ay dur kız sen yazdıkça bende not alayım yarın alayımmm unuturum yoksaaa:18::18::18:parfüm,koltuk altı stiği ,diş fırçası-macunu ve sabunu unutmayım
benimde öyle olur nedense yaaa zaten uyuyamıyoruz adam akıllı tam dalacakken bi fren sesi insanı korkutuyoo kalbi güm güm atıyoo bi daha yapmazlar inşallah yaaa..
ayy evet heran biri daha doğuracak gibii.. ayy ben salı çarşamba temizliğimi yapayım park yatağını kurdurayım oğlumun birde çantamızı hazırlayalım öyle gelsin sabretsin bi beş gün dahaa sonra gelebilir oğluşumm...
maşallah cemre kızımızikizlerimizi fln beklemedii
kızlar bugün çantamızı hazırlamaya başladım.battaniye,iki takım hastane çıkışı atlet ,don ağız silme bezi,çorap almadım patikli olduğu için zıbınlar.ıslak mendil bebek bezi koydum şimdilik.kendim içinde sadece havlu ,ped ve çorap koydum.daha gecelik bilem almadım.siz ne koydunuz çantalara.zevzek yardımmmm
bız ıyıyızz bebegımız oldu zevzekbayann dogurduu
ayy şekerim ne yapayım bi paket hasta bezini kim kullancak geçen gün gitmiştik babaannemleree babaanne dedim dedemin vardır versene iki tane bana dedimne fenasın kız dedenin hasta bezini çarpmışınsezeryanda aspiratörle rahim iyice temizlendiği için kanama pek fazla olmuyormuş.acep ped yeter mi ? sonra yetmezse aşkımı oraya buraya göndermeyim.bide hastane civarlarında çok pahalıya satıyorlar herşeyi.o yüzden şimdi alayım istiyorum
tatlım bak biz bile doğurmaya başladık çok mu çoğunun doğum yapmış olmasıı ağustos 15i geçsin bak gör bizimde az kalacak doğurmayann:18::18::18:agustos annelerınden cogu dogurmuss daha agustosunn 5 ıı
ayyyyyyyyyyyy heyecanlandım bak şimdi gözü aydın darısıs hayırlısıyla bizim başımıza ama ilkn sırada degildiki oooo kacıncı haftasıydı bak şimdi meraklandım sancısı acılması falaqnmı oldu acep ne dersinizamannnnn öyle böyle kurtulmuş şükür
ayy şekerim ne yapayım bi paket hasta bezini kim kullancak geçen gün gitmiştik babaannemleree babaanne dedim dedemin vardır versene iki tane bana dedimçarptım geldimm ohh
canım ped yeter yaa olmadı bebeğin bezii sonuçta baya büyük oluyolar idare eder benceee şimdi koca paket almaya gerek yook.
tatlım bak biz bile doğurmaya başladık çok mu çoğunun doğum yapmış olmasıı ağustos 15i geçsin bak gör bizimde az kalacak doğurmayann:18::18::18:
canım doğum hikayesini yazmış oku istersenn...ayyyyyyyyyyyy heyecanlandım bak şimdi gözü aydın darısıs hayırlısıyla bizim başımıza ama ilkn sırada degildiki oooo kacıncı haftasıydı bak şimdi meraklandım sancısı acılması falaqnmı oldu acep ne dersinizamannnnn öyle böyle kurtulmuş şükür
bi eksik yok gibi gözüküyoo canım maşallah sanaaaBu aksam ben de cantami hazirliycam valla gozum korktu
Canim ben cantama koyacaklarimi yikayip utuleyip kuzumun odasina koymustum, bu alsam yerlestiricem.. Ben sunlari hazirladim eksigim varsa siz de tamamlayin beni
2 tane 10lu hastane cikisi
2 tane corap
2 patik
10 tane bebek bezi
Agiz silme bezleri sanirim 5-6 tane koyucam
Pisik kremi
Pudra
2 tane battaniye
1 yelek
2li takim
Pamuk(altini temizlemek icin)
1 emzik
1 biberon
1 tulbent
2 gobek bagi kemeri
Bebis firca-tarak-tirnak makasi
Kendime:
2 sabahlikli gecelik takimi
1 pijama
Terlik
Islak mendil
2 emzirme sudyeni
5 kulot
Hijyenik ped
Gogus silme mendili
Makyaj cantam
Ayna
Tarak-firca
2 cift corap
Dis fircam-dis macunum
Gogus pedi
Gogus kalkani
Lasinoh meme icin krem
Hastaneden cikarken giyecegim elbise- terlik
Lohusa tacim
Babamiza:
2 takim camasir
2tshirt
1sort
1terlik
Tras takimi(bebisimi sakalli opturtmemmmmm)
Ayriyeten yanimiza alacaklarimiz:
Elektrikli gogus pompasi
Foto mak
Sarj aletleri
Telefonlar
Ipad
Taki yastigi
Bebis sekerleri
Oda suslemesi malzemeleri
Lohusa serbet tk
Su
Cikolata
Sut yapici malt icecek
Bardak- kasik-catal
Sivi sabun
Havlu
Cok ayrintili yazdim cunku yazarken bikac ivir zivir aklimda kalmaz diye kendime de liste yapmis oldum..
Kizlar baska bisey var mi?
Ya ben biraz kontrol delisitim de.. Ne biliyim gittigimizde disardan alinacak gelecek bisey kalmasin istiyorum suyumu bile giderken goturucem..
(listemize baktim da biz doguma degil sanirim hastaneye tasinmaya gidicez
ben burdayım suksuk : ) ezanı beklıom ama oruç tutamıomayy bebiş ismi ne kararsız bişeymiş yahu :) emir hamza- hamza- talha arasında kararsız kaldık tawisyelere açıgım : )) bide park yatak mı alsam yaf hem ucuz :? seneyede oda alcaz nasipse oğluşuma : ) bu arada senın hamişlik nasıl gidiyo ben aranıza yeni katıldım ama aylardr okuyorum burda ytazılanlaredan çok şey öğrendım :) sewiyom sizi ...
Selam kizlar inanmayacaksiniz ama ben dogum yaptim cemrem duramadi yerinde 01.08.2012 saat 14:30 da 2850 kg 47 cm olarak sezaryenle dunyaya geldi.suan melegim kuvezde genel olarak sagligi iyi cok sukur bu hafta icinde cikicak yavrum.ulen ikiz annelerini bile solladim.goruyonuzmu...evde net yok giremiyorum o yuzden sonra dogum hikayemi yazicam.bunlari yazdigima bile inanamiyorum hala soktayim.bebegimi cok ozledim kizlar dua edin bu hafta ici cikarsinlar.dogumumda cok guzel gecti spinal sezaryen oldum bebegimin ilk sesini aglamasini duydum optum onu allahim oyle muthis bi duyguki anlatamam.ayni bana benziyor anasinin kopyasi cemrem.simdilik bu kadar yine girmeye calisicam opuyorum hepinizi dualarnizi eksik etmeyin
maşallah canım yaaaaakızlar benim kanım biraz düşük çıkmıştı dr. bol bol pekmez ye dedi
eşim taze pekmez getirdi köyden annesi yapmış 3-4 gündür sevmediğim halde zorlada olsa bi kaç kaşık yiyorum
bide karpuza dadandım bu araikiside yaradı heralde 2 gündür göğüslerimden sürekli süt geliyor günde kaç kere üst değiştiriyorum
Hasta bezi almadım ben.. Eltimle konuştuk dailk gün bebeğin bezlerinden bir tane taktım dedi. İkinci gün ped takmaya başlamış.
1 paket hasta bezini napıcaz sonraa
ayy vallahi öyle şükriyee bende yarın çıkıyorum eksikleri tamamlıyorum vee çantamı hazırlıyorumm
bi heyecan sardı yaaa korku mu desek şunun adına yoksaa:18::18::18::18:
iyiyiz çook şüküürr. zevzek doğuruncaa herkesi bi heyecan telaş sardıı hastane çantası hazırlamakla meşgulüznasılsınız arkadaslar???
hoşgeldiniiiizzzzzz. bizde oğluşumlaa sütümüzü içtik muzumuzu yedik uzanıyoruzzzhu huuu ben geldiiimmbiraz şekerleme yaptım
şimdi de nescafe mi aldım geldim :126:
gelin ayol burayaa serin bizim buralarr bi haftadırr yağmur yağıyoooselam
bende geldimşekerleme bende yaptım ama su gibi olmuş vaziyette kalktım dayanamıyorum artık şu sıcaklar bi geçseeee
sinirlerim bozuluyorrr
bende zevzeki okudum eşimi aradımm böyle böyle bi arkadaş doğurmuş günü benden sonraydı dedim aaaaaaaaaaaaaaaa dedi yarın gidip herşeyi elıp çantayı hazırlamamız lazım dedim adam korktuu tamam diyoo yarın iş çıkışı alalım herşeyi diyoo bende bi ağırdan alıyodum ooooo sanki kalacak içimdee ama korktummm:18::18::18:ay bende Zevzevk i okur okumaz bebişimin eşyalarını makineye attım,yarın hemen hastane çantamızıda hazırlıyrm.................
bende bi garibim canım sanki hiç doğurmuycakmışım gibi ağırdan ağırdan alıyrm........
bende şimdi sütlü nescafe yapıcam kendime,başka türlü süt tüketemiyrm......hu huuu ben geldiiimmbiraz şekerleme yaptım
şimdi de nescafe mi aldım geldim :126:
selam
bende geldimşekerleme bende yaptım ama su gibi olmuş vaziyette kalktım dayanamıyorum artık şu sıcaklar bi geçseeee
sinirlerim bozuluyorrr
gelin ayol burayaa serin bizim buralarr bi haftadırr yağmur yağıyooo
bende zevzeki okudum eşimi aradımm böyle böyle bi arkadaş doğurmuş günü benden sonraydı dedim aaaaaaaaaaaaaaaa dedi yarın gidip herşeyi elıp çantayı hazırlamamız lazım dedim adam korktuu tamam diyoo yarın iş çıkışı alalım herşeyi diyoo bende bi ağırdan alıyodum ooooo sanki kalacak içimdee ama korktummm:18::18::18:
ayyy ne güzel yakınızz bende ıspartadaaaühü ühüüüüüüvallağlama modundayım sinirleniyorum tahammulum kalmadı artık yaaaaaa
gelelim bari siz nerde oturuyosunuzzzz
ben antalyada
emir ismini severim ben,emir hamza yı beğendim.......
maşallah canım yaaaaa
bende henüz süt belirtisi falan yok...acaba olmuycak mı die endişe ediyrm.....
bende almadım canım,kızımla ortak kullanırız...çok fazla kanamam olur yetmezzse eğer eşim alır artık.....
iyiyiz çook şüküürr. zevzek doğuruncaa herkesi bi heyecan telaş sardıı hastane çantası hazırlamakla meşgulüz
siz nasılsınızzzz...
hoşgeldiniiiizzzzzz. bizde oğluşumlaa sütümüzü içtik muzumuzu yedik uzanıyoruzzz
gelin ayol burayaa serin bizim buralarr bi haftadırr yağmur yağıyooo
bende zevzeki okudum eşimi aradımm böyle böyle bi arkadaş doğurmuş günü benden sonraydı dedim aaaaaaaaaaaaaaaa dedi yarın gidip herşeyi elıp çantayı hazırlamamız lazım dedim adam korktuu tamam diyoo yarın iş çıkışı alalım herşeyi diyoo bende bi ağırdan alıyodum ooooo sanki kalacak içimdee ama korktummm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?