2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar yaa mıdem cok bulanıyor son zamanlarda,basımda cok donuyor,halsızlık var,mıde bulantısının gecmesı ıcın yapabılceğim,tavsıye edebılceğınız bısı varmı??

Canım yatmadan önce sut iç, yağlı ve salçalı yemeklerden uzak durmaya çalış..Bulantı geldikce kuruyemiş ya da kreker yersen o da bastırıyo mideyi.Onun dısında aklıma bişi gelmiyo.Doktoruna sordun mu bu bulantıları?

kızlar bişey sorucam ben bebek şekerlerini kendim yapıcam malzemelerini aldım
içine badem şekerini alıp koysam 1-2 haftada bayatlar mı:26:

bence bayatlamaz canım çikolata olsa erirdi ama badem şekerleri dayanıklı oluyor. kuzenimin 9 ay oldu doğum yapalı kalan şekerleri dün yedik hala tap taze düşün yani

doktora gecen hafta gıttım,unuttum sormayı,bu hafta yıne cağpırdı,sorayım gıdınce,ya ben bı haftadır fılan salcanın uzerıne çiğ zeytınyağı dokup yıyorum kahvaltılarda,aserıyorum buna,acaba bundan dolayı olabılır mı? sen salcalı deyıncee dank dedı:))

Canım ilk aylarda midem bulanırken doktor bana öyle demişti.Salçalı ve yağlı yeme diye.Şimdi salçalı makarna filan yeyince midem yanıyor hemen.Onun etkisi olabilir belki.Bir iki gün yeme bakalım ne olacak..

bence bayatlamaz canım çikolata olsa erirdi ama badem şekerleri dayanıklı oluyor. kuzenimin 9 ay oldu doğum yapalı kalan şekerleri dün yedik hala tap taze düşün yani

ooo süpermiş, ben de riske atmaym o zaman koyayım önümüzdeki hafta filan.

benimde 24 ünde canım bizim her şey aynı gidiyor herhalde aynı anda doğurcaz )) bende 24 ünde kısmet olursa nst ye giricem.inşallah ozamana kadar daha da büyür bebeklerimiz.

inşallh bebişleimiz büyüsünn dr bana eylülü bulur doğum dedi erken bişe görünmüyo rahim ağzı kapalı dedi

Kızlar yaa mıdem cok bulanıyor son zamanlarda,basımda cok donuyor,halsızlık var,mıde bulantısının gecmesı ıcın yapabılceğim,tavsıye edebılceğınız bısı varmı??

canım çubuk kraker yiyebilirsin.birde aç kalmamaya bak.aç kalıncada mide bulanıyor.

slm bız geldık .. komsu geldı oturmaya sımdı gıttı.. aksama yemek yapıcazz.. ıftara daha var allahtan yavasyavas yaparım.. sızler nasılsınızz.. dıdemcımm benı sormussunn . kızım hareket etmmedı hıcc bende uzuldum yattımm hepp cok az oynadı.. canım sıkkındı oyuzdenn hep yattım benım kızz bugun annesıını üzdü..

kızın iyidir annesi üzülme napsın yeride daraldı onların oynaşamıyorlar fazla kızlarımız

hoşgeldin canım.muzur bebeklerimiz arada öyle üzüyorlar annelerini ama neyapsınlar büyüdüler yerleri daraldı.birde onlarında dinlenmeye hakları var.uyusunlarki büyüsünler:)benin kızışımda nereme oturduysa nefes alamıyorum.bütün günüm nefes almaya çalışmakla geçti.hiçbiriş yapamadım.zaten halim yok bıraktım geri temizliği.aman bu halimde kimse kusuruma bakmasın.zar zor hamile kamışım temizlik uğruna bebişimide kendimide yoramamda tehlikeyede atamam.bende yattım canım uyumadım ama uzandım.birazdanda yemek için kalkıcam.

canım inşallah en hayrlı zamanda doğar.. benımde 35. haftamda nst war hayrlısı bakaılım haftaya yazarım bende : ) bebeğim dönmüştü en son cuma günü gttiğimde : ) 37. haftadan önce doktoruna gidiyosun o sana yeniden rapor düzenliyo kuzucum şu haftadadr we çalışamaz şeklinde.

kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm

Aynen canim yer olmayınca en iyisi ben biraz uyuyayım falan demiştir bebisin:))takma..benim gorumceminde 3gun kıpırdamamız doktora gittiler doktor kıpırdiyo annesi meraklanma sen hissedemiyosun demiş...bebeğin iyidir merak etme üzülme annesi:))

Suksuk cum bu yazi sanaydı amma bı karusukluk olmuş canim:))))

Aaayyy canim ya cok sevindim hayiirlisiyla tamamına erdirsin Rabbim inşallah...dualarımız seninle ve bebislerinle. Rabbim yardımcın olsun...dogum hikâyenize bekliyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…