2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu aksam ben de cantami hazirliycam valla gozum korktu

Canim ben cantama koyacaklarimi yikayip utuleyip kuzumun odasina koymustum, bu alsam yerlestiricem.. Ben sunlari hazirladim eksigim varsa siz de tamamlayin beni

2 tane 10lu hastane cikisi
2 tane corap
2 patik
10 tane bebek bezi
Agiz silme bezleri sanirim 5-6 tane koyucam
Pisik kremi
Pudra
2 tane battaniye
1 yelek
2li takim
Pamuk(altini temizlemek icin)
1 emzik
1 biberon
1 tulbent
2 gobek bagi kemeri
Bebis firca-tarak-tirnak makasi

Kendime:
2 sabahlikli gecelik takimi
1 pijama
Terlik
Islak mendil
2 emzirme sudyeni
5 kulot
Hijyenik ped
Gogus silme mendili
Makyaj cantam
Ayna
Tarak-firca
2 cift corap
Dis fircam-dis macunum
Gogus pedi
Gogus kalkani
Lasinoh meme icin krem
Hastaneden cikarken giyecegim elbise- terlik
Lohusa tacim

Babamiza:

2 takim camasir
2tshirt
1sort
1terlik
Tras takimi(bebisimi sakalli opturtmemmmmm )

Ayriyeten yanimiza alacaklarimiz:

Elektrikli gogus pompasi
Foto mak
Sarj aletleri
Telefonlar
Ipad
Taki yastigi
Bebis sekerleri
Oda suslemesi malzemeleri
Lohusa serbet tk
Su
Cikolata
Sut yapici malt icecek
Bardak- kasik-catal
Sivi sabun
Havlu

Cok ayrintili yazdim cunku yazarken bikac ivir zivir aklimda kalmaz diye kendime de liste yapmis oldum..

Kizlar baska bisey var mi?

Ya ben biraz kontrol delisitim de.. Ne biliyim gittigimizde disardan alinacak gelecek bisey kalmasin istiyorum suyumu bile giderken goturucem..

(listemize baktim da biz doguma degil sanirim hastaneye tasinmaya gidicez

bız ıyıyızz bebegımız oldu zevzekbayann dogurduu

ayyyyyyyyyyyy heyecanlandım bak şimdi gözü aydın darısıs hayırlısıyla bizim başımıza ama ilkn sırada degildiki oooo kacıncı haftasıydı bak şimdi meraklandım sancısı acılması falaqnmı oldu acep ne dersinizamannnnn öyle böyle kurtulmuş şükür

ayy şekerim ne yapayım bi paket hasta bezini kim kullancak geçen gün gitmiştik babaannemleree babaanne dedim dedemin vardır versene iki tane bana dedim çarptım geldimm ohh
canım ped yeter yaa olmadı bebeğin bezii sonuçta baya büyük oluyolar idare eder benceee şimdi koca paket almaya gerek yook.
agustos annelerınden cogu dogurmuss daha agustosunn 5 ıı
tatlım bak biz bile doğurmaya başladık çok mu çoğunun doğum yapmış olmasıı ağustos 15i geçsin bak gör bizimde az kalacak doğurmayann:18::18::18:

36 haftadaydı kontrole gıttıgınde bebegın kalp atısları yuksek oldugu ıcın acıl sezeryana almıslar bebegı ayın 1 dogmuss su anda kuvezdee kalıomuss.. 285o gr olmus cemremızz allahın ıznıylee evlerıne gelıcklerr ck sukur ıyıler

banada ole gelıoo:18::18::18:

canım doğum hikayesini yazmış oku istersenn...
2012 eylül anneleri doğum hikayelerindee
bi eksik yok gibi gözüküyoo canım maşallah sanaaa

hu huuu ben geldiiimmbiraz şekerleme yaptım
şimdi de nescafe mi aldım geldim :126:

selam
bende geldim şekerleme bende yaptım ama su gibi olmuş vaziyette kalktım dayanamıyorum artık şu sıcaklar bi geçseeee
sinirlerim bozuluyorrr

emir ismini severim ben,emir hamza yı beğendim.......

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şok oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözün aydın tatlım,Allah analı babalı büyütsün........Darısı başımıza...................
Cemrecik hoşgeldi................................

maşallah canım yaaaaa

bende henüz süt belirtisi falan yok...acaba olmuycak mı die endişe ediyrm.....
Hasta bezi almadım ben.. Eltimle konuştuk dailk gün bebeğin bezlerinden bir tane taktım dedi. İkinci gün ped takmaya başlamış.
1 paket hasta bezini napıcaz sonraa

bende almadım canım,kızımla ortak kullanırız...çok fazla kanamam olur yetmezzse eğer eşim alır artık.....

ayy vallahi öyle şükriyee bende yarın çıkıyorum eksikleri tamamlıyorum vee çantamı hazırlıyorumm
bi heyecan sardı yaaa korku mu desek şunun adına yoksaa:18::18::18::18:

ay bende Zevzevk i okur okumaz bebişimin eşyalarını makineye attım,yarın hemen hastane çantamızıda hazırlıyrm.................
bende bi garibim canım sanki hiç doğurmuycakmışım gibi ağırdan ağırdan alıyrm........

nasılsınız arkadaslar???
iyiyiz çook şüküürr. zevzek doğuruncaa herkesi bi heyecan telaş sardıı hastane çantası hazırlamakla meşgulüz
siz nasılsınızzzz...
hoşgeldiniiiizzzzzz. bizde oğluşumlaa sütümüzü içtik muzumuzu yedik uzanıyoruzzz

kızlar tubann dogm hikayesini okudum yine agladım bu dogum hik.okuyunca aglama krızine giriyorum kociş kıracak en sonunda bu bilgisayarı:9allh herkese bebgne sagsalm kavuşmayı nasp etsn

selam
bende geldim şekerleme bende yaptım ama su gibi olmuş vaziyette kalktım dayanamıyorum artık şu sıcaklar bi geçseeee
sinirlerim bozuluyorrr
gelin ayol burayaa serin bizim buralarr bi haftadırr yağmur yağıyooo
bende zevzeki okudum eşimi aradımm böyle böyle bi arkadaş doğurmuş günü benden sonraydı dedim aaaaaaaaaaaaaaaa dedi yarın gidip herşeyi elıp çantayı hazırlamamız lazım dedim adam korktuu tamam diyoo yarın iş çıkışı alalım herşeyi diyoo bende bi ağırdan alıyodum ooooo sanki kalacak içimdee ama korktummm:18::18::18:

bende şimdi sütlü nescafe yapıcam kendime,başka türlü süt tüketemiyrm......
yarasın bakalım ooo şekerlemeler bebişineeeeeeeeee annesi........bizde bi uyuyabilsek......

selam
sinirlerim bozuluyorrr

sende hoşgeldin teyzooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşş...........
evet çok sıcak haklısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

ühü ühüüüüüüvallağlama modundayım sinirleniyorum tahammulum kalmadı artık yaaaaaa
gelelim bari siz nerde oturuyosunuzzzz
ben antalyada

canım hiç endişe etme son 1-2 haftada bile birden süt doluyor
şekerli sıvı şeyler tüket farkı görüceksin

ben hiçbi doğumda hasta bezi almadım gerek görmedim bebişinkinden kullandım ne çamaşırıma ne de yatağa damla bulaşmadı
zaten 1-2gün sonra normal ped yetiyor

hoşbulduk tatlımm
ohh afiyet olsun yarasınn bebişine

yoksam sen ıspartalımısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…