cnm kociş yaptı ben peşinde dolanırken yoruldumbi toz aldım yerleri sildim viledayla ama yok yok bizden geçmiş onu bile zor yaptım
hadi sen zayıfsın öyle diyolarr. ben gayet iyiyim hatta karnım bi iki aydır çıktııı yeri geniş olması lazım bu kiloyaa ama benimkide çok hareketliiine zaman uyuyo bende anlamıyorum valla maşallahhı var ama dün geceden bu yana daha bi başka hareketlerii..
artık bu saatten sonra gelselerde sorun yok canım ALLAH sağlık versin sağ salim gelsinler dünyaya tehlikeli zamanları atlattı nasılsa ufaklıklarr ayrıntıları yazarsın canım gelinceee
aaa ben 3 eylül diye okudum sanki alttaki takvimdeee ayy pardon yaa yanlış okudum heraldeee:44::44::44:Benim sata göre hala erken canım. hayırlısıyla 36 ya gelsek sonra bırakıcam kendimi zaten, ne zaman isterse gelsin :)
yazarım canım akşama.
ohhh gözün aydın canımmm maşallah tontişeehanımlar biz geldik doktordan.. şükür herşey iyi geçti. 2300 grm olmuş kızım.. geriliğide kalmamış artıkk :) en çok buna sevindim. 36. haftadan itibaren her hafta nst ye gireceksiniz dedi doktorum. doğumu kolaylaştıracak hareketler gösterdi bide. doğum hangi tarihler arasında olur diye sordum annemleri ona göre çağırayım diye. 40. haftada bekliyoruz ama hiç belli olmuyor dedi doktor teyzemiz.. bu haftadan sonra bebeğin eşi suyu ve kilosu önemli dedi doktor. şükürler olsun bizim hepsi iyiymiş.. bizden böyle kızlar herşey yolunda. dua eden annişlere tekrar tekrar teşekkürler..
aaa ben 3 eylül diye okudum sanki alttaki takvimdeee ayy pardon yaa yanlış okudum heraldeee:44::44::44:
:
Kızlarrrr merhaba
Benimde son 3 gündür kasığımın etleri ve kemiği ağrıyo :S çok canım acıyo sizde de oluyomu :26:
Kızlarrrr merhaba
Benimde son 3 gündür kasığımın etleri ve kemiği ağrıyo :S çok canım acıyo sizde de oluyomu :26:
hanımlar biz geldik doktordan.. şükür herşey iyi geçti. 2300 grm olmuş kızım.. geriliğide kalmamış artıkk :) en çok buna sevindim. 36. haftadan itibaren her hafta nst ye gireceksiniz dedi doktorum. doğumu kolaylaştıracak hareketler gösterdi bide. doğum hangi tarihler arasında olur diye sordum annemleri ona göre çağırayım diye. 40. haftada bekliyoruz ama hiç belli olmuyor dedi doktor teyzemiz.. bu haftadan sonra bebeğin eşi suyu ve kilosu önemli dedi doktor. şükürler olsun bizim hepsi iyiymiş.. bizden böyle kızlar herşey yolunda. dua eden annişlere tekrar tekrar teşekkürler..
kızlar yine bi sürü alışveriş yaptım kredi kartı göçtü yine:18::18: ama napiim bi sürü ihtiyaç vardı almış oldum..
Kızlarrrr merhaba
Benimde son 3 gündür kasığımın etleri ve kemiği ağrıyo :S çok canım canıyo sizde de oluyomu :26:
İyi yapmışsın canim oooooohhhhhh sefamız olsun:)) benimde geldi alışverişim cok fena:))
kızlar bişey sorucam ben bebek şekerlerini kendim yapıcam malzemelerini aldım
içine badem şekerini alıp koysam 1-2 haftada bayatlar mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?