2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende sadece bende oldu sanıyordum. Hatta doktora gittim bunun için normalmiş. Ağrı kesici verdi ama diyim bi işe yaramadı. Benimkini geçiren yüzme oldu. 5 6 kere kere üst üste denize gittim ve doğuma kadar geçmez diyorlardı ama şuan hiiiç bişey kalmadı. Kl be ne yürüyebiliyordum ve kıpırdayabiliyordum.

İyi günlerde kullan :)

Bende de aynısından var. Üstteki düzleştirici, maşa, tost hepsi çıkıp takılıyor. Düzleştiricisi çok iyi yapmıyor ama maşası işe yarıyor.
Ben bu ürünü almamış olsaydım düzleştirici ve maşayı ayrı ayrı alırdım...

Selam kızlarrr

dermet seni bulmuşken sorayım hemen dün nstye girdim ben bebek biraz oynadı uykuya geçti nstdeki hemşire öyle söyledi yani doktora götürdüm sonucu o da bir daha çektir dedi nst dekiler yemek ye dediler neyse üstüste bir sürü şey yedim bizim inatçı hareket etmiyo hala sonra dondurma yedim ona tepki verdi tekrar nstye girdik bu seferde ordaki görevli kalp atışları çok hızlı dedi moralimi bozdu sonucu doktora götürdüm o sonuç fena değil dedi ama bu seferde o kadar stres bekleme ve yemek tansiyonumu yükseltti doktorda ona taktı takip edelim dedi salı günü tekrar nstye giricem tansiyona bakılacak şimdi bebeğin kalp atışlarının hızlı olması çokmu tehlikeli sen nstde böyle bir örnekler kar
şılaştınmı?[/QUOTE]

kaç çıktı nst de kalp atışlaı. benim kızım okadarhareketliki 200 bile gördüğüm oldu. dr normal dedi.

selam annişler.... biz dün doktora gittik yağmurum doğum pozisyonu almış şu an herşey normal gözüküyo 2250 gr olmuş bnm miniğim 34. haftamızdayız şükürler olsunki herşey normal ama bnm doktor sezeryancı hemen diyo dur normalde olmayabilir son anda sorun çıkabilir illa normal olsun die diretme dio sinir oldum ben normal istiyorum dedim zaten orda doğurmucam nasipse devlette doğuracam iki hafta sonrasına nst ye gel dedi onada devletten randevu alacam ... böle işte kızlar biraz hareketleri azaldı die telaşlanmıştım ama günde 10 kere hareket ediyosa sorun yok dedi doktor bende takip ediyorum bizden haberler böle doğumuda 15 eylül dedi yavaş yavaş heyecan yapmaya başladık biz:)

bu arada park yatağı alan annişler bi sorum olacak ... park yatağının içine nasıl bi yatak ayarladınızz kimileri kendi dikiyomuş ben nasıl yapsamki hazırı satılıyomu acaba bi fikir verirmisiniz canlar

Ayy pişiyorum banyoya girmem lazım. Tabureleri ve banyoyu ovmam lazım ama 6dan sonra mobilyacılar gelcek. Offf gelselerde gitseler. Buarada kombim çalışmıyor. Su ısıtıp duş almam lazım. Ay bide yemek faslım var. Buarada bende bir uyku bir uyku. Öğlen 2de uyandım. Ama benim kızçede uyuyor sanırım hiç kıpraşmıyor ben uyurken. Gerçi dün gece 5te uyanıp bi kase supangle yedim çocuk ondan acıkmadı galiba

bu arada park yatağı alan annişler bi sorum olacak ... park yatağının içine nasıl bi yatak ayarladınızz kimileri kendi dikiyomuş ben nasıl yapsamki hazırı satılıyomu acaba bi fikir verirmisiniz canlar

Canım ben hazır aldım içindeki yatağı. Yani ben yurtdışındayım ama Tr de de satılıyor. Hatta ben Türkiyedeyken sormuştum içindeki yatağıyla birlikte takım satılıyordu.Yatağı aldığın yere sorarsan yardımcı olurlar ama dikmek istersen de sen bilirsin tabi.

maşallah canım bebişinee
benimkide normalci tam aksine hehe çook memnunum valla doktorumdan şükürler olsunn son ana kadar bi sorun olmazsa sezeryan dilinin ucuna gelmiyooo
bizimki net doğum tarihide söylemedii ağustosu çıkartırız dedi sadecee bakalım hayırlısıı ne zaman gelecek bizim sürpriz yumurtalaarr...
ben visco yatak aldım canım park yatağı aldığımız yer onu önerdii.

çok sağol tatlım cevabın için bende hazır alırım herhalde şu aralar hiç bişe yapamıyorum belim ağrıyo hemen...

Kızlar selamm bugün eminonundeydim lohusa serbet şekerini bardak ve susunu aldım acaip süsler var bakmanızı tavsiye ederim. Pijama baktım yine bulamadım off

pıjama yerıne gecelık almanızı onerırım. dogum yapmıs olan hangı arkadasımla konustuysam hepsı gecelıgın cok daha rahat oldugunu soyluyor.
cunku sureklı kanama var mı yok mu dıye kontrole gelıyorlarmıs ve o sırada belınızı dogrultup da pıjamayı ındırene kdr gecelıgı belınıze cekmıs sekılde ustunuze carsaf alır yatarsınız.
bunlar deneyımlı kısılerden duyduklarım tabı kı...

bır de mutlaka "depend" marka hasta kulodu alın.
ped yerıne onu kullanırsınız. cok daha kullanıslı ve dısarı sızma rıskı yok. gecelık ya da pıjamanız batmamıs olur.

lohusa gecelıgı ıcın ben "bone club" dıye bır marka aldım. netten de bulabılırsınız modellerını.
bır de pijamadunyasi.com da guzel modeller var

kızlar mrb.lar . tit testi yaptırdım. idrar yolu enfeksiyonu çıktı.doktorum uroday fosfomisin verdi.antibiyotik yani.9 ayımın içindeyim.bu ilacı kullanan var mı. kullansam mı karar veremedim. acill cvp larınızı bekliyorum.kullanan var mı hamilelik süresince.

ewet bnm doğum yapan arkadaşlarda hep aynısını sölüyo hepsi gecelik öneriyolar kızlar bende gecelik alcam bi tane zaten iki takım pijamam var

cnm bnm bildiğim kadarıyla enfeksiyonun bebeğe zararı antibiyotikten daha fazla o yüzden doktorun verdiyse eğer bişey biliyodur bendede vardı ama az seviyede ben toz içecek kullanmıştım geçti eğerki artarsa o zaman antibiyotik veririm demişti doktorum şükür artmadı geçti.. çok bol su iç mutlaka bu şekilde idrarlada atabilirsin belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…