2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

poff kızlar okuyorum bakıyorum da ben eksiklerimi nasıl halledicem...ay sonunda doğum iznine ayrılıcam çok halsiz hisssediyorum kendımı çabuk yorluyorum zaten artık kimsemde yok bi eşim bi ben...herkes uzakta,zatenyakın olsalarda bi hayrları yok diyebilirim...bebeğimn beşiği yok oda yapmaktan wazgeçtık ama beşik mi park yatak mı karar weremedım...daha hiçbişeyi ütülü değil..çok bilinçli alışweriş yapmadım emınım bi çogu gereksiz aldıklarımın...hastane çıkışı aldım içinde iki takım war alt üst we içliğiyle birlte...0-3 aylık 5 tane filan pijama takımı aldım oğluma..kısa kollu badiler aldım çok lazım oluyomuş diye...bebek şekeri ws hepsini aldım,kapı süsüde aldım ama boş odamız oldugu halde taşınma niyetımız war 7-8 ay sora diye oda yapmıoz ölece kalıcak oda hayallerim chicconun bebek bakım setini aldım kendıme kraftın göğüs pedini aldım...daha şampuan almadım oğluma,kulak temızleyıcsı yok ne bilim kendıme 1 takım pijama aldım o kadar gecelik filan almadım ped filan .. daha kıyafetlerını yıkayıp ütülemedım dolabımda yer ayrmam lazım ona ...hastane çantam yok we hazr değil chicconun bakım setinin çantası war ama o küçük olur...hastane ewe 5 dk yakın bişi lazım olsa hemen alırız ewdende.. ay ben ne doluymuuşum neyi nasıl ne zaman yapıcam bilmiyorum..banyı hawlusunu kğwetini aldım bebeğimin,başka gelmıo aklıma yetermı aldıklarımın bilmiyorum..badilerini hep kısa kol atlet modelli almışım eylül 20 de doğucak inşallh bebeğim kısmetse acaba üşürmü onlarla hiç uzun kollu badi almamışım ( havuzlu hana gidip bolca para harcayıp nakiti olmayıp kredi kartına tek çekim ödeyip batanlardanım maalesef...bide ana kucagı meselesı war almak lazımmıdır ? bebek arabası bakmıştm ana kucaklı olandan almak lazımmış sanırım..ay ben ney nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum morale ihtiyacım war ( doğumada çlok zaman kalmadı..

benim bebiş için hurçtta olanlar

hastene çıkışı,
bir tane iç dış zıbın, bir alt, bir yelek bir, çorap,
bir tane tulum çıtçıtlı,
bir alt üst takımm çorabı şapkası eldiveni var
ekstra bir battaniye,
15 tane bebek bezi
mama kaşığı, emzik
bir alt açma
ekstra 2 şapka,2 tane eldiven
pişik kremi

benim hurçta
bir pijama takımı
bir gecelik takımı
kağıt havlu,el havlusu
4 tane alt çamaşır normal
2 tane yüksek belli alt çamaşır
bir emzirme sütyeni
10 tane gögüs pedi
terlik
taç
atlet geniş birtane
ped koymadım daha 5 tane falan koyacağım
makyaj çantası
tarak,diş fırçası diş macunu
fot mak.
çorap

benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:

canım çok güzel olmuş odanız bizim odamızda hazır şükür.belki yarın bende foto çekip beğeninize sunabilirim:=)allah bebeklerimizle birlikte foto çekmeyide nasip eder inşallah.

Benim çanta daha büyükçe canım.. Küçük valizin yok mu valiz tarzı bişeyede koyabilirsin

Valizlerim var baya ama simdi cok muallakta kaldim acaba kapagi tamamen acilanlar daha mi rahat olur.. Cunku obur turlu alttan bisey alacagimda hersey dagilir ya da karisir..:44:

canım bn avvio aldım; termostatı da var bakalım memnun kalacakmıyım, dıştan bebek çantası giibi hiç durmuyor

Baktim canim guzel cantalar.. Benim cantam cok kucuk kalmisya tiklim tikis olacagina ben bi tane buyuk bisey bakiyim. Buyuklukleri nasil bu avviolarin? Sen neler koydun canim icine sigdi mi yoksa sIkIsIk mi esyalar icinde

Son düzenleme:
canım öncelikle panik yapma eksiklerini belirlemişssin şimdi yapman gerek bir sıraya koyman, benimde yanımd akimse yok sayılır kayınvalidmele aynı şehirdeyiz ama hiç bir faydası yoktu bu konud aherşeyi eşimle ikimiz yaptık.
önce almayla başladık.
öncelikle hastane için valizini hazırlamaya çalış o öenmli doğduktan sonra eksiklikleir görüp tamamlarsın ama birkaç idare edecek bişiler al sadece.
bebiş için bir yer ayarla aldıklarını oraya koy sonrada yavaştan yıkayıp yerleştirmeye çalış, park yatakmı beşikmi ona sen karar vereceksin cnaım yataktan nne bekliyorsun park yataktan çok memnun olanalrda var olmayanlarda eğer taşınsın haifi olsun uygun olsun diyorsan park yatak ama bir kısmıda hışırtılı ses çıkarıyor diye beşik tercih ediyor.
Biryerden başlayınca gerisi geliyor canım aldıklaırnı bir liste yappp eksiklerini tamamlamaya çalış

Selam kizlar nasilsiniz?iftardaydik simdi geldik.hastane cantasi bende kucuk cekcekli valizlerden yaptim tasimasi pratik oluyor.ayrica bebek dogunca hemsireye verilecek olan bebegin ilk giyeceklerini takimin battaniyesine koydum paketledim hemen onu oylece verirler diye.kizimda da oyle yapmistim.sezeryan olma ihtimalinize karsi bebege 10 bez koyun siz yinede.ve 3 takim giysi.

ooooffffffff nekadar stres yapmışsın,okudum bunaldım inan.bak canım zatenn baya birşey almışsın bunları derleyip eksikleri belirlemek kalmış.sen önce kendine hastane çantası bul,bir liste hazırla ve o listeye göre çantanı hazırla.çantana koyduklarını listede çiz.eksikler çıkar ortaya.bebişe madem oda yapmayacaksanda ona yatacak bişey lazım ya beşik yada park yatağını artık al.içinin nevresimi,yatağıvs yani yatacağı yeride hazırla.buda çıktımı aradan.badiler bir ikitane uzun kollu alabilirsin.bence kendini strese sokma şuan belli başlı şeyler bunlar.hem hastane çantasını abartmaya gerek yok canım.gereksiz harcama oluyor.bebek doğduktan sonrada ihtiyaçlarını göre tek tük alışveriş yapılabilir.

Selam kızlar haziran annesiyim.Bu tatlı telaşları okumayı özlemişim.Umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.

BURAYA tıklayarak bebek alışverişi hakkında merak ettiklerinize bakabilirsiniz.

En çok alttan çıt çıtlı body alın derim.Ve bolca ağız mendili.En az beş tane penye battaniye.Sizin kırkınızın çıkması ekimi bulacak en az üç tane 0-3 ay tulum alın.Başka aklıma gelen olursa yazarım yine.

canım bende onun bohça halini yaptım hatta bohçayı süsleyesim geldl bebeğlnkileri onun çantasına koydum kendimede ufak bi spor çanta yaptım

cnm bence poşete koyma temiz bir bohça olur hurç olur . Çünkü okadar yıkadık ütüledik. Torbada sayısız el gezmiştir. Kirlenmesn bence

doğumhane nsıl bilmiyorum ama ameliyathaneden çıkınca tirtir titriyosun özellikle ayakların. Oyüzden çorap ve bitane ince hırka yada şal olabilir

amin canım hayırlı olsun
sen sevindiysen bende sevindim canım sen ve bebeklerin için oh rahatlıycaklar annesi hayırlı haberler bekliyoruz:))

canım çoook çooook sevindim gözün aydın yerim ben onu

Ya ben de bakiniyprum bi saattir nette.. Ben de cekcekli kucuk boy bi valiz alicam karar verdim. Benim canta tiklim tikis cunku..

Kucuk hurclarim var, bebisin kiyafetlerini ve kendi kiyafetlerimi de ayri ayri hurclara koyucam iyi fikir edindim

kızlarr iyi gecelerr hepinizeeeeeee

iyi geceler caniiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…