canım benim az kaldı çok az, azcık daha sabır... güzel haberler verdin bize sağlık durumu iyiymiş çok şükürSelam kizlar bugun cemremi gordum annem misil misil uyuyordu o minik dudaklarini buzdu kuzum kipirdadi elleri ayaklari annesinin geldigini hissetti bebegim onu gorunce agladim dayanamadim melegime ole uzaktan bakmak dokunamamak cok zoruma gidiyor
ama neyseki iyi haberlerle geldik size teyzeleri kizimin damarlar arasindaki acikligi kapanmis duzelmis cok skr dualariniz kabul olmus canlarim allah razi olsun hepinizden
en gec c.tesi cikcak dedi dr.off gecse su 4 gun yaa...
valla ben paketiyle koydum hiç açmadan. Hi#yenik olsun dedim.
Canım ben 20 tane aldım bi poşetin içine koyup koydum kendi pedlerimi göğüs pedlerini ayrı ayrı poşetledim
Canim bir pakette 50 tane oluyor ama cok degil mi?
ben de oyle yapiyim.. 10 tane koyayim diyordum ama sen 20 diyince simdi ben de bi 20 koyayim bari
kızlar 20 tane çok değil mi yaaaaaaaaaaa...................
ne kadar kalcaz ki hastanede....
2 arkadaşım doğum yaptı akşamına çıktılar,bir taneside 1 gece yattı.....
20 taneyi napcaz.....ki......:44::44::44::44::44::44::44:
Canım dünyann herhali var ne olur ne olmaz 1 gün kalcaz derken 5 gün kalmak da var ben tedbir olsun diye herşeyi fazla fazla alıyorum
ya aslında haklısın.....ne olur ne olmaz demi................
Aman Allah korusun hemencik bebişleri kucağımıza alıp çıkalım......
kuzum ben biraz fazla pimpirikliyim o yüzden ne biliyim benim çanta çantadan çok bavul gibi
aslında haklısın tedbiri elden bırakmamak lazım...benim hastane evimin karşısında onun verdiği bi güven ve rahatlık var sanırım......
ooo sen rahatsın o zaman bizim hastane 4o dakkalık mesafede. bişey lazım olsa eşim otobüslerde gidip gelene kadar ohoo taksiylede gitse yine ohoooo yüzden alıyorum herşeyi :)
Bu akşam herkes çok sessiz niye ki acep
kızlar 20 tane çok değil mi yaaaaaaaaaaa...................
ne kadar kalcaz ki hastanede....
2 arkadaşım doğum yaptı akşamına çıktılar,bir taneside 1 gece yattı.....
20 taneyi napcaz.....ki......:44::44::44::44::44::44::44:
kuzum ben biraz fazla pimpirikliyim o yüzden ne biliyim benim çanta çantadan çok bavul gibi
evet canım sanırım ondan bi rahatlık var....eişim o kadar yakın olmamıza rağmen ,panik halinde ama,
ben seni hangi kapıya götürcem,acile mi yoksa??? falan bööööle komik sorular soruyo,hatta prova yapalım mı bile dedi.....
ay bu erkekler çok komik yaaaaaaaaaaaaaaaa
hakkatten kimseciklerden ses yok,niyekiiiiiiiiiii...........yemek mi ağır geldi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet canım sanırım ondan bi rahatlık var....eişim o kadar yakın olmamıza rağmen ,panik halinde ama,
ben seni hangi kapıya götürcem,acile mi yoksa??? falan bööööle komik sorular soruyo,hatta prova yapalım mı bile dedi.....
hakkatten kimseciklerden ses yok,niyekiiiiiiiiiii...........yemek mi ağır geldi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QU
ben geldimmm ; cok sıcak ya attım kendimi balkona. bez olayını abartmışsınızben 10 tane koydum yeter diye düşünüyorum. kendi pedlerimi paketiyle attım çantaya. hasta bezi aldınız mı kızlar ya bn sanki kullanamam gibi geliyo zaten almadım da ne yapsakk
Canim ben de ne olur ne olmaz diye o kadar koydum.. Hicbisey olmasa elimin altinda bulunsun belki benim pedler yetmez onlardan koyarim, belki baska bi anneye lazim olur falan..
Ya benim canta tikkim tikis doldu sanirim ben cantami degistiricem.. Icinden bisey almaya kalkilsa hepsinin cikmasi gerekicek
Canim senin cantan nasil bisey?
Ay koptummmmprova aslinda gerekli de olabilir guldum ama esin panikse eger bence bi gun prova yapin ne olur ne olmaz
hakkatten kimseciklerden ses yok,niyekiiiiiiiiiii...........yemek mi ağır geldi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/QU
ben geldimmm ; cok sıcak ya attım kendimi balkona. bez olayını abartmışsınızben 10 tane koydum yeter diye düşünüyorum. kendi pedlerimi paketiyle attım çantaya. hasta bezi aldınız mı kızlar ya bn sanki kullanamam gibi geliyo zaten almadım da ne yapsakk
Her bebeğin kakası bir olmuyo benim arkadaşım 2 günde 30 tane harcadı bebek sürekl çıkarmış durmuş :))
Hasta bezi için doktorum geek yok dedi ilk gün kendileri şilte koyuyomuşlar ikinci gün ped yetiyomuş büyük boy orkid yeterli olur demişti.
kızlar ben iki tane hurç hazırladımm valize yerleştirdim bir bebişin biri benim bebişin hurcunun içinde hastane çıkışını ayrı bir paket yaptıum onu ben doğuma girerken paketi direk hemşirelere verilsin kalan odaya çıkacak. içinde hastane çıkışı ve bez var
böyle çok düzenli oldu.
Düzenli hatun seni bende öyle yapcam :)
Ben hastabezi almadim:44: Alsam mi acaba?
Canım elde tutulanlar var ya küçük valiz gibi spor çantası.. resmini çekip koyarım yarın... Benim herşey koltuğun üstünde yarın poşetleyip koycam. Ben herşeyi poşet poşet yapcam benimkiler ayrı ayrı kızımınkiler ayrı ayrı karışmasınlar diye
Canim benim cantam bundan
Lullaby Abant anta 0165 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.
Bir de emzik, tirnak makasi,biberon,pudra, pisik kremi incik cincik vs icin su canta var kampanyali almistim
Chicco Bebeğim Bakım Çantası (Yeni-2012) Lacivert | Vimjo
Yaaa ben en iyisi adam gibi bi canta daha aliyim kucuk valizlerden daha duzenli olur sanirim:44:
tubaa napıosun kız buralardahoşgeldin canım.
Canımm cok sevindim..Birazz daha sabır sonra kavuşacaksın cemrene hayırlısıyla.Çok şükür o iyi ya..
çok sevindik canım iyi haberlerine hiç üzülme canım yine de cok kalmıcak bebeğin.inş en yakın zamanda kavuşucaksınız meleğinle
tubacım......
Gözün aydın canımmmmmm ,inan çok sevindim.......
Yaşasınnnn sadece 4 gün kalmış annesi meleğine kavuşacaksın........
Iyi aksamlar herkeze tubacim prensesine kavusmana az kalmis sukurler olsun iyiymis
ayy cnm ne kadar zordur tahmin edebiliyorum günde kaç tekme attı diye sayarken bole uzaktan bakmak((( ama şükürler olsun cts. cıkıcakmış çok sevindim
Canım hadi hayırlısı olsun.. Zaman geçmek bilmez şimdi sana Allahım sağ salim kucağına almak nasip eylesin darısı başımıza
Allah iyiliğini versin emi ahahahahbende sendenim merak etme
Tubacım bebişinin iyi olmasına çok sevindim hadi bakalım az kalmış sabret yesinler onun küçük dudaklarını canım benim...
Sibel odanız çok güzelmiş güle güle büyüsün kuzucunn ...
Kızlar bugün buzdolabını sildim ama üstü kaldı bide yan rafarını silemedim uf ya ok ağırlaştım çok yavaş yapabiliyorum işlerimi ütüm var onlarıda yapsam çok rahatlıcam ama ayaklarım resmen davul gibi oldu
Ay kuzumm o duduslarini yerimya.. Annesi masallah bak hersey iyi gidiyor az da kaldi Cemre'nin eve gelmesine.. Sayili gun hemencecik gecer bak doguracagimiz gunleri sayiyoruz nasil gecti zaman. Cok mutlu oldum minik prensesin durumuna.. Ctesiyi iple cekiyorum kuzucugun ve senin icin
Ben ben bennn.. Sadece bulabti da degil yani ben hala cikariyorum
Yirimmmmmmmmmmmmmm
ay çok komik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,panik olmaz mıCanim ben de ne olur ne olmaz diye o kadar koydum.. Hicbisey olmasa elimin altinda bulunsun belki benim pedler yetmez onlardan koyarim, belki baska bi anneye lazim olur falan..
Ya benim canta tikkim tikis doldu sanirim ben cantami degistiricem.. Icinden bisey almaya kalkilsa hepsinin cikmasi gerekicek
Canim senin cantan nasil bisey?
Ay koptummmmprova aslinda gerekli de olabilir guldum ama esin panikse eger bence bi gun prova yapin ne olur ne olmaz
[QU
Ben hastabezi almadim:44: Alsam mi acaba?
Canim benim cantam bundan
Lullaby Abant anta 0165 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.
Bir de emzik, tirnak makasi,biberon,pudra, pisik kremi incik cincik vs icin su canta var kampanyali almistim
Chicco Bebeğim Bakım Çantası (Yeni-2012) Lacivert | Vimjo
Yaaa ben en iyisi adam gibi bi canta daha aliyim kucuk valizlerden daha duzenli olur sanirim:44:
Benim çanta daha büyükçe canım.. Küçük valizin yok mu valiz tarzı bişeyede koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?