2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya o kadar yorum yazdım hata verdi şimdide yorummlarım silinmiş bir daha yazamam :)

Evet kızlar 36+1 oldum hatta bugün itibariyle 36+2 yim :) Artık her şeyim hazır Allahtan hazırlamışım yoksa hiç ğraşamazdım çok ağırlaştım az yürüsem belim ağıryo çarşıya avmye gidip gezecek hal yok daha yemiyo yani :)

Bu arada benim kasık ağrılarım başaldı inşaallah hayırlıdır...

Sibelcim kasılmalar bendede var iki büklüm oluyorum hep sonlara yaklaştık normaldir herhalde..

Bizimki hiç öle toplanmıyo karnımda bu aralar ayağıyla yada dirseğiyle göğsüme doğru vuruyo ama rahatsız etmiyo meleğim

huzurumveoglusum, emir_hira, mericdemir2007, sevcanyk, ESTEBAN, dileqim89, nazlıbahar, suksuk+, braue, laleylul, mirage52, sennr

hanımlar geçmiş mi okuyosunuz hu huuuuu

selam kızlar bu saatte kimse yoktur ama yine de bi bakıyım dedim, maşallah herkesler burda. Biz iftarda annemdeydik yeni geldik, eşim uyudu ama benim hiç uykum yok, yine çok sıcak, millet hep dışarda.

Lynne cok üzüldüm canım, ama bazı arkadasların yorumlarına daha cok üzüldüm okuyunca, "uzak dur sana birsey bulasmasın, uyut bari, zaten bebegin olacak " gibi seyler yazan arkadaslara akıl sır erdiremedim. Bir hayatın bir canın ne demek oldugunu en cok bilmesi gereken kisiler anne adayları oysa...Aylardır bebeklerimizi bekliyoruz, bir canı nasıl Allah veriyorsa onu ancak Allah alır. Geri dönüsümsüz hastalıklarda ve cok cok gerekliyse "uyutma" denilen sey yapılabilir..uyut gitsin diye akıl verdiginiz sey öldürmenin yumusak soylenisi arkadaslar. Anne adaylarının bile merhametten nasıl bu kadar uzaklasabildiklerini anlayamıyorum. Zaten bebegin olacak diye evdeki hayvanı öldürmeyi tavsiye eden arkadaslar 2. cocukları olduklarında 1. cocuklarını ne yapacaklar? Yapmayın arkadaslar nolur, insaf, biraz vicdan..sizlerin böyle bozulmus carpık düsünceleri düzeltmeniz gerekir,anne olacaksınız hepiniz.
Benim doktorum evde kedim oldugunu söyledigimde sadece testlerime toxoplazma testi ekledi, eger bagısıklıgın varsa hicbir sorun olmaz dedi, yoksa bana bulasma tehlikesi nedir dedim, "hergün hayvanın dıskısıyla oynarsan beeelkiiii bulasabilir" dedi..o yüzden lütfen hem kendinizi hemde baskalarını yanlıs bilgilerle üzmeyin.

Sonuc olarak Lynne umarım kedin iyilesir. Düzelmesi icin dua edecegim, benimde bir kedim var ve bir cıkarın olmadan baska bir canlıyı sevmek cok güzel bir duygu, o yüzden seni iyi anlıyorum umarım en kısa sürede saglıgına kavusur. Sevgiler

Ben daha bebeğimin hiç bişeyini hazırlamadım bu ay hepsini tamamlıcam park yatak alacam pierre cardinden beğendim oto koltukla beraber yatağını bende visko yataklardan alcam onu daha çok öneriyolar

ben ne alıcama halaa karar weremedım beşik mi park yatak mı büyüyen karyolamı çok kaararsızım... yatak odam küçük büyüyün karyola sığmaz..ayrı bi oda yapsam bebek ağlayınca ya duymazsam...ayrıca dolapta alsammı boş bi odam war oraya koyarmıyım bilmiyorum...inşallah ew alıcaz 1 yıla..o zaman oda alırız diyorz şimdi ne alıcam ne yapıcm bilmiyrm..park yatakları pek sewmıom ama ucuzlar...tawisyelernızz neler tatlı anneler :)

slm kızlaaaaaar
bugün sitede bakım falanmı vardı?hep hata verdi,hiç giremedim.....
çok zor geldi ayrı olamak nasılda alışmışım dene dene deli oldum hep hata hep hata.......
neyse nasılsınız,keyifler yerinde mi?
biz iiiYİYz teyzoşlar.....

huzurumveoglusum, emir_hira, mericdemir2007, sevcanyk, ESTEBAN, dileqim89, nazlıbahar, suksuk+, braue, laleylul, mirage52, sennr

ewt şekerim geçmişe dalmışm :)) hala beşik filan almadım ne alıcama karar weremıyorum uykumda geliyo kızlar sanırım : ) siz ne hallerdesınız.?

selam kızlar bu saatte kimse yoktur ama yine de bi bakıyım dedim, maşallah herkesler burda. Biz iftarda annemdeydik yeni geldik, eşim uyudu ama benim hiç uykum yok, yine çok sıcak, millet hep dışarda.

Hoşgeldin canım sıcaktan kimseyi uyku tutmuyot.. oh ne güzel iftara annene gitmişin bende gidebilsem keşke

Hoşgeldinnn ara sıra bakım yapıyolat sanırsam az önce bende br sürü yorum yaptım gönderemedim gittii.. keyifler fena değil benim kız kasılıp duruyor kasıklarımda ağrıyo benden böyle siz nasılsınız..

ewt şekerim geçmişe dalmışm :)) hala beşik filan almadım ne alıcama karar weremıyorum uykumda geliyo kızlar sanırım : ) siz ne hallerdesınız.?

Hoşgeldin canım sıcaktan kimseyi uyku tutmuyot.. oh ne güzel iftara annene gitmişin bende gidebilsem keşke

Hoşgeldinnn ara sıra bakım yapıyolat sanırsam az önce bende br sürü yorum yaptım gönderemedim gittii.. keyifler fena değil benim kız kasılıp duruyor kasıklarımda ağrıyo benden böyle siz nasılsınız..

bence sevmesende park yatak en mantıklısı gibi duruyor....
çünkü 1 yıla ev almayı düşünüyrmuşsunuz...evini alınca zevkine göre odasını yaparsın kızının...şimdi bu evine göre alsan mobilyasını bakalım yeni evine uyacakmı...
bence sabret,park yatakla idare et nasıl olsa 1 yıl.......

ewt kuzum geçmişi okuyodum dalmışım ay bn hala beşik filan almadım karar weremedım park yatakımı beşik mi büyüyen karyolamı ne alcam ben yaa yardım edın bana akıl werin ...

Hanımlar Allah rahatlık versin ben çıkıyorum karnım davul gibi oldu kız kasılıp duruyor gidip az uzanayım midemde yanıyor

hadi hayırlı geceler...

fıstımm yorumun için teşkür ederiz teyzesi ama benım bebeğim kız değil erkek :)) aslan kral olucak teyzeciklerii

canım benimde sancılarım başladı,dün yemek yaparken zonk zonk die bi ağrı dayanamadım yemeğin altını kapatıp gittim uzandım,bide sabaha karşı sahurdan sonra regl olucakmışım gibi ağrım oldu,ahaaaaaaaaaa doğuruyrm dedim.....
zaten geceleri uyandığımda hep üstümü kontrol ediyrm suyum gelmiş mi die,sanırım bu son haftalarda bölee geçicek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…