2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızın iyidir annesi üzülme napsın yeride daraldı onların oynaşamıyorlar fazla kızlarımız
nebılım cnm yaa belkıdee bakalımm yarın dr gıdıcem neolcak
bende yemek yapıcam cnmm .. sıcakta hıc cekılmıoda.. mecburum ama esım oruclu.. bende temızlık yapamıyorumm dogru durust ıyııce agırlastım... elıfım annesını uzdu bakalım aksam nasıl olcak.
hayırlısı olsun canımmm kuzularına kavuusucaksın negusell allahın ıznıyle ınss..
Suksuk cum bu yazi sanaydı amma bı karusukluk olmuş canim:))))

saol cnmm .. ıns benım kız aksama canlanırrrr

herkese selam kızlar uyku seti alıcam internetten ama nerden alacağıma karar veremedim internetten alan ve ürünü güzel gelen var mı yani memnun olan

canım benim hayırlı doğumlar inşallah iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız şimdiden seninle... darısı başımıza

bebislerimiz birer birer geliyorrr cok heyecanliiii... Allah'im saglikla sihhatle dunyaya gelmelerini nasip etsin, bebislere ve sana saglikli kolay dogum diliyorum canim.. Bizi merakta birakma ama gelismeleri mutlaka yaz

Sukriye'cim sicaklarda ne yapsin kuzucuk hem yeri de daraldi kendine rahat bi pozisyon bulmustur kestiriyordur meraklanma annesi.. Elifcik uzermi hic annesini.. Anne gobusunun tadini cikariyordur cadicik az kaldi yorucu karmasik dunyaya gelmesine huzurun tadini cikariyordur

merhaba arkadaşlar ve onların güzeeeel yavruları :)
biz bugün doktorumuza gittik. maşallah kızım iyi 32. haftamızdayız 1938 gr olmuş yavrum. gayet iyi dedi drmuz. azcık önden gidiyomuşuz ilk nst tecrübemizi yaşadık. ama kızım usg de yüzünü göstermedi. olsun iyi oldugunu bileyim yeter :) aynı zamanda çalışabilir raporumu aldım bakalım dayanabildiğim yere kadar dayanıcam. kontrolerde 2 haftaya düştü artık yavrumu daha sık görebilicem.
neler kaynatılmıs bi bakalım biz

Merhaba kızlar

Güya iznimin ilk günü ama bugün baya yoruldum, sağlık ocağında kontrol günümdü, sabah tahlil için gittim, iş yerinden aradılar tekrar işe gittim akşam üstü tahlilleri almaya gittim iflahım kesildi yani....

ama yorgunluğu unuttum canımı sıkan idrar tahlilim oldu

Lökosit oranım tam tamına 500 çıktı

6. ayımda da; 49 oranla hastanede kalmıştım antibiyotik serum felan almıştım, 500 le nasıl bişey hissetmedim anlamadım, bir şikayetim yok sonuçta. Doktor da çok su tükettiğin için hissetmemiş olabilirsin dedi...Çok fazla ama korkma gebelikte çoğunlukla karşılaşıyoruz dedi ama.....

Yarın kadın doğum doktoruma gideceğim, aile hekimi, kültürden felan bahsetti nasıl olacak bilmiyorum inşallah bebeğe felan zarar verecek birşey değildir, çok üzüldüm ve korktum

selam nasılsınz kızlar.ben gece hiç uyuyamadım.şırnak da ki depremi bizde hissettik.sonrada uykum kaçtı.siz de ne var ne yok ?

çok güzel bir haber bu bugün benim için.

Allahım üçünüzü de sağlıkla kurtarsın inşallah...

Dualarımız sizinle, Allahım yar ve yardımcınız olsun.

amanınn canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallaaahhh:)

ayy canım benim çok sevindim,biran önce sağlıcakla alırsın inşallah bebeciklerini kucağına

Ufff dolapta tatli kirmizi erik vardi 3 kg kadar, annem getirmisti bizim bahceden toplamis.. Dolapta cok yer kapliyo yemiyoruz da diye bari erik suyu yapiyim dedim.. Tencerenin kapagini kapatmisim birinin bir baktim herrrryerrrrrr eriksuyu bir bu eksikti sinir oldum.. Ya bu aralar cok dalginim elimin ayari da kacti sanki.. Ne kafami toplayabiliyorum ne de eskisi gibi oluyo yemeklerimin tadi.. Garip bisey oldum ciktim..

Ocagi ovala ovala fenalik geldi.. Hi bi de sonra caycuyi yikamistim icini porcozledim falan neyse altina su kacmis sanirim bi taktim yerine CAAATTT salter atti.l haydaaaa.. Kaldirdim yok elektrik.. Taa asagi indim -1'e asagidaki ana salteri kontrole kapida guvenlik sifresi var bakamadan dondum.. Site yonetimini aradim geldiler yaptilar gittiler..

Uff sakar miyim saf miyim anlamadim bu aralar bi garibim hahahahayyt sinirden gulme geliyo valla

valla bende inanmıyorum.gözün aydın canım..Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ya..patır patır dökülmeye başladık valla..15-20 güne kadar belki de bi çokğumuz doğurmuş olcak

herkese selam kızlar uyku seti alıcam internetten ama nerden alacağıma karar veremedim internetten alan ve ürünü güzel gelen var mı yani memnun olan

ben unnadodan tam takım aldım canım ,kenar koruması falanda var içinde tavsiye ederim..

:)))) gecmis olsun canim olur böyle vakalar takma sen gene erik suyu tasirmissin ben geçenlerde kiraz vardı evde yenmiyoda dediğin hesap değerlendireyim dedim reçel yapmak için ocağa koydum..sen reçel taş Allaaaahhh bı geldim mutfağa ki Ocak batmış sil babam sil her yerim oldu yapis yapis:)))beterin beteri var tatlım :))))şükret

sedef ne güzel haber verdin :) sağlıkla gelsin bebişlerin. tam ikiz hftasında doğum yapıyorsun, telaş etme., inşlh hemen adapte olurlar.
. darısı başıma :)

nekadar güzel bi rüya bende görmek istiyorum rüyamda:) tüm bebişler sağlıkla gelirler inşallah

canım nekadar heycanlısındır şimdi. zaman geçmek bilmez. inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeklerine. Hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…