiyor. Ama ağzım sulanıyor, gözümde canlanıyor falan. yine de ortalığı yıkmadığım için ben aşerme olduğunu düşünmüyorum. hatta buna aşerme diyorlarsa amma kandırmışlar bizi diyordum...
Benim de hissettiklerim aynı ve hep aklımdan geçen şeyi sormuşsun. Aklıma geliyor en fazla bir 30 sn. sonra gidiyor. Ama ağzım sulanıyor, gözümde canlanıyor falan. yine de ortalığı yıkmadığım için ben aşerme olduğunu düşünmüyorum. hatta buna aşerme diyorlarsa amma kandırmışlar bizi diyordum...
Güzeldir bence de...Hala 222 ...Ha bir de park.. 222 Park, biliyorsunuz kaliteyi isme yansıtmanın en klişe yolu... :)
Siz birşeyi unutmuşsunuz SOĞUK...
valla olsa oyle bi yerim ki, yagli olsa kac yazar...salata yesem sosu da o kadar kalori eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?