- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Bizimki hiç öle toplanmıyo karnımda bu aralar ayağıyla yada dirseğiyle göğsüme doğru vuruyo ama rahatsız etmiyo meleğim
ıı geceler annısler bız yatıyoruzzzzzzzzz optuk hepınızzıı
Kızlar yaşlı bi kedim var 13 yaşında.Sanırım artık son zamanlarında.Vücudunda yaralar cıkmaya basladı..Çok acı cekiyor garibim.Veterinerimiz ilaç başladı fayda etmezzse uyutacaz dedii.Çok üzgünüm. Bu şekilde cok acı cekermiş. Kararı bana bıraktı.Nasıl kıyarım ben kuzumaaa
Ben daha bebeğimin hiç bişeyini hazırlamadım bu ay hepsini tamamlıcam park yatak alacam pierre cardinden beğendim oto koltukla beraber yatağını bende visko yataklardan alcam onu daha çok öneriyolar
ıns dınler senı cnmmmmmmmmm
sırayamı soktuk bbebelerıı .. ben kızcem nezaman ısterse ozaman gelıcek hıhh
bızımde aynısııydııı afıyet olsun cnm
bende ondan korkuyorummmmmmm walahhıı
masalhhh cnmm hersey yolunda negusell..azkaldıı azz..
bızımm yatagı dahıldı cnmmm ..vıskoleks markasıda.. bız onun ustunee pamuk yorgan dıktırdık onu koyucazz bebegın sırtı yanmaasın dıee ..ölee onerdılerr ama daha yatagımızı hazırlamadıkk bakalım nezamann hazırlıycaamm karar veremedım
şükür cnm herşey yolunda az kaldı vallabenimkine yatak dahil değildi hiçte sormak aklıma gelmedi şimdi alacam hazır bişey nasipse banada hep pamuk olanı öneriyolar bende öle alırım artıkın... sen nasılsın tatlım elifin nasıl
ewt şekerim geçmişe dalmışm :)) hala beşik filan almadım ne alıcama karar weremıyorumhuzurumveoglusum, emir_hira, mericdemir2007, sevcanyk, ESTEBAN, dileqim89, nazlıbahar, suksuk+, braue, laleylul, mirage52, sennr
hanımlar geçmiş mi okuyosunuz hu huuuuu
selam kızlar bu saatte kimse yoktur ama yine de bi bakıyım dedim, maşallah herkesler burda. Biz iftarda annemdeydik yeni geldik, eşim uyudu ama benim hiç uykum yok, yine çok sıcak, millet hep dışarda.
slm kızlaaaaaar
bugün sitede bakım falanmı vardı?hep hata verdi,hiç giremedim.....
çok zor geldi ayrı olamak nasılda alışmışım dene dene deli oldum hep hata hep hata.......
neyse nasılsınız,keyifler yerinde mi?
biz iiiYİYz teyzoşlar.....
ewt şekerim geçmişe dalmışm :)) hala beşik filan almadım ne alıcama karar weremıyorumhuzurumveoglusum, emir_hira, mericdemir2007, sevcanyk, ESTEBAN, dileqim89, nazlıbahar, suksuk+, braue, laleylul, mirage52, sennr
selam kızlar bu saatte kimse yoktur ama yine de bi bakıyım dedim, maşallah herkesler burda. Biz iftarda annemdeydik yeni geldik, eşim uyudu ama benim hiç uykum yok, yine çok sıcak, millet hep dışarda.
slm kızlaaaaaar
bugün sitede bakım falanmı vardı?hep hata verdi,hiç giremedim.....
çok zor geldi ayrı olamak nasılda alışmışım dene dene deli oldum hep hata hep hata.......
neyse nasılsınız,keyifler yerinde mi?
biz iiiYİYz teyzoşlar.....
ben ne alıcama halaa karar weremedım beşik mi park yatak mı büyüyen karyolamı çok kaararsızım... yatak odam küçük büyüyün karyola sığmaz..ayrı bi oda yapsam bebek ağlayınca ya duymazsam...ayrıca dolapta alsammı boş bi odam war oraya koyarmıyım bilmiyorum...inşallah ew alıcaz 1 yıla..o zaman oda alırız diyorz şimdi ne alıcam ne yapıcm bilmiyrm..park yatakları pek sewmıom ama ucuzlar...tawisyelernızz neler tatlı anneler :)
huzurumveoglusum, emir_hira, mericdemir2007, sevcanyk, ESTEBAN, dileqim89, nazlıbahar, suksuk+, braue, laleylul, mirage52, sennr
Hanımlar Allah rahatlık versin ben çıkıyorum karnım davul gibi oldu kız kasılıp duruyor gidip az uzanayım midemde yanıyor
hadi hayırlı geceler...
bence sevmesende park yatak en mantıklısı gibi duruyor....
çünkü 1 yıla ev almayı düşünüyrmuşsunuz...evini alınca zevkine göre odasını yaparsın kızının...şimdi bu evine göre alsan mobilyasını bakalım yeni evine uyacakmı...
bence sabret,park yatakla idare et nasıl olsa 1 yıl.......
Hoşgeldin canım sıcaktan kimseyi uyku tutmuyot.. oh ne güzel iftara annene gitmişin bende gidebilsem keşke
Hoşgeldinnn ara sıra bakım yapıyolat sanırsam az önce bende br sürü yorum yaptım gönderemedim gittii.. keyifler fena değil benim kız kasılıp duruyor kasıklarımda ağrıyo benden böyle siz nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?