2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:

allah güle güle kullanmayı nasip etsin cnm. Bende baştan aynı dolapla aynı şifonyeri alıyordum sonra kayınpederim ben alırım odasını dyince takıma döndük buarada küçük beşiğe bayıldım o nasıl bişi öyle yanınamı koycaksın. Harika olmuş odanız :)

kıyamam yaaaa allahım tez zamanda kavuştursun sizi. Ay sen anlattıkça ben yaşıyormuş gibi oluyorum. Artık çıksın ordan iyi haberlerinizi hemen bekliyoruz

benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:

canım ya odan süper çok beğendim .. ya duvar stickerlarını nerden aldın bayıldım bnde öle şeyler istiyorum kabarık modelelrden ama bulamıorum sen nerden aldın canıım söylersen çok sevnrm

ayy cnm ne kadar zordur tahmin edebiliyorum günde kaç tekme attı diye sayarken bole uzaktan bakmak ((( ama şükürler olsun cts. cıkıcakmış çok sevindim

canım bizde oda alıcaktık sonradan vazgeçtik kendi beğendiğini alırız diye, küçük beşiği ben nereye duru oraya amacıyla aldık evin içinde bişeylerle ilgilenirken falan gezdiricem onu yanımda

sizlerinde paylaşımlarınızı bekliyoruz kızımla

canım ya odan süper çok beğendim .. ya duvar stickerlarını nerden aldın bayıldım bnde öle şeyler istiyorum kabarık modelelrden ama bulamıorum sen nerden aldın canıım söylersen çok sevnrm

canım yapıştırmalar yağmurlu bi günde işportacıdan aldım

Canım hadi hayırlısı olsun.. Zaman geçmek bilmez şimdi sana Allahım sağ salim kucağına almak nasip eylesin darısı başımıza

Allah iyiliğini versin emi ahahahah bende sendenim merak etme

Tubacım bebişinin iyi olmasına çok sevindim hadi bakalım az kalmış sabret yesinler onun küçük dudaklarını canım benim...

Sibel odanız çok güzelmiş güle güle büyüsün kuzucunn ...

Kızlar bugün buzdolabını sildim ama üstü kaldı bide yan rafarını silemedim uf ya ok ağırlaştım çok yavaş yapabiliyorum işlerimi ütüm var onlarıda yapsam çok rahatlıcam ama ayaklarım resmen davul gibi oldu

kızlar mide bulAntısı sorunu yaşayan var mı ? Bende dünden beri var ilk aylardaki gibi olmam inş

Ay kuzumm o duduslarini yerimya.. Annesi masallah bak hersey iyi gidiyor az da kaldi Cemre'nin eve gelmesine.. Sayili gun hemencecik gecer bak doguracagimiz gunleri sayiyoruz nasil gecti zaman. Cok mutlu oldum minik prensesin durumuna.. Ctesiyi iple cekiyorum kuzucugun ve senin icin

kızlar mide bulAntısı sorunu yaşayan var mı ? Bende dünden beri var ilk aylardaki gibi olmam inş

Ben ben bennn.. Sadece bulabti da degil yani ben hala cikariyorum

Eki Görüntüle 481793

Şunun datlılığına bakınnnn yaaa

Yirimmmmmmmmmmmmmm

Aman canım naptın sen öyleee Dikkat et kendine.İnsallah önemli bişi degildir.Haber et muhakkak.Merakta bırakma bizleri

sağol canım Allah razı olsun, yarın doktor ne diyecek bakalım haber veririm. :26:

sağol canım ya demek sende de var sanada geçmiş olsun bende idrar kültürünü başka türlü okudum nette normal tahlil gibiyse korkmayım o zaman :18: Zaten doktor da antibiyotik verilmezse daha kötü dedi ama kadın doğumcun daha iyi bilir dedi bakalım napıcaz yarın

uuzulmee cnmm cogumuzda cıktı oo. cok yuksek demısler bence yanlıslık var onda tekrar yaptır bence..ıcını ferahh tut korkmaa bebegındee stres olmasın bosunaa.. gecmıs olsun cnm

sağol suksukum, yarın bir doktora gideyim yeniden ister belki, ak koyun kara koyun yarın belli olacak:18:

Kizlar bebek bezlerini dogum cantaniza direk mi koydunuz yoksa bi poset icinde mi? Buzdolabi posetleri varya onun icine koysam daha mi saglikli olur hijyenik acidan diye dusunuyorum?

Kizlar bebek bezlerini dogum cantaniza direk mi koydunuz yoksa bi poset icinde mi? Buzdolabi posetleri varya onun icine koysam daha mi saglikli olur hijyenik acidan diye dusunuyorum?

Canım ben 20 tane aldım bi poşetin içine koyup koydum kendi pedlerimi göğüs pedlerini ayrı ayrı poşetledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…