kızın iyidir annesi üzülme napsın yeride daraldı onların oynaşamıyorlar fazla kızlarımız
bende yemek yapıcam cnmm .. sıcakta hıc cekılmıoda.. mecburum ama esım oruclu.. bende temızlık yapamıyorumm dogru durust ıyııce agırlastım... elıfım annesını uzdu bakalım aksam nasıl olcak.hoşgeldin canım.muzur bebeklerimiz arada öyle üzüyorlar annelerini ama neyapsınlar büyüdüler yerleri daraldı.birde onlarında dinlenmeye hakları var.uyusunlarki büyüsünler:)benin kızışımda nereme oturduysa nefes alamıyorum.bütün günüm nefes almaya çalışmakla geçti.hiçbiriş yapamadım.zaten halim yok bıraktım geri temizliği.aman bu halimde kimse kusuruma bakmasın.zar zor hamile kamışım temizlik uğruna bebişimide kendimide yoramamda tehlikeyede atamam.bende yattım canım uyumadım ama uzandım.birazdanda yemek için kalkıcam.
hayırlısı olsun canımmm kuzularına kavuusucaksın negusell allahın ıznıyle ınss..kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
Suksuk cum bu yazi sanaydı amma bı karusukluk olmuş canim:))))
kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
slm bız geldık .. komsu geldı oturmaya sımdı gıttı.. aksama yemek yapıcazz.. ıftara daha var allahtan yavasyavas yaparım.. sızler nasılsınızz.. dıdemcımm benı sormussunn . kızım hareket etmmedı hıcc bende uzuldum yattımm hepp cok az oynadı.. canım sıkkındı oyuzdenn hep yattım benım kızz bugun annesıını üzdü..
Kızlar yaa mıdem cok bulanıyor son zamanlarda,basımda cok donuyor,halsızlık var,mıde bulantısının gecmesı ıcın yapabılceğim,tavsıye edebılceğınız bısı varmı??
herkese selam kızlar uyku seti alıcam internetten ama nerden alacağıma karar veremedim internetten alan ve ürünü güzel gelen var mı yani memnun olan
Ufff dolapta tatli kirmizi erik vardi 3 kg kadar, annem getirmisti bizim bahceden toplamis.. Dolapta cok yer kapliyo yemiyoruz da diye bari erik suyu yapiyim dedim.. Tencerenin kapagini kapatmisim birinin bir baktim herrrryerrrrrr eriksuyubir bu eksikti sinir oldum.. Ya bu aralar cok dalginim elimin ayari da kacti sanki.. Ne kafami toplayabiliyorum ne de eskisi gibi oluyo yemeklerimin tadi.. Garip bisey oldum ciktim..
Ocagi ovala ovala fenalik geldi.. Hi bi de sonra caycuyi yikamistim icini porcozledim falan neyse altina su kacmis sanirim bi taktim yerine CAAATTTsalter atti.l haydaaaa.. Kaldirdim yok elektrik.. Taa asagi indim -1'e asagidaki ana salteri kontrole kapida guvenlik sifresi var bakamadan dondum.. Site yonetimini aradim geldiler yaptilar gittiler..
Uff sakar miyim saf miyim anlamadim bu aralar bi garibimhahahahayyt sinirden gulme geliyo valla
nekadar güzel bi rüyaherkese günaydıınnn...dün gece rüyamda dünyalar güzeli kızımı gördüm ..kucagımda uyuyodu,bembeyaz teni,kocaman gözleri olan çok güzel bi çocuktu ..kurban olsun annesi onu verene ..sağlıklı bi şekilde gelsin hepimizin bebişleri inşallah..yerim ben onları
canım nekadar heycanlısındır şimdi. zaman geçmek bilmez. inşallah herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeklerine. Hayırlı doğumlar diliyorumkızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?