2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim az kaldı çok az, azcık daha sabır... güzel haberler verdin bize sağlık durumu iyiymiş çok şükür umarım zaman çabuk geçer ve kavuşursun meleğine.

valla ben paketiyle koydum hiç açmadan. Hi#yenik olsun dedim.

Canim bir pakette 50 tane oluyor ama cok degil mi?

Canım ben 20 tane aldım bi poşetin içine koyup koydum kendi pedlerimi göğüs pedlerini ayrı ayrı poşetledim

ben de oyle yapiyim.. 10 tane koyayim diyordum ama sen 20 diyince simdi ben de bi 20 koyayim bari

Canim bir pakette 50 tane oluyor ama cok degil mi?

ben de oyle yapiyim.. 10 tane koyayim diyordum ama sen 20 diyince simdi ben de bi 20 koyayim bari

kızlar 20 tane çok değil mi yaaaaaaaaaaa...................
ne kadar kalcaz ki hastanede....
2 arkadaşım doğum yaptı akşamına çıktılar,bir taneside 1 gece yattı.....
20 taneyi napcaz.....ki......:44::44::44::44::44::44::44:

Canım dünyann herhali var ne olur ne olmaz 1 gün kalcaz derken 5 gün kalmak da var ben tedbir olsun diye herşeyi fazla fazla alıyorum

aslında haklısın tedbiri elden bırakmamak lazım...benim hastane evimin karşısında onun verdiği bi güven ve rahatlık var sanırım......

ooo sen rahatsın o zaman bizim hastane 4o dakkalık mesafede. bişey lazım olsa eşim otobüslerde gidip gelene kadar ohoo taksiylede gitse yine ohooo o yüzden alıyorum herşeyi :)

Bu akşam herkes çok sessiz niye ki acep

dün gece bel ağrısından duramıyordum....bu gecede kasıklarımda ağrı var umarım fazlalaşmaz......
artık hep böyle olucaz sanırım......doğurmasam bari daha erken.....

evet canım sanırım ondan bi rahatlık var....eişim o kadar yakın olmamıza rağmen ,panik halinde ama,
ben seni hangi kapıya götürcem,acile mi yoksa??? falan bööööle komik sorular soruyo,hatta prova yapalım mı bile dedi.....
ay bu erkekler çok komik yaaaaaaaaaaaaaaaa

hakkatten kimseciklerden ses yok,niyekiiiiiiiiiii...........yemek mi ağır geldi acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canim ben de ne olur ne olmaz diye o kadar koydum.. Hicbisey olmasa elimin altinda bulunsun belki benim pedler yetmez onlardan koyarim, belki baska bi anneye lazim olur falan..

kuzum ben biraz fazla pimpirikliyim o yüzden ne biliyim benim çanta çantadan çok bavul gibi

Ya benim canta tikkim tikis doldu sanirim ben cantami degistiricem.. Icinden bisey almaya kalkilsa hepsinin cikmasi gerekicek

Canim senin cantan nasil bisey?

Ay koptummmm prova aslinda gerekli de olabilir guldum ama esin panikse eger bence bi gun prova yapin ne olur ne olmaz

kızlar ben iki tane hurç hazırladımm valize yerleştirdim bir bebişin biri benim bebişin hurcunun içinde hastane çıkışını ayrı bir paket yaptıum onu ben doğuma girerken paketi direk hemşirelere verilsin kalan odaya çıkacak. içinde hastane çıkışı ve bez var
böyle çok düzenli oldu.

Canım elde tutulanlar var ya küçük valiz gibi spor çantası.. resmini çekip koyarım yarın... Benim herşey koltuğun üstünde yarın poşetleyip koycam. Ben herşeyi poşet poşet yapcam benimkiler ayrı ayrı kızımınkiler ayrı ayrı karışmasınlar diye

Son düzenleme:
bu arada bn iki çanta yaptım biri bna biri kızıma. ayrı ayrı koydum. sabahlık koymadım cok sıcak çekemem hiç. 2 gecelik 3 pijama pedlerden taşar diye 10 tane iç çamaşır koydum normalde de çıkıyodu zaten :26:çöp poşeti attım çantaya terlik 3 tane havlu , kağıt peçete.diş macunu fırça,göğüs pedi kremi.....

kızlar sizde yazın da eksik aklımıza geldikçe atalım çantaya

tubaa napıosun kız buralarda hoşgeldin canım.

napam canım ya takılıorum öle arada bi geçmış yapıorum sızı mrk ediyorum :26:

Canımm cok sevindim..Birazz daha sabır sonra kavuşacaksın cemrene hayırlısıyla.Çok şükür o iyi ya..
çok sevindik canım iyi haberlerine hiç üzülme canım yine de cok kalmıcak bebeğin.inş en yakın zamanda kavuşucaksınız meleğinle

tubacım......
Gözün aydın canımmmmmm ,inan çok sevindim.......
Yaşasınnnn sadece 4 gün kalmış annesi meleğine kavuşacaksın........

Iyi aksamlar herkeze tubacim prensesine kavusmana az kalmis sukurler olsun iyiymis

ayy cnm ne kadar zordur tahmin edebiliyorum günde kaç tekme attı diye sayarken bole uzaktan bakmak ((( ama şükürler olsun cts. cıkıcakmış çok sevindim

evet canlarım yaa iyiymiş meleğim çok şükür raabımee

ay çok komik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,panik olmaz mı

canım geçen gün mevzusu burda geçmişti.....
ben hasta bezi falan almadım...bebişin bezini kullanmayı düşünüyrm....
kanamam çok olursa uzuzn sürer ve bebişin beziyle rahat edemezzesm alırız hasta bezi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…