benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:
belkıdee bole oluruzz sancılar gelsede pc basında
kızlar yarın drr gıdıcektım amelıyatı varmıss... carsambaya kaldık ıyımıı
ben kesin olurum :)) size haber vermeden doğuma gidermiyim hiç :)))
Selam kizlar bugun cemremi gordum annem misil misil uyuyordu o minik dudaklarini buzdu kuzum kipirdadi elleri ayaklari annesinin geldigini hissetti bebegim onu gorunce agladim dayanamadim melegime ole uzaktan bakmak dokunamamak cok zoruma gidiyor
ama neyseki iyi haberlerle geldik size teyzeleri kizimin damarlar arasindaki acikligi kapanmis duzelmis cok skr dualariniz kabul olmus canlarim allah razi olsun hepinizden
en gec c.tesi cikcak dedi dr.off gecse su 4 gun yaa...
benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:
Selam kizlar bugun cemremi gordum annem misil misil uyuyordu o minik dudaklarini buzdu kuzum kipirdadi elleri ayaklari annesinin geldigini hissetti bebegim onu gorunce agladim dayanamadim melegime ole uzaktan bakmak dokunamamak cok zoruma gidiyor
ama neyseki iyi haberlerle geldik size teyzeleri kizimin damarlar arasindaki acikligi kapanmis duzelmis cok skr dualariniz kabul olmus canlarim allah razi olsun hepinizden
allah güle güle kullanmayı nasip etsin cnm. Bende baştan aynı dolapla aynı şifonyeri alıyordum sonra kayınpederim ben alırım odasını dyince takıma döndük buarada küçük beşiğe bayıldım o nasıl bişi öyle yanınamı koycaksın. Harika olmuş odanız :)
canım ya odan süper çok beğendim .. ya duvar stickerlarını nerden aldın bayıldım bnde öle şeyler istiyorum kabarık modelelrden ama bulamıorum sen nerden aldın canıım söylersen çok sevnrm
kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
ıns cnm oledırr .. tatlı bısıler yııyınce azcık oynadıı durdu gene..bu kız benı parmagında oynatıo sımdıden valaaa
mrbb cnmmm...maasalah kuzucugaa buyumus..bende pek gıremedım bugun bızım hatunlar cok kaynatmıs cenelerı dusmus geneee
uuzulmee cnmm cogumuzda cıktı oo. cok yuksek demısler bence yanlıslık var onda tekrar yaptır bence..ıcını ferahh tut korkmaa bebegındee stres olmasın bosunaa.. gecmıs olsun cnm
slm cnmmm bız gecede uyudukk vantılator eslıgındeeoglende uyudukk.. gecmıs olsun depremmı olduu duymadım hıcc.. tvyede cok bakmadım gercı.. kac sıdeetınde olduu..:44::44:
gecmıs olsun cnmm.. bende bu ara herseyı elımden dusuruyorum egılırkende zorlanıyorum sonra.. azkaldı bugunlerde gecıcek ınss.. dun aksam bende balkonda duz yerde takıldım dusuyodum az daha esımdee ıyıce sakar oldun dıo
usg olcumlerıne ınanmıyorum ben artık ya eksık ya fazla soluolar.. benımmm cnm 29 haftadaa 1652 grdı..sıkma canını saglıklı olsunlar sımdı bu ay cok kg alıcaklarr.. gusel beslenmeye devam
ne dıosun kızz senn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabak ıyıce tırstım zaten herkezz gobegın asagıya dusmuss elı kulagında dıoo
jılet yapıyorum benn ama gel gorkıı sekılden sekle gırıyorumm utanc verıcıyaparkende guluyorum bazenn ıyıcee bı acaıp oldumm.. kucukk suksukuu gormeyelı aylar olduu gormek ıstıyorum artık .. onu özluycegım hıc aklıma gelmemıstı
kızlar mide bulAntısı sorunu yaşayan var mı ? Bende dünden beri var ilk aylardaki gibi olmam inş
kızlar yarın drr gıdıcektım amelıyatı varmıss... carsambaya kaldık ıyımıı
Aman canım naptın sen öyleeeDikkat et kendine.İnsallah önemli bişi degildir.Haber et muhakkak.Merakta bırakma bizleri
kundera bende de var aynı sıkıntı. ben de senin gibi hiç farketmemştim . önce idrar tahlilinde çıktı.,ilaç kullandım geçmedi, kültür yapıldı. kültürde tahlil gibi idrar veriyorsun.
benim külütrde de çıktı. hala antibiyotik kullanıyorum. cumartesi belli olacak
bebeğe zararı yok ancak tedavi edilmezse erken doğuma sbep olabiliyor.
geçmiş o lsun
uuzulmee cnmm cogumuzda cıktı oo. cok yuksek demısler bence yanlıslık var onda tekrar yaptır bence..ıcını ferahh tut korkmaa bebegındee stres olmasın bosunaa.. gecmıs olsun cnm
Kizlar bebek bezlerini dogum cantaniza direk mi koydunuz yoksa bi poset icinde mi? Buzdolabi posetleri varya onun icine koysam daha mi saglikli olur hijyenik acidan diye dusunuyorum?
Kizlar bebek bezlerini dogum cantaniza direk mi koydunuz yoksa bi poset icinde mi? Buzdolabi posetleri varya onun icine koysam daha mi saglikli olur hijyenik acidan diye dusunuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?