2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben daha bebeğimin hiç bişeyini hazırlamadım bu ay hepsini tamamlıcam park yatak alacam pierre cardinden beğendim oto koltukla beraber yatağını bende visko yataklardan alcam onu daha çok öneriyolar

merhaba mavismavis gün sayıyoruz :))) sen neler yapıyosun nasıl gidiyo hamilelik bebiş iyidir umarım

Benim günler yaklaştığı için ağırlaştım canım ya daha evden çıkamıyprum akşamları yürüyüşe çıkıyorum o kadar bi de doktora. Karnım taş gibi kasıklarımdada sabahları ağrı oluyor çok yinede hamdolsun. Bebişim çok şükür iyi senin bebiş kız mı erkek mi?

Ben daha bebeğimin hiç bişeyini hazırlamadım bu ay hepsini tamamlıcam park yatak alacam pierre cardinden beğendim oto koltukla beraber yatağını bende visko yataklardan alcam onu daha çok öneriyolar

BIZIMKIDE ONDAN CNMM bakalım memnun kalıcakmıyızz.. bızım herseyımz hazır bı bebegım eksık :)) sende hazırlarsın ınss kısa zamandaa

Selam kizlar nasilsiniz.kocik namaza gitti.bizde kizimla oglumla kagit helva arasi dondurma yiyoruz:)mavis sen 37 hastalik olmussun sabah aksam gelebilir senin kiz.masallah.

Ay kızlar odamız geldi sonunda beklediğimden güzel oldu. Çoook tatlı teyzeleri. Pembiş beyaz ama bizi ne korkutuyor biliyormusunuz bide sürpriz yapıp erkek çıkarmış. Ay naparız herşeyimiz pembe. Foto koyucam ama halısı perdesi avizesi gelsinde öyle :)

sezeryan gunumuze 38 gun kaldi ramazan bayram derken cabuk gecer ins.zaman...sicaklar bunaltti bu sene.en iyisi kis hamileligi kizimda aralikta balkonda oturuyordum oh serin serin:)

Gulw gule kullanin odanizi.bende kizimin herseyini dagittim bebek erkek diye kizz gelirse battik yeni bastan:)bende kizima oda aldim ama hali avize yatak ortusunu daha halledemedim.

hayırlı olsun, sağlıklı mutlu huzurlu günlerde büyüsün prenses odasında

Bizimde perde ve avizemiz kaldı sadece karar veremiyorummm

sezeryan gunumuze 38 gun kaldi ramazan bayram derken cabuk gecer ins.zaman...sicaklar bunaltti bu sene.en iyisi kis hamileligi kizimda aralikta balkonda oturuyordum oh serin serin:)

hangi gün olacağını bilmek de ayrı bir duygudur dimi yaa:18:

amnın ei kulağında senin kızcenin:) hayırlısıyla gelsin. Hazırdı galiba herşeyiniz? Bizde bi sülale yarın eşimin anneannesinin evleri boya badana yapmaya gidiyoz. Benim bişi yapcağım yokta. Köy havası alrım canım sıkılmasın evde

hayırlı olsun, sağlıklı mutlu huzurlu günlerde büyüsün prenses odasında

Bizimde perde ve avizemiz kaldı sadece karar veremiyorummm

hangi gün olacağını bilmek de ayrı bir duygudur dimi yaa:18:

Tabi guzel birsey ama ya erken gelirse diyede endisem oluyor:)

kızlaarrr...
oğlum yaklaşık 1 buçuk saattir sağ tarafıma toplandıı kaburgam çook acıyooo hareket de ediyooo sizin başınıza geldi mii yaa yoksa yine ters mi döndü benim oğlum yaa

Son düzenleme:
kızlaarrr...
oğlum yaklaşık 1 buçuk saattir sağ tarafıma toplandıı kaburgam çook acıyooo hareket de ediyooo sizin başınıza geldi mii yaa yoksa yine ters mi döndü benim oğlum yaa

canım bende netten okumuştum yanlış yönlendirmek istemem ama benim de oluyor o yüzden bakmıştım

Yalancı kasılma yani yalancı sancı gibi diye birşey okumuştum, sert gergin oluyor bir yerde toplanıyor bebek, hemen dinlenme pozisyonuna geçmek gerekiyormuş yat dinlen canım bence

Yok cnm benimde oluyor. Mesela dün gece soluma bi yasladı kendinl sağımada yatsam ordan ayrılmadı. Bide tepikledi arada ortam değişikliği yapıyor çocuk karışma :)

sanırım sancılar başlıyo artık ee kaldı 30 gün olacak heralde böyle şeyler..
ben uzanayım en iyisi sağolasın canım
Yok cnm benimde oluyor. Mesela dün gece soluma bi yasladı kendinl sağımada yatsam ordan ayrılmadı. Bide tepikledi arada ortam değişikliği yapıyor çocuk karışma :)
hareket etmezse panik yapacağım ama maşallah kıpır kıpırr daracık yerde sıkıldı heralde çocuklarr

gule gule kullanın cnmm yok ya buzamandan sonraa cınsıyet degısmezz.. pembepmbe kulanır degısırsedeefoto beklıyoruzzzzzzzzzz
bıdakınııı ole ayarlamak lazımm bende cok sıkayetcıyımm sıcaklardann
kızlaarrr...

korkma cnmm oraya tooplanmıstır solunaa uzan gecer ınss.. efemmızz cok yaramazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…