- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Benim çanta daha büyükçe canım.. Küçük valizin yok mu valiz tarzı bişeyede koyabilirsin
Kucuk valizim var ama ne biliyim sanirim bebis esyalari icin cok kullanisli olmayabilir.. Cekcek tarzi bi canta bakiyim ben en iyisi.. Aldigim cantayi da sonra gunluk gezmelerinizde kullanirim artik sigmiyo cunku hicbisey
Ben azcik netten bakiniyim cantalara bari.. Var mi onereceginiz marka kizlar?
Kucuk valizim var ama ne biliyim sanirim bebis esyalari icin cok kullanisli olmayabilir.. Cekcek tarzi bi canta bakiyim ben en iyisi.. Aldigim cantayi da sonra gunluk gezmelerinizde kullanirim artik sigmiyo cunku hicbisey
ben bilmiyom canım benim vardı onu kullancam bulursun inşaallah gönlüne göre bir şey.
Hanımlar ben çıkıyorum herkese Allah rahatlık versin görüşmek üzere...
canım bn avvio aldım; termostatı da var bakalım memnun kalacakmıyım, dıştan bebek çantası giibi hiç durmuyor
benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:
benim emektar telefonumdan kızımın odasına ait bi kaç kare:119:
Benim çanta daha büyükçe canım.. Küçük valizin yok mu valiz tarzı bişeyede koyabilirsin
canım bn avvio aldım; termostatı da var bakalım memnun kalacakmıyım, dıştan bebek çantası giibi hiç durmuyor
canım öncelikle panik yapma eksiklerini belirlemişssin şimdi yapman gerek bir sıraya koyman, benimde yanımd akimse yok sayılır kayınvalidmele aynı şehirdeyiz ama hiç bir faydası yoktu bu konud aherşeyi eşimle ikimiz yaptık.poff kızlar okuyorum bakıyorum da ben eksiklerimi nasıl halledicem...ay sonunda doğum iznine ayrılıcam çok halsiz hisssediyorum kendımı çabuk yorluyorum zaten artıkkimsemde yok bi eşim bi ben...herkes uzakta,zatenyakın olsalarda bi hayrları yok diyebilirim...bebeğimn beşiği yok oda yapmaktan wazgeçtık ama beşik mi park yatak mı karar weremedım...daha hiçbişeyi ütülü değil..çok bilinçli alışweriş yapmadım emınım bi çogu gereksiz aldıklarımın...hastane çıkışı aldım içinde iki takım war alt üst we içliğiyle birlte...0-3 aylık 5 tane filan pijama takımı aldım oğluma..kısa kollu badiler aldım çok lazım oluyomuş diye...bebek şekeri ws hepsini aldım,kapı süsüde aldım ama boş odamız oldugu halde taşınma niyetımız war 7-8 ay sora diye oda yapmıoz ölece kalıcak oda hayallerim chicconun bebek bakım setini aldım kendıme kraftın göğüs pedini aldım...daha şampuan almadım oğluma,kulak temızleyıcsı yok ne bilim kendıme 1 takım pijama aldım o kadar gecelik filan almadım ped filan .. daha kıyafetlerını yıkayıp ütülemedım dolabımda yer ayrmam lazım ona ...hastane çantam yok we hazr değil chicconun bakım setinin çantası war ama o küçük olur...hastane ewe 5 dk yakın bişi lazım olsa hemen alırız ewdende.. ay ben ne doluymuuşum neyi nasıl ne zaman yapıcam bilmiyorum..banyı hawlusunu kğwetini aldım bebeğimin,başka gelmıo aklıma yetermı aldıklarımın bilmiyorum..badilerini hep kısa kol atlet modelli almışım eylül 20 de doğucak inşallh bebeğim kısmetse acaba üşürmü onlarla hiç uzun kollu badi almamışım ( havuzlu hana gidip bolca para harcayıp nakiti olmayıp kredi kartına tek çekim ödeyip batanlardanım maalesef...bide ana kucagı meselesı war almak lazımmıdır ? bebek arabası bakmıştm ana kucaklı olandan almak lazımmış sanırım..ay ben ney nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum morale ihtiyacım war ( doğumada çlok zaman kalmadı..
poff kızlar okuyorum bakıyorum da ben eksiklerimi nasıl halledicem...ay sonunda doğum iznine ayrılıcam çok halsiz hisssediyorum kendımı çabuk yorluyorum zaten artıkkimsemde yok bi eşim bi ben...herkes uzakta,zatenyakın olsalarda bi hayrları yok diyebilirim...bebeğimn beşiği yok oda yapmaktan wazgeçtık ama beşik mi park yatak mı karar weremedım...daha hiçbişeyi ütülü değil..çok bilinçli alışweriş yapmadım emınım bi çogu gereksiz aldıklarımın...hastane çıkışı aldım içinde iki takım war alt üst we içliğiyle birlte...0-3 aylık 5 tane filan pijama takımı aldım oğluma..kısa kollu badiler aldım çok lazım oluyomuş diye...bebek şekeri ws hepsini aldım,kapı süsüde aldım ama boş odamız oldugu halde taşınma niyetımız war 7-8 ay sora diye oda yapmıoz ölece kalıcak oda hayallerim chicconun bebek bakım setini aldım kendıme kraftın göğüs pedini aldım...daha şampuan almadım oğluma,kulak temızleyıcsı yok ne bilim kendıme 1 takım pijama aldım o kadar gecelik filan almadım ped filan .. daha kıyafetlerını yıkayıp ütülemedım dolabımda yer ayrmam lazım ona ...hastane çantam yok we hazr değil chicconun bakım setinin çantası war ama o küçük olur...hastane ewe 5 dk yakın bişi lazım olsa hemen alırız ewdende.. ay ben ne doluymuuşum neyi nasıl ne zaman yapıcam bilmiyorum..banyı hawlusunu kğwetini aldım bebeğimin,başka gelmıo aklıma yetermı aldıklarımın bilmiyorum..badilerini hep kısa kol atlet modelli almışım eylül 20 de doğucak inşallh bebeğim kısmetse acaba üşürmü onlarla hiç uzun kollu badi almamışım ( havuzlu hana gidip bolca para harcayıp nakiti olmayıp kredi kartına tek çekim ödeyip batanlardanım maalesef...bide ana kucagı meselesı war almak lazımmıdır ? bebek arabası bakmıştm ana kucaklı olandan almak lazımmış sanırım..ay ben ney nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum morale ihtiyacım war ( doğumada çlok zaman kalmadı..
kızlar ben iki tane hurç hazırladımm valize yerleştirdim bir bebişin biri benim bebişin hurcunun içinde hastane çıkışını ayrı bir paket yaptıum onu ben doğuma girerken paketi direk hemşirelere verilsin kalan odaya çıkacak. içinde hastane çıkışı ve bez var
böyle çok düzenli oldu.
Canım elde tutulanlar var ya küçük valiz gibi spor çantası.. resmini çekip koyarım yarın... Benim herşey koltuğun üstünde yarın poşetleyip koycam. Ben herşeyi poşet poşet yapcam benimkiler ayrı ayrı kızımınkiler ayrı ayrı karışmasınlar diye
bu arada bn iki çanta yaptım biri bna biri kızıma. ayrı ayrı koydum. sabahlık koymadım cok sıcak çekemem hiç. 2 gecelik 3 pijama pedlerden taşar diye 10 tane iç çamaşır koydum normalde de çıkıyodu zaten :26:çöp poşeti attım çantaya terlik 3 tane havlu , kağıt peçete.diş macunu fırça,göğüs pedi kremi.....
kızlar sizde yazın da eksik aklımıza geldikçe atalım çantaya
amin canım hayırlı olsunHafta sonu alışverişimizi yaptık,cicilerimizi aldık.
bebek arabamız ve oto koltuğumuz (aynı zamanda ana kucağı olarak da kullanılıyor) : concord neo-concord air
park yatağımız: kraft pr001
bebek odası süslerimiz : havuzlu handan
body ve tulumlarımız : mothercare (en çok içime sinenler ordan aldıklarım oldu),ebebek,c&a
emzirme örtüsü,tülbent,mermerşahi: ebebek
hastane çıkış seti: havuzlu handan
alt değiştirme pedi: ikea
şimdilik aldıklarımız bunlar ama daha çok eksiğimiz var,havlumuz,uyku setimiz,beşiğimiz,benim geceliklerim,süt pompamız,biberonlarımız,şampuanlarımız ohoo daha büssürü şey var :) yukarıda saydıklarım 2000 tl civarında tuttu,Allah tüm bebeklerin bereketiyle doğmasını nasip etsin,kimse para sıkıntısı çekmesin inşallah..öpüyorum hepinizi :)
sen sevindiysen bende sevindim canım sen ve bebeklerin için oh rahatlıycaklar annesi hayırlı haberler bekliyoruz:))kızlar sabah yazmıştım bugün kontrolüm var diye. sezeryan günümüz belli oldu bu çarşamba Allah nasip ederse saat 8 de alıyorlar bebeklerimizi sata göre 36+1, transfere göre 35+5 de doğmuş oluyorlar. inanılmaz heyecanlandım doktor çarşamba diyince avuçlarım terlemeye başladı inanamıyorum ya doğuyor bebeklerimmmmmm
Selam kizlar bugun cemremi gordum annem misil misil uyuyordu o minik dudaklarini buzdu kuzum kipirdadi elleri ayaklari annesinin geldigini hissetti bebegim onu gorunce agladim dayanamadim melegime ole uzaktan bakmak dokunamamak cok zoruma gidiyor
ama neyseki iyi haberlerle geldik size teyzeleri kizimin damarlar arasindaki acikligi kapanmis duzelmis cok skr dualariniz kabul olmus canlarim allah razi olsun hepinizden
en gec c.tesi cikcak dedi dr.off gecse su 4 gun yaa...
Selam kizlar nasilsiniz?iftardaydik simdi geldik.hastane cantasi bende kucuk cekcekli valizlerden yaptim tasimasi pratik oluyor.ayrica bebek dogunca hemsireye verilecek olan bebegin ilk giyeceklerini takimin battaniyesine koydum paketledim hemen onu oylece verirler diye.kizimda da oyle yapmistim.sezeryan olma ihtimalinize karsi bebege 10 bez koyun siz yinede.ve 3 takim giysi.
kızlarr iyi gecelerr hepinizeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?