2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

walla canım Allah kolaylık wersin zor ya hepsini bir günde yapma zorlama kendini

aynen canım, kayısıları yapacak gücüm kalmadı..Onlar yarına kalacak mecbur.Benim eşim komposto canavarı.Kısın hep özlemini cekiyor bunların.Kıyamadım elim ayağım tutuyoken yapim dedim ama bu kadar zorlanacagımı düşünmedim.Bide sıcakkkk

herkese hayırlı iftarlar hanımlarrr.... bakıyorumda çoğunuz kış hazırlığına başlamış bile ne güzel bende bu hafta pazardan kayısı erik falan alıp komposto yapacam kızılcıkta yapacam nasipse valla buzluğa ne bulduysam dolduruyom domates maydanoz mısır vs:) çok aç insanım yahu... bu arada havalar yine çok sıcaklaştı rabbim yardımcımız olsun kızlar bi hayırlısı ile doğursakta kurtulsak kavuşsak miniklerimize

ağustos anneleri başlamış çatır çatır doğurmaya:) çoğuda normal doğuracak maşallah sancıları bekliyolar ayy çok heyecanlı kızlar yaaa rabbim her birimizin evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşmasını nasip etsin inş...

neyse bende ufaktan sofra kurumuna başliyim öpüyorum sizleri en kocamanından

oooooooooo maşallah canım çok hamaratsın yaaaaaaa...............napıyosun, bu kadar çok yorma kendini annesi.......
kolay gelsin...Allah iii günlerde yemeği nasşp etsin.....

Bu kış bebişlerle uğrasmaktan doğru düzgün yemek yapmaya vaktimiz olmayacak.Hazır fırsat varken böyle depolamak lazım ki kışın pratiklik olsun.Bide kışın cok sevdiğim sebze yok benim.Bitek ıspanak yiyorum kocişe fenalık geliyor haftada 2 3 ıspanakAyrıca kahvaltıda menemeni de cok özlüyorum.Bu yüzden bool bol fasulye ve domates yapıcam kış için.

Agustos annelerine bende bakıyorum.Onlar doğurdukça benim heyecanım artıyor.Normal doguma ilgi arttı son günlerde. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

oooooooooo maşallah canım çok hamaratsın yaaaaaaa...............napıyosun, bu kadar çok yorma kendini annesi.......
kolay gelsin...Allah iii günlerde yemeği nasşp etsin.....

amin canımm teşekkür ederiz..Bi hamaratlığımız tuttu ama sonunu getiremedik malesef yarın devam edicem artık.Mutfağı bi görseniz Giren kaybolur valla

kızlar hazır konusu açılmışken kış için dolaba neleri nasıl koyuyorsunuz biraz anlatırmısınız, benim ayağa kalkmam yasak bi şekilde birine yaptırıym diyorum :26:

bende buaksam 10 kg şeftali getirttim koyden konserve yapıcam eneeeeem nası ugrascam bilmem erik kompostosu yaptıgım gun perişan olmuştum

bende buaksam 10 kg şeftali getirttim koyden konserve yapıcam eneeeeem nası ugrascam bilmem erik kompostosu yaptıgım gun perişan olmuştum

ben de bugün pazara gittim, şeftali aldım, reçel yapıcam. Ben dolaba pek bişey atmıyorum, sadece biber ayıklayıp çiğden koyuyorum, kışın kızartmaya yemeklere kullanıyorum. diğer şeyleri buzluktan yemeyi ben de eşim de sevmiyoruz. o yüzden reçele sardım.

bu arada gündüz çarpıntım olduğunu yazmıştım, akşamüstü de pazardan gelince bir karın ağrısı, bacak ağrısı başladı, karnım taş gibi oldu ara ara kasılıyo, hiç bu kadar ağrım sızım olmamıştı, şimdi oturdum biraz daha iyi, ben de bugün doğurmazsam daha doğurmam herhalde.

topiğimizin marifetli annişleri, maşallah kızlar hepinizeee

Kolay gelsin ama fazla da yormayın kendiniziiii

kızlar hazır konusu açılmışken kış için dolaba neleri nasıl koyuyorsunuz biraz anlatırmısınız, benim ayağa kalkmam yasak bi şekilde birine yaptırıym diyorum :26:

Canım benim buzlukta cok yerim olamdıgı için ben konserve olarak saklıyorum.Kilerim var orada hiç bişi olmuyo.Bide dondurucuda sanki lezzet kaybı oluyomus gibi geliyo bana.saklayacAk yerin varsa sen de dene muhakkak.Daha lezzetli oluyor..

Amanin 10 kilo da cok fazlaymışş..Allah kolaylık versin canım.Çok yorma kendini

canım çok üzüldüm başın sağ olsun başka ne denir bilemedim allah sabır versin sana ve ailene rahmetli babacığınada allah gani gani rahmet eylesin((

Dinlen canım, kendini yordugun için kasılmaların oluyordur. Kendini iyi hissettiğin baska bir zaman yaparsın reçelini filan..

kızlar bizde sanırım paşanın ismini karar verdik

yani karar verdik derken kesin değilde babamızın ağzından tamam hadi olsun diye bir laf çıktı, daha önceden hiç olmamıştı

Her an değişebilir ama YİĞİT dedik yada YİĞİT ALP ....

Şu isim analizlerine takılırsak onlara göre her isimde bir yamukluk var, yani doğruluk payı vardır muhakkak da her isme bir kulpları var, YİĞİT e de ne yiğitlik yaptı da çocuğa yiğit ismini koydunuz yazmış bi analist, napıcaz şaşırdık kaldık yani

ayyy heyecanlandım :) hayırlısı olsun inşallah Allah hepimize yardım ets,n

Dinlen canım, kendini yordugun için kasılmaların oluyordur. Kendini iyi hissettiğin baska bir zaman yaparsın reçelini filan..

haklısın yarın yapayım bari, çok sağlammışım gibi gittim bi de yaprak aldım, yarın sararım demiştim, bakalım yapabilecek miyim?

yiğit güzel isim, bence tek başına daha güzel, hayırlı olsun, adı gibi yiğit olsun inşallah.

ay aman cnm dikkat et sıcakta pazara gidince aynı şey bende de oluo pert yatıorum bu hafta liste yaptım kocişe ben gitmedim .. :) buarada ben şeftaliyi buzluğa atmıcam ben konserve sevıorum eriği de konserve yaptım .. da benm aklımda menemen falan yapıp konserve şeklinde yapmak var ama daha once yapmadım buzluğa atmıstım geçen sene pek beğenmedim konserve şeklinde denicem bu sene ..

buarada bnm geçen günkü temzilkten sonra makatımın o kısımları agrıo kalkarken yatarken ama çevremdekiler normal kalçan doğuma hazırlanıo falan demişlerdi cts dr.a sorarım artık..
buarada tansiyon aletiniz varsa bi tansiyonunu da ölç ..

yiğit ismi cok guzel cnm bizde 2 yiğit var akrabalarda oyuzden koyamadık ben cok beğenıorummm yiğit ismini

Ben dısarıdayım. Annem de umreye gitti. Ağustos sonunda dönecek. O zamana da taze sebzeler bitmiş olur.
Bizim dolaplar bu sene tamtakır. Kışa da ne yiyeceğiz hiç bilmiyorum..
Eskiden bezelye bamya kızartma taze fasulye ne varsa doldururduk dolaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…