kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
Merhaba kızlar
Güya iznimin ilk günü ama bugün baya yoruldum, sağlık ocağında kontrol günümdü, sabah tahlil için gittim, iş yerinden aradılar tekrar işe gittim akşam üstü tahlilleri almaya gittim iflahım kesildi yani....
ama yorgunluğu unuttum canımı sıkan idrar tahlilim oldu
Lökosit oranım tam tamına 500 çıktı
6. ayımda da; 49 oranla hastanede kalmıştım antibiyotik serum felan almıştım, 500 le nasıl bişey hissetmedim anlamadım, bir şikayetim yok sonuçta. Doktor da çok su tükettiğin için hissetmemiş olabilirsin dedi...Çok fazla ama korkma gebelikte çoğunlukla karşılaşıyoruz dedi ama.....
Yarın kadın doğum doktoruma gideceğim, aile hekimi, kültürden felan bahsetti nasıl olacak bilmiyorum inşallah bebeğe felan zarar verecek birşey değildir, çok üzüldüm ve korktum
Ufff dolapta tatli kirmizi erik vardi 3 kg kadar, annem getirmisti bizim bahceden toplamis.. Dolapta cok yer kapliyo yemiyoruz da diye bari erik suyu yapiyim dedim.. Tencerenin kapagini kapatmisim birinin bir baktim herrrryerrrrrr eriksuyubir bu eksikti sinir oldum.. Ya bu aralar cok dalginim elimin ayari da kacti sanki.. Ne kafami toplayabiliyorum ne de eskisi gibi oluyo yemeklerimin tadi.. Garip bisey oldum ciktim..
Ocagi ovala ovala fenalik geldi.. Hi bi de sonra caycuyi yikamistim icini porcozledim falan neyse altina su kacmis sanirim bi taktim yerine CAAATTTsalter atti.l haydaaaa.. Kaldirdim yok elektrik.. Taa asagi indim -1'e asagidaki ana salteri kontrole kapida guvenlik sifresi var bakamadan dondum.. Site yonetimini aradim geldiler yaptilar gittiler..
Uff sakar miyim saf miyim anlamadim bu aralar bi garibimhahahahayyt sinirden gulme geliyo valla
:)))) gecmis olsun canim olur böyle vakalar takma sen gene erik suyu tasirmissin ben geçenlerde kiraz vardı evde yenmiyoda dediğin hesap değerlendireyim dedim reçel yapmak için ocağa koydum..sen reçel taşAllaaaahhh bı geldim mutfağa ki Ocak batmış sil babam sil her yerim oldu yapis yapis:)))beterin beteri var tatlım :))))şükret
Selam kızlar
Bugün kontrole gittim 31. haftamdayım bebeğim 1600 gr doktor kızıma biraz zayıf dedi:26:Bu dönemde normal değil mi sizlerin nasıldı:26:
canım okadarda değil ya. Benim 33te 2000di hem zaten usg kgyi net ölçemiyor fazla ya da eksiş ölçebiliyor. Takma kafana.
teşekkür ederiz teyzesii.. bu arada 1 güzel haber daha 2 aydır 1 grm bile almamışııım 77 olmuşum 1 kiloyuda bebiş almışmaşallahh canım kilosu çok iyiymişsenin kuzucuk atak yapmış kapatmış arayı
canım biraz çikolata ye, elini karnına koy konuş biraz.. bide oku canım yavrunu.. işe yarıyor.. kız yoksa doğum kanalınamı girdi o zaman hareket etmezmiş bebişlerslm bız geldık .. komsu geldı oturmaya sımdı gıttı.. aksama yemek yapıcazz.. ıftara daha var allahtan yavasyavas yaparım.. sızler nasılsınızz.. dıdemcımm benı sormussunn . kızım hareket etmmedı hıcc bende uzuldum yattımm hepp cok az oynadı.. canım sıkkındı oyuzdenn hep yattım benım kızz bugun annesıını üzdü..
ayyy çok sevindim.. insan bir anda afallıyor.. seni düşünemiyorum. :) sağlıkla gelsin kuzular çook sevindik kızımlaaakızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
inşallh bebişleimiz büyüsünn dr bana eylülü bulur doğum dedi erken bişe görünmüyo rahim ağzı kapalı dedi
canım endişe etme sakın,benim yaramazda dün öyleydi baya korktum bende,ama maşallah bugün kıpır kıpır.....slm bız geldık .. Komsu geldı oturmaya sımdı gıttı.. Aksama yemek yapıcazz.. ıftara daha var allahtan yavasyavas yaparım.. Sızler nasılsınızz.. Dıdemcımm benı sormussunn . Kızım hareket etmmedı hıcc bende uzuldum yattımm hepp cok az oynadı.. Canım sıkkındı oyuzdenn hep yattım benım kızz bugun annesıını üzdü..
kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. Sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. Inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
bence bozulmazda,neden lavanta koymuyorsun....bence daaha şık.....kızlar bişey sorucam ben bebek şekerlerini kendim yapıcam malzemelerini aldım
içine badem şekerini alıp koysam 1-2 haftada bayatlar mı:26:
hadi gözün aydın tatlım....kuuzucuğunada maşallah......hanımlar biz geldik doktordan.. şükür herşey iyi geçti. 2300 grm olmuş kızım.. Geriliğide kalmamış artıkk :) en çok buna sevindim. 36. Haftadan itibaren her hafta nst ye gireceksiniz dedi doktorum. Doğumu kolaylaştıracak hareketler gösterdi bide. Doğum hangi tarihler arasında olur diye sordum annemleri ona göre çağırayım diye. 40. Haftada bekliyoruz ama hiç belli olmuyor dedi doktor teyzemiz.. Bu haftadan sonra bebeğin eşi suyu ve kilosu önemli dedi doktor. şükürler olsun bizim hepsi iyiymiş.. Bizden böyle kızlar herşey yolunda. Dua eden annişlere tekrar tekrar teşekkürler..
şimdilik benimde öyle daha dönmemiş bebeğim..sol tarafımdaymış.bakalım 24 ünde gittiğimde inşallah bir aksilik olmaz.zamanında doğar inşallah bebeklerimiz.
teşekkür ederiz teyzesiii.. ilk defa geriliğimiz yok diye sevinirek çıktık hastaneden.. çoook mutluyuuuzhadi gözün aydın tatlım....kuuzucuğunada maşallah......
Herşeyin yolunda olmasına sevindim....
Ayy kızlar ya zaman azaldı. Şu çatıdı açıklıktı muyane zamanları yaklaştı. Asıl sorun bikini bölgesi temizliği. Nasıl yapıyorsunuz. Ağdacıya şuan gidemem. Sanırım seyrekler. Makinamı denesemm yoksa kendim ağda yapabilirmiyimki. Offf ne zor işler bunlar. Buarada herkese söylüyorum merak ediyoruz öyle bir günden fazla girmemezlik yapmayın. Girin iyiyiz diyin sonra çıkcaksanız çıkın :)
bu ağda işi zor cidden çok zorlanıyorum ama kendim yapıyorum savaştan çıkmışa dönüyorumm :))))
Merhaba kızlar
Güya iznimin ilk günü ama bugün baya yoruldum, sağlık ocağında kontrol günümdü, sabah tahlil için gittim, iş yerinden aradılar tekrar işe gittim akşam üstü tahlilleri almaya gittim iflahım kesildi yani....
6. ayımda da; 49 oranla hastanede kalmıştım antibiyotik serum felan almıştım, 500 le nasıl bişey hissetmedim anlamadım, bir şikayetim yok sonuçta. Doktor da çok su tükettiğin için hissetmemiş olabilirsin dedi...Çok fazla ama korkma gebelikte çoğunlukla karşılaşıyoruz dedi ama.....
Yarın kadın doğum doktoruma gideceğim, aile hekimi, kültürden felan bahsetti nasıl olacak bilmiyorum inşallah bebeğe felan zarar verecek birşey değildir, çok üzüldüm ve korktum
ıns cnm oledırr .. tatlı bısıler yııyınce azcık oynadıı durdu gene..bebislerimiz birer birer geliyorrr cok heyecanliiii... Allah'im saglikla sihhatle dunyaya gelmelerini nasip etsin, bebislere ve sana saglikli kolay dogum diliyorum canim.. Bizi merakta birakma ama gelismeleri mutlaka yaz
Sukriye'cim sicaklarda ne yapsin kuzucuk hem yeri de daraldi kendine rahat bi pozisyon bulmustur kestiriyordur meraklanma annesi.. Elifcik uzermi hic annesini.. Anne gobusunun tadini cikariyordur cadicik az kaldi yorucu karmasik dunyaya gelmesine huzurun tadini cikariyordur
mrbb cnmmm...maasalah kuzucugaa buyumus..merhaba arkadaşlar ve onların güzeeeel yavruları :)
biz bugün doktorumuza gittik. maşallah kızım iyi32. haftamızdayız 1938 gr olmuş yavrum. gayet iyi dedi drmuz. azcık önden gidiyomuşuz ilk nst tecrübemizi yaşadık. ama kızım usg de yüzünü göstermedi. olsun iyi oldugunu bileyim yeter :) aynı zamanda çalışabilir raporumu aldım bakalım dayanabildiğim yere kadar dayanıcam. kontrolerde 2 haftaya düştü artık yavrumu daha sık görebilicem.
neler kaynatılmıs bi bakalım biz
uuzulmee cnmm cogumuzda cıktı oo. cok yuksek demısler bence yanlıslık var onda tekrar yaptır bence..ıcını ferahh tut korkmaa bebegındee stres olmasın bosunaa.. gecmıs olsun cnmMerhaba kızlar
slm cnmmm bız gecede uyudukk vantılator eslıgındeeselam nasılsınz kızlar.ben gece hiç uyuyamadım.şırnak da ki depremi bizde hissettik.sonrada uykum kaçtı.siz de ne var ne yok ?
gecmıs olsun cnmm.. bende bu ara herseyı elımden dusuruyorum egılırkende zorlanıyorum sonra.. azkaldı bugunlerde gecıcek ınss.. dun aksam bende balkonda duz yerde takıldım dusuyodum az daha esımdee ıyıce sakar oldun dıoUfff dolapta tatli kirmizi erik vardi 3 kg kadar, annem getirmisti bizim bahceden toplamis.. Dolapta cok yer kapliyo yemiyoruz da diye bari erik suyu yapiyim dedim.. Tencerenin kapagini kapatmisim birinin bir baktim herrrryerrrrrr eriksuyubir bu eksikti sinir oldum.. Ya bu aralar cok dalginim elimin ayari da kacti sanki.. Ne kafami toplayabiliyorum ne de eskisi gibi oluyo yemeklerimin tadi.. Garip bisey oldum ciktim..
Ocagi ovala ovala fenalik geldi.. Hi bi de sonra caycuyi yikamistim icini porcozledim falan neyse altina su kacmis sanirim bi taktim yerine CAAATTTsalter atti.l haydaaaa.. Kaldirdim yok elektrik.. Taa asagi indim -1'e asagidaki ana salteri kontrole kapida guvenlik sifresi var bakamadan dondum.. Site yonetimini aradim geldiler yaptilar gittiler..
Uff sakar miyim saf miyim anlamadim bu aralar bi garibimhahahahayyt sinirden gulme geliyo valla
usg olcumlerıne ınanmıyorum ben artık ya eksık ya fazla soluolar.. benımmm cnm 29 haftadaa 1652 grdı..sıkma canını saglıklı olsunlar sımdı bu ay cok kg alıcaklarr.. gusel beslenmeye devamSelam kızlar
Bugün kontrole gittim 31. haftamdayım bebeğim 1600 gr doktor kızıma biraz zayıf dedi:26:Bu dönemde normal değil mi sizlerin nasıldı:26:
ne dıosun kızz senn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateşekkür ederiz teyzesii.. bu arada 1 güzel haber daha 2 aydır 1 grm bile almamışııım 77 olmuşum 1 kiloyuda bebiş almış
canım biraz çikolata ye, elini karnına koy konuş biraz.. bide oku canım yavrunu.. işe yarıyor.. kız yoksa doğum kanalınamı girdi o zaman hareket etmezmiş bebişlerşaka şaka heycan yapma şaka dedim
ayyy çok sevindim.. insan bir anda afallıyor.. seni düşünemiyorum. :) sağlıkla gelsin kuzular çook sevindik kızımlaaa
jılet yapıyorum benn ama gel gorkıı sekılden sekle gırıyorumm utanc verıcıAyy kızlar ya zaman azaldı. Şu çatıdı açıklıktı muyane zamanları yaklaştı. Asıl sorun bikini bölgesi temizliği. Nasıl yapıyorsunuz. Ağdacıya şuan gidemem. Sanırım seyrekler. Makinamı denesemm yoksa kendim ağda yapabilirmiyimki. Offf ne zor işler bunlar. Buarada herkese söylüyorum merak ediyoruz öyle bir günden fazla girmemezlik yapmayın. Girin iyiyiz diyin sonra çıkcaksanız çıkın :)
kızlar yarın drr gıdıcektım amelıyatı varmıss... carsambaya kaldık ıyımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?