2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ayyy bak ben de heyecan yaptım şimdi..İnsalah hersey yolunda gider sag salim kavusursun bebişlerine canımm.Darısı da bize

Aman canım naptın sen öyleee Dikkat et kendine.İnsallah önemli bişi degildir.Haber et muhakkak.Merakta bırakma bizleri

yalnız değilsiniz arkadaşlar :) bende çilek reçelini taşırdım (temizlemesi okadar zorduki) ve bi dünya sakarlıklarım var ama bi süre sonra sinirleri bozuluyo insanın niye böyleyim diye durup düşünüyorum.

Selam kızlar
Bugün kontrole gittim 31. haftamdayım bebeğim 1600 gr doktor kızıma biraz zayıf dedi:26:Bu dönemde normal değil mi sizlerin nasıldı:26:

Selam kızlar
Bugün kontrole gittim 31. haftamdayım bebeğim 1600 gr doktor kızıma biraz zayıf dedi:26:Bu dönemde normal değil mi sizlerin nasıldı:26:

canım okadarda değil ya. Benim 33te 2000di hem zaten usg kgyi net ölçemiyor fazla ya da eksiş ölçebiliyor. Takma kafana.

maşallahh canım kilosu çok iyiymişsenin kuzucuk atak yapmış kapatmış arayı
teşekkür ederiz teyzesii.. bu arada 1 güzel haber daha 2 aydır 1 grm bile almamışııım 77 olmuşum 1 kiloyuda bebiş almış

canım biraz çikolata ye, elini karnına koy konuş biraz.. bide oku canım yavrunu.. işe yarıyor.. kız yoksa doğum kanalınamı girdi o zaman hareket etmezmiş bebişler şaka şaka heycan yapma şaka dedim

ayyy çok sevindim.. insan bir anda afallıyor.. seni düşünemiyorum. :) sağlıkla gelsin kuzular çook sevindik kızımlaaa

inşallh bebişleimiz büyüsünn dr bana eylülü bulur doğum dedi erken bişe görünmüyo rahim ağzı kapalı dedi

şimdilik benimde öyle daha dönmemiş bebeğim..sol tarafımdaymış.bakalım 24 ünde gittiğimde inşallah bir aksilik olmaz.zamanında doğar inşallah bebeklerimiz.

canım endişe etme sakın,benim yaramazda dün öyleydi baya korktum bende,ama maşallah bugün kıpır kıpır.....
Bebek işte annnesi....
Uzan sen dinlensin,tatlı bişeyler yeee......
Yeride daralıyo artık annesi eskisi gibi hissetmememiz normalmiş....

ayyyy hadi canım hayırlısı olsun.....
Bebişlerine sağlıklı bişeki,lde kavuşursun inşallah...şimdiden ömürlü olsun...tebrik ederim.......

kızlar bişey sorucam ben bebek şekerlerini kendim yapıcam malzemelerini aldım
içine badem şekerini alıp koysam 1-2 haftada bayatlar mı:26:
bence bozulmazda,neden lavanta koymuyorsun....bence daaha şık.....

hadi gözün aydın tatlım....kuuzucuğunada maşallah......
Herşeyin yolunda olmasına sevindim....

Ayy kızlar ya zaman azaldı. Şu çatıdı açıklıktı muyane zamanları yaklaştı. Asıl sorun bikini bölgesi temizliği. Nasıl yapıyorsunuz. Ağdacıya şuan gidemem. Sanırım seyrekler. Makinamı denesemm yoksa kendim ağda yapabilirmiyimki. Offf ne zor işler bunlar. Buarada herkese söylüyorum merak ediyoruz öyle bir günden fazla girmemezlik yapmayın. Girin iyiyiz diyin sonra çıkcaksanız çıkın :)

bu ağda işi zor cidden çok zorlanıyorum ama kendim yapıyorum savaştan çıkmışa dönüyorumm :))))

kundera bende de var aynı sıkıntı. ben de senin gibi hiç farketmemştim . önce idrar tahlilinde çıktı.,ilaç kullandım geçmedi, kültür yapıldı. kültürde tahlil gibi idrar veriyorsun.
benim külütrde de çıktı. hala antibiyotik kullanıyorum. cumartesi belli olacak
bebeğe zararı yok ancak tedavi edilmezse erken doğuma sbep olabiliyor.
geçmiş o lsun

ıns cnm oledırr .. tatlı bısıler yııyınce azcık oynadıı durdu gene.. bu kız benı parmagında oynatıo sımdıden valaaa
mrbb cnmmm...maasalah kuzucugaa buyumus..bende pek gıremedım bugun bızım hatunlar cok kaynatmıs cenelerı dusmus geneee
uuzulmee cnmm cogumuzda cıktı oo. cok yuksek demısler bence yanlıslık var onda tekrar yaptır bence..ıcını ferahh tut korkmaa bebegındee stres olmasın bosunaa.. gecmıs olsun cnm
selam nasılsınz kızlar.ben gece hiç uyuyamadım.şırnak da ki depremi bizde hissettik.sonrada uykum kaçtı.siz de ne var ne yok ?
slm cnmmm bız gecede uyudukk vantılator eslıgındeeoglende uyudukk.. gecmıs olsun depremmı olduuduymadım hıcc.. tvyede cok bakmadım gercı.. kac sıdeetınde olduu..:44::44:
gecmıs olsun cnmm.. bende bu ara herseyı elımden dusuruyorum egılırkende zorlanıyorum sonra.. azkaldı bugunlerde gecıcek ınss.. dun aksam bende balkonda duz yerde takıldım dusuyodum az daha esımdee ıyıce sakar oldun dıo
Selam kızlar
usg olcumlerıne ınanmıyorum ben artık ya eksık ya fazla soluolar.. benımmm cnm 29 haftadaa 1652 grdı..sıkma canını saglıklı olsunlar sımdı bu ay cok kg alıcaklarr.. gusel beslenmeye devam
ne dıosun kızz senn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabak ıyıce tırstım zaten herkezz gobegın asagıya dusmuss elı kulagında dıoo
jılet yapıyorum benn ama gel gorkıı sekılden sekle gırıyorumm utanc verıcı yaparkende guluyorum bazenn ıyıcee bı acaıp oldumm.. kucukk suksukuu gormeyelı aylar olduu gormek ıstıyorum artık ..onu özluycegım hıc aklıma gelmemıstı

elıfcım dr gıdıcektınnn ne dedı drunnn gelmedınhalaa merak ettım gelınce hemen yazz...

tubacımmmmmmmmmm cemremızı gorucektınnasıll kuzucukk .. ıyıdır ınss.. cok merakk ettımm sızlerı.. gelınce yaz hemennnn

hayırlı ugurlu olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini..

Kızlar idrar yolları enf. bende de var aylardır munurol toz ilaç da kullandım geçmıo , takmıorum artık bol su içiorum başka da bişi yapamıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…