sanırım canımm muhtemelen yalancı sancıları yaşıyoruz.
vucut bizi de kendinize hazırlıyor doğuma
Kızlar yaa mıdem cok bulanıyor son zamanlarda,basımda cok donuyor,halsızlık var,mıde bulantısının gecmesı ıcın yapabılceğim,tavsıye edebılceğınız bısı varmı??
kızlar bişey sorucam ben bebek şekerlerini kendim yapıcam malzemelerini aldım
içine badem şekerini alıp koysam 1-2 haftada bayatlar mı:26:
Canım yatmadan önce sut iç, yağlı ve salçalı yemeklerden uzak durmaya çalış..Bulantı geldikce kuruyemiş ya da kreker yersen o da bastırıyo mideyi.Onun dısında aklıma bişi gelmiyo.Doktoruna sordun mu bu bulantıları?
doktora gecen hafta gıttım,unuttum sormayı,bu hafta yıne cağpırdı,sorayım gıdınce,ya ben bı haftadır fılan salcanın uzerıne çiğ zeytınyağı dokup yıyorum kahvaltılarda,aserıyorum buna,acaba bundan dolayı olabılır mı? sen salcalı deyıncee dank dedı:))
bence bayatlamaz canım çikolata olsa erirdi ama badem şekerleri dayanıklı oluyor. kuzenimin 9 ay oldu doğum yapalı kalan şekerleri dün yedik hala tap taze düşün yani
benimde 24 ünde canımbizim her şey aynı gidiyor herhalde aynı anda doğurcaz )) bende 24 ünde kısmet olursa nst ye giricem.inşallah ozamana kadar daha da büyür bebeklerimiz.
Kızlar yaa mıdem cok bulanıyor son zamanlarda,basımda cok donuyor,halsızlık var,mıde bulantısının gecmesı ıcın yapabılceğim,tavsıye edebılceğınız bısı varmı??
bende bu hafta koyucam canım riske atmaya gerek yok telaştan herkes unutabiir çünküooo süpermiş, ben de riske atmaym o zaman koyayım önümüzdeki hafta filan.
slm bız geldık .. komsu geldı oturmaya sımdı gıttı.. aksama yemek yapıcazz.. ıftara daha var allahtan yavasyavas yaparım.. sızler nasılsınızz.. dıdemcımm benı sormussunn . kızım hareket etmmedı hıcc bende uzuldum yattımm hepp cok az oynadı.. canım sıkkındı oyuzdenn hep yattım benım kızz bugun annesıını üzdü..
kızlar bişey sorucam ben bebek şekerlerini kendim yapıcam malzemelerini aldım
içine badem şekerini alıp koysam 1-2 haftada bayatlar mı:26:
slm bız geldık .. komsu geldı oturmaya sımdı gıttı.. aksama yemek yapıcazz.. ıftara daha var allahtan yavasyavas yaparım.. sızler nasılsınızz.. dıdemcımm benı sormussunn . kızım hareket etmmedı hıcc bende uzuldum yattımm hepp cok az oynadı.. canım sıkkındı oyuzdenn hep yattım benım kızz bugun annesıını üzdü..
kızlar selam...
geçmşi oku oku bitmedi:))))))
zevzekbayan hayırlı olsun...Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür versin...
Bizimde cuma günü kontrolümüz vardı.İlk nst deneyimimizi yaşadık.
Kızım eylülü bekleyemeyecek gibi görülüyor çünkü biraz fazla aşağı inmiş.
doktor fazla ayakta durma dedi ama ben hala işe gidip geliyor 37 .haftaya kadar dayanırım diyordum
ama bu gidişle bu hafta izne ayrılmak zorunda kalacağım.
İnşallah kızım 38 haftaya kadar dayanır biraz kilo alsın istiyorum....
37 .ci haftayı bekleyemeyip izne ayrılan arkadaşlar raporlarını nasıl düzenlediler?
bilgi verirlerse sevinirim....
Aynen canim yer olmayınca en iyisi ben biraz uyuyayım falan demiştir bebisin:))takma..benim gorumceminde 3gun kıpırdamamız doktora gittiler doktor kıpırdiyo annesi meraklanma sen hissedemiyosun demiş...bebeğin iyidir merak etme üzülme annesi:))hoşgeldin canım.muzur bebeklerimiz arada öyle üzüyorlar annelerini ama neyapsınlar büyüdüler yerleri daraldı.birde onlarında dinlenmeye hakları var.uyusunlarki büyüsünler:)benin kızışımda nereme oturduysa nefes alamıyorum.bütün günüm nefes almaya çalışmakla geçti.hiçbiriş yapamadım.zaten halim yok bıraktım geri temizliği.aman bu halimde kimse kusuruma bakmasın.zar zor hamile kamışım temizlik uğruna bebişimide kendimide yoramamda tehlikeyede atamam.bende yattım canım uyumadım ama uzandım.birazdanda yemek için kalkıcam.
Aynen canim yer olmayınca en iyisi ben biraz uyuyayım falan demiştir bebisin:))takma..benim gorumceminde 3gun kıpırdamamız doktora gittiler doktor kıpırdiyo annesi meraklanma sen hissedemiyosun demiş...bebeğin iyidir merak etme üzülme annesi:))
kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?