ay aman cnm dikkat et sıcakta pazara gidince aynı şey bende de oluo pert yatıorum bu hafta liste yaptım kocişe ben gitmedim .. :) buarada ben şeftaliyi buzluğa atmıcam ben konserve sevıorum eriği de konserve yaptım .. da benm aklımda menemen falan yapıp konserve şeklinde yapmak var ama daha once yapmadım buzluğa atmıstım geçen sene pek beğenmedim konserve şeklinde denicem bu sene ..
buarada bnm geçen günkü temzilkten sonra makatımın o kısımları agrıo kalkarken yatarken ama çevremdekiler normal kalçan doğuma hazırlanıo falan demişlerdi cts dr.a sorarım artık..
buarada tansiyon aletiniz varsa bi tansiyonunu da ölç ..
yiğit ismi cok guzel cnm bizde 2 yiğit var akrabalarda oyuzden koyamadık ben cok beğenıorummm yiğit ismini
ben de bugün pazara gittim, şeftali aldım, reçel yapıcam. Ben dolaba pek bişey atmıyorum, sadece biber ayıklayıp çiğden koyuyorum, kışın kızartmaya yemeklere kullanıyorum. diğer şeyleri buzluktan yemeyi ben de eşim de sevmiyoruz. o yüzden reçele sardım.
bu arada gündüz çarpıntım olduğunu yazmıştım, akşamüstü de pazardan gelince bir karın ağrısı, bacak ağrısı başladı, karnım taş gibi oldu ara ara kasılıyo, hiç bu kadar ağrım sızım olmamıştı, şimdi oturdum biraz daha iyi, ben de bugün doğurmazsam daha doğurmam herhalde.
ya zaten kaç haftadır gitmiyordum, son bu iki haftadır gidiyorum, geçen hafta h,ç böyle olmadı, ki kocamı çağırdım pazarın çıkışına gelip taşıdı aldıklarımı, çok yorulmadım yani ama ne bileyim. tansiyon aletim yok, yarın bi daha olursa dr.u arıcam. Bi yandan oğlumu hıçkırık tuttu, karnım titreyip durdu, bi yandan kıpır kıpır hareket ediyodu, bi yandan benim göğsüm kalkıp iniyodu, çok kötüydü gerçekten.
benim de kalçamda kas spazmı vardı, bir kaç haftadır o ağrılar yeniden başladı, birden kalkınca, uykudan kalkınca kasılıyorum yürüyemiyorum.
Amanın dur yavrum daha küçük senin bebisin erken dedikte okadarda erken olmasın..hayirlisiyla beklesin azıcık daha:)
kış için bişeyler dolaba koymak aklımın ucundan bile geçmiyor benim......
korkuyorum,kendimi çok yorarımda bıdığımı pırtlatıveririm diye hemen.......
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
Yiğit bence de güzel bir isim. Benim eşimiz akrabalarından 1 tane Yiğit var. Ama biraz yaramaz bir çocuk
evet bence de inşallah bekler, ya dr. erken doğum belirtisi şimdilik yok demişti geçen hafta ama ne biliyim iyi değilim ben bugün.
bugünlerde bende de bitkinlik had safhada ya... doktor bileklerimde ve ellerimde uyuşma oluyor diye sabah 2 akşam 2 benexol b12 vitamini verdi... kendini iyi hissedince 1er içersin dedi. 3-4 gün 1er tane içtim bu sabah yataktan kalkamıyorum... parmaklarım bile uyusuktu... kızım da iyice ağırlaştı.. gece yatarken zor zahmet dönüyorum. her dönüşte eşim uyanıp dönüşüme yardım ediyor... allah sabır versin bizlere kızlar tamam soğuk duşlar tek elbise kıyafetler ve şişmiş ayaklara bir sandaletle durumu kurtarıyoruz gibi ama sıcaklarda bizim şansımıza bu sene kavuruyor....
yolda beni her gören bir daha bakıyor.. boncukla dolaşıyorum nazar değmesin diye :))))))))) çünkü sabah akşam yoldayım.. hala çalışmaya devam ediyorum.. haftaya son artık. görev teslimi yapacağım kişi de çok becerikli değil.. herkes güvenmediklerinden doğumdan sonra çocuğu alıp gelirsin artık diyor...
az kalmış canım sık dişini, ben de artık dışarı çıkmak istemiyorum, herkes önce karnıma sonra da bi yüzüme bakıyor, sinir oluyorum, kesin vah vah ne şişmiş karnı diyorlardır, hepsinin yüzüne doğurmak üzereyim artık izninizle şişebilirim herhalde demek istiyorum. Eşim bile diyor herkes bi karnına bi yüzüne bakıyor diyor.
4 agustos ctesı saat 4 te babam vefaat etti, içim nasıl acıyo bu duygunun tarıfı yok, aglamak ıstıyorum, benım yakısıklı pos bıyıklı kara babam öldü ve ben hiç inanamıyorum, o sabah saat 6 da annemı uyandırıp afyona gtcem demış koyune ve 9 gıbı yola cıkmış, koye ınmiş koy yolunda yürürken kalp krızı gecrmış,orayada varamamışş. içim acıyo, yanıyo,, bıdahagelmıyecegıne ınanamıyorum, cenazede orda kaldtı, ve ben gıdemedım, sankı bı an cıkıp gelıcek gıbı, allahım sabır ver
selam kızlarr şoook haberlerle geldim sizeBugün rutin kontorl için hastanemize gittik ankara gata da şöle bi usül var önce tansiyon kilo ve nst bi odada yapılıo sonra usg odasın da bebeğe bakılıo sonrada bütün bunları alıp dr a görünüosun bende her zamanki gibi yaptım nstye bağlandım birde ne görelim sancılar 70lere çıkıo hemşire geldi ağrın varmı dedi yok dedim 20 dk içinde 3 kere 70lere çıktı usg odasına gittik dr kağıda batı ve çatı muayenesi yapalım düzenli sancıların var dedi. Dr hanım geldi çatı muayenesi yaptı veeee açılman var dedi odasına aldı beni hemen işlemleri başlatalım dedi bugün yarın gelir bebeğin kafası oturmuş ve açılman başlamış dedi biz eşimle şok Ama ben ağrılarımı hissetmiorum gayet rahatım dedim beni doğumhaneye yolladı ve başka drun bakmasını istedi o da çatı muaynesi yaptı bilgi vermedi şu saatten sonra gelse çok sıkıntı olmaz 36yı geçmişsin ama bizz ağrılarını dindirmek için serum takalım dedi bende ağrım yok serum istemiyorum dedim sadece nst de çıktı ağrı deyince tekrar bağladılar ve bu sefer sancılar 80 lerde kalp atışı 197ye kadar çıktı. 3 tane dr kal deselerde ben kalmak istemedim acil bişi olursa hemen gel doğumun çok yakın görünüo dediler şimdi evdeyim ve korkuyla kaderimi bekliorum hayırlısıyla doğsaydı bi
ayyy niye geldin ki sen ya hiç hissetmezsennnnn yine yani sancı ağrı vs vs.
Nasıl gönderdiler ki seni 197 ile, tuğbayı 200 le almışlar hemennnn
Allah yardımcın olsun
ben sancı hissetmiorum ki ikinci dr açılma noktassında biş demedi bide bende hastane fobisi oluştu artık evlenene kadar düşük tansiyondan serum yedim evlendim 3 ay sonra hamile kaldım mide bulantılrından serumlar yedim artık hastane odaları beni rahatsız eder oldu. Bide doğum yapacak olan kadınları görmek falan hiiiç dayanamıorum sesszi sakin kafam rahat evimde olayım dedim dr da dedi yat dineln bol sıvı al diye bakalım hayırlısı
ya canım sen okurken ben yaşarken heyecanlıyımYarın tahlil vericez sonra anestezi konuşucaz ve 3 gün sonra tekrar muayene bakaım ne diyecekler
Kızlar merhabaaa bugün muayene günümüzdü bebişim 2 kilo 400 gram olmuş doğum pozisyonunuda almış dr çok ısrar ediyor epidural normal yap diye ama ben çok kararsızım :26:
Suyumda azalmış:18: bol su iç karpuz kavun ye dedi bide bolca yürüyüş yapmamı önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?