ben geldimmm yoktum bi kaç gündür nörüyonuz hanımlar herkes iyi mi?
merhaba mavismavis gün sayıyoruz :))) sen neler yapıyosun nasıl gidiyo hamilelik bebiş iyidir umarım
Ben daha bebeğimin hiç bişeyini hazırlamadım bu ay hepsini tamamlıcam park yatak alacam pierre cardinden beğendim oto koltukla beraber yatağını bende visko yataklardan alcam onu daha çok öneriyolar
Ay kızlar odamız geldi sonunda beklediğimden güzel oldu. Çoook tatlı teyzeleri. Pembiş beyaz ama bizi ne korkutuyor biliyormusunuz bide sürpriz yapıp erkek çıkarmış. Ay naparız herşeyimiz pembe. Foto koyucam ama halısı perdesi avizesi gelsinde öyle :)
Ay kızlar odamız geldi sonunda beklediğimden güzel oldu. Çoook tatlı teyzeleri. Pembiş beyaz ama bizi ne korkutuyor biliyormusunuz bide sürpriz yapıp erkek çıkarmış. Ay naparız herşeyimiz pembe. Foto koyucam ama halısı perdesi avizesi gelsinde öyle :)
sezeryan gunumuze 38 gun kaldi ramazan bayram derken cabuk gecer ins.zaman...sicaklar bunaltti bu sene.en iyisi kis hamileligi kizimda aralikta balkonda oturuyordum oh serin serin:)
Benim günler yaklaştığı için ağırlaştım canım ya daha evden çıkamıyprum akşamları yürüyüşe çıkıyorum o kadar bi de doktora. Karnım taş gibi kasıklarımdada sabahları ağrı oluyor çok yinede hamdolsun. Bebişim çok şükür iyi senin bebiş kız mı erkek mi?
hayırlı olsun, sağlıklı mutlu huzurlu günlerde büyüsün prenses odasında
Bizimde perde ve avizemiz kaldı sadece karar veremiyorummm
hangi gün olacağını bilmek de ayrı bir duygudur dimi yaa:18:
Tabi guzel birsey ama ya erken gelirse diyede endisem oluyor:)
kızlaarrr...
oğlum yaklaşık 1 buçuk saattir sağ tarafıma toplandıı kaburgam çook acıyooo hareket de ediyooo sizin başınıza geldi mii yaa yoksa yine ters mi döndü benim oğlum yaa
sanırım sancılar başlıyo artık ee kaldı 30 gün olacak heralde böyle şeyler..canım bende netten okumuştum yanlış yönlendirmek istemem ama benim de oluyor o yüzden bakmıştım
Yalancı kasılma yani yalancı sancı gibi diye birşey okumuştum, sert gergin oluyor bir yerde toplanıyor bebek, hemen dinlenme pozisyonuna geçmek gerekiyormuş yat dinlen canım bence
Yok cnm benimde oluyor. Mesela dün gece soluma bi yasladı kendinl sağımada yatsam ordan ayrılmadı. Bide tepikledi aradaortam değişikliği yapıyor çocuk karışma :)
gule gule kullanın cnmm yok ya buzamandan sonraa cınsıyet degısmezz.. pembepmbe kulanır degısırsedeeAy kızlar odamız geldi sonunda beklediğimden güzel oldu. Çoook tatlı teyzeleri. Pembiş beyaz ama bizi ne korkutuyor biliyormusunuz bide sürpriz yapıp erkek çıkarmış. Ay naparız herşeyimiz pembe. Foto koyucam ama halısı perdesi avizesi gelsinde öyle :)
bıdakınııı ole ayarlamak lazımm bende cok sıkayetcıyımm sıcaklardannsezeryan gunumuze 38 gun kaldi ramazan bayram derken cabuk gecer ins.zaman...sicaklar bunaltti bu sene.en iyisi kis hamileligi kizimda aralikta balkonda oturuyordum oh serin serin:)
kızlaarrr...
oğlum yaklaşık 1 buçuk saattir sağ tarafıma toplandıı kaburgam çook acıyooo hareket de ediyooo sizin başınıza geldi mii yaa yoksa yine ters mi döndü benim oğlum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?