kizlar slm benim asiri derecede kötü kalcada bi agri var ve topallayark yürüyorum yatakta dönemiyorum kalkamiyorum cok cok zorlaniyorum birde kizlar bebegim büyüdündenmi bukadar az bilmiyorum ama eskisi gibi oglum hareketli deil günde 4vea 5 kere hissediom normalmi sizinkiler nasil
kizlar slm philips makinasini almis bulunmaktayim düzlestiricim vardi aslinda ama bukle yapicim yoktu ve 25eurodan 15 eura ya düsmüs görünce aldim iyimi yapmisim yoksa kullanip memnuun olmayan varmi lütfen yorum lar önemli benim icinEki Görüntüle 479873
ewet canım nstye geçtim daha rahatım artık.sonunda rahat bi yere geçtim.aslında rahatlığı şurdan geliyor karşımdakilerin hepsi gebe ve bana karşı daha anlayışlılar.tabiki karşılıklı..
minik adam annenin kaburgaları oyuncak değilsen bi doğ bak sana neler alacaz düt dütttttt
bu arada park yatağı alan annişler bi sorum olacak ... park yatağının içine nasıl bi yatak ayarladınızz kimileri kendi dikiyomuş ben nasıl yapsamki hazırı satılıyomu acaba bi fikir verirmisiniz canlar
selam annişler.... biz dün doktora gittik yağmurum doğum pozisyonu almış şu an herşey normal gözüküyo 2250 gr olmuş bnm miniğim34. haftamızdayız şükürler olsunki herşey normal ama bnm doktor sezeryancı hemen diyo dur normalde olmayabilir son anda sorun çıkabilir illa normal olsun die diretme dio sinir oldum ben normal istiyorum dedim zaten orda doğurmucam nasipse devlette doğuracam iki hafta sonrasına nst ye gel dedi onada devletten randevu alacam ... böle işte kızlar biraz hareketleri azaldı die telaşlanmıştım ama günde 10 kere hareket ediyosa sorun yok dedi doktor bende takip ediyorum bizden haberler böle doğumuda 15 eylül dedi yavaş yavaş heyecan yapmaya başladık biz:)
maşallah canım bebişineebu arada park yatağı alan annişler bi sorum olacak ... park yatağının içine nasıl bi yatak ayarladınızz kimileri kendi dikiyomuş ben nasıl yapsamki hazırı satılıyomu acaba bi fikir verirmisiniz canlar
Canım ben hazır aldım içindeki yatağı. Yani ben yurtdışındayım ama Tr de de satılıyor. Hatta ben Türkiyedeyken sormuştum içindeki yatağıyla birlikte takım satılıyordu.Yatağı aldığın yere sorarsan yardımcı olurlar ama dikmek istersen de sen bilirsin tabi.
pıjama yerıne gecelık almanızı onerırım. dogum yapmıs olan hangı arkadasımla konustuysam hepsı gecelıgın cok daha rahat oldugunu soyluyor.
cunku sureklı kanama var mı yok mu dıye kontrole gelıyorlarmıs ve o sırada belınızı dogrultup da pıjamayı ındırene kdr gecelıgı belınıze cekmıs sekılde ustunuze carsaf alır yatarsınız.
bunlar deneyımlı kısılerden duyduklarım tabı kı...
bır de mutlaka "depend" marka hasta kulodu alın.
ped yerıne onu kullanırsınız. cok daha kullanıslı ve dısarı sızma rıskı yok. gecelık ya da pıjamanız batmamıs olur.
lohusa gecelıgı ıcın ben "bone club" dıye bır marka aldım. netten de bulabılırsınız modellerını.
bır de pijamadunyasi.com da guzel modeller var
kızlar mrb.lar . tit testi yaptırdım. idrar yolu enfeksiyonu çıktı.doktorum uroday fosfomisin verdi.antibiyotik yani.9 ayımın içindeyim.bu ilacı kullanan var mı. kullansam mı karar veremedim. acill cvp larınızı bekliyorum.kullanan var mı hamilelik süresince.
ıı aksamlarr yemegımızı yedık geldık.. of bıde sıcaklar olmasaa
ıı aksamlarr yemegımızı yedık geldık.. of bıde sıcaklar olmasaa
benım elfıım pek bı zıllıı cıkmak ıstıoo ıns erken dogmaaz.. 2 hafta daha dursaa hayırlsıylaasonra gelsın kuzucummmmmmmmmm[
elifcik anneyi üzme.daha var teyzoşum elma dersem çık ıns dınler senı cnmmmmmmmmm
o ayaklarını yiyeceğim zaten afacan oğlum benimm
sağ kaburgam yalan olduu neydeysee canımı çook yakıyooo ama katlanıyoruz artık yakışıklı paşam içiinnn..
ayy şekerim bişeyi 40 kere dersen olurmuşşş aman durr elif kızımız sırasını beklesiinnnnn
daha biz varız ayoll...sırayamı soktuk bbebelerıı .. ben kızcem nezaman ısterse ozaman gelıcek hıhh
bızımde aynısııydııı afıyet olsun cnmbiz yemek yapmaya kaçar annişler.. ne yapacağımıza karar verdik tavuklu patates, pilav, salata, yoğurt, ve mercimek çorbası olacak bu akşamki öğünümüz..
bende ondan korkuyorummmmmmm walahhıısizdemi el öpmeye gitceniz biz gibiharçlık toplayıp gelcez bizde zayıflarız inş canım hayırlısı olsun.. ben fit anniş olmayı kafaya koydum ama şimdiden. o zamanda süt olsun diye yemeğe abanmayalımda...
masalhhh cnmm hersey yolunda negusell..azkaldıı azz..selam annişler.... biz dün doktora gittik yağmurum doğum pozisyonu almış şu an herşey normal gözüküyo 2250 gr olmuş bnm miniğim34. haftamızdayız şükürler olsunki herşey normal ama bnm doktor sezeryancı hemen diyo dur normalde olmayabilir son anda sorun çıkabilir illa normal olsun die diretme dio sinir oldum ben normal istiyorum dedim zaten orda doğurmucam nasipse devlette doğuracam iki hafta sonrasına nst ye gel dedi onada devletten randevu alacam ... böle işte kızlar biraz hareketleri azaldı die telaşlanmıştım ama günde 10 kere hareket ediyosa sorun yok dedi doktor bende takip ediyorum bizden haberler böle doğumuda 15 eylül dedi yavaş yavaş heyecan yapmaya başladık biz:)
bızımm yatagı dahıldı cnmmm ..vıskoleks markasıda.. bız onun ustunee pamuk yorgan dıktırdık onu koyucazz bebegın sırtı yanmaasın dıee ..ölee onerdılerr ama daha yatagımızı hazırlamadıkk bakalım nezamann hazırlıycaamm karar veremedımbu arada park yatağı alan annişler bi sorum olacak ... park yatağının içine nasıl bi yatak ayarladınızz kimileri kendi dikiyomuş ben nasıl yapsamki hazırı satılıyomu acaba bi fikir verirmisiniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?