walla canım Allah kolaylık wersin zor ya hepsini bir günde yapma zorlama kendini
buraya da yazim bari..Herkes facede yok sanırım..
bugun eşimle pazara gittik..Pazar köylü pazarı olunca organik diye ne bulduysam doldurdum:) Şimdi hepsini yıka, kurut, dolaba kaldır perişan oldum.Bide üstüne kışa kaynatıp saklayım diye 5er kilo kayısı ve erik aldım..Hala onlarla uğrasıyorum..Öldüm valla
herkese hayırlı iftarlar hanımlarrr.... bakıyorumda çoğunuz kış hazırlığına başlamış bile ne güzel bende bu hafta pazardan kayısı erik falan alıp komposto yapacam kızılcıkta yapacam nasipse valla buzluğa ne bulduysam dolduruyom domates maydanoz mısır vs:) çok aç insanım yahu... bu arada havalar yine çok sıcaklaştı rabbim yardımcımız olsun kızlar bi hayırlısı ile doğursakta kurtulsak kavuşsak miniklerimize
ağustos anneleri başlamış çatır çatır doğurmaya:) çoğuda normal doğuracak maşallahsancıları bekliyolar ayy çok heyecanlı kızlar yaaa rabbim her birimizin evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşmasını nasip etsin inş...
neyse bende ufaktan sofra kurumuna başliyim öpüyorum sizleri en kocamanından
oooooooooo maşallah canım çok hamaratsın yaaaaaaa...............napıyosun, bu kadar çok yorma kendini annesi.......
kolay gelsin...Allah iii günlerde yemeği nasşp etsin.....
buraya da yazim bari..Herkes facede yok sanırım..
bugun eşimle pazara gittik..Pazar köylü pazarı olunca organik diye ne bulduysam doldurdum:) Şimdi hepsini yıka, kurut, dolaba kaldır perişan oldum.Bide üstüne kışa kaynatıp saklayım diye 5er kilo kayısı ve erik aldım..Hala onlarla uğrasıyorum..Öldüm valla
bende buaksam 10 kg şeftali getirttim koyden konserve yapıcam eneeeeem nası ugrascam bilmem erik kompostosu yaptıgım gun perişan olmuştum
kızlar hazır konusu açılmışken kış için dolaba neleri nasıl koyuyorsunuz biraz anlatırmısınız, benim ayağa kalkmam yasak bi şekilde birine yaptırıym diyorum :26:
bende buaksam 10 kg şeftali getirttim koyden konserve yapıcam eneeeeem nası ugrascam bilmem erik kompostosu yaptıgım gun perişan olmuştum
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. Içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
ben de bugün pazara gittim, şeftali aldım, reçel yapıcam. Ben dolaba pek bişey atmıyorum, sadece biber ayıklayıp çiğden koyuyorum, kışın kızartmaya yemeklere kullanıyorum. diğer şeyleri buzluktan yemeyi ben de eşim de sevmiyoruz. o yüzden reçele sardım.
bu arada gündüz çarpıntım olduğunu yazmıştım, akşamüstü de pazardan gelince bir karın ağrısı, bacak ağrısı başladı, karnım taş gibi oldu ara ara kasılıyo, hiç bu kadar ağrım sızım olmamıştı, şimdi oturdum biraz daha iyi, ben de bugün doğurmazsam daha doğurmam herhalde.
selam kızlarr şoook haberlerle geldim sizebugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi
Dinlen canım, kendini yordugun için kasılmaların oluyordur. Kendini iyi hissettiğin baska bir zaman yaparsın reçelini filan..
kızlar bizde sanırım paşanın ismini karar verdik
yani karar verdik derken kesin değilde babamızın ağzından tamam hadi olsun diye bir laf çıktı, daha önceden hiç olmamıştı
Her an değişebilir ama YİĞİT dedik yada YİĞİT ALP ....
Şu isim analizlerine takılırsak onlara göre her isimde bir yamukluk var, yani doğruluk payı vardır muhakkak da her isme bir kulpları var, YİĞİT e de ne yiğitlik yaptı da çocuğa yiğit ismini koydunuz yazmış bi analist, napıcaz şaşırdık kaldık yani
ben de bugün pazara gittim, şeftali aldım, reçel yapıcam. Ben dolaba pek bişey atmıyorum, sadece biber ayıklayıp çiğden koyuyorum, kışın kızartmaya yemeklere kullanıyorum. diğer şeyleri buzluktan yemeyi ben de eşim de sevmiyoruz. o yüzden reçele sardım.
bu arada gündüz çarpıntım olduğunu yazmıştım, akşamüstü de pazardan gelince bir karın ağrısı, bacak ağrısı başladı, karnım taş gibi oldu ara ara kasılıyo, hiç bu kadar ağrım sızım olmamıştı, şimdi oturdum biraz daha iyi, ben de bugün doğurmazsam daha doğurmam herhalde.
kızlar bizde sanırım paşanın ismini karar verdik
yani karar verdik derken kesin değilde babamızın ağzından tamam hadi olsun diye bir laf çıktı, daha önceden hiç olmamıştı
Her an değişebilir ama YİĞİT dedik yada YİĞİT ALP ....
Şu isim analizlerine takılırsak onlara göre her isimde bir yamukluk var, yani doğruluk payı vardır muhakkak da her isme bir kulpları var, YİĞİT e de ne yiğitlik yaptı da çocuğa yiğit ismini koydunuz yazmış bi analist, napıcaz şaşırdık kaldık yani
yiğit güzel isim, bence tek başına daha güzel, hayırlı olsun, adı gibi yiğit olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?