Ben yiyorum ama az yiyorum. MEsela yıllardır iğde yememiştim. Bugün mısır çarşısında gördüm aklıma düştü.. Aldırdım hemen eşime. Ama 5-6 tane yiyip bırakıyorum. Kilo almak istemiyorum şimdiden. Şu ana kadar iğde, ayva ve brokoli istedi canım. Neyse hep faydalı şeyler.
işte bu oluyor aşerme sanırım.. o yüzden sen bence yap kendine sabaha kahvaltıya.. çiğ börek öyle zor bişide değil yani... ben hiç bu kadar can çekmesi yaşamıyorum. hafif ağzım sulanıyor ve geçiyor sonra.
bir de yemezsen ne oluyor ile ilgili konuları bilmiyorum ben. Kesin olmuyordur da:) istersen bahsedebilirsin.
ben de eylül annesi olacağımı gecen hafta ögrendım doktorum 5 hafta 5 gunluk oldugunu soyledı bebeğimin.11 subatta kalp atışlarını dınlicez çok ama çok heyecanlıyım yalnızca tedırgınlıkler var ustumde yeterince iyi bir anne olabilecekmiyim dıye benımle aynı tedirginlikte olan varmı?? bide hamilelik bende inanılmaz sırt agrısı ve uyku yaptı bunları yasayan varmı yoksa benımkisi mi anormal gidiyor..
ayva bugün benimde canım istedi ama öyle yollara düşürecek kadar değil o yüzden yollamadım eşimi.. ama sen yazınca bak yine çektiyarın alıp yiyim bari...
sen hep ekşi yiyorsun sanırım,kızınmı olcak dersin annesi
ben bilemedim...bi de kampusunuze bayildim...hatta ilk is teklifi orda almistim, doktorayi bitirince orda goreve baslamak icin, icinde kres ve ilkokul bile varmis. orada gorevli yeni anneler icin cok ideal...bakalim, kismet, dusunmuyor degilim Anadolu universitesini
bende bilmiyorum tatlım ya.. bilsem anlatırdım..:26:
ama bilen varsa yazsın,batıl falan ne biliyorsanız yazın kızlar. bilelimde ona göre davranalım.
Ben yiyorum ama az yiyorum. MEsela yıllardır iğde yememiştim. Bugün mısır çarşısında gördüm aklıma düştü.. Aldırdım hemen eşime. Ama 5-6 tane yiyip bırakıyorum. Kilo almak istemiyorum şimdiden. Şu ana kadar iğde, ayva ve brokoli istedi canım. Neyse hep faydalı şeyler.
benimde canım ne görsem istıyor.iştahım inanılmaz açılmış durumda kendımı durduramıyorum bugun benımde canım armut gorunce çekti aldım ama dolapta duruyor sanırım bu aşerme göz açlığından ibaret:))
hosgeldin deniz...yasadiklarini ben de yasiyorum...
Açken markete gidince sapıtırım ben de...NE görsem atarım sepete. Bazen hiç tadına bile bakmadan dolapta bozuluyorlar. O zaman çok kızıyorum kendime.
hoşbulduk cemre..napacağımı bılemez drumdayım ben 10 dakıka ayakta kalsam kıvranıyorum agrıdan, bıde hava karardımı uyku basıyor sanki yıllarca gözümü kırpmamışım gibi bir yorgunluk uykusuzluk ne zamn gecıcek merak edıyorum dogrusu.. bulantın fılan varmııı
o bende de var ama zaten sorun surdaki benım açlığım hiç bitmıyor..masadan kalkamıyorum kalktığımda moralim bozuluyor:) ama masadan kalktıktan 5 dakıka sonrada moralim bozuluyor çok yedim dıye arasını ortasını bulamadım yanı sanrım 40.hafta da yuvarlanan bır top gibi olucam(
Kilo almaya meyilli miisn?
Daha protein tabanlı beslenirsen daha az acıkırsın. Dikkat ediyor musun buna?
Hoş şu an vucudumuzdaki hormonlar alt üst durumda. Aynı anda hem midemiz bulanıp, hem tıkınıp, hem yemek hayali kurup hem de istifra edebilecek konumdayız. Ben düne kadar çok güzel süt içiyordum. 2 gündür süt göresim yok. YAzık eşim elinde süt bardağı peşimde koşturuyor...Ki sütü de çok severim.
hayatimda hic hamur acmadim ki?((( ama olsa vallahi yerdim. haaa, normalde 4 tane yiyebilirken 2 tane yerdim...doktorum iyi pismis ve temizlenmis oldugu surece canimin istedigi herseyi yiyebilecegimi soyledi...kilo da almadim zaten...iyi gidiyor simdilik...tabi mide yanmalari, arada bir depresif durumlar bu guzel mucizeyi yasadigimin kaniti...
ben de eylül annesi olacağımı gecen hafta ögrendım doktorum 5 hafta 5 gunluk oldugunu soyledı bebeğimin.11 subatta kalp atışlarını dınlicez çok ama çok heyecanlıyım yalnızca tedırgınlıkler var ustumde yeterince iyi bir anne olabilecekmiyim dıye benımle aynı tedirginlikte olan varmı?? bide hamilelik bende inanılmaz sırt agrısı ve uyku yaptı bunları yasayan varmı yoksa benımkisi mi anormal gidiyor..
Yemesem de birsey olmaz bunları, öyle kıvranmıyorum ayva,iğde, brokoli diye.Zaten normalde az ve çok dengeli beslenen bir insanım. Ama valla ben "ağız ucuyla ayva olsa da yesek "deyince bile eşim koşa koşa almaya gidiyor. Ben de durumu biraz kullanıyorum sanırım. Bir daha nerde böyle naz yapıcam??? Canım ekşi istiyor. Elma tatlı geliyor mesela kiviyi tercih ediyorum.
Bu arada ben kız istiyorum ama tabiiki öncelikli temennim sağlıklı bir bebek..Gerisi boş.. ama kızım olursa da kendimi süslediğim gibi onu da süslerim fena mı olur??
bu dediğini bilmiyordum bende.. et süt yoğurt peynir birde bazı baklagiller dimi? protein tabanlı..Ya da neler :) ?
Allahtan bulantim yok ama bulanti haric ne ararsan var. uyku hali, sinirlilik...sanci zazldi ama, cok nadir geliyor, rahim buyumesindenmis. bir de lekelenme falan olursa camasirinda hemen dinlenme moduna geciyorsun. artis olursa hemen doktorunu ariyorsun...bu ilk uc ay cok onemli, agir seyler kaldirma, yorulma...gebeligin belki hic riskli degildir ama hicbir zaman bunu tam olarak bilemeyecegin icin riskli seyler yapma, ozelikle bu ilk uc ay...bunlar doktorumun bana soyledikleri. sen bes haftalik olduguna gore daha ultrasona girmedin sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?